fatih kısaparmak balon baskılı balon Almanya'da AK Parti Gençlik Kolları - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanya'da AK Parti Gençlik Kolları

TugceSaydam
08-18-2014, 02:06
Selam :)

Almanyada yasiyorum ve AKP Genclik Kollarina üye olmak istiyorum. Nasil ve nereden yapicam acaba bilginiz varmi?

Cihannur
08-18-2014, 02:14

Almanyada yasiyorum ve AKP Genclik Kollarina üye olmak istiyorum. Nasil ve nereden yapicam acaba bilginiz varmi?

Merhaba. AK Parti'nin yurt dışında teşkilatları yok bildiğim kadarıyla. Ama yine de internetten araştırma yaparsanız farklı teşekküller bulabilirsiniz. Mesela AK Partimize yakın olan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) diye bir organizasyon var. O organizasyonda yer alabilirsiniz.

Somodon
09-01-2014, 22:58
Teşekkürler,Faydalı Bir Paylaşım Olmuş.

pirlanta
09-10-2014, 14:13
memlekete gelin yerleşin ya :) oralarda ezansız nasıl yaşıyorsunuz 2015 genel seçimlerine yetişebilirsiniz bencee

seydikemerli
09-12-2014, 21:58
MUĞLA SEYDİKEMERDEN SELAMLAR

BeldeiTAYYIBe
09-20-2014, 14:51

Hangi sehirde veya bölgede ( Bezirk ) yada eyalette ( Bundesland ) yasadiginizi paylasirsaniz bir ihtimal yardimci olmaya calisiriz ins.

memlekete gelin yerleşin ya :) oralarda ezansız nasıl yaşıyorsunuz 2015 genel seçimlerine yetişebilirsiniz bencee

Türkiyede ezanin gölgesinde yasayipta ezani yasamayanlarin varligini gördüm. Varsin ezansiz bir ülkede yasasin lakin ezanin sirrina Mazhar olsun.:)

mehmet duman
11-19-2014, 01:54
İyi gunler internetten ak parti forum yazıp ordan üyelik yapabilirsiniz

bursaaklise16
01-21-2015, 17:20
Almanyada Genclik Kollarına Ait Bişey Varmı ki ?