Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Akparti'ye oy vermeyen şerefsiz' dedi mi ?
genç_TÜRK
03-11-2009, 20:43
SİİRT - - Türkücü Nihat Doğan, Siirt'te dün AKP Kadın Kolları'nın düzenlediği etkinliğe katılıp konser verdi. Doğan, dün akşam da kentte yerel yayın bir televizyonda programa katılıp açıklamalarda bulundu. Ensohhaber sitesinde yer alan habere göre; CHP İl Başkanı Şakir Sula, Doğan'ın katıldığı programda, AKP'ye oy istediğini ve 'Şerefiniz varsa AKP'ye oy vereceksiniz' diyerek Siirt halkına çağrıda bulunduğunu söyledi. Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Sula, "Siirt halkı böyle şerefsiz insanlardan şerefini sormaz. Çok şerefliyse gitsin, İstanbul'daki şerefini temizlesin, öyle gelsin Siirt halkına şeref versin" dedi.
hipermuhafazakar
03-11-2009, 20:49
vay be ben bile bu kadar ifrata düşmemiştim :) helal olsun sana Nihat Doğan :) ağzından öyle bir kötü söz çıkması doğru değil ama gördüklerini içindeki aşkı anlatmaya kelimeler bulamayınca böyle demiş :)
Ertuğrul ÖZGÜL
03-11-2009, 20:51
Helal olsun valla
genç_TÜRK
03-11-2009, 20:53
yav bu herifin tek derdi gündem olmak!..eskiden de böleydi ancak seda sayanla evlenemeyince daha da çok gündem olmaya çabalıyor bu nihat doğan...
ishakyilmaz
03-11-2009, 21:05
Nihat Doğan Bildiğiniz üzere Beşiktaş ilçe Başkan Yardımcısı AK Partimizin..Kendisi gerçekten samimi ve dürüst bir şekilde AK Partimizde siyaset hayatını icra etmeye çalışıyor.Eylem ve söylemlerini takip etmeye çalışırsanız ne denli doğru ve etkiliyici olduğunu göreceksiniz..Bu haberde ise biraz aşırıya kaçmış,AK Parti sevgisini samimi ve açık bir biçimde dile getirmiş ama üstlendiği görev açısından yanlış bir söylem.Tabi burada kartel medyasının abartılı işgüzarlığınıda gözden kaçırmamak gerek.!
ATmaCA53
03-11-2009, 21:11
helal be nihat doğan kim tutar seni, bide ekmek teknesinden hatırladığımız Ahmet Yenilmez, Celal lakaplı oyuncumuz ak partiyi destekliyor, hay maşallah ak parti türkiyenin partisidir, işte görün.
ishakyilmaz
03-11-2009, 22:46
Ayrıca bu idaaları gündeme taşıyan şahıs ise CHP Siirt İl Başkanı! Nihat Doğan'ın basına yansımış resmi bir açıklaması bulunmamaktadır..!
Beyazgülüm
03-11-2009, 22:48
nihat doğanı sevmem aslında ak parti saflarında görünce şaşırdım bravo o zaman :karizmatik:
aksavaşçı
03-11-2009, 22:52
Allah Allah,Allah Allah ne oluyor yav.
Saltuk Buğra Han
03-12-2009, 00:03
Şimdi bir çok arkadaşların yorumlarını okudukca doğrusu hayret etmeden duramadım. Nihat Doğanın kendisini sakat bir sinek olduğunu yada Nihat Doğan sakal gibidir nihat doğanı kesersin daha gür çıkar gibi, en ünlü filozoflara bile şapka çıkartan sözlerini az çok anımsarız.Böyle bir değerli kişinin Akparti saflarında olması bir şansmıdır yada talihsizlikmidir bilemem ama anladığım kadarı ile pek de sevilmediği fakat akparti saflarında mücadele verdiği için istenmedende olsa sempati olarak bakıldığıdır.
Özellikle bir arkadaşın yazdığı bunu zaten apaçık gösteriyor.
Neymiş nihat doğanı sevmezmiş ama akpartili olduğu için ona bravoymuş.
Yapmayın arkadaşlar ben kendi adıma sevmediğim kişiyi babamın partisinde de görsem gene sevmem.
Beyazgülüm
03-12-2009, 00:07
o sizin görüşünüz.. evet ben sevmiyorum ama ak partiye geçtiyse de alkışlarım gerçi resmi bir haber duymadım ama..ne yani sevilmiyor diye parti saflarına geçemez diye bir kaidemi var sanki adam dtp' yimi,pkk'yımı destekliyor..
Başarılarının devamını dilerim ondan.ALLAH razı olsun.
ATmaCA53
03-12-2009, 00:18
Şimdi bir çok arkadaşların yorumlarını okudukca doğrusu hayret etmeden duramadım. Nihat Doğanın kendisini sakat bir sinek olduğunu yada Nihat Doğan sakal gibidir nihat doğanı kesersin daha gür çıkar gibi, en ünlü filozoflara bile şapka çıkartan sözlerini az çok anımsarız.Böyle bir değerli kişinin Akparti saflarında olması bir şansmıdır yada talihsizlikmidir bilemem ama anladığım kadarı ile pek de sevilmediği fakat akparti saflarında mücadele verdiği için istenmedende olsa sempati olarak bakıldığıdır.
Özellikle bir arkadaşın yazdığı bunu zaten apaçık gösteriyor.
Neymiş nihat doğanı sevmezmiş ama akpartili olduğu için ona bravoymuş.
Yapmayın arkadaşlar ben kendi adıma sevmediğim kişiyi babamın partisinde de görsem gene sevmem.
bencede haksızlık etmiyelim sevenide var, sevmeyenide, saygı duymak lazım. ;)
Saltuk Buğra Han
03-12-2009, 01:07
o sizin görüşünüz.. evet ben sevmiyorum ama ak partiye geçtiyse de alkışlarım gerçi resmi bir haber duymadım ama..ne yani sevilmiyor diye parti saflarına geçemez diye bir kaidemi var sanki adam dtp' yimi,pkk'yımı destekliyor..
Hanım kardeşim anlatmak istediğim şudur ki kişilerin çok aşırı particiliğe kaçmalarıdır.Bu çoğu kez insanı objektif olarak düşünmekten bile alıkoyar.Bunu gerek sizde ,gerek saadet partili arkadaşlarda fazlası ile görebiliyoruz.Aslında bu konuya takılmayacaktım ama ,foruma girdiğim günden beri gözlemlediğim bir şey olduğu için Nihat Doğan burada anlatmak istediklerim adına sadece bir araç oldu.Hele birde Nihat doğan sanki Akparti saflarına geçmemiş de kelimeyi şahadet getirip Müslümanlığı seçmiş gibi yaklaşımlar olunca dayanamadım yazdım.
Neyse genede saygılar.
FarukARSLAN.
03-12-2009, 01:30
İyi de kaynağı ne bu haberin?
gel ne olursan ol yine gel kırk kere tövbe etsen kırk kere tövbeni bozsanda gel bizim kapımız mevlana kapısı herkeze açık
kıskananlar çatlasın
enes_468
03-12-2009, 04:43
seni bir gr sevmezdim nihat ama şu nadan itibaren sevgi zincirime senide ekledim.başbakanımı seveni bende severim
redyellow
03-12-2009, 11:29
Arkadaşlar:
Bir şey hakkında, bir konu hakkında yazarken lütfen parti gözlüğümüzü çıkaralım ve bi düşünelim.
Nihat diyorki: ŞEREFİ OLAN AKPARTİYE OY VERİR.
Ve bazı arkadaşlar bu acaip çirkin söz üzerine "helal olsun sana" "bi gram sevmezdim ama artık seviyorum" vs. anlamında yazılar yazıyorlar.
Şimdi bu arkadaşlarıma soruyorum:
Sizin eşiniz, dostunuz, anneniz, babanız, kardeşleriniz arasında akpartiye oy vermeyen hiç kimse yok mu?
Mutlaka vardır.
Şimdi: bu akpartiye oy vermeyen yakınlarınız, eşiniz, dostunuz, kardeşiniz vs. nihatın sözüne göre hepsi de şerefsiz olmuyor mu?
Bu ne kadar çirkin bir ifade.
Kötü her zaman kötüdür arkadaşlar.
Benim işime gelen de olsa kötü ise kötü diyebilmeliyim, diyebilmeliyiz.
Çirkin hiç bir zaman örnek olmaz.
Her zaman iyiyi, güzeli, seviyeyi, hoşgörüyü örnek alalım.
böyle kişilerin belki de sırf kendi reklamlarını yapabilmek amacıyla söyledikleri çirkin sözleri alkışlamayalım lütfen.
Umarım yine bazıları bu yazdıklarıma başka yerlere çekmezler, siyasete çekmezler.
KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR.
Bunu unutmadan yazalım.
AY IŞIĞI
03-12-2009, 12:23
Şimdi öncelikle bazı arkadaşların dediği gibi haberin kaynağı ne kadar doğru bilinmiyor chp li başkan belki aklınca onun adına böyle bir söz söylemiş olabilir. Ama diyelimki böyle bir söz söyledi ayıplar yazık derim. Redyellow adlı kişininde dediği gibi sırf Ak Parti için bu sözü söyledi diye onaylanmamalı ve eminimki benim ailemdende Ak Partiye oy vermeyen çıkabilir nasıl bu sözü onlar için kullanabilirim asla...Bu yüzden söylemlerimizi lütfen dikkat edelim...
hipermuhafazakar
03-12-2009, 14:26
evet söylediği söz doğru değil (tabi gerçekten söylemişse) .. her açıdan yanlış.. benim helal olsun dememin sebebi içindeki aşkına, bunu dışarı vurmasında kelime bulamamasından söylemesindeydi..herkeste bu yüzden dedi..yoksa yanlış demiş aman muhalefet duymasın yoksa bi önümüzdeki 20 yıl kullanırlar bunu .. Başbakanımızın dediği gibi
Siyset hata kabul etmez !
Yıldırım
03-12-2009, 14:30
BU KONUŞMA AK PARTİ'YE HİÇBİR ZAMAN OY KAZANDIRMAZ....HATTA AK PARTİ'YE OY VERMEYEN İNSANLAR BİZE KARŞI İYİCE CEPHE ALACAKLARDIR VE BU AK PARTİ SAFLARINA İNSAN TOPLAMAYI ZORLAŞTIRACAKTIR....BU TÜR DAVRANIŞLARI HİÇBİRZAMAN DESTEKLEMİYORUM.....SİYASETTEN BİRAZ ANLAYAN İNSAN BU KONUŞMAYA DESTEK VERMEMELİ....DEDİĞİM GİBİ BU KONUŞMAYI DUYAN BİR CHP'Lİ VEYA MHP'Lİ AK PARTİ'YE ASLA OY VERMEZ....SİZ DUA EDİN MUHALİFLER BUNU SEÇİM MALZEMESİ YAPMASIN....
:saygılar:
redyellow
03-12-2009, 14:49
Bu konu başlığını ben açsaydım farukaslan denilen yönetici beni mutlaka provakatörlükle suçlardı, iyi ki başkası açmış:)
genç_TÜRK
03-12-2009, 20:01
Arkadaşlar:
Bir şey hakkında, bir konu hakkında yazarken lütfen parti gözlüğümüzü çıkaralım ve bi düşünelim.
Nihat diyorki: ŞEREFİ OLAN AKPARTİYE OY VERİR.
Ve bazı arkadaşlar bu acaip çirkin söz üzerine "helal olsun sana" "bi gram sevmezdim ama artık seviyorum" vs. anlamında yazılar yazıyorlar.
Şimdi bu arkadaşlarıma soruyorum:
Sizin eşiniz, dostunuz, anneniz, babanız, kardeşleriniz arasında akpartiye oy vermeyen hiç kimse yok mu?
Mutlaka vardır.
Şimdi: bu akpartiye oy vermeyen yakınlarınız, eşiniz, dostunuz, kardeşiniz vs. nihatın sözüne göre hepsi de şerefsiz olmuyor mu?
Bu ne kadar çirkin bir ifade.
Kötü her zaman kötüdür arkadaşlar.
Benim işime gelen de olsa kötü ise kötü diyebilmeliyim, diyebilmeliyiz.
Çirkin hiç bir zaman örnek olmaz.
Her zaman iyiyi, güzeli, seviyeyi, hoşgörüyü örnek alalım.
böyle kişilerin belki de sırf kendi reklamlarını yapabilmek amacıyla söyledikleri çirkin sözleri alkışlamayalım lütfen.
Umarım yine bazıları bu yazdıklarıma başka yerlere çekmezler, siyasete çekmezler.
KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR.
Bunu unutmadan yazalım.
%100 haklısın...
genç_TÜRK
03-12-2009, 20:02
Bu konu başlığını ben açsaydım farukaslan denilen yönetici beni mutlaka provakatörlükle suçlardı, iyi ki başkası açmış:)
ortada bir provakatör varsa o da nihat doğan denen heriftir... :güzel:
Nihat doğan Seda sayanın eski sevgilisi :) Acaba Yeni albümmü Çıkartacak :)
genç_TÜRK
03-12-2009, 20:06
aynen..ben de onu söledim demin..:güzel::karizmatik:
aynen..ben de onu söledim demin..:güzel::karizmatik:
Zaten n.dağan deyince başka ne düşünülür ki
FarukARSLAN.
03-12-2009, 21:21
Alın işte..
Yahu kuyruk acınız mı var benden yana?..
Rahat atıp tutamadığınızdan mı bu ne, neden?..
Allah Allaah..
Senin açtığın konun AYNI TÜRÜNDEN zaten bende açmıştım.. AMA önce 'kesin Muhsin başkanın muhalif sözünü duyunca onu faşist ilan edersiniz lafından sonra gidip MUHALİF olduğu bir haberi alır koyarsanız bunun adı PROVAKOTÖRLÜKtür (haber de bir gün öncesinin haberi, niye acaba gününde koymadı da o laftan sonra koydunuz?.. Cevap vermeyin ifşa edildiniz çünkü.)
Yemiyoruz işte yemezler. ;)
Şuna bak işleri güçleri konuları bulandırmak ona buna çatmak yaa..
ambargocu
03-12-2009, 21:23
durmak yok reklama devam:güzel:
ishakyilmaz
03-12-2009, 21:32
Bazı arkadaşlar konuyu çok farklı boyutlara taşımaya çalışmaktadırlar,kimileri reklamdır,kimileri seda sayan üzerinden vurmaya çalışmaktadır..! Unutmayın ki Nihat Doğan AK Partimizin bir yöneticisidir,Tayyip Erdoğan göz göre göre defolu birini o makamlarda kalmasını asla istemez,kaldı ki siz önce Nihat Doğan'nın AK Parti kimliği ile yaptığı analiz ve yorumları okuyun önce! Bilip bilmeden adam asıp kesmeye ne kadar meraklısınız!
ambargocu
03-12-2009, 21:45
Bazı arkadaşlar konuyu çok farklı boyutlara taşımaya çalışmaktadırlar,kimileri reklamdır,kimileri seda sayan üzerinden vurmaya çalışmaktadır..! Unutmayın ki Nihat Doğan AK Partimizin bir yöneticisidir,Tayyip Erdoğan göz göre göre defolu birini o makamlarda kalmasını asla istemez,kaldı ki siz önce Nihat Doğan'nın AK Parti kimliği ile yaptığı analiz ve yorumları okuyun önce! Bilip bilmeden adam asıp kesmeye ne kadar meraklısınız!
ishakyılmaz bence bu reklam kokuyor;)
ishakyilmaz
03-12-2009, 21:48
ishakyılmaz bence bu reklam kokuyor;)
Bununla birlikte ortada resmi bir açıklama söz konusu değildir! CHP li başkanın idaaları bunlar!
ambargocu
03-12-2009, 21:53
Bununla birlikte ortada resmi bir açıklama söz konusu değildir! CHP li başkanın idaaları bunlar!
o zaman chp li başkanda reklam yapıyor:w:
bi tanesinden bi tanesine;
nihat kardesinden recep tayyip abisine :P :)
nihat doğanı cekemeyenler canak anten taktırsın :)
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/103756.jpg
Siirt'te yaptığı bir konuşmasında 'Şerefiniz varsa AK Parti'ye oy verirsiniz' dediği iddia edilen Nihat Doğan kendini savundu.
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Nihat Doğan, Siirt'te yaptığı ve çarpıtıldığı iddia edilen sözleri için bir basın açıklaması yaptı.
Doğan, açıklamasında CHP Siirt İl başkanının kendisi hakkındaki iddialara da sert cevap verdi.
<<<<<VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (http://www.cafesiyaset.com/haber/20090312/AKPye-oy-vermeyen-serefsizdir-dedi-mi.php)>>>>>
İşte Doğan'nın açıklaması ve tartışmalara neden olan konuşması:
SİİRT ‘İN VE SİİRTLİNİN ŞEREFİ ŞEREFİMDİR
9 Mart’ ta partimin Beşiktaş ilçe başkan yardımcısı sıfatı ile Siirt ‘teki çalışmalarına katkı sağlamak amacı ile Siirt ‘e gittim.Aynı gün yerel bir televizyonda Siirt belediye başkan adayı ile programa konuk olarak davet edildik.Öncelikle şunu belirtmek isterim ki : ‘’ Ben Siirt ‘e sanatçı kimliğimle değil ,aktif bir siyasetçi kimliğimle gittim.Hakkımda bu mesnetsiz açıklamayı yapan CHP Siirt İl Başkanı ‘nın bunu bilmemesini ayıplamadım.Çünkü bu kendisinin halktan ve siyaset gündeminden ne kadar uzak olduğunun bir göstergesidir.Sn. İl başkanı ,benim yapmış olduğum konuşmayı dinlemeden , kulaktan dolma bilgilerle şahsıma ağır ithamlar ve hakaretlerde bulunmuştur.
Şöyle ki : ‘’ Şerefiniz varsa Ak Parti ye oy vereceksiniz ‘’ ifadesini kullanmış olduğumu iddia edip, bununla da yetinmeyip , ‘’ gitsin İstanbul daki şerefini temizlesin’’ diyerek şahsıma hakaret etmiştir. Yayın bandı izlendiğinde böyle bir konuşma yapmadığım görülecektir.
Siirt halkına böyle bir ifade kullanmam akıl kavramlarıyla dahi ifade edilemez.Çünkü Siirt halkı, Tayyip Erdoğan ‘ ın bir şiir okudu diye ceza evine atılması ile demokrasi tarihine düşülen kara lekeyi yine Siirt ‘ten Başbakan yaparak , yiğidi düştüğü yerden kaldırmış ve demokrasi tarihine adını altın harflerle ‘’namuslu ,onurlu,şerefli ve kahraman Siirt halkı olarak ‘’ yazdırmıştır.
Sn. İl başkanı ‘’ Nihat Doğan çok şerefliyse ,gitsin şerefini temizlesin ‘’ beyanına açıklık getirmesini ,temizlenmeyen şerefimin ne olduğunu hem şahsım hem de kamuoyu merak etmektedir.Tüm kamuoyu da bilmektedir ki ; Nihat Doğan bu güne kadar ilkeleri ve şerefi için yaşamıştır.Şerefine laf edecek insanın öncelikle kendisine bakmasını ve sorgulamasını isterim.
Seçimde hiçbir varlık gösteremeyeceğini anlayanlar ,kendi liderini dahi Siirt ‘e getiremeyenler ,liderleri tarafından kaale dahi alınmayanlar , Ak Parti ‘nin Siirt ‘te seçimi kazanacağını anlayınca bazı şer odaklarıyla harekete geçerek bunun önünü kesmek istemektedirler.Siirt halkı bunlara pirim vermeyecektir.
Siirt ‘in ve Siirt halkının şerefi ,şerefimdir.Bu yanlış beyanlarla kamuoyuna açıklama yapan , hem şahsıma hem mensubu olduğum partime hem de Siirt halkına ağır ithamlarda bulunan, hakaret eden İl başkanı hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim .
CAFESİYASET.COM
Yektâ-Ak
03-13-2009, 01:45
Ger5çekten ben de şaşırdım ya :) Aman Rabbim hayırla kitlemizi artırsın
aşk-ı ilahi
03-13-2009, 02:07
enteresan..
yorumları hayretle okudum...
böyle bi yorumu alkışlamak ...pes dedirten cinsten olmuş..
nihat doğanın her zamanki pervasızlığı...
bu mudur..sevgi.. bu mudur..kalite..
''Siirt ‘in ve Siirt halkının şerefi ,şerefimdir.Bu yanlış beyanlarla kamuoyuna açıklama yapan , hem şahsıma hem mensubu olduğum partime hem de Siirt halkına ağır ithamlarda bulunan, hakaret eden İl başkanı hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim.''
gayet açık ve net....
nihat doğan siyasete girerse...ahanda tam anlamıyla böyle olur...
şerefi olan ak partiye oy versinmiş..
ne seviyesiz bir laf..
o zaman türkiyenin şerefi için tüm partiler kapatılsın ak parti tek olsun..
şu adam acep standapmı yapıyordu hani bu aralar espiriler böyle olmuş...
inşallah bu haberde yalan haberdir..
eğer doğruysa...acıdım şimdi onu izleyenlere ve dinleyenlere...
mücahit_2121
03-13-2009, 03:50
'AKP'ye oy vermeyen şerefsiz' dedi mi?
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/103756.jpg
Siirt'te yaptığı bir konuşmasında 'Şerefiniz varsa AK Parti'ye oy verirsiniz' dediği iddia edilen Nihat Doğan kendini savundu.
13 Mart 2009 00:01 (http://www.haber7.com/gunun-haberleri.php?date1=13&month1=03&year1=2009&cmd=GIT)
http://image.haber7.com/site_images_v2/images/size10.gif http://image.haber7.com/site_images_v2/images/size12.gif http://image.haber7.com/site_images_v2/images/size14.gif http://image.haber7.com/site_images_v2/images/size16.gif
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Nihat Doğan, Siirt'te yaptığı ve çarpıtıldığı iddia edilen sözleri için bir basın açıklaması yaptı.
Doğan, açıklamasında CHP Siirt İl başkanının kendisi hakkındaki iddialara da sert cevap verdi.
İşte Doğan'nın açıklaması ve tartışmalara neden olan konuşması:
SİİRT ‘İN VE SİİRTLİNİN ŞEREFİ ŞEREFİMDİR
9 Mart’ ta partimin Beşiktaş ilçe başkan yardımcısı sıfatı ile Siirt ‘teki çalışmalarına katkı sağlamak amacı ile Siirt ‘e gittim.Aynı gün yerel bir televizyonda Siirt belediye başkan adayı ile programa konuk olarak davet edildik.Öncelikle şunu belirtmek isterim ki : ‘’ Ben Siirt ‘e sanatçı kimliğimle değil ,aktif bir siyasetçi kimliğimle gittim.Hakkımda bu mesnetsiz açıklamayı yapan CHP Siirt İl Başkanı ‘nın bunu bilmemesini ayıplamadım.Çünkü bu kendisinin halktan ve siyaset gündeminden ne kadar uzak olduğunun bir göstergesidir.Sn. İl başkanı ,benim yapmış olduğum konuşmayı dinlemeden , kulaktan dolma bilgilerle şahsıma ağır ithamlar ve hakaretlerde bulunmuştur.
Şöyle ki : ‘’ Şerefiniz varsa Ak Parti ye oy vereceksiniz ‘’ ifadesini kullanmış olduğumu iddia edip, bununla da yetinmeyip , ‘’ gitsin İstanbul daki şerefini temizlesin’’ diyerek şahsıma hakaret etmiştir. Yayın bandı izlendiğinde böyle bir konuşma yapmadığım görülecektir.
Siirt halkına böyle bir ifade kullanmam akıl kavramlarıyla dahi ifade edilemez.Çünkü Siirt halkı, Tayyip Erdoğan ‘ ın bir şiir okudu diye ceza evine atılması ile demokrasi tarihine düşülen kara lekeyi yine Siirt ‘ten Başbakan yaparak , yiğidi düştüğü yerden kaldırmış ve demokrasi tarihine adını altın harflerle ‘’namuslu ,onurlu,şerefli ve kahraman Siirt halkı olarak ‘’ yazdırmıştır.
Sn. İl başkanı ‘’ Nihat Doğan çok şerefliyse ,gitsin şerefini temizlesin ‘’ beyanına açıklık getirmesini ,temizlenmeyen şerefimin ne olduğunu hem şahsım hem de kamuoyu merak etmektedir.Tüm kamuoyu da bilmektedir ki ; Nihat Doğan bu güne kadar ilkeleri ve şerefi için yaşamıştır.Şerefine laf edecek insanın öncelikle kendisine bakmasını ve sorgulamasını isterim.
Seçimde hiçbir varlık gösteremeyeceğini anlayanlar ,kendi liderini dahi Siirt ‘e getiremeyenler ,liderleri tarafından kaale dahi alınmayanlar , Ak Parti ‘nin Siirt ‘te seçimi kazanacağını anlayınca bazı şer odaklarıyla harekete geçerek bunun önünü kesmek istemektedirler.Siirt halkı bunlara pirim vermeyecektir.
Siirt ‘in ve Siirt halkının şerefi ,şerefimdir.Bu yanlış beyanlarla kamuoyuna açıklama yapan , hem şahsıma hem mensubu olduğum partime hem de Siirt halkına ağır ithamlarda bulunan, hakaret eden İl başkanı hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim .
CAFESİYASET.COM
mücahit_2121
03-13-2009, 03:53
SEDA SAYAN İLE TV LERDE FİNGİRDEŞEN NİHAT DOĞAN ŞİMDİ UTANMADAN SIKILMADAN NAMUS VE ŞEREFTEN BAHSEDİYOR.TAM SANA LAYIK İR PARTİYE GİTMİŞSİN EĞERKİ O KELİMELERİ SÖYLEMİŞ İSEN O LAFI SANA YEDİRİYORUM
maaşşallah bu forum bu konu dolu...:)
çok ilginç geldi demekki bu konu :w::hihi2:
ben olsam bu konudan bi tane bırakmam...
bu kadarmı cahilce bir konuşma olur..
başbakan veye bir siyaset adamı böyle bişey demişmi..
nerde yaşıyoruz ya..
ahmetermiş
03-13-2009, 04:38
damarına kadar başbakanın sevdası işlemiş ve başbakana yapılan hunharca,saldıralara,iftiralara,yeter artık demek için ve tayyip erdoğana sahip çıkılmasını anlatmış vede haklı..
ergenekoncuların ve şer odaklarının ve siyasi rakiplerimizin tek bır istediği var,recep tayyip erdoğan bitmeli diyorlar,bu kardeşimizde buna bir nevi isyan ediyor..hakıkatende başbakanımıza sahıp çıkalım..bu gunlerin kıymetini bilmiyoruz..
ülkemizde şu anda yaşanan tek eksik ekonomi ve kriz,bunuda aşarsak allahın izniyle,en üst seviyelere gelmiş bır ülke olacağız,hafıza i beşer nisyan ile malüldür,geçmişi hemen unuttuk,28 şubata doğru bi inelim ve çankayada oturanlardan rektörleri gözümüzün önüne getirelim..nıhat doğan serzenişte bulunmuş guzelde konuşmuş,tabi kendi yöre halkının anlayacağı dilden konuşmuş helal olsun kardeşime
tabi kendi yöre halkının anlayacağı dilden konuşmuş helal olsun kardeşime
pekbi anlamlı söz...
varya siirt li olsam bu lafınıza dava bile açardım o usluba anladığı dileden dediniz ya..
sıft hak verdim demek için..
Üç mevsim
03-13-2009, 04:57
Biraz, Erbakan'ın Ceheneme Kestiği Bilete Benzemiş. İşte Videosu (http://www.cafesiyaset.com/haber/20090312/AKPye-oy-vermeyen-serefsizdir-dedi-mi.php).
"Recep Tayyip Erdoğan, Siirtlilerin namusudur, ve ben Siirt halkının bu referandum olarak görmüş olduğum bu seçimde namuslarına sahip çıkacaklarına adım gibi eminim. Bundan hiçbir şüphem yoktur."
Aşağıdaki gibi bir ifadesi yok.
‘’ Şerefiniz varsa Ak Parti ye oy vereceksiniz ‘’
CHP İL Başkanı uçmuş.
tamam buna sevindim eğer böyleyse amenna...
peki sayın forum yönetimi ahmetermişin uslubu sizce nedir..
siirtin anladı dilden diyo ...
sizin gibi konuşmayı açıklamıyor..
çünkü oda bizim gibi biliyor...
ahmetermiş
03-13-2009, 05:06
nıhat doğanın gunahına gırdiler,gıybet ettiler ve suızanda bulundular..çok tövbe edin yoksa buyuk gunah işlediniz bakın doğruyu arkadaşım ne güzel video ile gösterdi..
inşallah bu haberde yalan haberdir..
eğer doğruysa...acıdım şimdi onu izleyenlere ve dinleyenlere...
bence nihat doğan siyasete giremz bu konuda halen ısrarcıyım fakat..
en başta bile bunu yazdım...
ah ah bu günah konusunda samimiyetinize inanmak isterdim:)
ishakyilmaz
03-13-2009, 14:01
Özelikle üstüne basa basa söylemiştim,yapılan haber ile ilgili kesin bir deliliniz yoksa laf olsun diye kimsenin arkasından söz söylemeye çalışmayınız,iftiranın ne kadar büyük bir günah olduğunu hepimiz çok iyi biliriz..! Bazıları kalkıp chp zihniytinin karalaması ile AK Partili bir yöneticimizi kötülemeye çalışıyorlar..Umarım videoyu izledikten sonra söyleyecekleri sözleri vardır..!
hipermuhafazakar
03-13-2009, 14:05
- Onu (iftirayı) işittiğinizde mü'min erkekler ve mü'min kadınlar hüsnü zanda bulunup "bu apaçık bir iftiradır" demeleri gerekmez-miydi?
- Herhangi bir konuda iddia sahibi iddiasını İslamın kabul ettiği isbat yollarıyla isbat etmedikçe söylediği ve iddia ettiği kötü söz ve davra(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)nışları kabul etmeyeceğiz. Kabul etmemekle kalmayacağız "Bu apaçık bir iftiradır" diyerek mü'mini koruyacağız. Burada yalnız o mü'mini de(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)ğil, toplum ahlakını da korumuş oluruz. (Nur Suresi 12,13. ayetler)
mücahit_2121
03-13-2009, 14:57
nasıl oluyorda nihat doğan seday sayanla tv de fingirdeşirken namus ve şereften bahsediyor namus ve şereften senin haberin varmıki bahsediyorsun
ama akp ye geçtiğine sevindim
nasıl oluyorda nihat doğan seday sayanla tv de fingirdeşirken namus ve şereften bahsediyor namus ve şereften senin haberin varmıki bahsediyorsun
ama akp ye geçtiğine sevindim
sen hiç hayatında HATA yapmadın mı? sonrdan dönmüşse dışlamak mı gerekir.. dogru yolu bulmuş.. tebrik edrim
yaff nihat doğan sevgisini belki biraz aşırı olabilir ama onun sevgiside böyle bence abartmaya gerek yok ....ak partiyi seveni bende severim eyvallah...:saygılar::saygılar:şimdi derlerki takım tutar gibi parti tutuyorsun dersiniz
söylüyorum evet itirazım yok buna tutuyorum ;1
milletinadami
03-13-2009, 17:00
amin...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.