fatih kısaparmak balon baskılı balon AKP yi Diger Partilerden ayiran Özelligi nedir - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP yi Diger Partilerden ayiran Özelligi nedir

Ak Forest
11-22-2007, 18:08
Arkadaslar simdiye kadar hep elestirmekle itham edildim simdi soruyorum Partimizi Diger Partilerden Ayiran özelligi nedir ve ne olmali özellikle Parti icinde ayni Görüsü Paylasmayanlar icin görüs ve elestiri özgürlügü bakimindan

hakaret olmadan yorumlarinizi bekliyorum ;) ;)

aksavaşçı
11-22-2007, 18:21
Dini ve Irkı ne olursa olsun herkezi kuşatması...

fütüvvet
11-22-2007, 18:27
kabuğunu kırmış,eskiye çizgi çekmiş yıllanmış hatalardan dönmüş eskiyi hakettiği yerde bırakmış, dini ticarete dökmüş zihniyetten kurtarmış,bize oy vermeyen müslüman değil dir,liderimiz masumdur,sizden yani bizden olmayanlar siyonistin uşaklarıdır diyen güruhtan kendini kurtarmış BİR EKİPTEN OLUŞMASI EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİ.LİDERİ LİDER OLAN BİR PARTİ.RABBİM SÖZÜNE TESİR VERSİN BAŞBAKANIMIZIN.RABBİM ONU VE EKİBİNİ ESKİ ÖRÜMCEKLİLERDEN KORUSUN VE KURTARSIN..

mehmetal
12-06-2007, 01:52
eskı osmanlıyı hatırlatıyor bana :'(

MuSTAFA KEMAL ATATÜRK
12-25-2007, 02:51
Amerikacı olması..... Bağımlı olması....

LüGaT
12-25-2007, 04:38

Ben çevireyim: Dünya siyasetine kominislerin akıl erdiremeyeceği kadar vakıf olması, birilerinin bağımlılaştırdığı devletimizi başı dik yarınlara doğru götürüyor olması.

Duygu'Seli~
12-25-2007, 05:06

Daha ilk iktidara geldiğinde bir çoğunuz bu hükümet gerici,dış ilişkilerde hep geri kalır,birtek müslümanlarla görüşür,laiklik elden gider,komşu ülkeler bize yardım etmez,dinciler hepsi,müslüman olmayan ülkeleri dışlarlar dediniz..dediniz..Avrupa birliğine bizi sokmaz dediniz..Bu günde kalkmış,başbakan sırf Amerikaya gidip bir görüşme yapmış diye, Amerikacı yaptınız,hain yaptınız.. :-\ müslüman liderlerle görüşünce dinci yobaz diyorsunuz,gayri müslimlerle görüşüncede hain,yalaka,korkak diyorsunuz.. sizde karar verseniz artık.. :-\ Şu konuda katılıyorum ama,bağımlıdır..milletine,dinine,değerlerine ve ülkesine..
Bence Ak Parti Hükümeti politik anlayışıyla olsun,demokrasi anlayışıyla olsun,milliyetçilik anlayışıyla olsun,manevi ve dini değerlere verdiği önemle olsun diğer tüm partilerden farklı ve ayrıcalıklı....diğer partilerden ayrılan bir değil binlerce özelliği olduğu için,ayrıcalıklı ve değerli olduğu için AK PARTİ dedik,onu seçtik.. ;)

''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!''

fatma
12-25-2007, 17:09
MERHABA
Oncelikle aranıza yeni geldim buda ilk goruşum ve ilk yazımdır.Ben AKP'yi Ozgurlukler partısi olarak gormek istiyorum.Ozgurlukler partısı mı değil mi onu tam olarak gormedım ve ben yaşamadım. Ama temennim bundan yana....(Universite okuyaman biri için de bu olması gerekiyor zaten) AKP bunu yapar dedik ama...
ARTIK HAKKIMIZI İSTİYORUZ...
KİMSEDEN BİŞİ İSTEMİYORUZ BİZİ BİZE BIRAKIN...

mehmetal
12-26-2007, 23:55
özgürlükçü olması
her kesimden insanın düşüncelerini koruması
etnik milliyetçiliğe, bölegesel milliyetçiliğe dini milliyetçiliğe karşı olması...

Mehmet POLAT
12-29-2007, 11:45
Çağdaş,Laik,Demokratik,Adalet Sahibi,Halkı içinden ayrım yapmayan,Türkü Kürdü Lazı Çerkezi aynı kefeye koyan...

Kendi menfaati için değil Ülkesi için çalışan Bir parti bence

Yunus_Emre
01-13-2008, 15:06
Partimizi digerlerinden ayiran ozellikler;
1)Partimizin amaci halkimiza,milletimize iyi hizmet edebilme,halkimizi refah ve rahatlik icinde yasatabilme
Digerlerinin amaci ise,partimize durmadan saldirmak,iktidari ele gecirip ulkeyi soymak ve bolmek
Biz AK Parti olarak tum fikilere,goruslere acik bir partiyiz.
Digerleri ise,sadece kendi gorusleri dahilinde bildikleri yollarda gidiyorlar.
AK Parti olarak,1982'den beri yapilmamis bir anayasa hazirliyoruz.
Diger partiler bizimle uzlasacak ve anayasa'ya katki saglayacaklari'nin aksine hep oldugu gibi partimizi elestiriyorlar
Diger partiler bizi,"cumhuriyet karsiti","Ataturk dusmani"olarak goruyorlar.Ama aksine Cumhuriyete sahip cikan Atamiza bagli bizden baska kimse yok.Asil Ataturkcu ve cumhuriyetciler biziz.Daha nice nedenler var ama bunlar ayirmak icin yeterli ;) ;)

Sevgi ve Dua ile...

mülayim
01-14-2008, 22:26
arkadaş bu ülkede siyaset yapılamaz gelen giden soyma peşinde.o yöndn partimizin diğerlerinden farkı yok bence.belki biraz da olsa allah korkusu vardır başka da yok bir şey
düşünün biraz adam milletvekili seçilmek için yüzmilyarlar ortaya koyuyor.hiçkimse babasını hayrına yapmaz bunu o parayı çıkarmak için yolsuzluk da yapar perde arkası işler de çevirir

_EléndiL_
01-15-2008, 18:21
kesinlikle samimimi olmLarı... ve Tayyip Erdoğan gibi klas bi başkanlarının olması!!!! :-D

MuSTAFA KEMAL ATATÜRK
02-02-2008, 04:04
En önemli özelliği inançsız olması. Kişilerin dinleri üzerinden siyaset yapan tek insan.

dildade
02-02-2008, 04:08
En önemli özelliği inançsız olması. Kişilerin dinleri üzerinden siyaset yapan tek insan.
bir oluşum ak parti bir insan değil önce dikkatli okuyun :D :D :D

Gölge
02-02-2008, 04:38

Harbiden ya çok komik olmuşsun burda :D
sanırım cümlenin sonu tek parti olacaktı ama o da cehepe bilemedin maalesef ;D

MaU_95
02-05-2008, 12:12

Marshall Planı

Haziran 1947'de Harvard Üniversitesinde bir konuşma yapan ABD Dışişleri Bakanı George Marshall, Avrupa ekonomilerini tekrar kalkındırmak için çok geniş kapsamlı bir program önerdi.

Marshall Planı; buna katılmak isteyen her Avrupa ülkesine Amerikan mali yardımı, malzeme ve makinasını içeriyordu. Türkiye dahil, 16 Avrupa ülkesinin üyeleri 22 Eylül'de Amerika'ya sunulmak üzere bir Avrupa Ekonomik Kalkınma Programı hazırladılar. Bu program üzerine Amerika 3 Nisan 1948'de Dış Yardım Kanunu'nu çıkardı. Amerika bu kanuna dayanarak daha ilk yılında 16'lara (İngiltere, Fransa, Belçika, İtalya, Portekiz, İrlanda, Yunanistan, Türkiye, Hollanda, Lüksemburg, İsviçre, İzlanda, Avusturya, Norveç, Danimarka ve İsveç) 6 milyar dolarlık bir ekonomik yardım yaptı. Bu yardım ileriki yıllarda 12 milyar dolara ulaştı. Marshsall planı, Sovyetler ve onun uydularına da açık olmakla birlikte, Doğu Bloku üyeleri buna katılmak istemediler. Marshall yardımları sonucunda ve üç yıllık bir süre içinde Avrupa'daki sanayi üretimi savaş öncesine oranla % 25, tarımsal üretim ise % 14'lük bir artış gösterdi. Dış Yardım Kanununun çıkması üzerine 16 Avrupa ülkesi, 16 Nisan 1948'de Avrupa Ekonomik işbirliği Teşkilatı'nı kurdular.

Marshall Planına karşılık Sovyetler de uyduları arasındaki ekonomik ilişkileri ve işbirliğini sıkılaştırmak için, Sovyet Dışişleri Bakanı'nın adına gönderme yapan Molotof Planı ikili ticaret düzenini kurdular. Zira, Çekoslovakya başta olmak üzere bazı uydu ülkeler Marshall Planı'na katılmak için büyük istek göstermişti. 1948 Şubat'ındaki Çekoslovak darbesinde bunun büyük etkisi vardır.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b3/Marshall_Plan_poster.JPG/250px-Marshall_Plan_poster.JPG
"Hava ne olursa olsun birlikte hareket etmeliyiz"

MaU_95
02-05-2008, 12:28

Atatürk, Kuran'a olan bağlılığını onu 'Kitab-ı Ekmel' yani (En Mükemmel Kitap) diye tanımlayarak dile getiriyordu. Dolmabahçe Sarayı ve Çankaya Köşkü'ne hafızları çağırtarak sık sık Kuran okutmuş, ayetler üzerinde incelemelerde bulunmuş ve hafızlarla meal ve tefsir konularında fikir alış verişinde bulunmuştu.

Atatürk özel sohbetlerinde pek çok kez dindar olmanın gerekliliğinden, Peygamber Efendimiz'in hayatından, Asr-ı Saadet ve Hülefayı Raşidin (dört halife) dönemlerinden, dinimizin yüceliğinden, Allah'ın kudretinden söz etmiştir. İslam Dininin son ve mükemmel din, Peygamberimiz (sav)'in de son peygamber olduğunu her fırsatta vurgulayan Atatürk, ulusuna da dindar olmayı, dinini öğrenmeyi öğütlemiştir.

Din eğitiminin öneminin de farkında olan Atatürk, bu eğitimin okullarda verilmesi gerektiğini şu sözleriyle ifade etmiştir:

Her fert din ve diyanetini, imanını öğrenmek için bir yere muhtaçtır. Orası mekteptir. Fakat nasıl ki her hususta yüksek mektep ve ihtisas sahipleri yetiştirmek lazımsa, dinimizin hakikatini tetkik, tetebbu ilmi ve fenni kudretine sahip olacak güzide ve hakiki ulema yetiştirecek yüksek müesseselere sahip olmalıyız.

Atatürk, dinimizin akıl ve mantığa uygun olduğunu da aşağıdaki sözleriyle belirtmiştir:

Bilhassa bizim dinimiz için herkesin elinde bir ölçü vardır. Bu ölçü ile hangi şeyin bu dine uygun olup olmadığını kolayca takdir edebilirsiniz. Hangi şey ki akla, mantığa halkın menfaatine uygundur; biliniz ki o bizim dinimize de uygundur. Bir şey akıl ve mantığa, milletin menfaatine, İslam'ın menfaatine uygunsa kimseye sormayın. O şey dinidir. Eğer bizim dinimiz aklın mantığın uyduğu bir din olmasaydı mükemmel olmazdı, son din olmazdı.

Buyur bir de burdan yak bakalım. Ezbere konuşuyorsunuz o kadar. Ortamı bir şekilde gereceksiniz hedefiniz odur. Vatan hainleri, ellerinde türk bayrakları, üstüne Atatürk resmi ile insanları kandırıp, vatanımı kaosa çekmeye çalışırlar.

Sizlere alıştık artık sanırım.

Kırık_Çocuk
02-05-2008, 13:08
eline sağlık ali abi :))

akertuğ
02-08-2008, 22:42
aydınlık,hür,kendi ayakları üzerinde duran karizmatik ve adam gibi bi başbakanı olduğu için AK PARTİ

Mehmet POLAT
02-08-2008, 23:09
Yaptığı yenilikleri kendi çıkarı için değil Milletin çıkarı için yapması.... ;)

|||tuĞba|||
03-10-2008, 19:08
özgürlükçü olması
her kesimden insanın düşüncelerini koruması
etnik milliyetçiliğe, bölegesel milliyetçiliğe dini milliyetçiliğe karşı olması...

evet her kesımden dusuncelerı Allah ıcın cok ıyı korur.. o yuzden kemalıstlerle bır surtusme ıcerısınde. ::)

|||tuĞba|||
03-10-2008, 19:42
kemalıst olmusmus ulan yasadıgın toprakları ona borclusun bee bu kadarsınız ıstee.!!

LüGaT
03-10-2008, 19:48
kemalıst olmusmus ulan yasadıgın toprakları ona borclusun bee bu kadarsınız ıstee.!!

Atatürk herşeyi ona borçlu olduğumuz hezeyanına kapılsaydı, ülkenin ismini Atatürk cumhuriyeti koydurabilirdi.

"Her şeey benim sayemdeee" bencilliğine düşmemiştir. Ama kuyrukçuları kraldan çok kralcı krala rağmen soytarılar saçma iddaalarda bulunmaya devam ediyor.

Sen şuan bu vatan için Çanakkale'de, Sakarya'da, Trablusgarp'da şehid olan yüzbinlere hakaret ediyorsun.Ağzını topla bakalım.

Zalime_Karsi_Yavuz
03-14-2008, 23:16
Ak Partideki herkesin bu ülkeyi çok sevdiğine ve temiz kalple ülke için birşey yapmak istediklerine sonuna kadar inanıyorum.

sancak
03-15-2008, 18:06
Patimiz özgürlükler açısından iyi de ekonomi açısından pek iyi olduğu söylenemez.

oturanboğa
03-18-2008, 16:55
diğer partilerden tek farkı halkı için çalışması...bu da zaten iktidar partisinde olması gerek tek özellik...bu adamlar halkını seviyor,halka aptal muamelesi yapmıyor diğerleri gibi...ne yaparlarsa halk için yapıyolar.tabi değerini bilene

Kırık_Çocuk
03-18-2008, 16:57
Böyle Güzel bir başbakana sahip olması-Başbakanın siyaseti
gerisi zaten bildik kadro

sumeyra
03-18-2008, 17:14
[i][color=red]Derdinin koltuk sevdası değil hizmet olması
Ve bunu yaptığı icraatlarla cümle alame göstermesi
Ülkenin en üçra köşesinde ayağı çarıklı köylüsüne bile hizmet için gece gündüz ter dökmesi
Ve en son açılan davayla asıl meyve veren ağaç olduğun kanıtlaması

mavera
03-18-2008, 18:37
Diger partiler gibi olmamasi..ben siyasi partileri iki kategoriye ayiririm ak parti ve digerleri ak partide digerlerinden olmadigi icin ak partideyim ;)

tayyipleyiz
03-18-2008, 18:38
Mefkuresinin milleti ve devleti olması...

sadakte
03-22-2008, 16:03
beni umutlandırması

akp ilk kurulduğunda o partiyi desteklemiyordum. Hatta ilk seçime geldiğinde üzülmüştüm. aslında desteklediğim partide yoktu çünkü hemen hemen hepsi denenmiş ve umutlar kırılmıştı..

bende Mahmut Ahmedinejad'a yöneldim ... Filistini dert eden oydu .. Haçlı seferlerine karşı dirayetle ayakta duran oydu abd ye kendini ezdirmeyen oydu... Türk gibiydi başını eğmiyordu.. oysa Türkiye çoktan boyun eğmişti. madden çökmüş manviyatını unutmuştu.
başa gelenlerden de hayır yoktu...
takii AKP'ti doğana kadar. umulmadık başarılara imza attılar. Tepkilerini ortaya koydular ve benim yine ülkeme olan sevgimi var ettiler...

CeyCey
03-28-2008, 11:23
Sokak ekonomisi , eğitimi , sağlığı değilde daha çok kendi dinimi temsil ettiği için seçiyorum

oguzdesouza
03-28-2008, 18:48
Sokak ekonomisi , eğitimi , sağlığı değilde daha çok kendi dinimi temsil ettiği için seçiyorum

proveke etmeye mi geldin >:(

mavera
03-28-2008, 18:51

proveke etmeye mi geldin >:(

Aynen öyle..akli sira bizi saf saniyor bir kere uyarildi, ikincisi olmayacak ;)

Müntesip
03-28-2008, 18:57

yahu sen ne kadar komiksin güzel kardesim !!!

eski dost
03-29-2008, 17:22
60 bin Amerikan askerini birkaç milyar dolar kredi için Türk topraklarına sokup ekonomisini düzeltmeye(!) çalışan tek parti olduğu için diğerlerinden ayrı olsa gerek.

Saltuk Buğra Han
03-29-2008, 18:15
Başka görüşde olan kişilerin yazması istenmiş ama ne yazık ki o başka kişiler kendi görüşlerinin doğrultusunda farklı ve sizlerin gönlünü okşayacak yazılar yazacağını zannetmiyorum.Şöyleki solcusu gelecek Faşist diyecek Milli görüşcüsü gelecek dinsiz deyip gömlek muhabbetine girecek,Milliyetciside gelip vatanı satıyorlar diyecek.Öyle değilmi?
Onun için bende ayıran özelliğinden ziyade ortak özelliğinden bahsedeyim.
Nedense hangi parti olursa olsun o milletvekilleri meclise girdiklerinde kendi bütcelerini doğrultuyorlar.hemde öyle bir zamanda bu işi hallediyorlarki millet kara harekatıyla oyalanırken bir tilki kurnazlığı ile hemen para harekatını gerçekleştirecek kadar.
Öyleki Türkiyede açlık sınırının 600-700 lira arsında Türk insanın midesinden gelen gurultular eşliğinde ,gidip gelirken, meclise yolladığımız vekiller bu gurultulara kulakları kapayıp kendi maaşları söz konusu olduğunda rahatlıkla ortak hareket edebiliyorlar.
Tahminim anlaşabildekleri en iyi şey bu olsa gerek.
Elbetteki gözümüz yok yaptıkları iş nedeniyle biraz farkları olmalı.Fakat bu fark bir uçurum kadar derinleşmeye başlarsa milyonlarca insanın açlık sınırında yaşadığı ülkemizde çıkan mide gurultuları sayın milletvekillerin kulaklarını sağır etmeye başlayacaktır.

atatürkçüyüm
03-31-2008, 21:53

güzel insan ATATÜRK,ÜN kurtuluş savaşı sonrası ABD devlet başkanı olan Wilson dan aldığı yardım ve fikir mülahazalarından haberiniz yok sanırım , küresel güçe ulaşmış olan abd ile olan müttefikimiz araştırırsanız cok geçmişlere dayanan bir mazinin ürünü olduğunun farkına varırısınız

arkadaşım atatürk wilsından yardım almamıştır..hatta abd türkiyenin bağımsızlığını tanımamıştır halende tanımıyor..
ikincisi wilson denilen adamın bir sözünü nakletmek istiyorum''istanbul bir türk kenti değildir''..lütfen düşmanı dost olarak tanımayalım..

ENGİNEER
03-31-2008, 21:54
Üyelerinin kirli insanlar olmaması en büyük özelliği...Bir tane yasadığı yada karanlık iş yapmış adam yoktur bizde...

ercanak
03-31-2008, 22:56
digerlerinden daha demokratik bence

Nagihan
04-22-2008, 18:45
Amacının sadece halka hizmet olması ;)

Benide_Kapatın
04-22-2008, 18:59
İnsana değer vermesi..

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 19:01
Turkiyeyi aydinlatiyorlar :)

Tunam
04-23-2008, 11:54
AKP İle CHP nin farkı yok.

CHP de AKP de zararlı.CHP Tarihte Hoca astırmış İnançlı insanlara karşı düşmanlığı mevcut.AKP de ABD ve İsraile destek veriyor.HA CHP hoca astırmış Ha AKP desteğiyle Irak Ve Filistinli Müslümanlara bomba yağdırılmış.İkisinin arasında bir fark yok.

Mason Teşkilatlarının amacı ABD ve İsraile hizmet ettirmek.Bunun için önce CHP kullanıldı.İrtica diye diye Millet inancından uzaklaştırıldı.Çünkü İnançlı bir Millet Batı Dünyası ABD ve İsrail için tehdittir.Sonra Manevi bunalıma giren Millet İnançlı bir Parti aramaya başladı.Bunu bilen Masonlar Müslüman izleri taşıyan bir parti nasıl dejenere edilir ve nasıl Haçlı ve Yahudilere hizmet eder bunun yollarını aradılar ve buldular.Mason kökenli Dinler arası diyalog hedefi ile Bir kısım Müslümanlar da İnanç dejenerasyonu meydana getirildi.

Sonuçta CHP ve AKP Mason teşkilatlarının meydana getirdiği Müslüman Millet için Balans ayarıdır.Millet inançsız mı kaldı.İnançlı olsun ama dejenere olmuş bir inanca sahip olsun.Millet Çok İnançlı olup Şeriat mı istedi Hemen CHP devreye girer Dinler arası diyalog barışı yerine Laikçilik barışı yerini alır.Görüldüğü gibi İkisinin kaynağı tek bir elden yönetiliyor.Osmanlınında İpini çeken Yahudi Mason teşkilatları.

eddie
04-23-2008, 12:12
ne kadar kesin ifadelerle konuşmuşsun tunam kardeşim.. :o

Tunam
04-23-2008, 12:33

İlkokul ve Lise Talebelerine öğretilen eksik ve uyduruk Tarihin dışında Bir çok kaynaktan Tarih öğrenirseniz Bazı şeylerin su yüzüne çıktığını görürsünüz.

16.yüzyılda Papazlar Osmanlı Ordusunun İnanç ve azmini görünce Haçlı Komutanlarına mektup yazıyorlar.Bunlarda bu iman ve azim olduğu sürece boşuna savaşmayın yenilirsiniz.Bu iman ve azim ortadan kaldırıldığı zaman ancak Türkler malup edilebilir.

Sen Şu Soruyu önce kendine sor.Batı Madem Laik O zaman neden Papalık bütünüyle kaldırılmadı? Haçlıların Papalığı kaldırılmadı.Ama Haçlılara karşı olan Halifelik Kaldırıldı.16.Yüzyıldaki Papanın Türklerin İmanı ve azminin ortadan kaldırılması ifadesini tekrar tekrar okuyunca Tarihin şuuru ve amacı gerçek anlamda ortaya çıkıyor.

EpiVaTeS
04-23-2008, 12:44
AKP İle CHP nin farkı yok.

CHP de AKP de zararlı.CHP Tarihte Hoca astırmış İnançlı insanlara karşı düşmanlığı mevcut.AKP de ABD ve İsraile destek veriyor.HA CHP hoca astırmış Ha AKP desteğiyle Irak Ve Filistinli Müslümanlara bomba yağdırılmış.İkisinin arasında bir fark yok.

Mason Teşkilatlarının amacı ABD ve İsraile hizmet ettirmek.Bunun için önce CHP kullanıldı.İrtica diye diye Millet inancından uzaklaştırıldı.Çünkü İnançlı bir Millet Batı Dünyası ABD ve İsrail için tehdittir.Sonra Manevi bunalıma giren Millet İnançlı bir Parti aramaya başladı.Bunu bilen Masonlar Müslüman izleri taşıyan bir parti nasıl dejenere edilir ve nasıl Haçlı ve Yahudilere hizmet eder bunun yollarını aradılar ve buldular.Mason kökenli Dinler arası diyalog hedefi ile Bir kısım Müslümanlar da İnanç dejenerasyonu meydana getirildi.

Sonuçta CHP ve AKP Mason teşkilatlarının meydana getirdiği Müslüman Millet için Balans ayarıdır.Millet inançsız mı kaldı.İnançlı olsun ama dejenere olmuş bir inanca sahip olsun.Millet Çok İnançlı olup Şeriat mı istedi Hemen CHP devreye girer Dinler arası diyalog barışı yerine Laikçilik barışı yerini alır.Görüldüğü gibi İkisinin kaynağı tek bir elden yönetiliyor.Osmanlınında İpini çeken Yahudi Mason teşkilatları.

cehape bölümüne katılırım ama AK PARTİ bölümü tamamen boş

Akmehmet_Akif
04-23-2008, 13:00
70 TANE MİLLET VEKİLİNİN KÜRT OLMASI.YANİ TÜRK KÜRT KARDEŞLİĞİ

Gercekleri Görelim
04-23-2008, 13:55

Daha ilk iktidara geldiğinde bir çoğunuz bu hükümet gerici,dış ilişkilerde hep geri kalır,birtek müslümanlarla görüşür,laiklik elden gider,komşu ülkeler bize yardım etmez,dinciler hepsi,müslüman olmayan ülkeleri dışlarlar dediniz..dediniz..Avrupa birliğine bizi sokmaz dediniz..Bu günde kalkmış,başbakan sırf Amerikaya gidip bir görüşme yapmış diye, Amerikacı yaptınız,
Ben Cevap vereyim: Refah Partisi Havuz Systemi ile Rantiyeye Darbe vurdu ve D8 ler ile amerika icin tehlike oldu,d8 özelliklerinden biride bu ülkelerde Nufus cogunlugu idi bu da su demekti nufuz coklugu müsteri demektir bunun icin de avrupa ülkelerinden biri de katilmak istedi ve onun icin amerika ya tehlike teskil ediyordu D8 veengellemek icin Refah Partisi kapatildi ve diger secimde oylarin artmasini engellemek icin ecevit Hükümetine apo yu yakalattilar ve onun icin Fazilet Partisi Refah Partisinin Haksiz yere kapatilmasina ragmen beklendiginden düsük oy aldi,sonuc olarak yine de Tbmm girdi yani Refah Partisi halen tehlike teskil ediyordu ve bunun icin Fazilet Partisini Kapatmakla birlikte bir takim yazarlarin belirttigi gibi Fazilet Partisinden Erdogan ile birlikte 50 ye yakin Kisi Partiden ayrilip Parti Kurdurup Milli görüsün sonunu getirmek idi öyle de oldu Parti kapatildi Erdogan ve arkadaslari partiden ayrildilar yeni olusuma girdiler tam rantiye nin ve amerikanin istedigi isbirlikci veteslimiyetci politika sergilediler Yahudi kuruluslarindan Partiden ayrilip amerikanci politika sergiledigi icin Cezaret ödülü aldi ve her amerika ziyaretinde Rapor vermek icin Yahudi kuruluslarini ziyaret etmekle adet haline getirdi Fetulah efendiyi de Hocasi yaptilar iki sercimdir akp tek basina iktidar yaptilar birinci secimde sag sol ikinci secimde yine sag sol ve ayriza Cumhurbaskanligi bahane edilerek magdur rolune soyundurularak yüksek oy aldilr eger dikkat ettiyseniz Ecevit ile Refah Partisinin Yüksek Oy almasini engellediler,erdogan ile Milli görüsün devami olan saadet partisinin iki Secimdir yüzde iki oy dan fazla almamasini sagladilar ve isteklerini yerine getirtdiler bir de ecevitin dostu fetulah efendiyi yanina verdiler eger Dikkat ederseniz her birinin de birbirleri ile baglantisi ortaya cikiyor Ecevit,Fetulah,erdogan Maskeli üclü desek yanlis olmaz heralde bir de bunlarin yanina Babacan Bilderberg üyesi Tayyibimn iki danismasi Cüneyt Zapzu ve egemen baris vermisler istediklerini yaptiriyorlar
hain yaptınız.. :-\ müslüman liderlerle görüşünce dinci yobaz diyorsunuz,gayri müslimlerle görüşüncede hain,yalaka,korkak diyorsunuz.. sizde karar verseniz artık.. :-\ Şu konuda katılıyorum ama,bağımlıdır..milletine,dinine,değerlerine ve ülkesine..
Bence Ak Parti Hükümeti politik anlayışıyla olsun,demokrasi anlayışıyla olsun,milliyetçilik anlayışıyla olsun,manevi ve dini değerlere verdiği önemle olsun diğer tüm partilerden farklı ve ayrıcalıklı....diğer partilerden ayrılan bir değil binlerce özelliği olduğu için,ayrıcalıklı ve değerli olduğu için AK PARTİ dedik,onu seçtik.. ;)

''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!''

mavera
04-23-2008, 15:34
diger partilerin forumunda bu kadar muhalefet yok...simdi birileri onlar belli basina muhalefet diyebilirler ama ak parti, ak partililerden oldugu kadar olmayanlardan da cok ilgi görüyor baksaniza bu konuya bile diger partili arkadaslarin ragbeti cok fazla 8)

eddie
04-23-2008, 21:15

İlkokul ve Lise Talebelerine öğretilen eksik ve uyduruk Tarihin dışında Bir çok kaynaktan Tarih öğrenirseniz Bazı şeylerin su yüzüne çıktığını görürsünüz.

16.yüzyılda Papazlar Osmanlı Ordusunun İnanç ve azmini görünce Haçlı Komutanlarına mektup yazıyorlar.Bunlarda bu iman ve azim olduğu sürece boşuna savaşmayın yenilirsiniz.Bu iman ve azim ortadan kaldırıldığı zaman ancak Türkler malup edilebilir.

Sen Şu Soruyu önce kendine sor.Batı Madem Laik O zaman neden Papalık bütünüyle kaldırılmadı? Haçlıların Papalığı kaldırılmadı.Ama Haçlılara karşı olan Halifelik Kaldırıldı.16.Yüzyıldaki Papanın Türklerin İmanı ve azminin ortadan kaldırılması ifadesini tekrar tekrar okuyunca Tarihin şuuru ve amacı gerçek anlamda ortaya çıkıyor.

şu sorduğun soruların cevapları ak partinin de chpnin de mason hizmetinde olduğunu kanıtlamıyor.

eddie
04-23-2008, 21:16
diger partilerin forumunda bu kadar muhalefet yok...simdi birileri onlar belli basina muhalefet diyebilirler ama ak parti, ak partililerden oldugu kadar olmayanlardan da cok ilgi görüyor baksaniza bu konuya bile diger partili arkadaslarin ragbeti cok fazla 8)

forumun kalitesi işte..

kemalistdevrim
07-01-2008, 23:10
1. si hırsızlık başka partilefr bu kadar soyup satmamıştı
2.moda da yenilik yrattılar
3.YENİ BİR EVRİM GEÇİRİLDİ.kadınlarımız başlarını kapatıyorum derken beyinlerinide kapattılar
4.TURK KANALLARI ÇOK FAZLA SON DAKİKA HABERLERİĞ VERİYOR...
5. SİZİN YUZUNUZDEN DARBE OLABŞÜİLİR VE YİNE 10 YIL GERİYE GİDEBİLİRİZ.AMA FARKEDEN BİŞEY YİNE OLMAZ SİZ VARKENDE 20 30 YIL GERİDEYİZ

Nagihan
07-01-2008, 23:13
Kemalistdevrim gibilere halk desteği ile haddini bildirmesi 8)

Hıfz-ı lisan
07-01-2008, 23:25
3.YENİ BİR EVRİM GEÇİRİLDİ.kadınlarımız başlarını kapatıyorum derken beyinlerinide kapattılar
5. SİZİN YUZUNUZDEN DARBE OLABŞÜİLİR VE YİNE 10 YIL GERİYE GİDEBİLİRİZ.AMA FARKEDEN BİŞEY YİNE OLMAZ SİZ VARKENDE 20 30 YIL GERİDEYİZ
vay be..hayal gücüne bak :)

Esra KAÇ
07-01-2008, 23:27
İlk tanımaya başladığımız zamanlarda dürüst ve adaletli olarak beynimizde yer aldığı için...
Şimdi ise yapılan ve yapılmaya çalışılan tüm kötü şeylere rağmen hala ayakta dimdik durabildiği için diğer partilerden çok çok farklıdır.

Demokrat
07-02-2008, 02:31

iste ben böyle paranoyaklar nedeniyle partime daha bir sahip cikiyor ve iyiki ak partiliyim diyorum mazallah bunun gibi kafayi siyirsaydim durumumuz niceydi 8)

MaU_95
07-05-2008, 01:01
Her aklı olan konuşur ama her konuşan akıllı mı konuşur? Biz insanoğlu olarak o kadar zavallıyız ki gördüğümüz rüyalara inanıp onları evirip çevirip inanırız. Aklınıza şunu sorun bu oluşan fikirlerin kaynağı nedir???

Eğer cevap çok kısa ise muhtamelen yanlış yoldasınız.

Benden söylemesi.

Ak partiyi diğer partilerden ayıran özelliği batı tipinde siyaset yapan ama kökenlerini unutmamış ve onları asla bir kenara bırakmayan bir parti olmasıdır. O yüzdendir ki partiyi alıp belli bir düzleme yatırmak mümkün değildir.

Ak parti, ülkemizin azılı düşmanlarını onların silahları ile vurmaktadır. Ellerini kollarını bağlamakta ve bir çok şeye mecbur bırakmakta, bazı emellerini kendi lehine çevirmektedir.

ABD, İsrail, AB ....v.b. Hepsinin silahlarını kendi silahı gibi kullanmaktadır, siyasetteki bu zekaya şapka çıkarabilirsiniz yada görmezden gelip düşmanlık edersiniz. Seçim sizin.

Bu çağın gerçek silahı diplomasidir. Ve Türkiye bu konuda şuanda çok güçlü.

Kendi silahları kendilerine çevrilmiş bir çok kesimde buna fena halde bozulmuş durumda. Kapatma çabasının altındaki gerçek neden budur. Akılları sıra karşı çıkıyormuş gibi görünüyorlar. İnanmayın hepsi aldatmaca...

Demokrat
07-05-2008, 01:06
özlemisim seni be ali abim, sen olmayinca sanki birseyler eksik suraya bak anlayacak olana ders niteliginde bir yazi ;)

Supraliminal
07-05-2008, 16:13
kemalistdevrim senin özelliğin atatürk'ü kullanman .
Ak partinin Özelliği :
Ak Parti Cumhuriyetçi demokrasiden yana ;diğerleri darbeden yana ,yani halkı tanımıyorlar.
Ak Parti İleri Görüşlü Bir Parti ;diğerleri Tam Bir Darbeci Gerici ve 3.sınıf beyinliler.
Ak Parti Halkını Seven ;diğerlerinin Halkla ilgisi olmayan.

daha çok özelliği var hangisini saysam .

Hüdaverdi
07-05-2008, 16:22
Özgürlüğü savunmuş olması ve kemalist denen ne idüğü belirsiz cahili cuhela vekili ukelaların gerçek yüzünü ortaya koymuş olması.
Ve tabi makamların değersiz,hizmetin daha önemli olduğunu göstermesi :-*

tayyiperdogan57
07-15-2008, 22:54
her bolgeye uzanmazi ve her ilde tunceli hariç bir milletvekilin olmasi ve guçlu kadrosu

ulkumuzturan
08-09-2008, 00:54
Amacının sadece halka hizmet olması ;)

Halka hizmet ettiğine yürekten inanoyormusunuz; yoksa cepleremi

ulkumuzturan
08-09-2008, 00:58

iste ben böyle paranoyaklar nedeniyle partime daha bir sahip cikiyor ve iyiki ak partiliyim diyorum mazallah bunun gibi kafayi siyirsaydim durumumuz niceydi 8)

Siz zaten kafayı sıyıramazsınız siz ve sizler gibilerin sinirleri alınmış;vatan milleti düşünemzsiniz kafa yoramazsınız dedimya sinirleriniz alınmış omurganız yok

muhafazakargenc
08-09-2008, 01:02
Bu Şarkının Bitmeyeceğine İnananlar Topluluğudur Akparti ; Gerçek Anadolu'nun gerçek sahibidir Akparti Halkın öz be öz partisidir Akparti ...

ebulfeyz elcibey
08-11-2008, 14:41
ABD,İsrail ve arap hayranlığı olabilir..

cartman
08-11-2008, 14:42

Senin nelere hayran oldugunu ogrensek bakalım bizde 8)

ebulfeyz elcibey
08-11-2008, 16:45

Senin nelere hayran oldugunu ogrensek bakalım bizde 8)

Hüseyin Nihal Atsız, Mustrafa Kemal Atatürk, Ebulfeyz Elçibey

Beritan
08-11-2008, 18:31
samimi insanların olması.. :)
bunu sen anlamadınmı :-\

Akıncı44
08-20-2008, 13:47
kabuğunu kırmış,eskiye çizgi çekmiş yıllanmış hatalardan dönmüş eskiyi hakettiği yerde bırakmış, dini ticarete dökmüş zihniyetten kurtarmış,bize oy vermeyen müslüman değil dir,liderimiz masumdur,sizden yani bizden olmayanlar siyonistin uşaklarıdır diyen güruhtan kendini kurtarmış BİR EKİPTEN OLUŞMASI EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİ.LİDERİ LİDER OLAN BİR PARTİ.RABBİM SÖZÜNE TESİR VERSİN BAŞBAKANIMIZIN.RABBİM ONU VE EKİBİNİ ESKİ ÖRÜMCEKLİLERDEN KORUSUN VE KURTARSIN..
Söylemlerine dikkat et ve biraz araştır kardesim...Ve cahil olmak bunu senin için söylemiyorum üstüne alınma ancak İslam hukukunu bilseyik eğer hakiki manada bu cümleleri kurmazdın...Rabbim bilmeyi onla amel etmeyi cümlemize nasip etsin..

islam
08-28-2008, 04:33

Bu sözleri ve söyleyeni kınıyorum belirli bir zümreye direk olrak hakaret edilmiştir.. Sözlenen sözler çoğumuzun babsına, kardeşine ve yakın bir dostuna söylenmektedir.. çünkü ben kendimden biliyorum siyasi görüşler akrabalık tanımaz .. biri akp verir diğeri ESkİ partiye(bahsedilen) bu yüzden ..
kesinlikle kınıyorum... :-X

Hüdaverdi
08-28-2008, 04:41
Ama herşey kınanmaz ki ? Hep kınama hep kınama nereye kadar 'islam' :-*

Karşıt görüşleri değiştirmek veya doğruyu bilmesini sağlamak kınamakla olsaydı şuan chplilerin hepsini kınar doğru yolu bulmalarını sağlardık.Kınamakla karşıdaki kişiye bir şey anlatılmaz,sadece sinirlerini zıplatır o kadar,bu yüzden her önümüze gele bir kınama postası atmayalım :-*

my_alp
08-31-2008, 15:45
insanların dini duygularını sömürüp din ticareti yapması

Ulu Önder Atatürk cizdigi yolun tersinden hareket etmesi.

Laiklik karsıtlıgının odagı oldugu icin para cezası almıs olması.

Parti Baskanının cocuklarının amerikada okuması ve calısması.

Parti baskanının aynı zamanda amerikanın ortadogu projesinin esbaskanı olmus olması

gibi seyler sıralanabilir

islam
08-31-2008, 16:02
Ama herşey kınanmaz ki ? Hep kınama hep kınama nereye kadar 'islam' :-*

Karşıt görüşleri değiştirmek veya doğruyu bilmesini sağlamak kınamakla olsaydı şuan chplilerin hepsini kınar doğru yolu bulmalarını sağlardık.Kınamakla karşıdaki kişiye bir şey anlatılmaz,sadece sinirlerini zıplatır o kadar,bu yüzden her önümüze gele bir kınama postası atmayalım :-*

hakaret edildiği zaman kınamaz isen veya itiraz etmez isen onu hakaretine hak vermiş olursun ben bu forumda bu tür tartışmalara girmemmek üzre kendime sözüm var.. oyüzden üstümdeki yükü attım analaşılır olmak dileği ile...

şeyh şamil
08-31-2008, 16:07

Bu sözlere sadece gülüyorum ve islam kardeşim gibi bende KINIYORUM

güliş
09-27-2008, 01:18
Ben öncelikle konu başlığındaki yanlışlığı dile getirmek istiyorum;sanırım "Ak Partiyi" Diger Partilerden ayiran Özelligi nedir' demek istemiştiniz.Rica edersem düzeltme şansınız varsa düzeltir misiniz? Çünkü bizi diğer partilerden ayıran en önemli özellik bana göre "AK" oluşumuz!

FarukARSLAN.
10-17-2008, 18:00
Ciddi manada AK oluşu ve cesuryüreklilikle seç,m meydanında her vaadinin deçildikten sonra da peşinden koşması. . . Yani Türkiye'nin özeti olması (Öncekilerin -geneli- üst tabakanın partisiydi)

ikRaSu
10-29-2008, 23:40
Bence Akp diğer partilerden hiçbir farkını göremiyorum Hocamın dediği gibi Saadet partisi ve diğerleri