fatih kısaparmak balon baskılı balon AKP'li milletvekili ROJ TV'ye konuştu - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP'li milletvekili ROJ TV'ye konuştu

rikopasa
07-22-2009, 09:27
'Başbakan, DTP ile görüşmeli'

ROJ TV’ye konuşan AKP Hakkari Milletvekili Rüstem Zeydan, Kürt sorununun çözümü için Başbakan Erdoğan’ın DTP ile görüşmesi gerektiğini belirterek, “Ben inanıyorum ki bu sorun çözülecek. Bu sorunun çözümünün adresi Meclis’tir. Bu sorununun çözümüne katkı sunacak taraf veya kişiler de masaya davet edilmelidir” diye konuştu.

AKP Hakkari Milltvekili Rüstem Zeydan ROJ TV’de yayınlanan Roj Aktüel programına konuştu. Gazeteci Erdal Er’in sorularını yanıtlayan Rüstem Zeydan, Kürt sorununun sadece bölgeyi değil, Türkiye’yi, hatta ülkenin yakın coğraflarını etkilediğini söyledi. Bütün tarafların bu sorunun çözümü konusunda üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çeken Zeydan, “30 yıla yakındır bir sıkntı var. Dolayısıyla bu olağanüstü hal ve olanan dışı durum ülkenin her köşesini etkilemektedir. Demek ki gelinen noktada demokratik çözüm adına herkes eteğindeki taşları dökmelidir. Türkiye’nin 300 milyar dolara yakın kaybı var. Bunun yanı sıra artık kan ve gözyaşı son bulmaladır” dedi.

Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen bir internet sitesinin haberine göre bir AKP milletvekili olarak Kürt sorununun çözümüne olan inancının tam olduğunu ifade eden Zeydan, “Biz ülkenin her köşesinde oy alan bir partiyiz. Bu ortak sorun ortada duruyor ve bunu AKP çözmelidir ve AKP çözecektir. Ben de buna yürükten inanıyorum. Demokratik bir açılımdan ve demokratik bir çözümden söz ediyorsak demokratik hayatın içersindeki siyasi partilere mutlaka kulak vermeniz lazım. DTP’yi herkesin muhatap alması ve diyalog kurmasında büyük fayda vardır. Bu muhataplığın bir an önce gerçekleştireceğine inanıyorum” diye konuştu.

‘BAŞBAKAN DTP İLE GÖRÜŞMELİ’ DTP’nin Erdoğan ile görüşme talebine de açıklık getiren Zeydan sözlerini şöyle sürdürdü: “Başbakan belkide yoğun programı dolayısıyla ya da konu çok çetrefilli ve güncel olduğu için yine kamuoyu ile paylaşılması kadar paylaşılması gereken bir konu olduğu için görüşmemiş olabilir. Sayın Başbakan’ın DTP ile görüşmesi lazım. DTP’yi herkesin muhatap alması lazım.” ‘TARAFLAR VEYA KİŞİLER MASAYA BUYUR EDİLMELİDİR’ Çözümün adresinin TBMM olduğunu söyleyen Zeydan, “DTP önemli bir patnerdir ve sorunun çözüm yeri Meclis’tir. Sorunun çözümüne katlı sunacak taraflar veya kişiler artık Masaya buyur edilmelidir. Bu sorunun çözüleceğine yönelik çok umutluyum. Hükümet üyesi değilim ama milletvekiliyim. Dolayısıyla katkı vermeye hazırım. Daha fazla geç kalırsak ülkemiz için geç kalırız” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak Milliyet

rikopasa
07-22-2009, 09:42
Milletvekili roj tv ye çıksın dtp'yi muhatap alın desin ama biz okullarda Andımız'ı söylemeyi bırakalım. Tamam dtp yi muhatap alın ama önce dtp muhatap alınmayı haketsin, ohhh adamlar pkk ya destek verecek, her mitinginde orada burada olay çıkartacak, kamu malına zarar verecek ondan sonra biride çıkıp muhatap alın diyecek.
Sn milletvekili, önce ppk yı dağdan indirin ondan sonra atıp tutun. Kürt sorunu diye diye sorun yarattıldı ya bu ülkede bravo yani.
Kusura bakmayın ama bu sizin milletvekiliniz falan değil bu adam resmen dtp li.

Leyla Zana "Apo 2010 da aramızda" demişti. İçinizde böyleleri varken bu hükümet böyle bir "açılım"da yapar.

Allah sonumuzu hayır etsin.

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene.

amor3
07-22-2009, 11:38
saçmalık.
o zaman hükümet neden rojtv'nin kapatılmasını istiyor heryerde ? çok çelişkili bir durum. kanalı legal hale getirirsiniz bu şekilde.

İ.H.ERGİN
07-22-2009, 12:23
Roj TV'ye çıkmasının nedeni bence roj tv'nin kürtler tarafından çok sayıda izlenmesi. Bu da daha çok Kürt'e ulaşmayı sağlar

rikopasa
07-22-2009, 14:36
Roj TV'ye çıkmasının nedeni bence roj tv'nin kürtler tarafından çok sayıda izlenmesi. Bu da daha çok Kürt'e ulaşmayı sağlar

Roj a çıkacağına kendi kurduğu Kürtçe TV ye çıksa daha iyi olmazmıydı sence ?
Bırakın bu daha çok kürt izliyormuş işlerini, roj pkk için anlamı olan bir şey, pkk ya destek veren bir yayın organı.

Bu kadar körü körüne destek olmaz, yanlış yanlıştır arkadaşım.

çalıkuşu
07-22-2009, 14:41
roj tv ye çıkması saçmalık değildir.misyonumuzu tüm kürtlere özetliyorlar,
dedikleri doğru milletvekilinin kürt sorunu bölgeyi değil ülkeyi ilgilendiriyor,böyle bi sorun varsada yoksada.
akpartili vekilin pkk tv sine çıkmasıda zihniyeti belirlemez madem öyle o bölgeyi mahrumiyet bölgesi ialn etsin hükümet o zamanda karşı çıkarlar

Supraliminal
07-22-2009, 15:06
Banlanan üyelerin veya uzaklaştırılanların mesajlarınında silinmesini rica ediyorum...!

muhafazakargenc
07-22-2009, 15:47
Neyse milletvekili bizim milletvekilimiz herşeyi ile kabülümüz...
Vesselam...

İ.H.ERGİN
07-22-2009, 15:49
Arkadaşım kaç tane kürt tanıyorsun trt6'i izleyen söyle

muhafazakargenc
07-22-2009, 15:52
Roj tvye çıkmış iyi yapmış..TRT6 'yı kurduk iyi yaptık...Biz önce ümmet deriz sonra millet cehepe statükoculuğuyla hareket etmeyiz...Haydi bu yapılanı beğnemiyorsanız haydi başka kapıya burda AK PARTİYİ Ak partililer eleştirir sizin gibi o partinin bu partinin tıkırtıları değil...
VESSELAM...

ATmaCA53
07-22-2009, 15:54
roj tv karşıyım ama bu milliyetin kışkırtıcı çarpıtma haberinden başkası olamaz, eğer böyle bir sorun var ise derhal o milletvekilinin istifa etmesi lazım...

muhafazakargenc
07-22-2009, 15:57
Başbakan ne derse o Milletvekili gerekirse şutlanır tabi..
Vesselam..

rikopasa
07-22-2009, 16:13
Madem bu milletvekiline destek veriyorsunuz o apo yla resimleri çıkanlara, pkk mağaralarında resim çektirenlerede söyleyecek birşeyiniz kalmamış oluyor. Yakında apo serbest bırakıldığındada bakalım neler duyacağız sizin ümmetçi kafalarınızdan. Adamlar kürt milliyetçiliğinin dibine vursun siz hala ümmet diyin. Türk milliyetçiliği yapanda cezalandırılır bu gidişle.

Duygu'Seli~
07-22-2009, 17:01
Madem bu milletvekiline destek veriyorsunuz o apo yla resimleri çıkanlara, pkk mağaralarında resim çektirenlerede söyleyecek birşeyiniz kalmamış oluyor. Yakında apo serbest bırakıldığındada bakalım neler duyacağız sizin ümmetçi kafalarınızdan. Adamlar kürt milliyetçiliğinin dibine vursun siz hala ümmet diyin. Türk milliyetçiliği yapanda cezalandırılır bu gidişle.

Bak kardeşim!
Öncelikle parti içerisnde birilerinin fikri herkesin fikridir,partinin ve destek verenlerin hepsini kapsar diye bir kaide yoktur..Dolayısıyla bütün partilileri ve destek verenlerini suçlamak doğru değildir..!

Vekil oraya çıkmış konuşmuş vs.
Konuşmasında paritmize karşı herhangi bir terslik görmedim..
Ama o kanalın kapanmasını isteyen partimize,o kanala çıkarak yanlış yapmış bence.. Haksızlık olmuş,partimiz adına yanlış yorumlanacaktır bu eminim..

Ha o tvye çıkmasını bende eleştiririim,şahsen benimde hoşuma gitmez..
Ama onların tvsine çıkması onlarla aynı fikirden olduğunu,destek veridğini asla göstermez..

Başbakan Türkiye'nin ABye girmesini istemeyen dünya liderleriyle,müslümanlardan nefret eden dünya liderleriyle bir araya gelip el de sıkışıyor,konuşmada yapıyor..
Siaysette ve ticarette bunlar çok normaldir..
Nefret etsen,karşındaki adi bile olsa işi duygusallığa vuramazsın..Vurmaya kalkarsan zararlı çıkarsın..
Eğer işin ucunda ülke menfaatin,parti menfaatin,fikirleirni anlatma ve kanıtlama varsa yaparsın..

Pkk gibi adi bir oluşuma destek verenlerin mecliste olması bile büyük bir kayıp ülke için elbette..Bu duruma karşı çıkıp vekilin tavrına bozulanları da anlıyabiliyorum..

Ama onlar alttan ala ala,yumuşak tavırlarla siyaset yapa yapa,bizim kanallarımıza çıkabiliyorlar..İnsanların gözlerini boyayabiliyorlar..
Bu gün doğuyu nasıl aldılar..?
Biz kanallarımızda en ağır yorumlarda bulunuyoruz onlar için,kötülüyoruz ama yinede çıkıyorlar..
Onların kanalına çıkmak onlar destek vermek manası asla taşımaz..
Onlar bize destek verdiği için mi bizim kanllarımızda boy gösteriyorlar.. :)
Bizden nefret dahi ediyorlardır adım gibi eminim..
Ama kendi menfaatleri söz konusu..Siyasetçiler ve siyasete içlerindeki kini,düşmanlığı sezdirmiyorlar..

Vekili suçlamadım,suçlu bulmadım..
Ama yaptığına destekte vermiyorum..
Yapmaması daha uygundu helel böyle hassas bir dönemde..
Tasvip etmedim..Ama bunun içinde kalkıp koca bir hükümeti suçlamıyorum..Bu çok yanlış!

Şahsi fikrim karşımdakinin suçlu olduğunu da göstermez..
Çünkü herkes kendince haklıdır..

Yinede işin aslını bilmiyorum,milliyet gibi bir gazeteye şahsen itibarda etmiyorum..
Aslı ne ise,vekilin amacı ne ise nasılsa çıkar ortaya..
Acelemiz yok..;;)

ATmaCA53
07-22-2009, 17:09
Başbakan ne derse o Milletvekili gerekirse şutlanır tabi..
Vesselam..

bugün haber kanallarını açın başbakan bu konuda vekilleri uyarmış ben diyordum size vekil hata yapabilir ama başbakanımız aslaha bu hatayı yapmaz diye.

rikopaşa bu konuda ne yorum yapacaksın ?

rikopaşa fazla derinlere dalmayın apo serbest bırakılacak haberleri ancak doğan medyasının çakma haberlridir, ortamı germekten başka işleri güçleri yok, doğan medyası hükümetten öç alıyor buda onların sonu demektir, doğan medyası teker teker dökülüyor.

rıfat gökalp
07-22-2009, 20:09

şamanist fosil rico,hakkarili vekil'e destek verdiğimizi de nereden uydurdun,
mesajlara baktığın zaman ve başbakanımızın sözlerinden hakkarili vekilin bu davranışını ve tezini tasvip etmediğimizi anlayabilirsin.

yobaz rico,Akpartili ve Müslüman bir fert olarak,alemlere rahmet olarak gelen peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v) ümmetindeniz ve senin gibi ırkçı olmadığımız için çok mutluyuz.

apo'yu idam'dan kurtaran sözde milliyetçiler kim,mhp ve devlet bahçeli
pkk'lı vekilleri meclis'e taşıyan sözde ulusalcı kim,chp ve deniz baykal

admin,rico denen yobaz'ı forumdan uzaklaştır.

muhafazakargenc
07-22-2009, 20:15
Biraz esnek davranmaktan sakınca yoktur...birilerin taraf almazsanız iş çözülmez..
Ben aşırı milliyetçi bir insanım ama şapkayı koyup düşünmek lazım,değil mi ?
Vesselam...

Saltuk Buğra Han
07-22-2009, 20:36
Eksik kalmış.Birde yemek programı yapsalardı çok daha etkili olurdu.Öyle ya bir yandan Hakkarinin meşhur yemeklerinden olan keledoş yemeğini afiyetle mideye indirirlerken öte yandan Erdoğanı dtp ile nasıl görüştürebiliriz muhabbetine doyum olmazdı.

ATmaCA53
07-22-2009, 20:44
arkadaşlar tekrar ediyorum bu neyi belli olmayan provakasyon bilerek yapılmış devleti yıpratacak hberlere inanmayınız bşbakanımızında dediği gibi apoyu bırakma gibi olmayacak bir şeyi haber yapmaları ençok ak partiye zarar veriyor ve bunu bilerek birileri yapıyor, ben o vekile aslaha güvenmiyorum ak partil olduğunu bazen partimize sızacak her türlü tehlikeyi göze almak lazım, burda vekilin değil başbakanın ve cumhurbaşkanın dediği olur.

hipermuhafazakar
07-22-2009, 21:10

Güzel noktalar yakalamış onlara temas etmişken bu mesajın herşeyini sıfırladığı gibi ne kadar arızalı, tehlikeli ve acınacak bir halde oluğunu gösteriyor senin. Kendi kendine felaket senaryosu yazıyor inanıyorsun. Hepimiz nerede destek vermişiz o milletvekiline ?? teröristbaşı serbest nasıl kalsın, kalacak olsa bile onuda ergenekona birşey diyemeyen ve kollayan siyasetçi kılıklı maymunlar ve yargıdaki uzantıları yapar. Ümmetçi düşünce demek bütün müslümanların dertleriyle dertlenmek bir bütün olmaktır. Bunu beğenmiyorsan kimse zorlamayla tutulmuyor. Sakat sakat yorumlar yapma

Sizler Türk Milliyetçiliğinizi uzakta yapın.

muhafazakargenc
07-22-2009, 21:16
Einstein şöyle der; Milliyetçilik bir kızamık ÇOCUK HASTALIĞIDIR...
Bizler genciz ve korkarım büyüdük Vatanımzı bayrağımızı ülkemizi milletimiz çok ama çok sevelim ama aşırıya faşisstliğe kaçan burası Yalnız Türklerindir demekte yanlıştır...
Ben kimseye birşey öğretmiyorum haddimede değil...Bende Milliyetçiyim ama kimseyi yok sayarak yapmıyorum bunu Türk'ün adı için şanı için yaşıyorum yaşayacağım...
ONA BUNA DEĞİL YALNIZ MİLLETİME HZİMET EDECEĞİM...
ÖNCE ÜMMET SONRA MİLLET EN SONRA BEN DİYECEĞİM...
İNSANIMIN MUTLULUĞU BENDEN ÖNCE GELECEK...
İŞTE BENİM İNANDIĞIM MİLLİYETÇİLİK VE RUH.. BENCE RU İSTİKLAL SAVAŞINDA ÇANAKKALE SAVAŞINDADA BÖYLEYDİ...
Vesselam...

rikopasa
07-23-2009, 10:01
şamanist fosil rico,hakkarili vekil'e destek verdiğimizi de nereden uydurdun,
mesajlara baktığın zaman ve başbakanımızın sözlerinden hakkarili vekilin bu davranışını ve tezini tasvip etmediğimizi anlayabilirsin.

yobaz rico,Akpartili ve Müslüman bir fert olarak,alemlere rahmet olarak gelen peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v) ümmetindeniz ve senin gibi ırkçı olmadığımız için çok mutluyuz.

apo'yu idam'dan kurtaran sözde milliyetçiler kim,mhp ve devlet bahçeli
pkk'lı vekilleri meclis'e taşıyan sözde ulusalcı kim,chp ve deniz baykal

admin,rico denen yobaz'ı forumdan uzaklaştır.

Vay yeni yetmeye bak nelerde bilirmiş.
Sen benim hangi görüşte olduğumu nereden biliyorsun ?
Türk'üm demek ve bundan gurur duymak ne zamandan beri yobazlık oldu ?

Arkadaş, Türk'üm diyene basıyorsunuz ırkçı yaftasını. Kimsenin ırkçılık yaptığı falan yok, bu ülkeyi bölmek isteyenlere verilen tavizler karşısında tepkimi dile getirdim bu kadar basit.

Müslümanım ve ümmetçiliğin ne olduğunu hala anlamış değilim, genel anlamda müslümanın müslümanı her konuda şartta desteklemesi diye düşünüyorum ve bende diyorumki müslüman tüm insanlığı kucaklamalı ayırt etmeden. İngiltere'de sokakta uyuşturucu satanlar Türk'üm diyince bana bulaşmamışlardı müslümanım diye, onlarda müslümanmış Fas'lı, ümmetçiliğin yararları işte uyuşturucu satıcılarından dayak yemekten yırtabiliyorsun. Günümüzde dünya üzerindeki müslüman nüfusu hızla artmakta yakın gelecekte hakim din olacağız, keyfini çıkartalım.

Başbakan'ın ilgili konu hakkında yaptığı çıkışıda tıpkı Davos'da yaptığını beğendiğim gibi beğendim.

Rıfat, son sözüm sana arkadaşım; sinir yapmadan yavaş yavaş sakince ... tamammı canım hadi bakiim.

rikopasa
07-23-2009, 10:05
Einstein şöyle der; Milliyetçilik bir kızamık ÇOCUK HASTALIĞIDIR...
Bizler genciz ve korkarım büyüdük Vatanımzı bayrağımızı ülkemizi milletimiz çok ama çok sevelim ama aşırıya faşisstliğe kaçan burası Yalnız Türklerindir demekte yanlıştır...
Ben kimseye birşey öğretmiyorum haddimede değil...Bende Milliyetçiyim ama kimseyi yok sayarak yapmıyorum bunu Türk'ün adı için şanı için yaşıyorum yaşayacağım...
ONA BUNA DEĞİL YALNIZ MİLLETİME HZİMET EDECEĞİM...
ÖNCE ÜMMET SONRA MİLLET EN SONRA BEN DİYECEĞİM...
İNSANIMIN MUTLULUĞU BENDEN ÖNCE GELECEK...
İŞTE BENİM İNANDIĞIM MİLLİYETÇİLİK VE RUH.. BENCE RU İSTİKLAL SAVAŞINDA ÇANAKKALE SAVAŞINDADA BÖYLEYDİ...
Vesselam...

Bugüne kadar birsürü insan birsürü şey demiş, solcularda "Din toplumların uyuşturucusudur" demişler. Neolmuş yani, o bunu demiş bu bunu demiş, kim ne demişse demiş bana ne. Allah'a şükür kendi fikirlerimi üretebilecek kapasitedeyim. Onun bunun felsefesi beni bağlamaz, kendi aklım mantığım var ve eminimki benim için en iyi yolu bunlar sayesinde bulabilirim.

İ.H.ERGİN
07-23-2009, 11:34
Arkadaşlar bu kadar da saygısızlık olmaz saygı sınırlarımızın içine dönelim lütfen

melekelif
07-23-2009, 15:17
dtp ye pkk için terör örgütü deme diye görüşmeyen hükümet şimdi apoyla görüşecek.....:))))kürt sorunu ile ilgili bir çözüm arayışına girid hükümet dtp de sorunun çözümünde yer alamk için aklınca çözümler üretiyor ...ama yemezler...

ATmaCA53
07-23-2009, 19:40
dtp ye pkk için terör örgütü deme diye görüşmeyen hükümet şimdi apoyla görüşecek.....:))))kürt sorunu ile ilgili bir çözüm arayışına girid hükümet dtp de sorunun çözümünde yer alamk için aklınca çözümler üretiyor ...ama yemezler...
çünkü yalan haber, hükümt bile uyarmış vekilleri, böyle bir şey söz konusu aslha olamaz birileri ortamı germekten başka işleri güçleri yok doğan medyası yani.

FarukARSLAN.
07-23-2009, 20:11
Bu haber sahih mi bilmiyorum ama yazık olmuştur gerçek ise.
Böyle densizlik olamaz.

Önceden Cumhuriyet'in yazarları, DTP'nin vekilleri, CHP eski Hakkari vekili Esat Canan ve Refah Partisi'nin vekili Fethullah Erbaş 1996'da demeç vermişti bu şerefsizlere.
Bu rezillik bize de bulaştı demek.

Roj TV'ye katılan bi adamın hiç bi yerini savunmam ben o kadar kıytırık bi AK Partili olamam, onu savunmak ve AK Parti'yi de bu konuda kalkan olmak için bin dereden su getirmem kimse kusura bakmasın, yemişim böyle açılımı!

rıfat gökalp
07-23-2009, 20:47
Vay yeni yetmeye bak nelerde bilirmiş.
Sen benim hangi görüşte olduğumu nereden biliyorsun ?
Türk'üm demek ve bundan gurur duymak ne zamandan beri yobazlık oldu ?

Arkadaş, Türk'üm diyene basıyorsunuz ırkçı yaftasını. Kimsenin ırkçılık yaptığı falan yok, bu ülkeyi bölmek isteyenlere verilen tavizler karşısında tepkimi dile getirdim bu kadar basit.

Müslümanım ve ümmetçiliğin ne olduğunu hala anlamış değilim, genel anlamda müslümanın müslümanı her konuda şartta desteklemesi diye düşünüyorum ve bende diyorumki müslüman tüm insanlığı kucaklamalı ayırt etmeden. İngiltere'de sokakta uyuşturucu satanlar Türk'üm diyince bana bulaşmamışlardı müslümanım diye, onlarda müslümanmış Fas'lı, ümmetçiliğin yararları işte uyuşturucu satıcılarından dayak yemekten yırtabiliyorsun. Günümüzde dünya üzerindeki müslüman nüfusu hızla artmakta yakın gelecekte hakim din olacağız, keyfini çıkartalım.

Başbakan'ın ilgili konu hakkında yaptığı çıkışıda tıpkı Davos'da yaptığını beğendiğim gibi beğendim.

Rıfat, son sözüm sana arkadaşım; sinir yapmadan yavaş yavaş sakince ... tamammı canım hadi bakiim.

hangi görüşü savunduğun belli 'BÖLÜCÜLÜK'

bende Türküm ve bu ırktan olmaktan dolayı övünüyorum ama senin gibi
aşırıya kaçarak bunun siyasi rant,faşistlik ve yobazlık yapmıyorum.

taviz verildiği yok,başbakanımız farklılıkları zenginlik olarak tabir ediyor,
senin gibi düşünen gafiller ise farklılıkları ayrıştırıcı olarak görüyor.fakat
farklılıklar bölmek gibi bir his ve ortam yaratılırsa ülkemizin bölünmez
bütünlüğünü savunan 'Akparti' buna karşı duracaktır.

Müslüman isen,hz.muhammed (s.a.v) ümmetinden olmak zorundasın eğer
efendimizin ümmetini tanımıyor ve kabul etmiyorsan sapkın bir yola
girmiş bulunuyorsun.

Peygamber Efendimiz (sav);
“Bu ümmet-i İslam, diğer ümmetlere üstün kılınmıştır.”

“Her ümmet kendi peygamberine tabidir.”
Allah cc Kur’an-ı Kerim’de: “Siz insanlar için çıkarılmış en hayırlı ümmet oldunuz. İyiliği emreder, kötülüğü men edersiniz. Allah'a inanırsınız.” (Al-i İmran suresi,110.ayet)

Hz Muhammed Mustafa sav ile, yarın yevm-i mahşerde yüz yüze geleceğiz ve o sav seslenecek:

“Benim ümmetimden olan şu yana geçsin” (Hadisi şerif) diye buyurduğunda:

“Bende O’nun sav ümmetimdendim, hemen geçeyim bari” diye aklımıza gelse de, aklımıza gelen ile hemen geçmek mümkün olmayacak.

Zira o esnada o kadar şahitler türeyecek ki, hangisini sayayım istersiniz? Bütün organlarımız mı, yürüdüğümüz yollar mı, secdeye durduğumuz seccade mi, günah meşgul olduğumuz yerler mi? Bunlar bizim ya lehimize şahitlik edecek ya da aleyhimize. İşte bu şahitlerin neticesinde ya bizler geçeceğiz ya da “dur bakalım” denilecek.

Allah herkese ümmet bilincini aşılasın.amin

apache
07-23-2009, 21:47
Eğer doğruysa pkk nın kanalına çıktıysa çok yazık kürt sorunu derken ortalığa bişey çıktı terörü bitirmenin yolu dağdakilri öldürüceksin çıkmayı engelliceksin yandaşlarınada gerekli cezayı verekcesin !

Ayrıca Önce Türk'üz Sonra Müslüman !

ATmaCA53
07-23-2009, 22:24
Eğer doğruysa pkk nın kanalına çıktıysa çok yazık kürt sorunu derken ortalığa bişey çıktı terörü bitirmenin yolu dağdakilri öldürüceksin çıkmayı engelliceksin yandaşlarınada gerekli cezayı verekcesin !

Ayrıca Önce Türk'üz Sonra Müslüman !
vekil neder ise desin bizi ilgilendirmez, bizi ilgilendiren tek şey başbakanın ne dediğidir, başbakan bile vekillere uyarısını yapmıştır, yarın öbür gün bu milletvekilinin fişini çekerler hiç merk etme fazla barınamaz, kimse partimiz üzerinden pkk ile dostluk mesajı veremez, pkk ne olduğu tüm dünya alemi biliyor, çocuk katili, binlerce sivil canına kıyan, askerlerimizi şehit eden böylelerine aslaha tahammül edemeyiz, pkk`ya ancak terörist, alçak faşistler diye ilan edenler ile ancak diyalog kurulur.