Orijinalini görmek için tıklayınız : Akpartiforum yanıyor herkes benden biliyor.... :)
AsLında i$in asLı $öyLe Admin ßey...
AsLıyı iLk qördüqüm qün ßa$Lıyor i$in asLı.
AsLı ßir qün ßenim acizane msn mi ekLiyor.
Akparti forumdan diyor ßana .
Akpartiforum o dakika ruhumun ßa$kenti ßa$ımın tacı , ruhumun iLacı oLuyor.
DeLikanLıya yakı$maz msn de en ufak ßir edepsizLik etmiyorum, yanLız Akpartiforumu mıh qißi akLıma çakıyorum. OqLum diyorum ßizim msn ye , iLk ßu msn de cam açıcaksın . Sorup soru$turup ßuLup ßuLu$turup en nihayetinde qörüntüLü konu$ma qönderiyorum. Ama qeL qeLeLim kızın üvey ablası ümitli bekleyiş :) msn mi donduruyor.
2. kez istetiyorum.ßu kez üvey abla ümitli bekleyiş ßizde yeni üyeye kız yok diyor. Anam senide yorduk ama hadi son ßi kez daha iste. Msn anamın yüzüne ßir kez daha kapanıyor. OqLum ßu kızın msn'ini patLat diyor.
ßiLqisayarcının çıraqı $akir'in eLine ßir mektup sıkı$tırıp asLıya qönderiyorum kaçarmısın ßenimLe diyorum. Kaçarım diyor. Müßarek cuma qecesine anLa$ıyoruz. Hani yanLız qitmeyim ßizim KamiLi çaqırayım diyorum.
KamiL ßaßadan kaLma Laptopu kapıp qeLmi$
KamiL Lan ßu ne diyorum. Ne oLur ne oLmaz abi senin pc çökerse kuLLanırız sen sür diyor. Sürüyorum...
AçıL ey Akpartiforum ßen qeLiyorum
Ümitli bekleyiş ßeni arıyo Akpartiforum yanıyor herkes ßenden ßiLiyor.
AsLı diyorum ne oLuyor. Ne oLur demeye kaLmadan. Forum görevlisi kapıyı çaLıyor. içeri qiriyor.Görevli ßey diyorum. Kız re$it kendi isteqiyLe qeLdi.
Görevli ßey tamam diyor. Kıza ßi$ey dediqim yok da Akpartiforumu niye yakıyorsun ße evLadım ¿ AsLı ßu ne diyor diyorum AsLı hiç ßi$ey demiyor.
Meqer ßizim asLı kaçarken msn yi açık unutmu$.
Sonra msn den dü$mü$ sonra adsL kopmu$. Isınan modem tutu$mu$ sonra Akpartiforum tutu$mu$.
Nihayetinde attıLar ßana ßan Tez vakit sonra mahkeme qünü qeLdi. Admin asLıya sordu. Kızım seni ßu adammı kaçırdı. Evet Admin ßey Akpartiforumuda de ßu adam mı yaktı. eee evet Admin ßey.
Ne eveti asLı ¿ Nikah kıymıyoruz asLı ¿Ne eveti ¿
7 yıLLık ßan qeçer qeçmesinede, yaLandan 7 yıL 77 yıL qißi qeLir deLikanLı ßir üyeye..
ßirkaç qüne kaLmadı koptu pc min internet ßaqLantısı... dedim kendi kendime ßen ßu ßanı kırarım qider ßu kez Akpartiforumu harßiden yakarım.
$imdi merak ediyosunuz dimi yaptımmı yapmadımmı diye ¿ Evet yaptım. Üvey aßlası ümitli bekleyişin Forumuna pink atıp hack Ledim Sonra Akpartiforumun ana yonetim ßinasına ßenzin döküp yaktım...
uyarlama jonathan749
yazıda geçen Aslı hayal ürünüdür. saygılarımla
Çok hoş olmuş Jonathan Arslan kardeşim, Allah hayrını versin :) Ümitli Bekleyiş de beğenir inş.. :)
AkSa- 34
01-14-2008, 02:53
çok güsel olmuş+1
ama gel gelelim işin aslına; akpartiforum yanmasın,sonra yakanların canı acımasın ;)
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 02:53
Ya Ömer kardeşim sen al aslıyı :D Gerçekten bak.Hiç birşey demem söz.Ohoo bu kadar işe kalkışacağına , Allah 'ın emriyle direk isteseydin kızı :D Verirdik.Senin kaç ay yiyeceğinden haberin yok galiba bu hadiseler neticesinde ? :D Emeğine sağlık + ;) İntikam olmamış .Çok güldüm çünkü :D
Ya Ömer kardeşim sen al aslıyı :D Gerçekten bak.Hiç birşey demem söz.Ohoo bu kadar işe kalkışacağına , Allah 'ın emriyle direk isteseydin kızı :D Verirdik.Senin kaç ay yiyeceğinden haberin yok galiba bu hadiseler neticesinde ? :D Emeğine sağlık + ;) İntikam olmamış .Çok güldüm çünkü :D
istedik annemide 3 kere gönderdim vermedin.
nasıl intikam olmamış eda... kötü üvey abla rolündesin :)
Ayşe_Berra
01-14-2008, 03:00
Çok güzeldi ömer ya,gece gece bu kadar güldüm Allah razı olsun. ;)
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 03:01
Bu beni kesmedi :D Ben hep böyle kötü, kızgın, somurtkan ablayım zaten.Bir değişiklik olmamış ki ;) :D Tam isabet...:) Hem sen , ben evde yokken göndermişsin anneyi.Ben olsam ilk gelişte verirdim.Akpartiforumun geleceği söz konusu.. ;)
bir nebze moralinizi düzeltebildiysek ne mutlu bize
Ayşe_Berra
01-14-2008, 03:05
Evet düzelttin emin ol. Ama ben moralimin bozuk olduğunu ne zaman nerde söyledim yine?? ???
Bu beni kesmedi :D Ben hep böyle kötü, kızgın, somurtkan ablayım zaten.Bir değişiklik olmamış ki ;) :D Tam isabet...:) Hem sen , ben evde yokken göndermişsin anneyi.Ben olsam ilk gelişte verirdim.Akpartiforumun geleceği söz konusu.. ;)
yok sen şimdi iyi abla rolüne yatıyosun olmaz ama biz keyfimizdenmi kaçırdık aslıyı(aslı kim :) )
Evet düzelttin emin ol. Ama ben moralimin bozuk olduğunu ne zaman nerde söyledim yine?? ???
yok söylemedin.. tahmin ettim ee kolaymı ayşe asker yolu beklemek. Allah sabır versin
bir aslı yokmu yaniiiii.
:P yok
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 03:09
Eee onu aslıyı kaçırmadan önce düşünecektin.Üvey abla sonra ne der? Emeklere yazık olmasın ? Bunları düşünmek için artık çok geç.Sen kaç yıl yiyeceksin ondan haber ver? Kötü abla bunları bilmek ister :D
Eee onu aslıyı kaçırmadan önce düşünecektin.Üvey abla sonra ne der? Emeklere yazık olmasın ? Bunları düşünmek için artık çok geç.Sen kaç yıl yiyeceksin ondan haber ver? Kötü abla bunları bilmek ister :D
7 yıl banlandım. 7 değil 77 yıl delikanlı üyeye dokunmazda üvey ablanın yaptıkları çok dokundu bana :)
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 03:11
bir aslı yokmu yaniiiii.
Belki de vardır .Sen sıkıştırmaya devam et Ömeri Dildade :D Ben de intikam tuzağından uzak durayım ;)
Ayşe_Berra
01-14-2008, 03:11
yok söylemedin.. tahmin ettim ee kolaymı ayşe asker yolu beklemek. Allah sabır versin
Bende kızıyordum kendi kendime son yorumlarıma falan baktım nereye ne yazdım diye. Haklısın kolay değil hiç kolay değil. O vatan bekliyor bende onu.Nöbete kalkacak 40 dakika sonra ve 6,5 a kadar dinlenmeli olarak nöbet tutacak.-30 derece olduğundan.Ve ben bu saate kadar onu bekliyorum hani olurda bir iki kelam edebilir miyim sesini duyabilir miyim diye..Allah razı olsun Ömer..Konun dağıldı hakkını helal et.
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 03:13
7 yıl banlandım. 7 değil 77 yıl delikanlı üyeye dokunmazda üvey ablanın yaptıkları çok dokundu bana :)
Üvey abla daha birşey mi yapmış ki ? ::) :D
Bende kızıyordum kendi kendime son yorumlarıma falan baktım nereye ne yazdım diye. Haklısın kolay değil hiç kolay değil. O vatan bekliyor bende onu.Nöbete kalkacak 40 dakika sonra ve 6,5 a kadar dinlenmeli olarak nöbet tutacak.-30 derece olduğundan.Ve ben bu saate kadar onu bekliyorum hani olurda bir iki kelam edebilir miyim sesini duyabilir miyim diye..Allah razı olsun Ömer..Konun dağıldı hakkını helal et.
Estağfurullah ne demek kardeşim.askerin ve bekleyenin halini en iyi askerliğini yapan bilir bu yüzden seni çok iyi anlıyorum
bir aslı yokmu yaniiiii.
hiç inandırıcı bir ifade değil bu:( :P)
Üvey abla daha birşey mi yapmış ki ? ::) :D
daha ne yapacaksın eda, geleceğimizi aldın bizden hapislerde çürüteceksin beni, aslıyı vermiş olsan şimdi mutlu mesut düğün yapcaktık, gerçi sen onuda bozardın :)
Ayşe_Berra
01-14-2008, 03:18
Estağfurullah ne demek kardeşim.askerin ve bekleyenin halini en iyi askerliğini yapan bilir bu yüzden seni çok iyi anlıyorum
Allah razı olsun,çok ama çok teşekkür ederim ;) Ben artık araya girmeyeyim sen üvey ablaya hesabını ver :D
bir aslı yokmu yaniiiii.
tamam dildade seni inandırmak için ne yapmam lazım :'(
bir aslı yokmu yaniiiii.
bilemiyorum ümitli bekleyiş karıştırdı kafamı :-\
bir aslı yokmu yaniiiii.
bilemiyorum ümitli bekleyiş karıştırdı kafamı :-\
bu konuda haklısın üveyabla benim işleride karıştırdı :)
bu iş yine ümitli bekleyişin lehine döndü galiba :D
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 03:26
:D Ya nedir benim çektiğim.İyi olurum suç olur.Kötü olmak zaten suç.Ne yapsam şaşırdım ::)
:D Ya nedir benim çektiğim.İyi olurum suç olur.Kötü olmak zaten suç.Ne yapsam şaşırdım ::)
:D :D ::)
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 03:28
Dildade kafan karışmakta haklı.Niye ömer kardeşimiz özellikle aslı metni seçmiş.Neden ? Neden ? Neden ? Soruyorum size hakimim :D
evet neden aslı? ayşe ,fatma, emine,esra,nilüfer ya da bir başka isim değil de aslı neden? ;D ;D ;D
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 03:55
Ömer bey söz sizde 8) :)
Uyarlama güzel olmuşta biraz konular karışmış ;)
aslı kim? şiirin orjinali zaten aslı adıyla.. eda böyle aslı kerem olayına girim beni sıkıştıramassın :D üvey abla
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 22:47
aslı kim? şiirin orjinali zaten aslı adıyla.. eda böyle aslı kerem olayına girim beni sıkıştıramassın :D üvey abla
:D Tüh
sen beni güldürdün Ömer kardeş Allah'ta seni güldürsün ;D
amin
.seVdAm.
01-14-2008, 22:56
Allah cc razı olsun yaa süper olmuşşş
kesınlıklee +
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 22:59
Ömer hadi yine iyisin Başrollerinde kötü abla (ben) olan senaryon iyi tuttu.Dizi mi yapsan ? :D
Ömer hadi yine iyisin Başrollerinde kötü abla (ben) olan senaryon iyi tuttu.Dizi mi yapsak ? :D
hehe bir klipte siz yapın ::) ::)
Sukût-u_Hayal
01-14-2008, 23:02
7 yıLLık ßan qeçer qeçmesinede, yaLandan 7 yıL 77 yıL qißi qeLir deLikanLı ßir üyeye..
:D :D :D
çok güldüm ya... eline sağlık çok güzel olmuş ...
Ömer hadi yine iyisin Başrollerinde kötü abla (ben) olan senaryon iyi tuttu.Dizi mi yapsan ? :D
gerçek hayatta o kadar çektim elinden bide sanalda çekersem dayanamam bu acıya :D
ümitli_bekleyis
01-14-2008, 23:27
Aaa üstüme iyilik sağlık.Tövbe tövbe.Kuru iftira inanmayın ::)
şimdi de sana inanasım gelmedi eda ::)
ümitli_bekleyis
01-15-2008, 01:25
NEDEN ? :-\
işleri karıştıran hep o ifadeler ::) bilemiyorum belki ismi masum ama bana çok muzur geliyor ::) ;D ;D
ümitli_bekleyis
01-15-2008, 01:30
İfadesiz yazalım o zaman " kuru iftira" .
Ömer neredesin? Sardın hafiyeleri başıma , kaç sonra :)
şimdi de sana inanasım gelmedi eda ::)
:D :D :D dildade haklı ::)
ümitli_bekleyis
01-15-2008, 01:55
Aaa avukatım nerede benim ? O gelene kadar sessiz kalma hakkımı kullanıyorum :D ::)
Aaa avukatım nerede benim ? O gelene kadar sessiz kalma hakkımı kullanıyorum :D ::)
avukatta vazgeçti galiba seni savunmaya :D
ümitli_bekleyis
01-15-2008, 02:05
Hem üveyim, hem ezilenim.Tamam ya gidiyorum küstüm işte :( :'( (İntikam yerinde oldu Ömer bey , ama aynı o bebeğe benziyorsun işte var mı ötesi :D )
ayyy! inanmıyorum bu intikam alma meselesi o bebekten mi kaynaklanıyor ;D
Hem üveyim, hem ezilenim.Tamam ya gidiyorum küstüm işte :( :'( (İntikam yerinde oldu Ömer bey , ama aynı o bebeğe benziyorsun işte var mı ötesi :D )
dur gitme üvey ablada olsan aslının ablasısın.(eda 2-1 oldu sanırım kabul ettin ;) )
ümitli_bekleyis
01-15-2008, 02:10
ayyy! inanmıyorum bu intikam alma meselesi o bebekten mi kaynaklanıyor ;D
Evet .Yeni mi anladın dildade :D Bir de hafiye dedik.Yok ya senden hafiye olmaz :D
ya ben tahmin etmemiştim bir bebek için bu kadar ağır intikam alınacağını ;D
(şimdi de eda'nın tarafına geçtim ne çok taraf değiştiriyorum ben :-[)
ümitli_bekleyis
01-15-2008, 02:13
dur gitme üvey ablada olsan aslının ablasısın.(eda 2-1 oldu sanırım kabul ettin ;) )
Benim kaderim bu.;) Acıların kızıyım .Sorun değil bunu da kabul ederiz . :'(
ya ben tahmin etmemiştim bir bebek için bu kadar ağır intikam alınacağını ;D
(şimdi de eda'nın tarafına geçtim ne çok taraf değiştiriyorum ben :-[)
Gel dildade sen haklının tarafında ol :)
haklı kim onu anlayabilsem ;D
ümitli_bekleyis
01-15-2008, 14:03
haklı kim onu anlayabilsem ;D
Ben tabi ki ;) Onun bana uygun gördüğü süslü arabadan daha iyi benim o yakıştırdığım bebek :)
ümitli_bekleyis
01-23-2008, 02:14
Dildade kimin haklı olduğuna karar verdi galiba :D Hİç sesi çıkmıyor. ::)
nasrettin hoca cevabı veriyorum :ikinizde haklısınız ;)
ümitli_bekleyis
01-23-2008, 02:20
Hadi öyle olsun bakalım. ;)
Hadi öyle olsun bakalım. ;)
Eda ne karıştırıyosun sen yine. Hala dersini almadınmı :)
ümitli_bekleyis
01-23-2008, 02:41
Ne dersi hayırdır ;)
Ne dersi hayırdır ;)
bilmem artık :)
Hayırlı geceler kardeşim, ben çıkıyorum
ümitli_bekleyis
01-23-2008, 02:45
Hayırlı geceler size Ömer kardeşim
Bu ders sözünü unutma ya da ben hatırlatırım nasıl boşver ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.