fatih kısaparmak balon baskılı balon 'Amacım Müslümanları aşağılamak' - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Amacım Müslümanları aşağılamak'

mavera,
09-19-2007, 23:55
Hz. Muhammed'e (SAV) yönelik karikatürü çizen Lars Vilks, karikatürü çizmesindeki asıl amacın "provokasyon ve Müslümanları aşağılamak" olduğunu itiraf etti.

'Amacım Müslümanları aşağılamak'

Vilks, karikatürlerin ortaya çıkardığı krizin sağladığı ünle daha fazla para kazanmayı umduğunu söyledi. Ressam Vilks, kendisine yönelik gelen ölüm tehditlerinin de kendisine daha fazla para getireceğini umut ettiğini ekledi.

İsveç'in Expressen gazetesine konuşan Vilks, polisin şu an için evinde kalmasına izin vermediğini söylerken, "Burada güvende olmadığıma inanıyorlar, sık sık polisin göstereceği adreslere taşınmak zorundayım" diye ekledi.

Avrupa Fetva Grubu'nun ölüm tehdidinden vazgeçtiğine de değinen Vilks, "Bu iyidir fakat gerçek hayatta nasıl olur bilmiyorum" diye konuştu.
Zaman

aşk-ı ilahi
09-20-2007, 00:00
amacı müslümanları aşagılamak mıymış..aşagılık insanların böyle bir şansı var mı peki..

zeynep_akcin
09-20-2007, 00:00
bu dünyada başlamış çekmeye......yazık acizliğinin farkında değil....

GÜLseven
09-20-2007, 00:03
adamın tipi kaymış...onun için diyebileceğim tek şey YAŞASIN CEHENNEM!!!

mavera,
09-20-2007, 00:05
bu dünyanin insanindan ne beklenebilir ki!..amaci daha fazla para kazanmakmis karun kadar zengin olsan ne yazar ki, er yada gec her nefis ölümü tadacaktir ..

Meftun
09-20-2007, 00:09
amacına da ulaşıyor popüler oluyor...imana gelip keşke cennete de ulaşbilse....

aşk-ı ilahi
09-20-2007, 00:11
amacına da ulaşıyor popüler oluyor...imana gelip keşke cennete de ulaşbilse....

rabbim ona bu güzellikleri nasip etmez inşaalah..beddua hoş degil ama ..

AkSa- 34
09-20-2007, 01:09
bu adama bir sorum var acaba
teziçle bir akrabalığı varmı çok benziyor da!!!!!!!!!

tek ses,tek yürek sadece
"Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah"

TÜRK EVLADI
09-20-2007, 01:10
Allah'tan böyle şerefsizler çıkıp bu tür pislikleri yapıyoda kendi dinimizin değerini anlıyoruz...

Hz.İsa'ya bir defa bile saldırmaz Müslüman dediğin ama bunlarda zerre kadar ahlak olsaydı Hz.İsa'nın adına bu tür pislikleri yapmazlardı...

Parantez
09-20-2007, 01:11
amacı müslümanları aşagılamak mıymış..aşagılık insanların böyle bir şansı var mı peki..

vvaoooovvv harika söylemişsin
hadi sana bir beğeni veriyim ;D

kayısıkentli44
09-20-2007, 01:12
böylelerini asmak gerekioo...bir daha yapmasınlar dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee >:( >:(

mavera,
09-20-2007, 01:14
böylelerini asmak gerekioo...bir daha yapmasınlar dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee >:( >:(

aslinda taksimde sallandirilacak cok kisi varda..hadi bu adam bas bas bagiriyor ben kafirim ve bunu su niyetle yaptim diye..
ya icimizdeki "irlandalilar" a ne demeli..müslümanim diye gecinip, dinimizin gereklerine ates püskürenlere ne demeli!

Parantez
09-20-2007, 01:15

aslina taksimde sallandirilacak sok kisi varda..hadi bu adam bas bas bagiriyor ben kafirim ve bunu su niyetle yaptim diye..
ya icimizdeki "irlandalilar" a ne demeli..müslümanim diye gecinip, dinimizi gereklerine ates püskürenlere ne demeli!

aman ne dencek allah ıslah etsin denmeli ;)

Ak_Kelebek
09-20-2007, 13:02
bu şahsiyet için ölüm en güzeli olur o yüzden öldürmeyeceksin,işkence edeceksin...

Onlybullet34
09-20-2007, 13:08
Şerefsiz adam.Aşağıladında eline ne geçti.Geçse geçse bir avuç .... !

akp4ever
09-20-2007, 13:15
ya bunların amacı belli..din savaşları çıkarmak.zaten bu iskandinav ülkelerinden oldum olası hazzetmem.her türlü hayasızlık orda >:( >:( >:( >:(

TÜRK EVLADI
09-20-2007, 15:56
ya bunların amacı belli..din savaşları çıkarmak.zaten bu iskandinav ülkelerinden oldum olası hazzetmem.her türlü hayasızlık orda >:( >:( >:( >:(
Doğru söylüyosun kardeşim..

Zaten bildiğime göre Hollanda'da dinler arasında oran yapsan ateitler yüzde 40 civarındaymış.Geriye kalanlarda Hristiyan ve Müslüman...

Yani yüzde 40!ı ateist olan bir ülkeden nasıl dinlere saygı beklenirki...

Kafes
09-20-2007, 15:58
arkadaslar ne yazik ki Avrupa'nin temeli sorunlu din unsurlariyla dolu. Cok fazla suclayamiyorum onlari.

pRoff
09-20-2007, 23:01
Bir insan bu kadar mı haysiyetsiz olabilir >:(

aşk-ı ilahi
09-22-2007, 13:38
Bir insan bu kadar mı haysiyetsiz olabilir >:(

budur denilen nokta....