Orijinalini görmek için tıklayınız : AKPARTİLİ OLAN BUYURSUN ..........
ak sevdalı
11-29-2007, 22:51
ERBAKAN GEÇWN PAZAR KONFERANS VERDİ.BENİM AMCAM GİTMİŞ VE ÇOK AK PARTİYE YÜKLENMİŞ.DEMİŞKİ ; AKP AMİRİKA UŞAGIYMIŞ.
AMCAM ÇOK ETKİLENMİŞ VE AKPYE ÇOK SİNİRLENMİŞ.VE HERGÜN BAŞIMA KAKIYOR. BU KONU HAKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ...
hangi konuda amcan konusunda mi, erbakan konusunda mi 8)..
erbakan hoca yüklendikce bizim oylarimiz artiyor daha ne istiyorsak :)..
ak sevdalı
11-29-2007, 22:54
şimdi amcam yanımda......
size akp uşağı diyor bunu ikna edelim arkadaşlar.......
Yavuz_ErTürk
11-29-2007, 22:55
ERBAKAN hoca siyasi kariyeri boyunca her dönem birilerine Amerikan uşağı demiştir. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bizim başbakanımız evet hem uşak hem hizmetkar. Ama Türk milletinin hizmetkarı, uşağı. Bunları anlatmaya gerek duymuyorum. Son 5 yıl da Türkiye de neler yapıldığı açıkça ortada...
ak sevdalı
11-29-2007, 22:56
ben amcama veriyorum
olacaklardan sorumlu değilim.............
amcana selam söyle,ellerinden öperim..biz onu ne konuda ikna edecegiz ki :)..amcan beni zittinde ikna etsin ya ;)..
bu ülkenin yüzde 47 si ikna olmus, azinlik olan onlar o halde onlarin bol bol insan ikna etmeye ihtiyaci var..hadi beni ikna etsin ;)
ak sevdalı
11-29-2007, 22:58
ne hizmeti manevi tahribat aldı başını gidiyor zan üstüne zam
1 veriyorsunuz 10 alıyorsunuz.
ne hizmeti be anlatsana
amcamim buyur dinlemedeyiz..yok ufukta secimde yok erbakan hoca niye ortada görünüyor :)..
sizi gidi gulu gulucular sizi dedimi bize bakaiym :)
ne hizmeti be anlatsana
hadi ya :)..o zaman bu halk mazosist mi neden zam üstüne zam yapan bir hükümete oy verdi ;)..
manevi tahribati bilmem ama maneviyat gittikce artiyor..devletin her kademesine manevi yönü güclü kisiler geliyor..
biz sizin gibi degiliz bir anda degistiremiyoruz herseyi erbakan hoca bir anda cözüm buldu ya herseye 8)
ak sevdalı
11-29-2007, 23:01
siz abd uşağıklığı yapıyorsunuz.
gözlerinizi boyamışlar
nasıl insansınız gözleriniz kör mü olanlardan
memura %2 +2 zam Allahtan korkun ........
siz abd uşağıklığı yapıyorsunuz.
gözlerinizi boyamışlar
nasıl insansınız gözleriniz kör mü olanlardan
memura %2 +2 zam Allahtan korkun ........
yok canim bizim bir tek elimizi boyadilar secimde :)..abd usakligi yapmayan biri söyleyin bana ;)..
eee memura enflosyana göre zam yapiliyor demek ki enflosyon yüksek degil, yüksek olsa memurada o oranda zam yapilir..
bu arada gözlerim gayet iyi görüyor Allaha sükür ;)
Yavuz_ErTürk
11-29-2007, 23:04
ne hizmeti be anlatsana
hadi ya :)..o zaman bu halk mazosist mi neden zam üstüne zam yapan bir hükümete oy verdi ;)..
manevi tahribati bilmem ama maneviyat gittikce artiyor..devletin her kademesine manevi yönü güclü kisiler geliyor..
biz sizin gibi degiliz bir anda degistiremiyoruz herseyi erbakan hoca bir anda cözüm buldu ya herseye 8)
TÜRKİYE nin bizim zamanımızda ABDULLAH GÜL gibi bir Cumhurbaşkanı oldu amca. Varmı daha bundan büyük maneviyata dönük bir çalışma. Kemal Atatürk ve Turgut ÖZAL dısında bana bir tane maneviyatı büyük cumhurbaskanı gösterebilir misiniz...
ak sevdalı
11-29-2007, 23:06
yok canım ben köyden geldim . çifçi zarar ediyor.dükkanlar siftahsız kapatıyor.sen mezarlıga git eflasyon %0
çünkü alışveriş yok..
yok canım ben köyden geldim . çifçi zarar ediyor.dükkanlar siftahsız kapatıyor.sen mezarlıga git eflasyon %0
çünkü alışveriş yok..
hangi ciftci amcacim yoksa su basbakanin anasiyla beraber kovdugu pravakatör ciftci mi..bu arada bunlar trübün hareketleri amcacim..
zarar eden ciftci, siftah yapmayna esnaf yüzde 47 yi neden verdi ak partiye..yok bana bir alternatif göster..
yoksa senin kenarda, kösede döviz vardi ak parti zamaninda kar etmedi diyemi ak partiye kizginsin :)
Yavuz_ErTürk
11-29-2007, 23:08
çünkü alışveriş yok..
sende haklısın amca esnaf bizim dönemimizde yazar kasaları baskbakanlık önünde fırlatmıyor. Anayasa kitapçığı atmıyor. bizim dönemimizde ki esnaf kazanmıyorum derse Allah la kendi arasında ki meseledir..
ak sevdalı
11-29-2007, 23:09
ne hizmeti be anlatsana
TÜRKİYE nin bizim zamanımızda ABDULLAH GÜL gibi bir Cumhurbaşkanı oldu amca. Varmı daha bundan büyük maneviyata dönük bir çalışma. Kemal Atatürk ve Turgut ÖZAL dısında bana bir tane maneviyatı büyük cumhurbaskanı gösterebilir misiniz...
Allah Allah ........................
siz uyumaya devam edin ...
manevi tahribat devam ediyor.
bu hafta içinde tevhide kardeşimize olanları görmüyorsunuz heralde cumhur.B ne yapıyor
o da elin katili peresle kadeh kaldırıyor.
Yavuz_ErTürk
11-29-2007, 23:10
ne hizmeti be anlatsana
bu hafta içinde tevhide kardeşimize olanları görmüyorsunuz heralde cumhur.B ne yapıyor
su sözünüz sizin ne kadar medyadan uzak oldugunuzu ve sadece ama sadece provakatorluk yapmak için geldiğinizi ortaya cıkarıyor ben artık yazma gereği duymuyorum .. Yolun açık olsun amcam...
ne hizmeti be anlatsana
populizm yapmaylaim lütfen :)..tevhideye yapilanlarin ak partiyle alakasi nedir, basbakan bugün aramis gerekenin yapilacagini demis..
yok simdi burada acacagim 28 subat dönemini sonra isin icinden cikamayacagiz ;)..
bu arada su gülün kaldirdigi kadehte ne vardi onuda söylede tam olsun..iyi o zaman biz hic bir devlet baskanini kabul etmeyelim yada kabul ederken nüfus kagidina bakalim müslüman mi diye..
siz devlet yönetmeyi, carsida patates satmayla karistiriyorsunuz herhalde ;)
ak sevdalı
11-29-2007, 23:12
ya neden kortunuz.
peres söz gelince sustunuz.......
siz ancak akpartiyi görürsüz. dünyayı değillllllllll
ak sevdalı
11-29-2007, 23:14
benim işim çıktı inş... hafta sonu görüşürüz.........
selamatle
ya neden kortunuz.
he valla amcacim bizi bir susturdun görme..konusacak yüz kalmadi :)..
hadi yolun acik olsun, yine bekleriz amcacigim ama gelirken ön yargilarini eve birak gel ;)
Parantez
11-29-2007, 23:16
ne hizmeti be anlatsana
sevigili amcacım
lütfen kullandığınız kelimelere dikkat ediniz..
müslümanlıkla dinine bağlılıkla övünüp bizim manevi tahribat yaptığımızı söylüyorsunuz
ama bir insana açık olarak iftira atmaktan hiç çekinmiyorsunuz bu durum beni oldum olası şaşrttı ve sanırım
böylede devam edecek....
yavuz_niksar sana katılıyorum medyadan oldukça uzaksınız yalnızca erbakanın söylemleriyle yola
çıkıyor onun dediklerine inanıyorsunuz..
**biz konuşmayı pek sevmeyen insanlarız.. hizmet çok daha iyi oluyor... :D ;) bu nedenle bende fazla birşey söyleyemeyeceğim..iyi akşamlar
Parantez
11-29-2007, 23:18
ya neden kortunuz.
he valla amcacim bizi bir susturdun görme..konusacak yüz kalmadi :)..
hadi yolun acik olsun, yine bekleriz amcacigim ama gelirken ön yargilarini eve birak gel ;)
;D ;D çok zor şeyler isteme adamdan ;D
erbakan hoca denilince ben sadece gülüyorum türk siyasetenin komedisiydi
ısparta mitinginden bir not
erbakan hoca ıspartaya miting için gittiğinde;kendisinden önce miting alanında demirel varmış demirel inince kürsüden tabi zaman kısıtlı bir 10 dakika sonra erbakan miting alanına girer ve başlar adalet partisine yüklenmeye,fakat sorun miting alanından daha adalet partililer ayrılmamıştır yuhlamaya başlarlar erbakanı ;hoca mitingi erken kesip otöbüse binince yanında hüseyin üzmeze dönüp çok şükür iyi kalabalık vardı der :D :D :D :D :D aktaran hüseyin üzmez:)
yada 12 eylülden bir kaç gün önce erbakan hocamız londradan döner hava alanında kendisini karşılıyan gazetecilere;sanırım yakında hükümeti biz kuracağız ben öyle ümit ediyorum der bir kaç gün sonra gözünü cezaevinde açar :D :D :D
erbakan en meşhur hikayesi 100 bin tank yapacağız sözüdür ve bunu duyan japon ve alman firmalari türkiyeye koşar ihaleyi almak için dönemin başbakanı ecevitle temasa geçerler ecevit derhal hükümet ortağı erbakanı arar durumu izah eder ve erbakan yuzyılın cevabını verir kardeşim tank dediysek su tankı dedik :D :D :D aktaran bülent ecevit
ve erbakanın ünv de mezuniyet yıllığına arkadaşlarının düştüğü bir not necmettini ararsanız ya mescidde ya kütüphanededir :D
sanırım buda erbakan hocanın çalışkanlığına bir işaret olsa gerek ama gerçekten çok felaket derecede zeki bir insan sanırım alman panter tanklarının motor sistemini oluşturan erbakandı ve hala bundan dolayı almanyadan yüklü miktarda para alıyor
erbakan in zekasina kimse laf söyleyemez...
ismet önönü bir sözünde bu memlekete atatürkten sonra bir adam geldi, oda dinci cikti diyerek erbakanin hakkini vermistir..
bizler erbakanin zekasini,hedeflerini yada düsündüklerini degil siyaset tarzini, partimize karsi tutumunu elestiriyoruz..
erbakan in zekasina kimse laf söyleyemez...
ismet önönü bir sözünde bu memlekete atatürkten sonra bir adam geldi, oda dinci cikti diyerek erbakanin hakkini vermistir..
bizler erbakanin zekasini,hedeflerini yada düsündüklerini degil siyaset tarzini, partimize karsi tutumunu elestiriyoruz..
kesinlikle katılıyorum zekasına kimse laf söyleyemez üstelik yapmak istediği ve tamamlayamadığı projeler (önünü kesen derin güçler sebebiyle muhtemelen) çok faydalıydı.
İTÜ de onun aldığı ortalamayla o bölümü bitiren daha çıkmamış diye duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemem ama çok duydum bunu
Necip Fazil
11-30-2007, 00:06
Yahu adam seni seviyor taktir ediyor olsa, gelir sendenim der, Demek ki düşüncesi, fikri ve siyasi görüşü seninle bir değil. Seni övecek değilya ...
Burada insanlara sövdürmek için mi konu açıyorsunuz? Başbakan bile ağzını açıp iki laf söylemezken, sana bana ona buna şuna mı düşüyor Erbakan hakkında laf etmek ... Herkes konuştuğu ile sorumludur, Gerçekleri yanlız Mevla bilir. Biz Erbakan'ın sözlerine itaat etmediğimiz için buradayız, iyi söylemleri nasıl işimize gelmiyorsa, kötü yöndeki sözleride işimize gelmez.
Amcanıza söyleyin ki , bu sizin hayal dünyanız bundan eminim amcada siz oluyorsunuz, burada cirit atacağına ( cağınıza ) gidin başka mekanlarda insanlara sövdürün, burada herkes akli selimdir.!
VesseLam
murat kurt
11-30-2007, 00:08
amcabey milli gazete tv 5 erbakan konuşmaları ile yetiniyor galiba.
ya ben desem ki erbakan ülkeyi sattı arabistanın uşağıydı siz de uşaksınız
(tabi yok öyle bi şey) ben böyle desem ama demem ama siz dersiniz işte farkımız amcabey
neyse amcaya son bir selam yollayalim..
selam söyle amcana muallim 8)
:)
Sukût-u_Hayal
11-30-2007, 00:17
:D :D :D
amca kaçmış ya korkuttunuz amcayı heralde...
Ayşe_Berra
11-30-2007, 00:51
Ya zaten tutup da herhangi bir adamın Akp amerikan uşağıymış sözüyle etkilenen bir insanın zeka seviyesinden şüphe ederim...Bu 5 yaşında bir çocuğu kandırmak gibi bir şey..Kimse saçma sapan şeylerden gelip tartışmasın kimseyide salak yerine koymasın.Ben ne çekiyorsam hocanızın "Rektörler üniversitede başörtülü kızlarımıza selam duracak" sözlerinden çekiyorum.Sonra tutupda Tevhidenin başına gelenlerden birilerini sorumlu tutmayın."İmam Hatipler arka bahçemiz "derken yaptınız ne yaptıysanız..Ama hakkımı yiyenlere hakkım helal değildir.Mevlam bilir gayrısını...
Ya zaten tutup da herhangi bir adamın Akp amerikan uşağıymış sözüyle etkilenen bir insanın zeka seviyesinden şüphe ederim...Bu 5 yaşında bir çocuğu kandırmak gibi bir şey..Kimse saçma sapan şeylerden gelip tartışmasın kimseyide salak yerine koymasın.Ben ne çekiyorsam hocanızın "Rektörler üniversitede başörtülü kızlarımıza selam duracak" sözlerinden çekiyorum.Sonra tutupda Tevhidenin başına gelenlerden birilerini sorumlu tutmayın."İmam Hatipler arka bahçemiz "derken yaptınız ne yaptıysanız..Ama hakkımı yiyenlere hakkım helal değildir.Mevlam bilir gayrısını...
ama hoca hakliydi gercekten de ihl arka bahcesiydi...ama o arka bahceye ilgi gösterilmedigi icin o arka bahcedeki fidanlar köreldi, yapraklar sarardi..
görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler..;)
Necip Fazil
11-30-2007, 02:01
Erbakan'ın " Arka bahçemizdir " sözünü söylerken çekilmiş videosu var mı acaba, bende çok duydum ama hiç rastlamadım. Elinde olan varsa paylaşsın lütfen, iftira ise büyük vebal altında kalıyoruz.
VesseLam
Erbakan'ın " Arka bahçemizdir " sözünü söylerken çekilmiş videosu var mı acaba, bende çok duydum ama hiç rastlamadım. Elinde olan varsa paylaşsın lütfen, iftira ise büyük vebal altında kalıyoruz.
VesseLam
bende hic izlemedim...o zamanlar pek izleme imkanimizda olmazdi herhalde üstad..bu sözler basinda defalarca yayinlandi, bilmiyorum yalanladi mi ama su gercegide kabul edelim kardes gercekten de ihl, milli görüsün arka bahcesiydi..
mgv nin okullar üzerindeki etkisi tartisilmazdi ;)
aslında arka bahçe sözü erbakanın olup olmadığı kesin değil ama bir kesinlik varki türkiyede başörtüsü olayını patlatan başörtülülere rektörleri selam durduracağız dediği konuşmasını ben televizyondan izlemiştim ve ondan bir kaç gün sonrada çevik bir paşa erbakanın masasında özel getirterek diğer komutanlarla birlikte rakı içmiş ti bu erbakana yapılan çok ağır bir davranıştı;ve erbakan masayı terk edememişti
öyle yada böyle erbakanın büyük hatası var 28 şubat sürecinde gereksiz gerginlikler yarattılar
yada şevket kazanan adalet bakanı olduğu dönemde ışık söndürme eylemleri yapanlara mum söndü oynuyor bunlar demişti ve alevi vatandaşlarımız ağır yaralamıştı. bu olaylar gerçekten 28 şubatta giden yolda dönüm noktaları sonunda asker sevket kazanla kötü oynadı
ak partiden hiçkimseye bu tarz bir davranışı şimdi ne başbuğ nede büyükanıt yapmaz yapamaz çünkü karşısında güçlü bir iktidar ve yönetim var bu hareketini yemez.
murat kurt
11-30-2007, 02:49
bu ülke yeni yeni 28 şubat enkazından çıkıyor
sadece başımız çıktı bakalım tamamen çıkacak mıyız?
:)
çok güzel yahu bıravo..
loneliness
11-30-2007, 02:56
ERBAKAN GEÇWN PAZAR KONFERANS VERDİ.BENİM AMCAM GİTMİŞ VE ÇOK AK PARTİYE YÜKLENMİŞ.DEMİŞKİ ; AKP AMİRİKA UŞAGIYMIŞ.
AMCAM ÇOK ETKİLENMİŞ VE AKPYE ÇOK SİNİRLENMİŞ.VE HERGÜN BAŞIMA KAKIYOR. BU KONU HAKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ...
Bildiğimiz erbakan davranışı.. Ne yazıkki bu ülkede en fazla sevilen siyasetçilerden erbakan da koltuk telaşına düştü... Baksanıza hala daha yolda yürüyemez iken partiyi bırakmıyor...Neden belki oda biliyor ki erbakan olmadığında o partinin de kimlik değiştireceği... Ben şaşırmadım..
Saadet partisinin bir teşkilat toplantısına katılabilirsen orada nelerden bahsettiklerini görürsün... >:( >:( >:(
akrebin kıskacı
11-30-2007, 03:19
UYUYAN BİR FİTNEYİ UYANDIRARAK BİR DAVAYA,BİR GÖRÜŞE KATKI SAĞLAMAK İDDİASIYLA O DAVAYA,O GÖRÜŞE EN BÜYÜK ZARAR VERMEK DURUMU...BİZ UYUYAN FİTNEYİ UYANDIRMAYIZ...GEÇMİŞTE UYANDIRANLARA PRİM VERMEDİK BUGÜN DE VERMEYECEĞİZ...AMCA?YALNIZCA BİR ZİHNİYETİN İSMİ...NE ACINACAK BİR ZİHNİYET!!!
YARIN ELBET BİZİM ELBET BİZİMDİR!!!
Necip Fazil
11-30-2007, 15:13
VesseLam
bende hic izlemedim...o zamanlar pek izleme imkanimizda olmazdi herhalde üstad..bu sözler basinda defalarca yayinlandi, bilmiyorum yalanladi mi ama su gercegide kabul edelim kardes gercekten de ihl, milli görüsün arka bahcesiydi..
Ben Mesut Yılmaz'ın ağzından duymuştum " İmam hatipler Refah Partisinin arka bahçesidir " derken. Öyle zannediyorum ki bu sözlerde Erbakan'ın üzerine kaldı ...
Bu arada şunuda söylemek isterim dostlar, her zamanın şartları farklıdır, Milli Selamet zamanında " Dinsiz devlet yıkılacak elbet " sloganlarıda atılıyordu. O zamanlarda kimse çıkıp buna birşey demiyordu. Erbakan zamanında bazı konuşmalar yapmış dahi olsa, ben öyle inanıyorum ki o zamanın şartlarında bu gerekliydi. Bende imam hatiplerin çektiği sıkıntıları ve yahutta başörtülü bacılarımız demeyim hepsini kapsamasında, başıkapalı bayanların çektiği sıkıntıları Erbakan'a malediyordum fatak, şöyle bir geçmişe baktığım zaman anladım ki, ne zaman imam hatipler birinci çıkarmaya başladı, ne zaman başörtülü bayanlar üniversitelerde başarı kazanmaya başladı sıkıntılarda o zaman başladı ... Olaya biraz bu yönden bakmak lazım. Unutmayın ki Erbakan'da hiç bir zaman bu milletin fenalığını istememiştir iktidarı zamanında ... Öyle olsa idi Tayyip ERDOĞAN Erbakan'ın yanında yer alırmıydı? Ne zaman ki, günün şartları değişti o zaman Erdoğan çizgisini ayırarak başka bir hareketin öncüsü oldu.
Şuan baktığımızda Erbakan'a hakaret edeceğimize, Ak Parti kadrosunu yetiştirdiği için, şimdiki yaptığı karalamaları hoşgörüp, duymamazlıktan gelmemiz gerekiyor, tıp ki Tayyip Erdoğan gibi ...
VesseLam
murat kurt
11-30-2007, 15:36
VesseLam
Ben Mesut Yılmaz'ın ağzından duymuştum " İmam hatipler Refah Partisinin arka bahçesidir " derken. Öyle zannediyorum ki bu sözlerde Erbakan'ın üzerine kaldı ...
Bu arada şunuda söylemek isterim dostlar, her zamanın şartları farklıdır, Milli Selamet zamanında " Dinsiz devlet yıkılacak elbet " sloganlarıda atılıyordu. O zamanlarda kimse çıkıp buna birşey demiyordu. Erbakan zamanında bazı konuşmalar yapmış dahi olsa, ben öyle inanıyorum ki o zamanın şartlarında bu gerekliydi. Bende imam hatiplerin çektiği sıkıntıları ve yahutta başörtülü bacılarımız demeyim hepsini kapsamasında, başıkapalı bayanların çektiği sıkıntıları Erbakan'a malediyordum fatak, şöyle bir geçmişe baktığım zaman anladım ki, ne zaman imam hatipler birinci çıkarmaya başladı, ne zaman başörtülü bayanlar üniversitelerde başarı kazanmaya başladı sıkıntılarda o zaman başladı ... Olaya biraz bu yönden bakmak lazım. Unutmayın ki Erbakan'da hiç bir zaman bu milletin fenalığını istememiştir iktidarı zamanında ... Öyle olsa idi Tayyip ERDOĞAN Erbakan'ın yanında yer alırmıydı? Ne zaman ki, günün şartları değişti o zaman Erdoğan çizgisini ayırarak başka bir hareketin öncüsü oldu.
Şuan baktığımızda Erbakan'a hakaret edeceğimize, Ak Parti kadrosunu yetiştirdiği için, şimdiki yaptığı karalamaları hoşgörüp, duymamazlıktan gelmemiz gerekiyor, tıp ki Tayyip Erdoğan gibi ...
VesseLam
bencede
Yavuz_ErTürk
11-30-2007, 15:40
Necip Fazıl kardeşimize bende katılıyorum. Şu anda Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN geçmişte ERBAKAN hocanın yanında aynı fikirleri güdüyordu. Başbakanımız geçmişine belki kalem çekti ama eski günlerini de unutmadı. Çünkü ERBAKAN hocaya bir vefa borcu var. Hiç bir ortamda ERBAKAN hoca hakkında kötü bir söz sarfetmemiştir. Bizlere de yakışan ERBAKAN hocanın sözleri karşısında eyvallah dememizdir..
erdoğan ve ekibi belki zamanında ideolojilerin tek silah olduğu bir ortamda erbakan hocanın yanında bulunmuş olabilirler;fakat değişen bir dünyada değişmeyen bir erbakanın olması erdoğan ve onun ekibini rahatsız ettiği için erbakandan koptular
28 şubat sürecine giden yolda yapılan hataların erdoğan ve ekibini nasil rahatsız ettiğini abdullah gül ;can dündara anlatmıştı mesela sayın gülün erbakanla ilk defa karşı karşıya geldiği olay ramazan ayında başbakanlık konutunda tarikat şeyhlerine verilen yemeğe şiddetle karşı çıkmasıdır ve sayın gül böyle bir olayın toplumu gereksiz yere kutuplaştıracağını ,gereceğini söylemiş ama erbakan ve çevresi dinlememiştir
yada adalet bakanın alevi vatandaşlarımızı hiç düşünmeden bir dakika karanlık eyleminde bulunanlar için yaptığı bunlar mum söndü oyunuyor söylemleri büyük hatalardı ama benim unutamadığım en büyük hatası esrar partilerinden kalkamadığı idda edilen kaddafinin çadırında koskoca bir devlet başkanımızın kan ter içinde sıkıntılı bir şekilde otururken adeta kadafinin alaycı tavırlarına teslim olmuş halidir
bu süreçte sayılamıyacak kadar içi boş şoven hareketler erdoğan ve ekibini erbakandan kopardı,erdoğanda ilk belediye başkanı olduğunda belediye meclisini fatihalarla açtırmak istemiş,cuma gününü tatil yapalım demiş,yada o meşhur kaldırımları yeşile boyama olayları ancak sonradan anlamıştır ki türkiye sadece kendilerinin görmek istediği bir ülke değil çok geniş ,çok farklı yaşam biçimlerine sahip bir toplum bunu anlamaları, değişimlerinde, ılımlılaşmalarında dönüm noktası olmuştur
fakar hala saadet geleneğinde olanlar kendi kafalarında yarattıkları bir dünyayı tüm türkiyeye model olarak giydirme fantazisinden vaz geçmemişlerdir
vayy be bu tartışamadan nasıl geri kaldım tühh!!!
çok faydalı bir tartışma olmuş bence....dedem 2002de saadete oy vermiş birisi...ve hiçbir zaman erbakan hocanın o lafı demediğini söyledi...ki dedem siyasetle pek alakalıdır(diğer iki seçimde de ak partiye verdi ;) )
erbakan hoca ile tutumumuz farklı olduğu için ayrı yollardayız zaten..necip fazıl ilk sözüne katılıyorum sonuna kadar; başbakan cevap vermezken bize mi kaldı cevap vermek.....
TÜRK EVLADI
11-30-2007, 21:54
[i][b]Bi zamanlar bizde Osmanlı idik.3kıta 7 deniz hakimiydik ve o zamanlarda bütün Avrupa bize danışarak hareket ederdi...
Dünyanın kuralı budur!
Eğer bir ülke yada millet haklı yada haksız şekilde dünya liderliğini ele geçirmişse, o zaman diğer devletler başına buyruk ilerleyemez ve o devleti geçmeninde tek yolu yine onun yanında olmayı bilmektir!
Ne yazıkki Hz. Muhammed'in ve Kuran'ın yolundan ayrılarak dünya hakimiyetini onlara armağan eden biziz.Batılıların Müslüman bilimini temel alarak ilerlediğini herkes bilir!
Bizimde onların bilimini ve teknolojisini yada ekonomisini taklit ederek yada uygulayarak yükselmemiz mümkün!
Erbakan'ın yaptığı gibi düşmanımıza silahımızı göstererek hareket eder ve şeriatı getiricez yada İslam'ı hakim kılmaya geldik gibisinden davranırsak tabi ki büyük olan bizi ezmeye kalkacaktır...
Yapılması gereken Amerika'yı kendi silahıyla yani bilimi, teknolojisi ve ekonomisini onlardan daha iyi uygulayarak yükselmektir ki şu anda yapıyoruz zaten...
mehmetal
12-01-2007, 14:45
çok zeki bir insan nadir insanlar arasında. onun seçim stratejısı bize çok oy kazandırdı dibe vurdu ama istediğide buydu artık gücü kalmadı ve devretti...
amcana selam söyle,ellerinden öperim..biz onu ne konuda ikna edecegiz ki :)..amcan beni zittinde ikna etsin ya ;)..
bu ülkenin yüzde 47 si ikna olmus, azinlik olan onlar o halde onlarin bol bol insan ikna etmeye ihtiyaci var..hadi beni ikna etsin ;)
Hangi etkenlerde ikna olmus Türkiye nin Yüzde 47 isterseniz Buna da ben aciklik getireyim Süphesiz ki Medya Bunda Büyük etken olmustur Akepe Kurulduktan sonra yapilan ilk secimlerde Medya sadece ve sadece 2 Parti Göstermistir Birincisini Yani Akepe yi Sag egimli ve Dinci olarak Ikincisi sol egilimli olarak bu Durumda Medya da cikan anketlerle de Bu iki Parti den baska parti TBMM giremez diye Milleti Kandirmistir Kabul etmeliyim ki o Dönem Bende Chp gelecegine Akepe gelsin diye oyumu Kullandim eger Medya da Bu iki Partiye yönelik Reklam yapilmasaydi Akepe ye oy vermezdim ve bu tabiki Refah Partisinin yaptigi hizmetler , Refah Partisine karsi yapilan haksizliklarda giriyor bunun icine ve ikinci Dönmedeki Secimde CHP nin Sacma Muhalefeti yani Horoz Kavgasi,Anayasa dan Dönen Gül ün Cumhurbaskanligi Medya nin yine ayni Yöntemle bunda 3 partiyi göstererek yani Mhp,Akepe ve Chp yi göstererek Milletin Oyunu etkilemesi ayrica Akepe ye yüklenmek bir tarafa ayni zamanda Medya da Birinci sirada yer vermesi ile iktidar olmustur yani bu Yüzde 47 Akepe ye degil cumhurbaskanligi,Chp nin sacma Muhalefeti ve Medya etken olmustur ;)
Hangi etkenlerde ikna olmus Türkiye nin Yüzde 47 isterseniz Buna da ben aciklik getireyim Süphesiz ki Medya Bunda Büyük etken olmustur Akepe Kurulduktan sonra yapilan ilk secimlerde Medya sadece ve sadece 2 Parti Göstermistir Birincisini Yani Akepe yi Sag egimli ve Dinci olarak Ikincisi sol egilimli olarak bu Durumda Medya da cikan anketlerle de Bu iki Parti den baska parti TBMM giremez diye Milleti Kandirmistir Kabul etmeliyim ki o Dönem Bende Chp gelecegine Akepe gelsin diye oyumu Kullandim eger Medya da Bu iki Partiye yönelik Reklam yapilmasaydi Akepe ye oy vermezdim ve bu tabiki Refah Partisinin yaptigi hizmetler , Refah Partisine karsi yapilan haksizliklarda giriyor bunun icine ve ikinci Dönmedeki Secimde CHP nin Sacma Muhalefeti yani Horoz Kavgasi,Anayasa dan Dönen Gül ün Cumhurbaskanligi Medya nin yine ayni Yöntemle bunda 3 partiyi göstererek yani Mhp,Akepe ve Chp yi göstererek Milletin Oyunu etkilemesi ayrica Akepe ye yüklenmek bir tarafa ayni zamanda Medya da Birinci sirada yer vermesi ile iktidar olmustur yani bu Yüzde 47 Akepe ye degil cumhurbaskanligi,Chp nin sacma Muhalefeti ve Medya etken olmustur ;)
vaybe medya nelere kadirmis..ayni medya bir önceki secimde tayyib bey icin muhtar bile olamaz diyordu, önünü kesmek icin her yolu deniyordu..
yüzde 47 yi sadece medyanin yayinlarina yormak siyasi konuda cehaletin göstergesidir..hersey medya ile oluyordu medya krali cem uzana ne oldu niye yere cakildi, hersey medya ile oluyorsa icraate ne gerek var medya yanli yada yansiz reklam yapsin..
hersey medya ise neden aydin dogan siyasete girmiyor, hersey medyaysa her partinin medyasi var az cok onlar ne is yapar??
birde o kadar cehalet kokan yorum yapmissiniz ki..türkiyede gazete okuyanlarin toplam sayisi 3 milyon bir o kadarda haberlere bakanlarin sayisi var yani ak parti secmenin yarisi bile degil..
tabiki herkesin isi gücü yok hürriyet, milliyet ne yazmis ona bakacak..birde medyanin büyük cogunlu ak parti aleyhi kampanya yapti..
medyaya bakarmisiniz 2002 secimlerini ekledi, 2004 yerel secimlerini etkiledi yetmedi 2007 secimlerini etkiledi yetmedi referandumda ak partiye calisti ne medyaymis bu be..
bekleyin surada yerel secimlere ne kaldi yerel secimde bu halk yüzde 60 le o medyaya da, ak partinin basarisini cekemeyenlere de bir kapak daha takacak ;)
ak sevdalı
12-07-2007, 19:59
s.a arkadaşlar ....................
ak sevdalı
12-07-2007, 20:00
siz benim arkamdan baya gıybet etmişsiniz............. ;D ;D ;D
evet dönelim konumuza kaldığımız yerden devam edelim.........................
ak sevdalı
12-07-2007, 20:03
bu ülke yeni yeni 28 şubat enkazından çıkıyor
sadece başımız çıktı bakalım tamamen çıkacak mıyız?
[color=purple]siz heralde 28 şubat gerçeğini bilmiyorsunuz
ak sevdalı
12-07-2007, 20:18
BU 28 GERÇEĞİ ADLI BELGESELİ İZLEYİNİZ VE SORULARINIZ VARSA SORUNUZ............
http://www.milligorusarsiv.com/videolar/file.php?f=22
Necip Fazil
12-07-2007, 20:19
Hayrola ak_sevdalı yine dayınız mı pc başında 8)
VesseLam
Hıfz-ı lisan
12-07-2007, 20:20
VesseLam
abi amcası'ydısanırım.. 8) ::)
ak sevdalı
12-07-2007, 20:23
VesseLam
arkadaşlar unuttum
ak sevdalı ist dışında
ben amcasıyım...
bir hafta sonra tekrar görüştük
allah nasip etti...........
Necip Fazil
12-07-2007, 20:24
Öylemiydi ... : )Afedersin ak_sevdalı, amcanız mı veriyor bu linki ? 8)
VesseLam
ak sevdalı
12-07-2007, 20:26
Öylemiydi ... : )Afedersin ak_sevdalı, amcanız mı veriyor bu linki ? 8)
VesseLam
ya siz neden anlamıyorsunuz
ben amcasıyım ak sevdalı yanımda yok
Necip Fazil
12-07-2007, 20:27
Anladık Amca Bey, msjınızı görmemiştim. Derdiniz nedir, yiğeninizin nickini kullandığınıza göre bir sıkıntı var sanırım.
VesseLam
ak sevdalı
12-07-2007, 20:30
Anladık Amca Bey, msjınızı görmemiştim. Derdiniz nedir, yiğeninizin nickini kullandığınıza göre bir sıkıntı var sanırım.
VesseLam
ben yeğenimin nickini kullanıyorum
çünkü ;
üye olmak istemiyorum...............
Necip Fazil
12-07-2007, 20:32
Yerinde bir karar. Bizde bizi sevmeyenlerin üye olmasını istemiyoruz 8)
VesseLam
ak sevdalı
12-07-2007, 20:34
Yerinde bir karar. Bizde bizi sevmeyenlerin üye olmasını istemiyoruz 8)
VesseLam
hayır ben müslüman olan herkesi severim.
ancak siyonizme hizmet edenlerin parti sitesi üye olmak istemedim o kadar .............
loneliness
12-07-2007, 20:36
VesseLam
ben yeğenimin nickini kullanıyorum
çünkü ;
üye olmak istemiyorum...............
Neden üye olmak istemiyorsunuz kii... Sizinde fikirlerinizi okuyalım...
afedersiniz ama yegeninizin nickiyle girmeniz ona yapaılan kişiligine yapaılan bir saygısızlıktır eger link vermek ise amacınız ve provake etmek ise kendinize nick alıp yegeniniz üzerinden degilde kendi nickiniz üzerinden konusmanızıdır cünkü bu nick üzerinden yapacaklarınızı simdiden tahmin edebiliyorum
ak sevdalı
12-07-2007, 20:38
neci fazıl nickli kardeşim size bir soru soracağım...
siz nacip fazıl ismine ne kadar layıksınız ??
necip fazıl resmini bir kere silin
necip fazıl ayakta olsaydı o büyük üstat size bir kaç tokat atardı... çünlü o dönüş yapmıştı eski resim haliyle anılmak istemezdi
ak sevdalı
12-07-2007, 20:40
ben AK PARTİ'den seçim çalışma resimlerini gördüm çok huylandım... sizede göstereyim mi??????
Necip Fazil
12-07-2007, 20:40
Yaşınızı bilmiyorum ama " Amca " olduğunuza göre belli bir hayat mesafesi almış olmanız gerekiyor. İnsanoğlu onca yıl yaşar, olayları seyran ederde, hiç mi aklı başına gelmez ?
Cebindeki para bollaşır, Eskiden eşşek muamelesi gördüğü hastahanelerde keyfini sürer, " zam " kelimesini adı gibi ezberlemişken, 6 yıl içerisinde hiç duymaz, Besmele ile açılışları yapan bir Başbakana, Hanımı tesettürlü, Necip Fazıl'ın öğrencisi bir Cumhurbaşkanına sabip olur, Hergün tepesine binen askeriye kediye döner ... Ama bizim insanlarımız adam olmaz ...
Ne diyelim Amca Bey, size rahatlık batıyor. Fakirin karnı doyunca yerinde durmaz imiş.. Sizde bizi siyonist ilan edin kaç para eder 8)
VesseLam
necip fazıl ayakta olsaydı o büyük üstat size bir kaç tokat atardı... çünlü o dönüş yapmıştı eski resim haliyle anılmak istemezdi
ya siz cokmu biliyorsunuz yakısıp yakısmadıgını necip beyin lütfen konusacaksınız adam gibi konusun saygı cercevesine davet ediyorum siz hiç kimseye böle ithamlarda bulunamazsınız
Necip Fazil
12-07-2007, 20:42
Necip Fazıl'ı okuyun, fikri yapısını anlayın ondan sonra burada üstadı konuşalım. Bizi tokatlayacak insanlar Abdullah Gül'ün öğretmeni idi çünki 8)
VesseLam
ak sevdalı
12-07-2007, 20:47
bir öğrenci öğretmene ihanet ederse o herzaman iyi birisi olmaz.
o zaman çok iyiydi ama şimdi değil....
pey. zamanında bir sahabe vardı peygamberimiz çok iyi tanıyordu. ama sonra zekatı inkar etti kafir oldu..
zekatı inkar etmeden iyiydi ancak inkar etikten sonra kötü oldu.....
çok evliyalar kafir olup gittiler
ancak evliyayken iyiydi kafir giderken kötü....
bu atasözü size ders olsun .....
NE OLDUM DEMEMELİ NE OLCAM DEMELİ
ak sevdalı
12-07-2007, 20:48
seçim çalışmalarınızdaki resimleri göstereyim mİ ??????????????????
bir öğrenci öğretmene ihanet ederse o herzaman iyi birisi olmaz.
o zaman çok iyiydi ama şimdi değil....
pey. zamanında bir sahabe vardı peygamberimiz çok iyi tanıyordu. ama sonra zekatı inkar etti kafir oldu..
zekatı inkar etmeden iyiydi ancak inkar etikten sonra kötü oldu.....
çok evliyalar kafir olup gittiler
ancak evliyayken iyiydi kafir giderken kötü....
bu atasözü size ders olsun .....
NE OLDUM DEMEMELİ NE OLCAM DEMELİ
kusura bakamayın ama ne basbakanımız nede cumhurbaskanımız sizin dediginiz gibi bir olay içerisinde olmamıstır sizin amacınız ne allah askına amacınız belli aslında sormak bile bir hata peki siz kendinizi cokmu bilgili ve terbiyeli sanıyorsunuz bu yasa gelmişsiniz ama daha nasıl konusulacagını ögrenemişşiniz bir arastırında olan olayları öyle cevap verinn
Necip Fazil
12-07-2007, 20:52
Bir müslümana kafir demekle kişi kafir olmaz. Ancak eğer o kişi kafir değilse bu sözün mesuliyeti sözü söyleyene döner. Biz atasözleri ile değil, Hadisler ile kendimize yol çizeriz 8)
VesseLam
ak sevdalı
12-07-2007, 20:52
Yasaklanmaya %30 ;)
artık ablanmayı hakettin sen ama nesin ya sen sinirlendim ama iyice
Necip Fazil
12-07-2007, 20:54
Kendin çal kendin oyna ! Kendini bilmez bi-akıl.
VesseLam
ak sevdalı
12-07-2007, 20:55
arkadaşlar banlanmadan önce son sözümü sorun
Hıfz-ı lisan
12-07-2007, 20:55
amca'cım tabii amca isen eğer!!!!!! bu resimleri milligörüş'ten almışın..ama nedense görünce bize bişey anlam ifade etmiyor.. dikkatli ol yeğenin banlanacak !!!!!!! >:(
loneliness
12-07-2007, 20:56
Yazıkk yaa ne kadar boş bir insan olduğunun göstergesi ... Ne yapmaya çalışıyorsun bilgin bu kadar dı heralde..
arkadaslar y7a ne yegeni ya adamın oyunu aklı sıra ama biz yemeyiz amcası ayaklarını millet akıl toplarken sen ne topladın armut mu topladın yemek için
Necip Fazil
12-07-2007, 20:57
Birde bunlar kendilerine Milli Görüşcü demez mi ... Ben yanıyorumda ona yanıyorum ...
VesseLam
yahu , niçin iyi incelemiyorsun olayları ak parti şu ana kadar gelmiş en anti amerikancı hükümet sen kalktın afişin birinde amerikancı yaptın... ak parti erbakan hocadan bile daha koyu anti amerikancı duruş sergiledi...sana biraz dışpolitika okumanı tavisye ederim ....bak bu konuda bende çok dertliyim...açma yaramı ;) :D
ak sevdalı
12-07-2007, 20:58
VesseLam
ben senin ne mal insan olduğunu çoktan anladım.
zira imzan senin ne kadar seviyeli birisi olduğunu gösteriyor..
necip fazıl nick kullandığın için acıyorum ve içimden ağlamak geliyor.
necip fazılı nickini böylr insanlarda mı?
kullanacaktı.......
Necip Fazil
12-07-2007, 21:00
Ya göründüğün gibi ol, Ya olduğun gibi görün ..!
Bizim ne karekterde olduğumuz herkes bilirde, sizin gibi yarası olanların ne mal olduğunu herkes bilmez ... Allah'a hamdolsun ki sizin gibilerin içerisinden sıyrılmışım 8)
VesseLam
ak sevdalı
12-07-2007, 21:00
ben yigenimin bu forumdan ihraç edilmesine sevinirim çünkü sizin giberle birlikte olmasın
VesseLam
ben senin ne mal insan olduğunu çoktan anladım.
zira imzan senin ne kadar seviyeli birisi olduğunu gösteriyor..
necip fazıl nick kullandığın için acıyorum ve içimden ağlamak geliyor.
necip fazılı nickini böylr insanlarda mı?
kullanacaktı.......
senin gibi insanlara acıyorum sen daha milli görü-scvülügün ne demek oldugunu bilmeyenlerdensin sana bol bol kitap okumanı ve arastırmanı tavsiye ediyorum öle 5 6 foto eklemekle olmaz bu işler zaten burada o fotoları gören hiç kimse öle bişeyin olmadıgınıda bilir sen yorma kendini
Hıfz-ı lisan
12-07-2007, 21:01
ben yigenimin bu forumdan ihraç edilmesine sevinirim çünkü sizin giberle birlikte olmasın
yiğenin mi yoksa yeğen masalının arkasına saklanan şahsınız mı? >:(
Necip Fazil
12-07-2007, 22:36
Aslında düşünüyorumda, haksızda değilsiniz muhterem. Biz kim Necip Fazıl'ın avatarını kullanmak kim.
VesseLam
arkadaşlar ne gereksiz bi konu.......kime neyi niçin ıspat etmeye çalışıyosunuz.......amcayı ne kadar ikna edebilirsiniz......zaten oyları almış iktidar bi partiyi ne kadar savunarak zaman harcamak doğru....erbakan hocama alışmak lazım....o böyle kabullenmek lazım...
ak sevdalı
12-08-2007, 00:36
Aslında düşünüyorumda, haksızda değilsiniz muhterem. Biz kim Necip Fazıl'ın avatarını kullanmak kim.
VesseLam
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ
aksam burada güzel bir hasbihal varmis kacirmisiz ama sagolsun yusuf kardesimiz yoklugumuzu aratmamis..
cevaplari adrese teslim olmus kardesimin tabiki karsidaki anlamak istemedigi icin konuyu baska boyutlara cekmis!..
abd usagınız kabul edin erbakan bile sizden iyiyidi
Yavuz_ErTürk
03-19-2008, 22:21
''abd usagınız kabul edin'' erbakan bile sizden iyiyidi
Allah söyletiyor kardeşim :) Ne demiştin tekrarlar mısın
EpiVaTeS
03-19-2008, 22:23
söyletmez olurmu soyletir tabi..ee Rahmana kafamı tutacaklar...Tovbe Tovbe
politikaci
03-19-2008, 22:32
laik ...
akp li değilsen neden buraya üyesinki .??
laik ...
ne alaka kardes..ben mesela akp li degilim ama buraya üyeyim yoksa buraya sadece akp liler mi üye oluyor benim gibi ak partililerin yeri yok mu yoksa 8)
maviinsan
03-19-2008, 22:39
laik ...
ne alaka kardes..ben mesela akp li degilim ama buraya üyeyim yoksa buraya sadece akp liler mi üye oluyor benim gibi ak partililerin yeri yok mu yoksa 8)
Arkadaş AK partiyi sevmeyen anlamında kastetti diye düşünüyorum...
laik ...
Arkadaş AK partiyi sevmeyen anlamında kastetti diye düşünüyorum...
Öyle olsa bile bu foruma giren herkes ak partiyi sevmek zorundami bence zararli bir yaklasim ;)
Kırık_Çocuk
03-19-2008, 22:40
amca hala hayatta mı?
EpiVaTeS
03-19-2008, 22:41
bende öyle yaptı diye düsünüyorum lütfen akp demeyelim AK PARTİ diyelim...
adalet nerde
03-21-2008, 23:02
hangi konuda amcan konusunda mi, erbakan konusunda mi 8)..
erbakan hoca yüklendikce bizim oylarimiz artiyor daha ne istiyorsak :)..
gayet mantıklı bi cevap vermişsiniz. erbakan hoca yüklenmelide bence. ayrıca erbakan hoca akpartiye yükleniyor diye islam aleminin ender yetiştirdiği bir zata çirkin atıflarda bulunmak yanlış. siz sölemediniz ama formda söleyenler var. ne gereği var acaba bu çirkin sözleri söylemenin.
bir ikincisi erbakan hoca yüklendide ne oldu varsın yüklensin. ondada vardır bir hayır. kendi oyları malum. akp nin oylarıda. başka söze hacet yok sanırım.
YavuzSultanSelim
03-22-2008, 02:08
laik ...
valla kardeşim burası herkese açık bir forum..istiyorum ki her görüşten insan bu forumdan istediğini alsın..yalnız küfür hakaret vs..uzak duralım..en azından eleştirerekte bir yere varabileceğimizi düşünüyorum...
her kesimin burda yeri vardır yeter ki seviyeli olsunlar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.