Orijinalini görmek için tıklayınız : Akparti bir partiyle birleşse...
büyükdoğu
10-07-2007, 17:26
Sevgili AKGençlik (-ihtiyaç yok da ) eğer AkParti başka bir partiyle birleşmek isetese desteğiniz hangi partiden yana olurdu,
ben düşündüğüm de gördüm ki bu parti şu durumda BBP olabilirdi.Liderlerinin gerek cumhurbaşkanlığı seçiminde sergilediği tavır gerekse genel tavrı çok olumlu...
akzeinebu
10-07-2007, 17:29
kesinlikle bbp diyorum diğerleri beş para etmez
maviinsan
10-08-2007, 09:56
bbp diyorum.YAda başında Mumcu'nun olmadığı bir anap
ğ-hiçbiri
tabii ki de hiçbiri...bbp falan da bize yakın durabilir bazı partilerle ortak paydamız olabilir ama bizim onlardan bambaşka ideolojimiz var....Allah göstermesin bir parti ile birleşmek zorunda kalmayı.....
maviinsan
10-08-2007, 20:16
BBp'nin yöneticileri bize yakın biraz.Ama tabanı bizden oldukça uzak.DAha çok mhp'ye yakınlar
aksavaşçı
10-08-2007, 20:19
ben oy kullanmadım.Öle bi durum mümkün değil.İnşallah öyle bi duruma da düşmeyiz
aksavaşçı
10-08-2007, 20:19
BBp'nin yöneticileri bize yakın biraz.Ama tabanı bizden oldukça uzak.DAha çok mhp'ye yakınlar
sonuna kadar katılıyorum
Ak Parti'nin hiç kimseye ihtiyacı yok ama birleşseydi ben de BBP olmasını isterdim....
zaten o parti mhp den kopma ...fakat sistem ikisinde de aynı..birinde ülkü ocakları birinde alperen ocakları...biri önce türklük sonra din diyor diğeri tam tersi....birbirlerine birçok konuda yakınlar...bize değil....
loneliness
10-08-2007, 21:18
BBP partisi bize yakınlığı falan demişsiniz ama BBP partisinin bizimle taban olarak hiç bir benzerliği yokktur BBP tek bir amacı vardır... MHP ile birleşmek.... Birde bu konuda nerden çıktı AK PARTİ niye birleşecek ki Zaten akparti toplumun herkesimini bir çatı altında toplamış bir parti neden birleşelim...
sadeceali
10-08-2007, 23:31
ğ-hiçbiri
tabii ki de hiçbiri...bbp falan da bize yakın durabilir bazı partilerle ortak paydamız olabilir ama bizim onlardan bambaşka ideolojimiz var....Allah göstermesin bir parti ile birleşmek zorunda kalmayı.....
kardeşime katılıyorum.. bizim ideoljimz çok farklı..onlar içlerine kapanıp dünyayla bağlantılarını kesmek istiyorlar Türkiye nin...
aşk-ı ilahi
10-08-2007, 23:53
hiç biri.....
akpartının hıc bır partıyle bırlesmesıne gerek yok bırlesmesınde..zaten bırıyle bırlesme ıhtıyacı duydugu gun muhtemelen ben akpartı yanında olmıcam...ama zaten oyle bı duruma da dusmayız allahın ıznıyle
büyükdoğu
10-09-2007, 17:41
ihtiyacı olmadığını biliyoruz... Hadi oldu da birleşti dedik bizim ihtiyacımız yok diyelim ama birleşmek isteyen var belki böyle düşünün hangi parti birleşmek istese onu Akparti bünyesine kabul ederdiniz şeklinde de olabilir soru
ihtiyacı olmadığını biliyoruz... Hadi oldu da birleşti dedik bizim ihtiyacımız yok diyelim ama birleşmek isteyen var belki böyle düşünün hangi parti birleşmek istese onu Akparti bünyesine kabul ederdiniz şeklinde de olabilir soru
benım cevabım yıne aynı...hıcbırı elbette
Bence de hiçbiri...Ak Parti'nin bir başka parti ile birleşebilmesi için aşağı yukarı aynı düşünceye sahip bir parti olması lazım bunun. Ama şu anda ne yazık ki Ak Parti gibi düşünen bir siyasi oluşum yok...Allernatifimiz yok velhasıl-ı kelam...
Ak Parti nin baska bir partiyle birlesmesi bana göre asla söz konusu olamaz ancak AK Partinin ilkelerini benimseyen partiler,kisiler partimize iltihak edebilirler..;)..
Ak partinin ilkelerini benimseyip, Ak partinin prensibleri dogrultusunda hareket edecek herkese kapimiz aciktir...
sadeceali
10-10-2007, 11:02
zaten genel başkanımız böyle birşeyi asla kabul etmez... söz konusu bile olamaz...
zaten genel başkanımız böyle birşeyi asla kabul etmez... söz konusu bile olamaz...
evet ya başbakanımız tek başına ktidar olmazsam giderim diyor biz birleşmekten bahsediyoruz Allah göstermesin....
sadeceali
10-10-2007, 13:45
anketi hazırlayan kardeşim bence sen oraya hiçbiri şıkkınıda ekle... gör bak noluyo sonuçlar.. :D
romakudüs
10-10-2007, 14:36
şuanda türkiedemilliyetçiliği layıkıyla yerine etiren üç parti vardır akp,bbp ve saadet partisi bunlarla birleşe bilir
sadeceali
10-10-2007, 15:30
kardeşim bbp hadi bir ihtimal ama.. erbakan la erdoğan kolay kolay biraraya gelmez.. sonuçta zamanında birliktelerdi.. ama yollar bi kere ayrıldı.. o iş yatar... :D
büyükdoğu
10-10-2007, 15:31
yalnız ankette bi tane CHP oyu var hangi akla hizmetse :)
civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş misali.
;)
vuslat_19
10-10-2007, 16:10
hiç bir partiyle birleşmesini istemem
oguzdesouza
10-10-2007, 18:55
Ben ANAP diyecektim ama ANAP'ın oy potansiyeli zaten bize kaydı onun için kendilerine bize yakın hissettiğim BBP diyorum.
selahattin_ay
10-10-2007, 19:08
bbp dedim haberlerden takip ettigim kadari ile
cok olumlu cok guzel siyaset yapacak Partimiz ile birlikte bence Sayin yazicioglu sanirim yeri geldiginde destek de olacak
sadeceali
10-11-2007, 09:28
zannetmiyorum... siz en iisi boşverin biz tek başımıza bize yeteriz..yetiyoruz da zaten...
illegal_1907
10-11-2007, 20:37
birleşmek gereksiz ama diyelimki birleşecek bbp ile birleşir..
kardelen007
10-11-2007, 20:56
zaten millet birleşiyo doğru karar altında ama illki cevap istenyosa bbp olur en iyisi....
akp artık başlıbaşına bir merkez sağ bence birleşmesin :D
birileriyle birleşmek zorunda kalmayız inşaAllah...
mesudum47
10-11-2007, 21:54
ak parti eğer bbp ile birleşirse bence daha fazla oy alamaz hatta aldığı oydan kaybı bile olur...
bbp belli bir destek vermiş olsa da tek kişilik bir destek vermiştir....
mhp de yeri geldiğinde destek veriyor bu demek değildir ki çizgileri aynı ya da yakın seçim meydanlarından çok da uzaklaşmadık daha ve o meydanlarda neler söylendiğini hepimiz biliyoruz.... a+b= c olsada C her zaman a+b değildir...
kadimcengiz
10-17-2007, 13:25
HİÇBİRİ İHTİYACIMIZ YOK...
SORUYU DEĞİŞTİRELİM AKPARTİYLE KİM BİRLEŞMEK İSTER?:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.