Orijinalini görmek için tıklayınız : Alişan'ın evinde esrarengiz olaylar!
Alişan'ın evinde esrarengiz olay!
http://im.haberturk.com/2011/11/20/689614_detay.jpg?1321745117
"Ne zaman mutlu olsam evimin duvarında İbranice yazılar çıkıyor. Siliyorum gene çıkıyor!"
20 Kasım 2011 Pazar, 00:19:07
Kendisine "büyü" yapıldığını söyleyen Alişan şunları söyledi:
"Birileri beni mutlu görünce rahatsız oluyor. Benim evimde garip garip olaylar olmaya başladı. Duvarda yazılar çıkıyor mesela. Ben arkamı dönünce o yazılar çıkıyor. Deterjanla siliniyor. Hep mutlu olduğum zamanlarda çıkıyor. Bilene sordum, İbranice yazılar olduğunu söylediler"
Demet Akalın'ın da bu yazılara şahit olduğunu kaydeden Alişan, Kur'an okuduğunu, kötülüklerden korunmak için muska taşıdığını söyledi.
Kaynak: habertürk
herhalde yeni kaset cikaracak yakinda :D
Anca film çıkar bu olaydan çok kötü yahu s:
Yıldırım
11-20-2011, 04:18
Yeni kaset yolda sanırım...
Bu kadar düştün mü Alişan? Vah vah. Bu arada haberi okurken aklıma Saadettin Teksoy'un cinlerle ilgili programı geldi.
Hüdaverdi
11-20-2011, 04:40
Deniz baykalında evine hırsız girmiş.
Genel başkan olsa evine gizli takacaklar diyeceğim ama değil ;D
Kıpırdaşmalar olabilir belki parti içinde ;ı:
Ne zaman mutlu olsam evimin duvarında İbranice yazılar çıkıyor. Siliyorum gene çıkıyor!
bence temizlik ürünleri ile alakalı bir reklam ile geri dönecek.
İntifada
11-20-2011, 08:45
demet akalını şahit göstermese iyiydi :/
Garibüzzaman
11-20-2011, 14:36
Madem reklam niyetinsin. Neden böyle saçma sapan konularla gündeme geliyorsun. Azcık kafan çalışsa daha iyi reklam yapabilirsin.
Başbakan'ın annesi vefat etti mesala. Acunn gibi bir program sunuyorsan bu vefat sebebiyle programı yayından kaldırır daha sonra 24 şehit verildiğinde de çıkar dansözleri sahnede oynatırsın mesala. Al sana şahane reklam.
Sende bunun gibi reklamlara imza atsana be. Bu vefat sebebiyle sahnelere uzun süre ara vercem de mesala, mevlüdü katıl, kuran oku. Al sana reklam bomba gibi patlarsın piyasada vesselam.
Madem reklam niyetinsin. Neden böyle saçma sapan konularla gündeme geliyorsun. Azcık kafan çalışsa daha iyi reklam yapabilirsin.
Başbakan'ın annesi vefat etti mesala. Acunn gibi bir program sunuyorsan bu vefat sebebiyle programı yayından kaldırır daha sonra 24 şehit verildiğinde de çıkar dansözleri sahnede oynatırsın mesala. Al sana şahane reklam.
Sende bunun gibi reklamlara imza atsana be. Bu vefat sebebiyle sahnelere uzun süre ara vercem de mesala, mevlüdü katıl, kuran oku. Al sana reklam bomba gibi patlarsın piyasada vesselam.
olayi yine populizme baglamissin :).. acun, basbakanimiza yakin birisi onu niye programini iptal etti diye elestirmek yerine sehitler oldugunda niye iptal etmedi diye elestirmek daha dogru olur..
neyse haci dikkat ette paranoyak olma her konuyu basbakana baglama gibi bir hastaligin var :)
Garibüzzaman
11-20-2011, 14:46
Çaresi var mı :)
en yakin ak parti teskilatina ugraman gerekiyor :)
Belki gerçektir yav anaaaa :şaşkın:
Yıldırım
11-20-2011, 15:43
Belki gerçektir yav anaaaa :şaşkın:
Ne hikmetse Alişan'la Demet'in düet yaptığı zamana denk geliyor...:)
gerçek olabilir tabi, gerçekse gündeme getirmesi uygun olmamış... herhangi bir hocaya danıştıysa hoca bunu belirtmiştir diye düşünüyorum. böyle meseleler anlatılmaz, ki sen bunu bir programda söylüyorsun :)
mErvE.G.
11-20-2011, 15:55
ne yazıyormuş ibranice sormamış mı bilene..
Bu olaylar ciddi olaylar millet alaya almış oysa hiç yakıştıramadım.. :şaşkın:
Bende gerçek olduğunu düşünüyorum canlı yayın da işin içine annesini vs katarak yalan söyleceğini zannetmiyorum..
Ne yapsın adam telefona çekmiş gösterse montaj diyecekler program sunucusuna bir daha çıkarsa resmini çekip göndericem dedi bu sefer sunucuyla anlaşmalı rol yaptıklarını söylerler :)
Mesele Alişan meselesi değil aynı olayı Dış işleri bakanı yaşayıp anlatsa bu adamın kafası epey karışmış hayal görmeye başlamış görevi bıraksın derler bu konular da alaya vurmayı çok seven bir toplumuz..!
Duvarda yazı çıkması kına benzeri lekelerin hatta kan lekelerin'in çıkması silindikten sonra tekrar,tekrar çıkması bir çok insan'ın başına gelen büyü olayıdır..
Hatta bazen bunlar insan'ın vücudun da,çocuğun'un vücudunda da çıkabilir örnekleri mevcut yapılan büyüye göre değişir bu..
Hatta ve hatta Anadolu da çocukların vücudun da beliren esrarengiz kınaya benzer yazılar,lekeler için "melekler yakmıştır bir şey olmaz" gibi bir inanışta mevcuttur :)
Garibüzzaman
11-20-2011, 18:13
İbranice olmasına ne diyeceksin peki ?
Büyü işleriyle genelde yahudiler uğraşır. Hatta (yanılmıyorsam) sadece Yahudiler büyü yapmasını biliyor. Hristiyanların büyücülere savaş açmasının, cadıları yakarak öldürmelerinin bir sebebi de bundan kaynaklanır. Büyü üzerine yazılmış nadir kitapların hemen hepsi de İbranice'dir.
Bu nedenle varsa bir büyü durumu, İbranice yazılar içermesi normaldir diye düşünüyorum.
Bir çok milletin kendine has büyü usülleri vardır Anadolu da genellikle Şaman büyüleri,Çingene büyüleri yapılır Doğu asya büyüleri hatta batıda ki ülkelerde kullanılan Maya ve Kızılderililer den kalma büyü usülleri bile vardır ama en güçlü büyü kitapları Yahudilerin elindedir :)
Bunlar dan bir kısmı da Dünyan'ın bir çok yerin de ibranice harfler ile kullanılır..
Hristyanlar da sıkça büyüyü kullanır fakar onlar buna genelde tılsım adını verirler
Dünya üzerin de çok yaygın olarak kullanılıp ta aynı oranda gizli kalabilen ve insanlar tarafın dan inanılmayıp dalga konusu olmayı başarabilmiş nadir hususlar dan birisidir büyü :)
Kanuni olarak suç sayılıp tespiti ile cezaya mahkum edilmediği içinde büyücülerin işine gelir :)
İnsan oğluna en çok zarar veren konuların başın da olduğu halde at gözlüklü bilimciler tarafın dan inkar edildiği için insanoğlu bu belayı çekmeye mahkumdur..!
Komik olan Dünyada ki bilimi yöneten derin güçler,örgütler büyüye inanır ve sıkça kullanır..
İntifada
11-20-2011, 23:32
geçen soğanlıda bi ara sokakta türkçe tek yol devrim yazıyordu :(
geçen soğanlıda bi ara sokakta türkçe tek yol devrim yazıyordu :(
;D;D;D;D;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.