Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP'lileri Çıldırtacak Yazı
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 15:54
Yeniçağ Ankara Temsilcisi Sebahattin Önkibar, yine çok tartışma yaratacak bir yazıya imza attı.
Yeniçağ Ankara Temsilcisi Sebahattin Önkibar, yine çok tartışma yaratacak bir yazıya imza attı.
Önkibar, AKP'nin "dost" ve "düşmanlarını" kaleme aldığı yazısında AKP'ye demediğini bırakmadı.
İŞTE AKP'NİN DOSTLARI VE DÜŞMANLARI
SAYMAKLA BİTMEZ...
AKP;
1) Ermenilere dost, Azerilere düşman
2) Kıbrıs Rumlarına dost, Türklerine düşman.
3) Irak’ta Barzani ve Talabani ile dost, Türkmenlere düşman.
4) Filistinli Hamas’a dost, Kıbrıs Türklerinin UBP’sine düşman.
5) Arap dünyasına dost, Türk dünyasına mesafeli.
6) İsrail ile ABD ile dost, Irak’ta ölen bir milyon mazlum Müslümana düşman.
7) Uluslararası tefecilere ve küresel baronlara dost, kendi yatırımcısı ve müteşebbisine hasım..
8) IMF’ye dost, çiftçiye, işçiye emekli ve yetime düşman.
9) Güneydoğu tahrikçilerine dost, milliyetçilerle ulusalcılara düşman.
10) AB’ye dost, TSK’ya mesafeli.
11) Kürtçeye dost, Türkçeye mesafeli.
12) Patrikhaneye dost. Batı Trakya’ya mesafeli.
13) Türkiye’deki alt kimliklerle dost, üst kimlikle sorunlu.
(Yeniçağ)
Supraliminal
04-25-2009, 15:58
İyide bu adam kim ki yoksa dikkat çekmeyemi çalışıyor.
Kaale bile alınmayacak insanları konu olarak paylaşmayın yahu.
ishakyilmaz
04-25-2009, 15:59
Seni muhatap alıp kelam etmek yakışık kalmaz bizlere fakat ortalığı bulandırmanıza da asla izin vermeyeceğiz..Öncelikle bilgi kapasitesine baktığınızda ezberletilmiş bir kaç klişe laftan oluştuğunu görüyorum.AK Partimiz üzerinden reyting toplamaya çalışan bir kaç zavalıdan biri olduğunu söylemek isterim.
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 16:03
bjektif;592692']İyide bu adam kim ki yoksa dikkat çekmeyemi çalışıyor.
Kaale bile alınmayacak insanları konu olarak paylaşmayın yahu.
olurmu kardeşim sen tanımaya bilirsin ama bu adamlar çok kişiyi zehirliyor hem yaniçağ hem tv hemde gazete bazında iş yapıyor yani türkiye genelince tanınmasada kendi çapına tanınan biri ve eğer o kadat önemsiz birisi olsa haberi çıkmazdı üstelik dikkat çekici geldi ithamları bana, akparti forum üyeleriyle paylaşmak istedim he nasıl olursa olsun düşmanı iyi tanımak lazım
hasan_ist
04-25-2009, 17:44
İyi de bir kısmı doğru bu yazılanların.Özellikle de kıbrıs konusunda yazılan.Başbakan "Kıbrısta M.Ali Talat'ın elini zayıflatacak politikaları desteklemeyiz." demedi mi? M.Ali Talat tek devlet,tek hakimiyeti savunan biri değil mi? Ubp ise iki devlet,iki hakimiyetten yana.Neden eleştirilere bukadar kapalı olunuyor?
Yazarı gerçekten tebrik etmek lazım. AKP hükümetini 13 maddede öyle güzel anlatmış ki gerçekten bravo. Kısa ve öz. Ya siz AKP ciler sürekli aynı kelimeleri ciklet gibi ciğniyorsunuz. AKP'ye muhalif bir yazı çıksa kopyala yapıştır misali aynısı veya benzeri kelimeler ard arda sıralanıyor ve cümle kuruluyor. Yok efendim AKP üzerinden reatingmişte bilmem neymiş. Geçin kardeşim bunları geçin. Zamanında erbakan hocada montaj bunlar montaj refah partisini milli görüşü karalamak isteryenlerin yaptığı montaj deyip duruyordu şimdi ise sizler.
Bizde merak etmeye başlamıştık nerde kaldı bu ulusalcı diyerek, gelirgelmez çirkefliğe başladın az bi soluk alsaydın...
Sen uslup nedir edep nedir bilmiyosun, sen benim dinime hakaret edeceksin, birde seni başıma taçmı yapıcam, birde kalkmış pilli bebek gibi durmadan aynı savsataları tekrarlıyosun...
Anladığın dilden aslanım,
FarukARSLAN.
04-25-2009, 18:54
Neden sizin tarafınızda olmamak sizi eleştirmek çirkinlik mi eğer çirkinlikse sdizler ilk once kendınıze bakın CHP hakkında yazdıklarınıza çizdiklerinize soyledıklerınıze oldu mu.
Öyle bi kafayı da anca böyle bi kafa savunur.
--
Sen daha kaç defa banlanacaksın aslanım?
Supraliminal
04-25-2009, 18:55
Neden sizin tarafınızda olmamak sizi eleştirmek çirkinlik mi eğer çirkinlikse sdizler ilk once kendınıze bakın CHP hakkında yazdıklarınıza çizdiklerinize soyledıklerınıze oldu mu.
Tabiki de değil illa tarafımızda olman gerekmez.
Ama yalan,iftira,düzenbazlık her türlü pis iş senin tarafında .:güzel:
Chp hakkında yazıklarımız çizdiklerimiz hepsi doğrudur ispatlanmıştır belgelidir.
İftira atmak chpnin hamurunda var.
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 18:58
biz bu ve bunu gibi şahıslara anlatamıyoruz nedense anlamak istemiyorlar belkide bu forumda eleştiriye yada başka düşünceye karşı tahammülsüzlük yokiftiraya karalamaya yer yok sadece
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 19:00
Hz. İsa'nın güzel bir sözüdür ''Ey sizler neden karşınızdaki kişinin gözündeki çöpü görürsünüz de, kendi gözünüzdeki merteği görmezssiniz! Sizler ilk önce kendi gözünüzdeki merteği çıkartın ki, karşınızdakinin gözündeki çöpü daha iyi görebilesiniz'' diyer. ALİM OLAN ANLAR.
o söz atasözü onu bile bilmekten aciz olan sen gelmiş yorum yapmaya çalışıyorsun hoş onuda yüzüne gözüne bulaştırıyorsun diyoruz dediğimizden anlamıyorsun sen nasıl bi varlıksın anlayamadım
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 19:02
Objektif aldığın rumuzdan utan. Gerçi senin gibi birinın bu rumuzu kkullanıp lunaparktaki balerin gıbı olması gayet normasl. Belli oluyopr kımın ne oldugu dengir fıratlar saban dıslıler melıh gokcekler kadır topbaslar ne oldu he melıh gokcek kemal kılıcdaroglunun karsısında ecel terlerı doktu saban dıslı ıle dengır fırat kacacak delık aradfı. daha ne dıyım ama sız kalkmıs hala dah ıskembe-i kubradan sallıyorsunuz. dokuynulmazlık zırhlarının arkasına gızlenmekten hbaska ne yapıyorlar. CHP bangır bangır bagırıyor dokunulmazlıklar kalksın dıye neden sızden ses soluk cıkmıyor ısaınızemı ggelmıyor
o tartışmayı ben göz kırpmadan izledim ışpatlayamazsan şerefsizsin diyor gökçek kılıçtaroğlı sırtarıyor kimin ecel teri döktüğünü halk gördü adama sakinleştirici vurmuşsunuz sinirlenmesin diye kumpasa düşürmeye çalıştınız ama anladı adam yemedi halkta yemedi
Supraliminal
04-25-2009, 19:03
Objektif aldığın rumuzdan utan. Gerçi senin gibi birinın bu rumuzu kkullanıp lunaparktaki balerin gıbı olması gayet normasl. Belli oluyopr kımın ne oldugu dengir fıratlar saban dıslıler melıh gokcekler kadır topbaslar ne oldu he melıh gokcek kemal kılıcdaroglunun karsısında ecel terlerı doktu saban dıslı ıle dengır fırat kacacak delık aradfı. daha ne dıyım ama sız kalkmıs hala dah ıskembe-i kubradan sallıyorsunuz. dokuynulmazlık zırhlarının arkasına gızlenmekten hbaska ne yapıyorlar. CHP bangır bangır bagırıyor dokunulmazlıklar kalksın dıye neden sızden ses soluk cıkmıyor ısaınızemı ggelmıyor
Sen şimdi benim dediklerimi yalanlıyormusun yani.
Chpnin hiç yalan dolan yolsuzluğu yok he.
Sana bi yığın belge dökerim önüne hastanelik olursun .
sen ne belgesi koyabilirsin önüme doğan medyanın gazete küpürlerinimi(!)
İftiracı ,düzenbaz sevimsiz insanlar sizi.
ATmaCA53
04-25-2009, 19:06
Sen uslup nedir edep nedir bilmiyosun, sen benim dinime hakaret edeceksin, birde seni başıma taçmı yapıcam, birde kalkmış pilli bebek gibi durmadan aynı savsataları tekrarlıyosun...
Anladığın dilden aslanım,
bende o gazeteye kapak olsun diye şu madelleri sıralayacağım:
ulusalcıyız, kemalistiz, vatanseveriz derler ama fotoğraflardaki apo doğu perinçek buluşmasına hiç bir şey demezler.
yalçın küçüğün kitabında ATATÜRKE hakaret edilir ama ulusalcılar, kemalisçiler vatansever dediğimiz insanlar bu vatan hainine destek çıkarlar.
cumhuriyet gazetesi editörü abdullah öcalana çocuk katili demez
cumhuriyet yazarları roj tv çıkar
chp milletvekili roj tv çıkar
cumhuriyet gazetesi bir terörist örgütünün gazetesinde ölüm ilanını yayınlar
ak parti türbana destek çıktığında muhalefet yanlısı gazete ve tv kanalları ak partiyi eleştirir yargıtay ak partiyi kapatmaya yönelik çabalar gösterir ama chp türbana hatta çarşafa siyasete alet eder yargıtay bununla ilgili henüz bir işlem uygulamaz ve bayakala destek çıkar.
kılıçdaroğlunu dürüst bir insan olduğu söylenir torunuma sigorta yaptırmadım diye halkın gözüne bak baka kandırır ve en sonunda evet torunumu seviyordum sigortalı yaptım dedi açıklama yaptı.
kılıçdaroğlu pkk yandaşlarıyla görülür yine dürüstlük abidesi olarak görünür.
almanya elbert vakfından chp para aktarılır
tuncay özkanın sahibi olduğu o zamanda kanaltürke chp tarafından para aktarılır.
halk tv reklam almamasına rağmen yayınlarını sürdürmesinin sebebi chpnin derneklerden ve vakıflrdan toplanmış paralar ile halk tv destek olurlar.
yamyam çankaya belediye başkanından nasibini alamamış çankaya milleti hala daha oyunu chp veriyrsa gözü kör kullağı duymaz yine dürüstlük abidesi gösteriliyr chp karşı
deniz baykal ergenekonun avukatıyım der..
hadi bakayım bunların hepsi yalan desinler bakayım
daha çok şey sayabilir yani..
Supraliminal
04-25-2009, 19:08
Belgemi BE HEY AHMAK SENİ. o söz Hz. İsa'nın sözüfdür. Aç incile de bak. Hoş gerçi sizler işinizer geldimi tevrattan incilden ayetler alır söylersiniz işinize gelmedimi değiştirildi dersiniz. Ama alın incili bakın bakalım kimin sözü.Melih Gökçeğin döktügü terlere kagıt mendıller yetısmedı. Kemal bey guluyordu evet ama melih gokcegin dustugu kucukluge guluyordu. Sonra hızını alamadı meydanlarda tehdıtler savurdu.
Sen hastaneye yat daha okuduğunu anlayamıyorsun.
Senin anlama ve mantıklı düşünme devrelerin yanmış.
Stüdyo marşandiz, kayıtlarını değiştir artık be aslanım hep aynı sözler yedin bitirdin bizi be evladım... :)
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 19:09
Belgemi BE HEY AHMAK SENİ. o söz Hz. İsa'nın sözüfdür. Aç incile de bak. Hoş gerçi sizler işinizer geldimi tevrattan incilden ayetler alır söylersiniz işinize gelmedimi değiştirildi dersiniz. Ama alın incili bakın bakalım kimin sözü.Melih Gökçeğin döktügü terlere kagıt mendıller yetısmedı. Kemal bey guluyordu evet ama melih gokcegin dustugu kucukluge guluyordu. Sonra hızını alamadı meydanlarda tehdıtler savurdu.
ancak bu kadar saçma yorumlana bilirdi o tartışma ama senin kapasiten bu kadar belli ya
benim atasözüm o banane incildeki yazıdan ben atalarımdan duydum öyle kabul ederim
hasan_ist
04-25-2009, 19:12
biz bu ve bunu gibi şahıslara anlatamıyoruz nedense anlamak istemiyorlar belkide bu forumda eleştiriye yada başka düşünceye karşı tahammülsüzlük yokiftiraya karalamaya yer yok sadece
KIBRIS KONUSUNU YAZDIM KİMSE KARŞI FİKRİNİ SÖYLEMEMİŞ.İFTİRA MI PEKİ CTP YE DESTEK VERİP,UBP YE VERİLMEMESİ? KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLANMAK,HERŞEYİ YALAN İFTİRA SAYMAK NEKADAR CİDDİ VE DOĞRU BİR DAVRANIŞ PEKİ?
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 19:14
ASLANIM GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. Erdoğanın bu zamna kadar kşi palavraları ınternette dolasıyor artık alay konus oldu Memleket sızın ıktıdarınız yuzunden aclık sınırında yasıyor.Fabrıukalar kapanıyor. AKePe hala daha teğet masalları şile insanları uyutuyor.Benzine v.s. gelen zamlara bakın. Dogalgaza elektrige gelen zamlara bakın. 207 yılının dolar kuru baz alınarak halk kandırılıyor halkın gelır sevıyesı yukseltılmıs gosterılıyor. Tayyip erdoganın ıslamı terorıstın ayaklarının dıbınde oturdugu zamanları unuttunuz galıba. O okudugu sıırden dolayı ıcerde yattıgı zamanları. Hala dah ATATÜRKÜN PARTISINıI Karalama pesındesınız. Evet baykal o carsaflıları turbanlıara roz<et takmakla buyuk hata yaptı. Ama sızler YSK nın suc dmesıne ragmen beyaz esya dagıtımına mıllete pırınc bulgur komur dagıtmaya devam etınız. Alenen suç işlediniz. Yargı kararları var evet ve bu asla degısmeyecek TURBAN YASSAK HEMMSERIM YASAK BUNU KAFANIZA SOKUN.
forumda olmasak ben sana sokacak çok şey bulurdum ama neyse ne o öyle aslanım falan hattini bil dengesiz
Arkadaşlar merak ettim Bakırköydeki hastanede bil. varmıda bu adam burda....
ATmaCA53
04-25-2009, 19:15
ASLANIM GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. Erdoğanın bu zamna kadar kşi palavraları ınternette dolasıyor artık alay konus oldu Memleket sızın ıktıdarınız yuzunden aclık sınırında yasıyor.Fabrıukalar kapanıyor. AKePe hala daha teğet masalları şile insanları uyutuyor.Benzine v.s. gelen zamlara bakın. Dogalgaza elektrige gelen zamlara bakın. 207 yılının dolar kuru baz alınarak halk kandırılıyor halkın gelır sevıyesı yukseltılmıs gosterılıyor. Tayyip erdoganın ıslamı terorıstın ayaklarının dıbınde oturdugu zamanları unuttunuz galıba. O okudugu sıırden dolayı ıcerde yattıgı zamanları. Hala dah ATATÜRKÜN PARTISINıI Karalama pesındesınız. Evet baykal o carsaflıları turbanlıara roz<et takmakla buyuk hata yaptı. Ama sızler YSK nın suc dmesıne ragmen beyaz esya dagıtımına mıllete pırınc bulgur komur dagıtmaya devam etınız. Alenen suç işlediniz. Yargı kararları var evet ve bu asla degısmeyecek TURBAN YASSAK HEMMSERIM YASAK BUNU KAFANIZA SOKUN.
lan lağum faresi, ALLAHIN yahudisi burdan çekip gitmezsen ben seni bulur kafana iki kurşunda ben sıkar geberirsin tamamı. sen türbana kurban ol, canımı sıkma benim sonra ana avrat söverim, akıllı ol aklını alırım...
FarukARSLAN.
04-25-2009, 19:16
Tohumsuz herif..
Ne idüğü belirsiz alçak haysiyetsiz..
Kaç defa banlanacaksın adam olman için diyorum?
Düşüncesi sakat, fikri yamuk, kafası ortaçağ avrupası yada cahiliye devrinden kalma mahlukat..
Git o pisliğini başka yere akıt tohumsuz herif.. Suratsız adam 1000 defa banlandın utanmıyor musun, kalleş yüzsüz.
Senin gibi yüzsüz insandışı yaratıkların dedikleri tabii ki kabul görmez.
Adam olmayı bilin önce, adap öğrenin adap.
Görgüsüz yamyam gibi araya düşüp düştüğün yerin değerlerine saldırmamayı öğren öğle gel..
Çukur herif..
İlla adamın ağzını bozacak, tadını kaçıracak ya bu kadar çakal olmaz bi insan..
Allah'ıma binlerce kez şükür olsun ki beni-bizi sizlerin kafasında yaratmamış....
ATmaCA53
04-25-2009, 19:18
Tohumsuz herif..
Ne idüğü belirsiz alçak haysiyetsiz..
Kaç defa banlanacaksın adam olman için diyorum?
Düşüncesi sakat, fikri yamuk, kafası ortaçağ avrupası yada cahiliye devrinden kalma mahlukat..
Git o pisliğini başka yere akıt tohumsuz herif.. Suratsız adam 1000 defa banlandın utanmıyor musun, kalleş yüzsüz.
Senin gibi yüzsüz insandışı yaratıkların dedikleri tabii ki kabul görmez.
Adam olmayı bilin önce, adap öğrenin adap.
Görgüsüz yamyam gibi araya düşüp düştüğün yerin değerlerine saldırmamayı öğren öğle gel..
Çukur herif..
İlla adamın ağzını bozacak, tadını kaçıracak ya bu kadar çakal olmaz bi insan..
Allah'ıma binlerce kez şükür olsun ki beni-bizi sizlerin kafasında yaratmamış....
ben o şahsın ip adresini mahkemeye vereceğim daha sonra mahkemede karşılaştık mı kafasına kurşunu sıkacağım acımak yok böyle şerefsizlere...
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 19:20
ben o şahsın ip adresini mahkemeye vereceğim daha sonra mahkemede karşılaştık mı kafasına kurşunu sıkacağım acımak yok böyle şerefsizlere...
sakin ol kardeşim geliş ama zaten bizi kızdırmak sen kızmak yerine onu kızdırmaya çalış daha iyi hem öldürürsen hizmet edemezsinki
hasan_ist
04-25-2009, 19:22
bjektif;592850']Sen şimdi benim dediklerimi yalanlıyormusun yani.
Chpnin hiç yalan dolan yolsuzluğu yok he.
Sana bi yığın belge dökerim önüne hastanelik olursun .
sen ne belgesi koyabilirsin önüme doğan medyanın gazete küpürlerinimi(!)
İftiracı ,düzenbaz sevimsiz insanlar sizi.
Belge varsa neden saklama gereği hissediyorsun? Konular nedense hep başka yönlere çekilerek aslından saptırılıyor.Yalan mı konudaki maddeler? Yalansa onların belgelerini yayınla varsa bizde doğrusunu öğrenelim.Muhalif seslerin susturulduğu da gerçek.Ben AKP li değilim.CHP li de değilim.Bende yazarken,eleştirirken üslubuma dikkat ediyorum sürekli ama neredeyse hakarete varan yorumlarla karşı karşıya kalıyorum.Kendinden emin kişilerde saldırganlık olmamalı.Muhalifte olsa,partili de olsa.Belge dediğin olgu zaten internetin çeşitli sayfalarında var.Gazete küpürlerini eleştiriyorsun ama açılan konulara bakıldığında da gazete ve tv yayınları referans veriliyor.Bir kısım medya yalancı,diğeri mi doğru peki?
Güzel kardeşim, çizgimiz belli adam başörtüsüne dine peygambere dil uzatıyor ne yani çiçekmi verelim muhalif diye...
ATmaCA53
04-25-2009, 19:27
Belge varsa neden saklama gereği hissediyorsun? Konular nedense hep başka yönlere çekilerek aslından saptırılıyor.Yalan mı konudaki maddeler? Yalansa onların belgelerini yayınla varsa bizde doğrusunu öğrenelim.Muhalif seslerin susturulduğu da gerçek.Ben AKP li değilim.CHP li de değilim.Bende yazarken,eleştirirken üslubuma dikkat ediyorum sürekli ama neredeyse hakarete varan yorumlarla karşı karşıya kalıyorum.Kendinden emin kişilerde saldırganlık olmamalı.Muhalifte olsa,partili de olsa.Belge dediğin olgu zaten internetin çeşitli sayfalarında var.Gazete küpürlerini eleştiriyorsun ama açılan konulara bakıldığında da gazete ve tv yayınları referans veriliyor.Bir kısım medya yalancı,diğeri mi doğru peki?
chpli, mhpli de değilsin biliyorum çünkü saadetçisin, siz saadetçilerde akıllı olun gidin kendi başkanınızı sorgulayın numan başkanınıı ergenekoncular ile birlikteler iş birliğindeler...
hasan_ist
04-25-2009, 19:28
Marşandiz arkadaşım neden söylemlerinde hakaret etmek gereğini duyuyorsun? Doğrularını uygun bir lisan ile sergilesen daha hoş olmaz mı? Her iki tarafta da karşıdakine hakaret,aşağılama nedense eksik olmuyor.Hakaret içeren söylemler sonucunda atılacaksın forumdan.Daha duyarlı olsan da kalıcı olsan olmaz mı?
Soysuz köpek , Allah cezanı versin, Allah ıslah etsin yoksa kahrı perişan etsin... seninle karşılaşmayı o kadar istiyorum ki,,
Şerrefsiz, hayvandan daha aşşağısın
hasan_ist
04-25-2009, 19:34
chpli, mhpli de değilsin biliyorum çünkü saadetçisin, siz saadetçilerde akıllı olun gidin kendi başkanınızı sorgulayın numan başkanınıı ergenekoncular ile birlikteler iş birliğindeler...
MHP liyim arkadaşım.SP li olsam,CHP li olsam kime ne ayrıca.Herhangi bir partiye oy vermek utanç duyulacak birşey değil.(DTP hariç) Ben MHP yi de DTPlilerle tokalaştıkları için en ağır eleştiren biriyim kendi forumunda.Eğriyse eğri demeyi biliyorum en azından.Hiçbiri babamın mirası değil bana.Ama vatan miras.Hem bana hem sana.Yanlış gördüğümü elbette eleştireceğim.Yanlış biliyorsam doğrusunu belgeler, bilgilendirirsin.Yaftalama birdaha tanımadığın,hakkında bilgi sahibi olmadığın birini.Boşu boşuna vebal altında kalma.
FarukARSLAN.
04-25-2009, 19:35
Marşandiz arkadaşım neden söylemlerinde hakaret etmek gereğini duyuyorsun? Doğrularını uygun bir lisan ile sergilesen daha hoş olmaz mı? Her iki tarafta da karşıdakine hakaret,aşağılama nedense eksik olmuyor.Hakaret içeren söylemler sonucunda atılacaksın forumdan.Daha duyarlı olsan da kalıcı olsan olmaz mı?
Sizin içerinizde sakladıklarınızı o 'ters görüş'ten ARKADAŞLAR dile getiriyor işte.
Olay bu.
Bizde partimize böyle haysiyetsiz, ede yoksunlarının da 'muhalif' olduğunu görünce daha daha bağlanıyor daha da çok seviyoruz.
Çünkü yolun, doğru olduğunun belirtilerini görebiliyoruz.
ATmaCA53
04-25-2009, 19:37
MHP liyim arkadaşım.SP li olsam,CHP li olsam kime ne ayrıca.Herhangi bir partiye oy vermek utanç duyulacak birşey değil.(DTP hariç) Ben MHP yi de DTPlilerle tokalaştıkları için en ağır eleştiren biriyim kendi forumunda.Eğriyse eğri demeyi biliyorum en azından.Hiçbiri babamın mirası değil bana.Ama vatan miras.Hem bana hem sana.Yanlış gördüğümü elbette eleştireceğim.Yanlış biliyorsam doğrusunu belgeler, bilgilendirirsin.Yaftalama birdaha tanımadığın,hakkında bilgi sahibi olmadığın birini.Boşu boşuna vebal altında kalma.
ozaman git baheçli adamını sorgula 200 yılında ki krizin sebebi o, hemde bir alevi dededinin elini öpende o, ne çabuk değişmiş sizin bu bahçeliniz aslan kesiliyordu, şimdi ise kedi...
çok komiksin sanırım mazoşistsin , hakaretten zevk alıyosun bu defa seni bu zevkten mahrum bırakıcam ALLAH herşeyi hakkıyla bilendir, cezanı şüphesiz o verecektir... Lan sen bi kere müslüman değilsin şizofren,
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 19:38
arkadaşım senin gibiler genelde sadece benim dediğim doğru derler yahu akıl var mantık var bu hükümet hiçmi işe yarar iş yapmadıda hep elerştiri hep eleştiri insaf yani
ATmaCA53
04-25-2009, 19:38
Hadi atın benı. SAKALI UZUN AKILLARI KISALAR SIZI.AMA BANA NE YAPACAKSINIZ ATES OLSANIZ CURMUNUZ KADAR YER YAKARSSINIZ DEYYUSU EKBERLER SIZI. AMA CEHENNEMDE OLACAKSINIZ NECEN MI KANDIRDIGINIZ INSANLAR ICIN O ANALARIN COCUKLARIUNIN AHLARINI ALDIGINIZ ICIN BU ULKEYI NAMERDE MUHTAC ETTIIGNIZ ICIN
lan süt çocuğu, sen bir daha bu foruma girersen zaten şerefsizsin, fırlama seni...
ATmaCA53
04-25-2009, 19:40
DOGRUYMUIS. SOKAKLARDA ISSIZ GEZEWNLER ACLIK SINIRINDA YASAYANLAR MILLETIN DININI SOMUREREK IKTIDAR OLUP SADAKA ILE OY SATIN ALMAK MI DOGRU SIZIN MANTIGINIZ BUMU
ozaman git sen doyur bu insanların karnını oldumu, sen kendini düşnmekten başka birisi değilsin senin amacın siyaset yapmak lağum faresi....
YOk yok bu bela sana döner inşALLAh senin için hidayet diledim, senin gibi edepsizleşip hakaret küfür etmedim dinine sövmedim ama sen o kadar alçaksın ki , hepsini yaptın bütün kalbimle buğz ediyorum inşALLAH cehennemin dibini boylarsın,
ATmaCA53
04-25-2009, 19:42
bE hey aklı evvel allah asla ceza vermez. allahın ceza vermesı onun kutsıyetıne ters bır defas. bela okuma cunkı ınancınıza gore belka okuyana doner. Allahı kotuluklerınıze alet edıyorsunuz. ıcınızdekı nefretı pıslıgı yuce yaradahna alet ewdıyorsunuz. ALLAH asla bela vermez cunkı o sonsuz merhametlıdır ve merhamet ve sevgı olan bır varlıkta kotuluk olmaz ama sızler hayır ve serrıde allah tan deyıp asıl sız kucumsuyorsunuz yaradanı
insan olsaydın d bela okumasaydık, sen bunu hak ediyorsun, ALLAHTA senin cezanı verecek.
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 19:42
sıyaset mı sızın yaptıgınız ne he yaptıgınız ne Allah korkunuz gercekten olsa bunlar olmazdı.ama ıcınızde allah korkusu allah sevgısı yok.oy ıktıdar ugruna yapmayacagınız duzenbazlık yok sızlerın
sen aynı kansızsın belli benden sana tek kelim yok artık
ATmaCA53
04-25-2009, 19:43
sıyaset mı sızın yaptıgınız ne he yaptıgınız ne Allah korkunuz gercekten olsa bunlar olmazdı.ama ıcınızde allah korkusu allah sevgısı yok.oy ıktıdar ugruna yapmayacagınız duzenbazlık yok sızlerın
ateist fırlama insan olsaydın milletin inaçlarına hakaret etmezdin o yüzden sen bu bedduayı hak ediyorsun...
ALPEREN4425
04-25-2009, 19:46
YAv şu konuda birşeyler yazacaz. BAşörtüsü ve din düşmanı çakallar bizden önce girip pisliklerini kusmuşlar. Ağız tadıyla tartışamayacaz galiba. Konu içeriğinden farklı yönlere çekilmiş.
Yalnız Atmaca denen arkadaş krizden Bahçeliyi sorumlu tutarken şu anda ülkenin içinde bulunduğu krizi unutmuş galiba. Hem ayrıca Alevi dedesinin elini öpende o diyerek ne ima etmeye çalışıyor. Aleviler ve dedeler Terörist mi , hırsızmı , vatan hainimi...
Dersini iyi ezberletmişler sana marşandiz yakında nick bulamıyacaksın, azıcık insanlık varsa içinde gelme buraya arkadaşım gelme ya, git bir sitede sen aç orda öt bakalım kargadan başka gelen olucakmı...
ATmaCA53
04-25-2009, 19:47
Halkı canından bezdırdınız. bana cevabını verın madem o kadar ıyı partısınız madem o kadar ıyısınız de neden basbakanlıgın onundekı ıntıhar eylemlerı arttı? neden mılletın evıne sureklı hacızler gelıyor neden. Sadaka ıle mı bu halkı kandıracaksınız. ıscı bulma kurumundakı muracatlar kac bın kısı oldu habberınızdemı keyıflerınden mı bu ınsanlar buralarda bana cevap verın. Insanlar fabrıkaları kapanıyor kac yıllık fabrıkalar kapoanıyor neden? Analar bablar aglıyor cocuguma sut veremıyorum harclık veremıyorum dıye neden? Tayyıp erdogan ıse son model ucaklar satın alsın son model arabalr alsın dıyemı benım halkımın parası ıle tatıllere cıksın kral daırelerınde kalsın dıyemı
onlarda senin gibi terörist örgütleri için intihar eylemleri gerçekleştiriyor, sizin acınız başbakana suikast düzenlemek boşuna size ergenekon örgütü demiyorlar...
hasan_ist
04-25-2009, 19:48
arkadaşım senin gibiler genelde sadece benim dediğim doğru derler yahu akıl var mantık var bu hükümet hiçmi işe yarar iş yapmadıda hep elerştiri hep eleştiri insaf yani
Bak özellikle yazımdan alıntı yaparak cevap yazmışsın.Ben orada yanlış gördüğümü eleştiririm,doğrusunu belgeler,bilgilendirirsin demişim.Ben benim dediğim herzaman doğrudur diye birşey hiçbir yerde yazmadım.Ayrıca soykırım konusunda da Başbakanın doğru davranışını belirttim.Şimdi sen bana "senin gibiler" diye tabir kullanıyorsun.Benim kayıt tarihim çok eski değil ancak hakaret eden,aşağılayan,doğru budur siz yalancısınız deseydim çoktan atılırdım forumdan.Haksızlık etmiyor musun şimdi sen bana?
ATmaCA53
04-25-2009, 19:50
YAv şu konuda birşeyler yazacaz. BAşörtüsü ve din düşmanı çakallar bizden önce girip pisliklerini kusmuşlar. Ağız tadıyla tartışamayacaz galiba. Konu içeriğinden farklı yönlere çekilmiş.
Yalnız Atmaca denen arkadaş krizden Bahçeliyi sorumlu tutarken şu anda ülkenin içinde bulunduğu krizi unutmuş galiba. Hem ayrıca Alevi dedesinin elini öpende o diyerek ne ima etmeye çalışıyor. Aleviler ve dedeler Terörist mi , hırsızmı , vatan hainimi...
ben terörist demedim alevilere karşı çıkan milliyetçi kesim şimdi solcular ile işbirliği yapıyor, ergenekonun bende avukatıyım diyor, ne olduda bahçeli aslan iken kedi oldu bunu soruyorum.
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 19:56
Bak özellikle yazımdan alıntı yaparak cevap yazmışsın.Ben orada yanlış gördüğümü eleştiririm,doğrusunu belgeler,bilgilendirirsin demişim.Ben benim dediğim herzaman doğrudur diye birşey hiçbir yerde yazmadım.Ayrıca soykırım konusunda da Başbakanın doğru davranışını belirttim.Şimdi sen bana "senin gibiler" diye tabir kullanıyorsun.Benim kayıt tarihim çok eski değil ancak hakaret eden,aşağılayan,doğru budur siz yalancısınız deseydim çoktan atılırdım forumdan.Haksızlık etmiyor musun şimdi sen bana?
arkadaşım bu forumda öernekleri var düzgünce muhalefet edenlere kimse dokunmuyor sende düzgünce edersen sorun çıkmıyor zaten hakaret edenin kim olduğu önemli değilki o saydıkların kötü bişey bunu yapan kim olursa olsun ceza alır. ama körü körüne muhalefet edenlerde ağzının payını alır aksinide beklememek lazım adam 2-3 gündür girip dine küfrediyor bizde sırtarıp aaa ne güzel adam düşüncelerini söylüyor deyip bakılmasını bekle benim gönlüm okadar geniş değil hele söz konusu dinse zerre kadar taviz olmaz...
hasan_ist
04-25-2009, 19:56
ozaman git baheçli adamını sorgula 200 yılında ki krizin sebebi o, hemde bir alevi dededinin elini öpende o, ne çabuk değişmiş sizin bu bahçeliniz aslan kesiliyordu, şimdi ise kedi...
Ben Tayyip ERDOĞAN'ı aşağılayıp,Bahçeli'yi mi yücelttim burada? Sen başkalarına kızıp benden mi çıkartacaksın sinirini? Ben milliyetçiyim.Benim ideolojime en yakın partide mhp.Ama ben her yaptıklarını tasvip ediyorum demedim.Aslan kim,kedi kim ben bilmem.Ben ülkemi,vatanımı bilirim.Kim menfaatine çalışırsa alkışlarım.Kim hata yaparsa da eleştiririm.Bundan daha doğal birşey olamaz.Ben nazik bir üslup takınmaya dikkat ettikçe,çirkin söylemlerle karşılaşıyorum.Eğer tahammül gösteremiyeceksen yöneticilere bildirebilirsin.Gerekçeleri varsa eğer silebilirler hiç gocunmam.
hasan_ist
04-25-2009, 20:02
arkadaşım bu forumda öernekleri var düzgünce muhalefet edenlere kimse dokunmuyor sende düzgünce edersen sorun çıkmıyor zaten hakaret edenin kim olduğu önemli değilki o saydıkların kötü bişey bunu yapan kim olursa olsun ceza alır. ama körü körüne muhalefet edenlerde ağzının payını alır aksinide beklememek lazım adam 2-3 gündür girip dine küfrediyor bizde sırtarıp aaa ne güzel adam düşüncelerini söylüyor deyip bakılmasını bekle benim gönlüm okadar geniş değil hele söz konusu dinse zerre kadar taviz olmaz...
Marşandiz isimli üyeye uyarımıda okuduysan bana "senin gibiler" diye bir söylemle yaklaşmazdın.Birileri iki dakika girip tansiyonu yükseltiyor,ayrıldıktan sonra stres topu biz oluyoruz.Din kimsenin malı değil.Allah ıslah etsin küfür edenleri.Günahının vabalini kendisi öder.Hesabını Allah'a verir.Cezasını kulun vermesi doğru değil.Sözüm sana değil.Mahkemede kurşunlayacak olan arkadaşıma.
ATmaCA53
04-25-2009, 20:05
Ben Tayyip ERDOĞAN'ı aşağılayıp,Bahçeli'yi mi yücelttim burada? Sen başkalarına kızıp benden mi çıkartacaksın sinirini? Ben milliyetçiyim.Benim ideolojime en yakın partide mhp.Ama ben her yaptıklarını tasvip ediyorum demedim.Aslan kim,kedi kim ben bilmem.Ben ülkemi,vatanımı bilirim.Kim menfaatine çalışırsa alkışlarım.Kim hata yaparsa da eleştiririm.Bundan daha doğal birşey olamaz.Ben nazik bir üslup takınmaya dikkat ettikçe,çirkin söylemlerle karşılaşıyorum.Eğer tahammül gösteremiyeceksen yöneticilere bildirebilirsin.Gerekçeleri varsa eğer silebilirler hiç gocunmam.
;) burası ak forum, mhp forumuna bizde bahöeliyi eleştirsek hemen balnaırdık ama sen yine banlanmadın yorumlarına saygı duyduklarımızda var.
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 20:07
Marşandiz isimli üyeye uyarımıda okuduysan bana "senin gibiler" diye bir söylemle yaklaşmazdın.Birileri iki dakika girip tansiyonu yükseltiyor,ayrıldıktan sonra stres topu biz oluyoruz.Din kimsenin malı değil.Allah ıslah etsin küfür edenleri.Günahının vabalini kendisi öder.Hesabını Allah'a verir.Cezasını kulun vermesi doğru değil.Sözüm sana değil.Mahkemede kurşunlayacak olan arkadaşıma.
ama bir gerçek varki sende faruma üye oldun olalı genelde muhalifsin hiçmi iyi şey paylaşılmıyor bu forumda. ceza işne gelince bir hata görürsen önce elinle düzeltmeye çalış beceremezsen dilinle düzelt oda olmazsa buğzet demiş peygamberimiz adam küfredecek bizde direk buğzmu edeceğiz öndeki iki maddeyi deneyeceğiz önce tabiki. mahkemede kurşunlayacak arkadaş dinine söylenen laftan dolayı otomatik olarak öyle bir kelime kullanmış olabilir bu tepkiyi müzlüman olan herkes verebilir normaldir sonuçta insanız
hasan_ist
04-25-2009, 20:16
;) burası ak forum, mhp forumuna bizde bahöeliyi eleştirsek hemen balnaırdık ama sen yine banlanmadın yorumlarına saygı duyduklarımızda var.
Bak arkadaşım ben forum karşılaştırması yapmak,sırf muhalefet edeyim diye bir niyetle üye olmadım buraya.Ayrıca ben o forumda da sedece üyeyim.Yönetici olsam üstüme alınırdım.Dediğim gibi Bahçeliyi sert bir şekilde eleştiren biri de bendim orada.Dediğim gibi ben sadece muhalefet edeyim diye girmedim buraya.Sadece siyaset yapılmıyor burada.Birçok güzel bölüm var ve bende sizler gibi faydalanıyorum.Ben fikirlerime saygı duymanızı beklemiyorum.Ancak ben her daim yazdıklarımda incitici olmamaya dikkat ediyorum.Aynı duyarlılığı da beklemek hakkım.İnciten,kıran,kızdıran tabirlerlede karşılaştım yer yer.Ben körü körüne kimseye destek vermedim.Fikir olarak benimsediğim yanını savunurum fakat bunu hakaret ederek bildirirsede uyarır,eleştiririm.Nitekim bunu yaptım da zaten.
hasan_ist
04-25-2009, 20:25
ama bir gerçek varki sende faruma üye oldun olalı genelde muhalifsin hiçmi iyi şey paylaşılmıyor bu forumda. ceza işne gelince bir hata görürsen önce elinle düzeltmeye çalış beceremezsen dilinle düzelt oda olmazsa buğzet demiş peygamberimiz adam küfredecek bizde direk buğzmu edeceğiz öndeki iki maddeyi deneyeceğiz önce tabiki. mahkemede kurşunlayacak arkadaş dinine söylenen laftan dolayı otomatik olarak öyle bir kelime kullanmış olabilir bu tepkiyi müzlüman olan herkes verebilir normaldir sonuçta insanız
İyi de ben güzel birşey yok demedim.Tamam güzel olanları tebrik etmemekte benim eksikliğim.Ben kutsal değerlere sövülünce sessiz kalınsın demedim.Ama hakaret eden adama hakaret edince o seviyeye inilmiyor mu.Zaten maneviyatını geliştirmiş biri değerlere küfür etmez.İslamiyetin güzel bir yanıda hoşgörü ve sabır.Peygamberimiz Allah'ı inkar edenlere bile herzaman güler yüzle anlatmış islamiyeti.Zorbalık yapmadı.Doğrusu anlatılır,uyarılır.Eğer hidayete ermek istemiyorsa ona hakarette etsen fikrini değiştiremeyiz kimsenin.
Ertuğrul ÖZGÜL
04-25-2009, 20:29
İyi de ben güzel birşey yok demedim.Tamam güzel olanları tebrik etmemekte benim eksikliğim.Ben kutsal değerlere sövülünce sessiz kalınsın demedim.Ama hakaret eden adama hakaret edince o seviyeye inilmiyor mu.Zaten maneviyatını geliştirmiş biri değerlere küfür etmez.İslamiyetin güzel bir yanıda hoşgörü ve sabır.Peygamberimiz Allah'ı inkar edenlere bile herzaman güler yüzle anlatmış islamiyeti.Zorbalık yapmadı.Doğrusu anlatılır,uyarılır.Eğer hidayete ermek istemiyorsa ona hakarette etsen fikrini değiştiremeyiz kimsenin.
tamam haklısında güzel kardeşim şahsen ben dün yada öbürgün aynı kişiyle(aynı olduğu belli) özeldede geneldede uzun uzadıya konuştum adam anlamamak için direniyor bende insanım diğerleride bi yere kadar sabrediliyor....
Yıldırım
04-25-2009, 20:34
Bu yazıyı kaleme alan zevat sanırım kendini gazeteci zannediyor..gerçekten çok komik...hangi akla hizmet neye dayanarak yazmış çok merak ediyorum..bu arada çok üzüldüm buraya dünyanın mesajını yazmışlar...böyle çocuk ağzıyla bu işler olmaz...bizler bile burada bir yorum yaparken veya yazı yazarken bir dayanak söyleme ihtiyacı duyuyoruz...bu kadında utanmadan çıkıp ben gazeteciyim diyor...
hasan_ist
04-25-2009, 20:38
tamam haklısında güzel kardeşim şahsen ben dün yada öbürgün aynı kişiyle(aynı olduğu belli) özeldede geneldede uzun uzadıya konuştum adam anlamamak için direniyor bende insanım diğerleride bi yere kadar sabrediliyor....
Tamam arkadaşım ben kişiyi savunur duruma düşüyorum yazdıkça.Daha ne yazayım.
Tarantula_
04-25-2009, 21:06
olurmu kardeşim sen tanımaya bilirsin ama bu adamlar çok kişiyi zehirliyor hem yaniçağ hem tv hemde gazete bazında iş yapıyor yani türkiye genelince tanınmasada kendi çapına tanınan biri ve eğer o kadat önemsiz birisi olsa haberi çıkmazdı üstelik dikkat çekici geldi ithamları bana, akparti forum üyeleriyle paylaşmak istedim he nasıl olursa olsun düşmanı iyi tanımak lazım
Bencede... :güzel::güzel::güzel::güzel:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.