fatih kısaparmak balon baskılı balon Altan Tan: Karayılan bakanlardan yakışıklı! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altan Tan: Karayılan bakanlardan yakışıklı!

Mavera
10-15-2011, 20:35
CNN Türk’te Şirin Payzın’ın sunduğu ’Ne oluyor?’ programına katılan BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, cemaat kanallarında PKK’lı Kürtlerin oldukça çirkin bir şekilde verildiğini söyleyerek bu duruma tepki gösterdi.

"Sünni Türk ve Hanefi kitle neden önemli" diyen Altan Tan Türkiye'nin ana gövdesinin bu kitle olduğunu söyleyerek Türkiye'yi değiştirmek için bu kitlenin olurunun alınmasının bir zorunluluk olduğunu dile getirdi.

"KARAYILAN AKP'Lİ BAKANLARDAN DAHA YAKIŞIKLI"

Herkesin bir özeleştiri yapması gerektiğini söyleyen Tan, üstü kapalı STV'de yer alan "Tek Türkiye" ve "Şefkat Tepe" dizilerini böyle eleştirdi:

"Dün yapılan hatalar özeleştiri ile geçiştirilebilir. Ama hala Türkiye'nin en büyük cemaatinin yayın organlarında bir sürü dizi yayınlanıyor. Dezenformansyon yapılıyor. Bir tane düzgün PKK'li tiplemesi yok. Bütün Kürt tipleri eciş bücüş... Ama bir arkadaşım takıldı "Ya Altan, Karayılan'ı televizyonda gördüm. AKP'nin çoğu bakanından yakışıklı" ama bakıyorsun. Bütün Kürt tipleri eciş bücüş, ne konuştukları belli değil. Bunların artık tamamen kalkması lazım."
rotahaber

Hüdaverdi
10-15-2011, 20:37
Anası da güzel mi ;D
.

EpiVaTeS
10-15-2011, 20:38
domuza yavrusu güzel gözükürmüş...

İntifada
10-15-2011, 20:42
bakanlarda senden yakışıklı altan tan :D

EpiVaTeS
10-15-2011, 20:50
hüdo oha olm ya...
bayanlar var nan...;D

manifesto
10-16-2011, 00:13
Bir tane düzgün PKK'li tiplemesi yok
Al işte en düzgünü bu
http://b1110.hizliresim.com/11/10/15/17597.jpg
Altan Tan'ı adam sanırdık..
Gerizekalı
Ne yapacaktı cemaat
PKK domuzlarını Bred Pit mi yapacak

Blur
10-16-2011, 00:15
Kusura bakmasınlarda .... kaş göz çizsem bu pekakalı domuzlardan daha sağlam bişey ortaya çıkar.

Mavera
10-16-2011, 00:20
Dünün islamcisi altan tanda basimiza pkk li kesildi ya artik diyecek birsey bulamiyorum..

İntifada
10-16-2011, 00:23
yalnız karayılanda harbi bakanların bazılarından yakışıklı he :D
boynu altında kalasıca...

Mavera
10-16-2011, 00:26
yalnız karayılanda harbi bakanların bazılarından yakışıklı he :D
boynu altında kalasıca...

haci basbakanimizin karizmasinin sadakasi bile pkk nin ve yandaslarinin yedi sülalesine yeter :)

Ahmet Yasin
10-16-2011, 00:27
Dünün islamcisi altan tanda basimiza pkk li kesildi ya artik diyecek birsey bulamiyorum..

Asimile olmuş makam mevki bazılarını değiştiriyor demek ki...

İntifada
10-16-2011, 00:28
orası öyle...
ama şimdi başlıa yorum yaparsak tamamen haksızda değil adam :D
he güzelliği on paretmez...

Mavera
10-16-2011, 00:32
orası öyle...
ama şimdi başlıa yorum yaparsak tamamen haksızda değil adam :D
he güzelliği on paretmez...

haci güzellik, yakisiklilik görecelidir yani sana, bana, ona göre degisir o acidan sabaha kadar tartisirim seninle..
sen simdi bir mehmet simsekle, karsilastirma hatasinda bulunamazsin..

İntifada
10-16-2011, 00:34
şimdi isim vermeyeyimde karşılaştıracağım bakanlarda var :D
ha her biri namus şeref insanlık karakter olarak karayılanı ezer orası ayrı...

Mavera
10-16-2011, 00:35
ya dünya yakisiklisi, güzeli olsa ne yazar insan olamadiktan, adam olamadiktan sonra..
o bakanlarin tirnagi yapmaz bu serefsiz..

Yıldırım
10-16-2011, 00:37
"Dün yapılan hatalar özeleştiri ile geçiştirilebilir. Ama hala Türkiye'nin en büyük cemaatinin yayın organlarında bir sürü dizi yayınlanıyor. Dezenformansyon yapılıyor. Bir tane düzgün PKK'li tiplemesi yok.
Adam haklı beyler
Köpekleri bağlayacaksın dağlara tam tipleme olur işte...

serdary
10-16-2011, 00:38
şimdi isim vermeyeyimde karşılaştıracağım bakanlarda var :D
ha her biri namus şeref insanlık karakter olarak karayılanı ezer orası ayrı...

ya dünya yakisiklisi, güzeli olsa ne yazar insan olamadiktan, adam olamadiktan sonra..
o bakanlarin tirnagi yapmaz bu serefsiz..

Bu iki mesaj olayı özetliyor...

Ayrıca dizilerde kahraman gibi mi gösterilmesi gerekiyormuş kalleşlerin...

2. Ekleme: Çaktırmadan da PKK ile kürtleri eşitlemiş adam...

Eşref
10-16-2011, 01:54
Eğer söylediği güzellik Allah'ın yarattığı insan vücudu ise o zaman oturup şükretsinler, "elimiz ayağımız güzel yaratılmış, şükürler olsun" desinler. Kalkıp da güzelliklerine, yaratılışına ve Yaratana ihanet etmesinler.

Altan Tan'ın sözlerinden bir sonuç çıkartılacaksa, öncelikli olarak hatırlanmalıdır ki; Peygamber Efendimiz kıyamet alametlerinden bahsederken, insanların dış güzelliğe önem verip iç güzelliği ihmal etmelerini saymıştır.

Ebuzer
10-16-2011, 12:10
Allah sizin suretlerinize değil kalplerinize bakacak bre kafirler !

Yıldırım
10-16-2011, 16:38
Ama şuda bir gerçek.
Dizi ve filimlerdeki Pkk'lı tiplemeleri gerçekten çok komik.
Ama durum bu değil içlerinde yüksek eğitim görmüş ve yetenekli insanlar mevcut.
Tiplemeler gerçekten komik ve gerçekle bağdaşmıyor.
Yukarıda köpeklerle eş tuttum ama o işin gırgırı.
Bence kabul etmeliyiz.
Birilerinin lideri olan kişileri aşağılıyarak ve küçük düşürerek hiçbir yere varamayız.
Bu yapılan sadece kendimizi ve bizim gibi düşünenleri tatmin etmekten öteye gitmez.
Yapılan filimlerle Pkk sempatizanının kalbine giremedikten sonra kendimizi tatmin etmişiz ne önemi var.
Son olarak dizi ve filimlerde izlenmesi gereken politika önce yüceltmek sonra yermek olmalı.
Sen daha ilk bölümden Pkk'yı canavar diye tanıtırsan onu sadece biz ve bizim gibiler izler diye düşünüyorum.

depare
10-17-2011, 04:45
Yakışıklı olsa ne olacak ki sıfatına göre mi muamele yapılacak :)