Orijinalini görmek için tıklayınız : Akpartiforum sayesinde Akparti hakkinda dusuncelerinizde bir degisim varmi?
Sukut-u Hayal
04-19-2008, 17:16
Arkadaslar,
Bu forum sayesinde dusuncelerinizde bir degisme varmi?
Albatros
04-20-2008, 13:08
biz bu yola başladığımızda herşeyi öğrenip öyle başladık..bilinen bilinmeyen..o yüzden düşüncelerim halen aynı forum bi etki yapmadı..:)
mehmetal
04-25-2008, 19:48
forum sadece sanal alemde evim. :-*
ENGİNEER
04-25-2008, 20:03
N'ayır...
Çünkü zaten burdakilerle aynıydı fikirlerim...
KAmusal mışş
04-25-2008, 20:06
Düşüncelerim de değişme değil de duygularımda fanatikleşme var.
Çok kötü fenaa :D giderek Ak parti fanatiği oluyorum :D
aşırı derecede :D
ENGİNEER
04-25-2008, 20:09
Kimin sayesinde geldi acaba 8)
Sen bu partiye lazımsın 8)
KAmusal mışş
04-25-2008, 20:11
Kimin sayesinde geldi acaba 8)
Sen bu partiye lazımsın 8)
Evet bu şımaran havalı arkadaş buraya sürükledi beni :D
Fikir mikir kalmadı fanatizme döndüm :D
Tutku ÇAKIR
04-25-2008, 22:04
AK Parti'nin içinden olduğum için bir değişiklik olmadı :)
Pek bir sey degismedi, zaten Ak partiliydim hala ak partiliyim. :)
Bende değişme değil de gelişme oldu.
AK_Genclik
04-26-2008, 13:14
AK Parti Forumumu Saadet Partisi Forumumu belli değil AK Partiliden çok başka partililerin sesini duyuyorum burada
Siyaseti sevmezdim.Buraya geldikten sonra biraz ilerleme oldu sanki ama hala uzak durmak istiyorum. 8)
Ak Parti kurulduğundan beri düşüncelerim aynı. ;)
YavuzSultanSelim
04-26-2008, 22:29
bilmediğim bazı şeyleri özellikle buraya gelipte Atütürk naraları atıp sonra da nasıl gittiklerini görmüş oldum
EpiVaTeS
04-26-2008, 22:31
hayır :D
olsa şaşardım zaten
saadetci seni... ;D
çok ayıp...ben ne dedim şimdi...hemde gerçekten saadetçiyim...sadet için saadetimiz için uğraşıyorum ;D
ak partiyle alakali degilde bazi kücük zümrelerin ne kadar cirkeflesebildigini, ne kadar haset oldugunu, ne kadar cekemez oldugunu bir kez daha anladim 8)
EpiVaTeS
04-26-2008, 22:36
çok ayıp...ben ne dedim şimdi...hemde gerçekten saadetçiyim...sadet için saadetimiz için uğraşıyorum ;D
burası akpartiforum senin başka yerde takılman gerekmez... mi.... ;D ;D ;D :D :D
yo ben öyle düşünmüyorum...hemde gitmemi isterseniz giderim :-\
Ak_Zeynep
04-26-2008, 22:38
hiç bir değişiklik yok aynı aşkla yola devam :D
EpiVaTeS
04-26-2008, 22:39
şaka bir yana
eskiden de AK partiliydik
Fazilet zamanında bize takılan yenilikçi kanatdaydık
Refah zamanında aynı ekiple beraberdik
ALLAH bu beraberliği ayırmasın
Görüşlerimde de bir değişiklik yok
EpiVaTeS
04-26-2008, 22:39
yo ben öyle düşünmüyorum...hemde gitmemi isterseniz giderim :-\
yok gitme senin gibi bi muhalefete ihtiyacımız var
ama bide akpartili olsan...
abi hiç tipimde dönek tipi varmıydı.....yada boşuna konuşan bir tip ;D
EpiVaTeS
04-26-2008, 22:41
abi hiç tipimde dönek tipi varmıydı.....yada boşuna konuşan bir tip ;D
biz dönekmi oluyoruz bu durumda....
ayyy öyle demek istemedim.....yani demek istediğim kararımı değişmem.....abi ben sana hiç dönek dermiyim....ben sana çok saygı duyar ve severim
EpiVaTeS
04-26-2008, 22:45
bizde bi zamanlar faziletten geldik buraya
ben AK Partiliyim
yolumdan da dönmedim...
neyse...
bizde bi zamanlar faziletten geldik buraya
ben AK Partiliyim
yolumdan da dönmedim...
neyse...
abi ben ak partiden nefret etmiyorum etsem o kongreye gitmezdim maksat muhabbet olsun.....bak yarında bbp yani muhsin yazıcıoğlunu dinlemeye gidicem ;D
EpiVaTeS
04-26-2008, 22:50
git baalım
EpiVaTeS
04-26-2008, 22:58
yok benim partim teşkilatım davam varken başka yerlerde işim olmaz....
yok benim partim teşkilatım davam varken başka yerlerde işim olmaz....
benim davam yok....
ben orayada gidicem..... ;)
olaya dava diye bekme abi... :D
EpiVaTeS
04-26-2008, 23:00
ben dava adamıyım
onun için öyle bakıyorum
ondan dolayı bana ters
ben dava adamıyım
onun için öyle bakıyorum
ondan dolayı bana ters
abi bana da ters....ben kendimle alay ettiğim için böyle dedim
bir pangart gördüm kutlu doğum haftasıyla ilgili....
kuran ziyafeti....dursun ali erzincanlı....ve yorumuna hayran olduğum.....ömer döngel hocanın katılacağı bir program...
amlemde imam hatiplilerin amlemine benzettim.....arkadaşlarla karar verdik gidicez diye...
programın yapılıcağı hamza yerlikayayı aradım programa katılmak için biletler nerden alınıyo diye ...orda öğrendimki alp erenlerinmiş..orda kendime şaşırdım arkadaşlara dedim bu kadarda olmaz ben yokum...ama yola çıktık görmek istediklerimizi görelim çıkalım dediler...yani bende davamı satmam...hepimizin davasıda aynı...
bu arada bu forum bende bişeyleri değiştirdi....eskiden ak partiden hoşlanmazdım ama şimdi sempati duyuyorum....ama bu davamdan vazgeçmekmi hayır tabikide....HEMDE AK PARTİDE SAADETDE KARDEŞDİR...AYRIM YOK....KAVGA YOK....ANLAYIŞSIZLIK YOK..POLİTİK KONUŞMA VAR :D
BENLE AİLEM GİBİ ;D
RDönmezs
04-27-2008, 01:33
Yooo 3 kasım 2002'de ne ise hâlâ aynı :D
ethemkara1
04-27-2008, 13:11
aslında fikirlerimdebir değişiklik yok tabi zaten kendimde bir fanatiklik algıladığım için benim gibi düşünenlerle buluşacağım bir yerin mutlaka olduğunu düşünerek arayışa gectim ve kısa sürede hedefime ulaştım.mutluyum
Hüdaverdi
04-27-2008, 13:24
Evet var,sayelerinde artık bende bir add'liyim(!) 8)
----
Yok tabi ki,sadece ak partililerin partilerini nasıl savunduklarını gözlemliyorum.
Parti dışındaki düşünceler bir zaten :-*
kardelen007
04-28-2008, 13:06
en başından beri ak yoldayız işte..günden güne de artıyo ;) ;) ;) ;)
BaDe_EsNa
04-28-2008, 13:11
önceden ak parti=iyi parti tmm bu kadardı ama şimdi neden iyi oldugunu daha iyi biliyorum degişme degil de ilerleme desek daha dogru olur heralde ;)
Akıncı_Gençlik
04-29-2008, 20:32
Milli görüşçüydüm hala milli görüşçüyüm
ilk günkü gibi =)
Milli görüşçüydüm hala milli görüşçüyüm
ilk günkü gibi =)
:-*
Zaten koyu Akpartikoliktim, şimdi ekstra Akpartikolik oldum.. :-*
Şaka bir yana, yoğun olarak teşkilat faaliyetlerinde görev aldığımdan, millet i ihmal ediyordum..Herkes, yeter artık, biraz ara ver bizlere de uğra, çok
kaptırdın diye sitem ediyorlardı... :(
Şimdi forum sayesinde, arada yaptığım tel. görüşmelerini bile kestim :D
Nereye gitsem hemen p.c. arıyor gözlerim buldu mu hiç affetmiyorum. direk buraya geliyorum ;D
Yeter artık diye bağırıyorlar. kapat şunuda biraz yaşamsal faaliyetler 'e dön. Harbiden fena bağımlılık yaptı ::)
Aslında galiba kıskanıyorlar. ::) :D
cook paranoyaksin caglar cook :D
Esra KAÇ
04-29-2008, 22:40
Bende forumumuz sayesinde şunu gördüm ;Ak Partili olmamıza rağmen her düşünceden ,her kesimden insana kapımız sonuna kadar açık.
Buraya kim nerden gelirse gelsin herkez aynı muameleyi görüyor.
Hiçbirzaman kimse haddini aşmadıkça burda ve partimizde dışlanmıyor.
cook paranoyaksin caglar cook :D
Bak Bir_başkacım diyorum uğraşma benimle diyorum
Necip Fazil
04-29-2008, 23:00
Ak PartiForum sayesinde, Ak Parti hakkında bir düşüncem değişmedi de, Ak Partililer hakkında bir çok düşünceye sahip oldum. Malum " tavan " dan haberdarız, ama " taban " kolay anlaşılamıyor ;)
VesseLam
Esra KAÇ
04-29-2008, 23:05
Ak PartiForum sayesinde, Ak Parti hakkında bir düşüncem değişmedi de, Ak Partililer hakkında bir çok düşünceye sahip oldum. Malum " tavan " dan haberdarız, ama " taban " kolay anlaşılamıyor ;)
VesseLam
Katılıyorum...
Bostancı
05-01-2008, 01:38
Hayır yok ;)
maviinsan
06-27-2008, 00:57
bu forum sayesinde düşüncelerim daha netleşti :-*
LoNeLiNeSS
06-27-2008, 01:01
Forum yüzünden görüşü değişen insandan zaten hayır beklenmez.. :-* :-* :-*
Hüdaverdi
06-27-2008, 01:08
Neden ?
Mesela ben sadece tv'lerden ak partiyi takip ederdim,foruma üye olunca ak partinin çalışmalarını,ne yapıp yapmadıklarını,ortaya atılan bazı iddiaların doğru olup olmadığını, vs. vs. vs. bir çok şeyi ak partililerden öğrendim ve şüphelerim gitti.Kısacası forum sayesinde düşüncelerim değişti.Forum diyip geçmemek lazım,hristiyan forumuna girip hirstiyan olmayı seçende var,islam forumuna girip müslüman olmayı seçende.Sonuçta okuyorsun,okumaktan geçer herşey :-*
Partiye pek güvenim yoktu şimdi güven geldi forum sayesinde,düşncelerim değişti,hayırsız mı oldum ?
Milli görüş forumuna girip düşünceleri değişen hayırlı mı oluyor ???
LoNeLiNeSS
06-27-2008, 01:10
Neden ?
Mesela ben sadece tv'lerden ak partiyi takip ederdim,foruma üye olunca ak partinin çalışmalarını,ne yapıp yapmadıklarını,ortaya atılan bazı iddiaların doğru olup olmadığını, vs. vs. vs. bir çok şeyi ak partililerden öğrendim ve şüphelerim gitti.Kısacası forum sayesinde düşüncelerim değişti.Forum diyip geçmemek lazım,hristiyan forumuna girip hirstiyan olmayı seçende var,islam forumuna girip müslüman olmayı seçende.Sonuçta okuyorsun,okumaktan geçer herşey :-*
Partiye pek güvenim yoktu şimdi güven geldi forum sayesinde,düşncelerim değişti,hayırsız mı oldum ?
Sen olumlu yönünden yaklaşmıssın ben olumsuzluğundan bahsediyorum.. Çıkıpda forum yüzünden partisini bırakan adamdan hayır gelmez demem daha doğru idi sanırım.
Hüdaverdi
06-27-2008, 01:14
Belirtseydin keşke :-*
Eyvallah.
Parantez
06-28-2008, 02:56
akparti kitlesinin tahmin ettiğimden farklı olduğunu anladım
üzüldüm :'(
teşkilatlara gidersen buradan çok farklı olduğunu görürsün canım...
burada çok aşırı düşünceler var..ben de çoğu zaman senin gibi düşünüyorum ama forum ne yazık ki gerçeği yansıtmıyor :)
Hiç bir şey değişmedi aynı tas aynı hamam.
Müntesip
06-28-2008, 13:18
Şimdi partiler icraatlarıyla insanların kafasında veya kalbinde yer oluşturur,bizler akpartinin renklerine , Başbakanımızın gözlerine,bakanların saçlarına vurulduğumuz için oy vermedik veya akpartiyi seçmedik öyle değil mi ? Buradan çıkışla forumda insanlar sadece bilgilenir ( iyi yada kötü ) Bilgilenme sonucu fikirlerimiz muhakkak ki değişir , bizler burada ne kadar değişmedi de desek doğru olmaz sanırım.
Kendim için ;yönümde değişiklik olmadı ama şiddetimde artış oldu diyebilirim.
Parantez
06-28-2008, 14:06
teşkilatlara gidersen buradan çok farklı olduğunu görürsün canım...
burada çok aşırı düşünceler var..ben de çoğu zaman senin gibi düşünüyorum ama forum ne yazık ki gerçeği yansıtmıyor :)
inşallah öyledir buradaki kesim beni biraz hayal kırıklığına uğrattı
tamamı olmasa da küçük bir kesimle her çoğu konuda ters düşüyorum :o
ben de ;D yanlız değilsin :D
Parantez
06-28-2008, 14:08
8) :-*
oguzdesouza
06-28-2008, 14:15
Sana katılıyorum...
Ama ben AK Parti'yi hala çözmüş değilim... Teşkilatlara bi bakıyorum her toplumdan insan, burada farklı, her yerde farklı boşuna merkezde bir parti demiyorlar..
Parantez
06-28-2008, 14:25
benim aklımda şekillenen akparti şuydu ;
tamamen özgürlükçü din vs. kişiler için önemli ama politikalarında dinin yeri yok
herşey hizmet için türkiye için yapılıyor
o veren insanlar artık sağ sol diye ayrılmaktan
türkiyenin her seçimde 10 yıl geriye gitmesinden sıkılmış siyasi belirsizlik istemeyen
yalnızca hizmet bekleyen
dolandırıcıdan yalancıdan hortumcudan bıkmış
artık vaad değil hizmet bekleyen 'düşünen' kendini dar kalıplara sokmak taraftarı olmayan
oyunu verip işine bakan çalışan üretken kesim
ve ben yapılan icraatların hiçbirinin dinin gereği olduğu için yapıldığını düşünmedim
her ne kadar medya akparti nin her icraatını başka yönlere çekerek
olayı her fırsatta dine bağlamak istese de
bana göre hepsi özgürlük içindi insanın doğuşan aldığı hak ve özgürlüklerin
'sesli azınlık' tarafından sömürülmesine karşı atılan bir adımdı
gerek başörtüsü gerek diğer icraatlar (meslek liseleri vs.)
hepsi varolan adaletten uzak sistemin düzelmesi için yapılıyordu benim için
yani olaya hep özgürlük adalet açısından baktım
eminim ki hükümetimiz de bu yönden bakıyor ve yapıyor
ama bazı üyelerimiz bütün bunları benim düşündüğüm gibi düşünmüyormuş
ben bütün akpartililerin benim gibi düşündüğünü sanırdım
aslında böyle olması da imkansız türkiyenin yarısı bu partiye oy vermiş elbette herkesin benim gibi
düşünmesi olanaksız...
ama keşke!...
Neden ?
milli görüş foruma girip düşünceleri değişen hayırlı mı oluyor ??? burada ne anlatmak istediğinizi anlamadım ama ben milli görüş foruma girip düşünceleri değişen bir insanım. nasıl yani derseniz milli görüş foruma girmeden önce Ak partinin milli görüşün devamı olduğunu düşünüyordum ama o forumda bunun böyle olmadığını gördüm hatta bu forumda bunun böyle olmadığını ıspatladı bana ve bende desteklediğim partiyi değiştirdim şimdi ben hayırlı mıyım hayırsız mı ??? ha bide bence forumların insan düşüncelerinde etkileri azda olsa oluyor belki biz bunun farkında değiliz ama :-*
haritaci70
06-28-2008, 15:41
Var benim düşüncelerimde malesef olumsuz gelişmeler var ama bakalım
NetinRuhu
06-28-2008, 15:42
sürekli cehape forumunda takılsam otuz trilyon oy hakkım olsa birini vermeyeceğimden o kadar eminim hatta dünyada bi tek cehape parti olarak kalsa boş atarım yinede onlara oy vermem görüşüm değişmez 8) :-*
oguzdesouza
06-28-2008, 15:55
milli görüş foruma girmeden önce Ak partinin milli görüşün devamı olduğunu düşünüyordum ama o forumda bunun böyle olmadığını gördüm hatta bu forumda bunun böyle olmadığını ıspatladı bana ve bende desteklediğim partiyi değiştirdim şimdi ben hayırlı mıyım hayırsız mı ???
Ben de milli görüşün devamı olduğundan şüpheleniyordum... Bu forumun sayesinde sevindim.. :)
milli görüş foruma girmeden önce Ak partinin milli görüşün devamı olduğunu düşünüyordum ama o forumda bunun böyle olmadığını gördüm hatta bu forumda bunun böyle olmadığını ıspatladı bana ve bende desteklediğim partiyi değiştirdim şimdi ben hayırlı mıyım hayırsız mı ???
Ben de milli görüşün devamı olduğundan şüpheleniyordum... Bu forumun sayesinde sevindim.. :)
ne güzel :)
Deniz.Feneri
06-28-2008, 16:02
bu foruma katılınca önceden bırak yapılan icraatları savunmayı akpartili bir havam bile yokru sanki. Belki de partiyi savunma ve partiyle özdeşleşme ihtiyacı duyduktan sonra gelişti her şey :)
Beytullah2
06-30-2008, 16:33
Kesinlikle hayır diyorum. Forumu ne zamandır takip ediyorum , üye olmak düne nasipmiş .
AKP hakkında ki düşüncelerim de hiçbir sapma olmadı fakat bakıyorum da düşüncelerinde AKP hakkında olumsuz yönde değişmeler olanlar da var.
Demokrat
06-30-2008, 16:59
Kesinlikle hayır diyorum. Forumu ne zamandır takip ediyorum , üye olmak düne nasipmiş .
Ak Parti hakkında ki düşüncelerim de hiçbir sapma olmadı fakat bakıyorum da düşüncelerinde Ak Parti hakkında olumsuz yönde değişmeler olanlar da var.
sormasi ayip üye olmadan yazilanlari okuyabiliyor muydunuz, yok yazilanlari okumadan nasil bir sonuca varabilirsiniz ki 8)..
bu arada ak parti demeniz bile belli basina güzel bir yaklasimdir ;)
Ak Parti Forumumu Saadet Partisi Forumumu belli değil AK Partiliden çok başka partililerin sesini duyuyorum burada
Demokrasi bu işte.Buralara takılsınlar ki,gerçekleri görsünler.
5 Temmuz Cumartesi günü, saat 16:30 'da Samsun Cumhuriyet Meydanında "Ortak Akıl Hareketi" mitingi yapılacaktır.
Saygılarımızla
Tarih: 5 Temmuz Cumartesi
Saat: 16:30
Yer: Cumhuriyet Meydanı
Var benim düşüncelerimde malesef olumsuz gelişmeler var ama bakalım
:o olumsuzmu mesela :-\
ENGİNEER
07-01-2008, 16:49
Buraya geldiğimden beri zeki insanlarla konuşmanın zevkine varıyorum..Üniversite afedersiniz ama cinsi sapıklar, kültürsüzler, ahlaksızlar ve zil kapısına oynayan aşırı derece oynak kızlarlar dolu...
Burası gayet güzel...
:)
foruma yeni katıldım sayılır ama çok güzel paylaşımlar var daha da olumlu düşünüyorum artık
Buraya geldiğimden beri zeki insanlarla konuşmanın zevkine varıyorum..Üniversite afedersiniz ama cinsi sapıklar, kültürsüzler, ahlaksızlar ve zil kapısına oynayan aşırı derece oynak kızlarlar dolu...
Burası gayet güzel...
:)
:-*
bazen bu forumda çok şaşırıyorum :-\
neden
neden
nedeni okuduğum mesajlar.. :-X
neden
nedeni okuduğum mesajlar.. :-X
hımmm
bozkurtdiyar
10-31-2008, 13:23
Ak parti hakkında düşündüklerin dahada netleşti. Türkiyenin başına tek bela ak partidir.
Ne mutlu Türküm diyene
ak partiyi seviyordum zaten.bu siteyi görünce aşık oldum :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.