fatih kısaparmak balon baskılı balon Allah demeyi bile laikliğe aykırı görenler var - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Allah demeyi bile laikliğe aykırı görenler var

Feride
02-21-2008, 19:47
2002 yılında CHP'den milletvekili seçildikten kısa süre sonra lideri Deniz Baykal'ı suçlayarak partisinden istifa eden ardından da Halkın Yükselişi Partisi'ni kuran Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, “CHP dinin kendisinden rahatsız. Bana gel bu dini bize öğret diye çağırdılar. İnanlar var ama içlerinde ateisti de var. Ama CHP'de öyle adamlar var ki, Allah demeyi bile laikliğe aykırı sanıyor. Bunlar bana bile tahammül edemedi' diye konuştu.

ilginçtir bu konuda hak veriyorum :)
yenişafak

Necip Fazil
02-21-2008, 19:54
CHP kıl payı kurtulmuş anlaşılan, dini Yaşar Nuri'den öğrenmiş olsalar idi geleceğe dair umudumuz kalmayacaktı ...

VesseLam

Beritan
02-21-2008, 19:56
yani seçtikleri hocaya bak belliki dinden haberleri yok....arkasındanda zekeriyya beyazı çağırırlarmış :D

Feride
02-21-2008, 20:00
yani seçtikleri hocaya bak belliki dinden haberleri yok....arkasındanda zekeriyya beyazı çağırırlarmış :D

daha böyle bir hocaya tahammül edememişler. başka bilinçli bir hocayı barındırırlar mı

Beritan
02-21-2008, 20:02

daha böyle bir hocaya tahammül edememişler. başka bilinçli bir hocayı barındırırlar mı

iyide zekeriyya beyazın hocalığıda tartışılır...

Feride
02-21-2008, 20:06

iyide zekeriyya beyazın hocalığıda tartışılır...

ya tabiki de zekeriya beyazı kastetmiyorum zaten. daha neler :) yani dinden haberdar olan birini barındırmazlar demek istedim..

Beritan
02-21-2008, 20:08
hıı ne bilim bu lafın üstüne olmadı ;)....yanlış imam insanı dinden çıkarır >:(
ben babamın üstüne imam tanımam ;)

Neşe
02-22-2008, 00:08
gerçekten cok ilginç

selahattin_ay
02-22-2008, 00:10
kendi bile demiş "bana bile "
o da ne seviyede olduğunun farkında yani

aksavaşçı
02-22-2008, 00:28
bunu yaşar nuri kendini haklı göstermek için söylemiştir

sesli34
02-22-2008, 00:39
CHP kıl payı kurtulmuş anlaşılan, dini Yaşar Nuri'den öğrenmiş olsalar idi geleceğe dair umudumuz kalmayacaktı ...

VesseLam

valla üstat he
hocalarıda o olsa idi artık bu diyarı terk etmek zorunda kalırdık :) :D

YavuzSultanSelim
02-22-2008, 01:12
Allah korumuş dini ondan öğrenmemişler :D