Orijinalini görmek için tıklayınız : amblemdeki 7 ışık
AKSARAYKÖY
02-05-2009, 20:03
partimizin amblemi olan ampulde 7 tane ışık hüzmesi vardır.bu 7 ışık hüzmesi ülkemizdeki 7 bölgeyi temsil etmektedir.kendisini vatansever ilan edip insanları sınıflandıranlara,kendisini milliyetçi ilan edip türkiyenin doğusunda yaşayan vatandaşlarımızı görmezden gelenlere duyurulur..
ak parti türkiyenin partisidir.vatanın her köşesi bizim için aynıdır.bizim tek amacımız var:
tek bayrak tek vatan tek devlet!
halil_han
02-05-2009, 20:08
Başlığı gördüğümde başka bir konu da geçen 7. ok muhabbeti geldi aklıma. Chp'nin altı okuna bir de dindarlık oku eklendi filan diye bi konu vardı. Herhalde dedim bizim amblemdeki 7 ışık hüzmesi altı oktan farklı olarak bir de dindarlığı temsil edecek dedim, şaşkınlıkla. Ama içeriğinin öyle olmadığını görünce sevindim. :D:D:D
partimizin amblemi olan ampulde 7 tane ışık hüzmesi vardır.bu 7 ışık hüzmesi ülkemizdeki 7 bölgeyi temsil etmektedir.kendisini vatansever ilan edip insanları sınıflandıranlara,kendisini milliyetçi ilan edip türkiyenin doğusunda yaşayan vatandaşlarımızı görmezden gelenlere duyurulur..
ak parti türkiyenin partisidir.vatanın her köşesi bizim için aynıdır.bizim tek amacımız var:
tek bayrak tek vatan tek devlet!
tesekuederim
ne mutlu bizlere ki boyle bir parti var ulkemizde..
emrecan_18
02-12-2009, 15:16
Teşekkürler dostum bilgiler için
yavuz-tr
03-19-2009, 23:50
kendini milliyetçi sanan bahçeli'de böyle bir partiyi bölücülükle suçluyor. göstersin nerede bu bölücülük? görmek istemese de doğu, batı, kuzey, güney her yer ak parti diyor.
Tarantula_
03-31-2009, 16:33
Çok şükür...!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.