Orijinalini görmek için tıklayınız : Akp"nin Özgürlük Anlayışı Türbandan Mı Ibaret ?
Akp ve yandaşları her yerde özgürlük adı altında türbanı, çarşafı, cübbeyi tartışıyorlar. Fakat son zamanda yapılan düzenlemelere bakıldığında el altından özgürlüğümüzün git gide kısıtlandığını görüyorum. Son 1 sene içerisinde çıkartılan yasalar ve eski köye yeni getirilen adetler bir din ve islam ülkesi çizgisinde ilerlemeye devam ediyor. Muhalif kesim birer birer işinden ediliyor, susturuluyor, çamur atıp içeri tıkılıyor. Yasalarla oyuncak gibi oynamaya başladılar. Bu ülkede çözüm bekleyen birçok problem mevcutken aptalca yasa tasarıları tartışılıyor ve bunlar halka diretiliyor. Hani nerede savunduğunuz özgürlük anlayışınız?
Supraliminal
08-09-2008, 20:49
bizim özgürlük anlayışımız liberallik fakat sizin ki faşizm den öte gidemediği için özgürlükleriniz kısıtlandı zannediyorsunuz.
sana faşizmden örnek veriyimmi. her muhalifi hapse atıp insanları baskı altına altına almaktır faşizm
Supraliminal
08-09-2008, 20:53
faşizmin ne olduğunu bilmiyorsun bile yaptığın tanıma bakarmısın .Her muhalif dediğin vatanseverlik adı altında ergenekon teröristleri .Muhalif diyerek yakalnıyorsun yani chp ile bir ilgisimi var yoksa ergenekonun ?????
faşizmin tanımını yapmadım örnek verdim. okumayı biliyomusun :|
Supraliminal
08-09-2008, 21:12
örnek vermekte bir bakımdan tanımlamaya girer. ;)sen benim sorduğuum soruya cevap ver kaçamak konuşma...yoksa okumaya bilmiyor musun ?
faşizmin ne olduğunu bilmiyorsun bile yaptığın tanıma bakarmısın .Her muhalif dediğin vatanseverlik adı altında ergenekon teröristleri .Muhalif diyerek yakalnıyorsun yani chp ile bir ilgisimi var yoksa ergenekonun ??
o terörist dediğin adamlar vatan millet için sen böle boş boş konusabilesin diye dağlarda teröristlerin leşkerini serdiler. vatanseverlik ne zamandan beri teröristlik oldu...
kelime oyunları yapıosun.. yaşın kaç 12-13
size göre aqpli olmayan herkes ergenekon yakında sokaktan adam toplarsınız ergenekon diye
Supraliminal
08-09-2008, 21:17
akıl yaşta değil baştadır öncelikle terbiyeli ol ve mantıklı cümleler kurmayı dene...Vatansever dediklerini görüyoruz senin beyninin pili bitmiş şu anki zamanı algılayamıyor yeni pil taktır istersen...
benidemi gözaltına alcaksınız :D
Supraliminal
08-09-2008, 21:21
neden kendini suçlumu hissediyorsun git polise teslim ol belki alırlar paşalarının yanı başına.
cem uzan niye bitti.. tek hırsız soyguncu omuyduda bi tek onun üzerine gidildi diğerlerinden niye hesap sorulmadı.. yoksa odamı ergenekoncu
kimin suçlu oldugunu zaman göstericek o paşalr olmasaydı neler olurdu düşünebiliyomusun. sanmıyorum düşünemiyosundur
Supraliminal
08-09-2008, 21:24
cem uzandan sonrasını hatırlamıyorsun heralde o sıralarda beynin durmuş ...
550 yıla kadar paşaların mahkum olacak haberin var mı .Bakalım kim suçluymuş.Şimdi o paşa dediklerinde yakalanmamış olsaydı senin durumun bile vahimdi ...
zavallı mahlukat niye hakaret ediyosun..
cem uzandan sorasını hatırlıyorum.. gemicikleri, kuş gribinden sonra kurulan pastörize yumurta şirketleri vs vs vs
özgürlük sizin için nedir?
Supraliminal
08-09-2008, 21:30
çok iyi yerleri hatırlıyorsun bu başarından dolayı seni üniversteye rektör olarak göndercem :D
rektör seçimlerinide gördük..işte gerçek demokrasi!
bjektif ]
çok iyi yerleri hatırlıyorsun bu başarından dolayı seni üniversteye rektör olarak göndercem :D
seni kaale bile almıyorum zeka seviyenden şüphe ediyorum
Supraliminal
08-09-2008, 21:34
ans de niye sustunuz 1 oy alan üyeyi atarken sen nerdeydin ?
Supraliminal
08-09-2008, 21:36
bjektif ]
seni kaale bile almıyorum zeka seviyenden şüphe ediyorum
kaale bile almadığın içinmi yanıt verdin yorumuma.Kimin ne kadar sağlıklı bir zekası olduğu senin yorumlarını okurken ortaya çıkıyor.En yakın zamanda doktora gitmen gerekir.
Sizi Allah a havale ediyorum o herşeyi biliyo görüyo. herkes hak ettiğini er yada geç alıcaktır
Supraliminal
08-09-2008, 21:38
ha şunu bileydin bak ne kadar güzel söz söledin hayret.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.