fatih kısaparmak balon baskılı balon ANAYASA MAHKEMESİ DAVAYI KABUL ETTİ - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANAYASA MAHKEMESİ DAVAYI KABUL ETTİ

Ak_Kelebek
03-31-2008, 15:38
Kritik toplantı sona erdi...

31.03.2008 14:29
14 Mart'tan beri Türkiye'nin gündemini meşgul eden konu sonuçlandı. Anayasa Mahkemesi heyeti AKP'nin kapatılması istemiyle açılan davayla ilgili iddianamenin ön incelemesini tamamladı.

Mahkeme sözcüsü açıklama yapıyor:

""Kısa bir açıklamamız olacak. bu açıklamamızdan soru almıyoruz. Yorum yapılmamamısını rica ediyorum.
Toplantımız sonucunda aldığımız karar: İddianamenin Abdullah Gül dışında kalan bölümünün kabulüne oybirliğiyle, Abdullah Gül yönünden de kabulüne oyçokluğuyla karar verildi"

habertürk

Kırık_Çocuk
03-31-2008, 15:45
Yargı sorunsuz işliyor garip..

eddie
03-31-2008, 15:46
bakalım dananın kuyruğu ne zaman kopacak.. ailecek merakla bekliyoruz.. gelişmeleri takip ediyoruz.. hadi hayırlısı

Yavuz_ErTürk
03-31-2008, 15:46
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

RDönmezs
03-31-2008, 15:47
O iddianame İP binasından çıktı dava açılmadan önce savcının binasının krokisi İP binasından çıktı perinçek bundan dolayı hapise yollandı ama siz hala inanmıyor bu iddianameyi doğru gerçekçi buluyorsanız yazıklar olsun..
AK PARTİ KAPATAMICAKSINIZ mecliste kimse destek vermiyor partime ozaman tek yol referandum halk yine son sözü söylicek anayasa 2 maddesi değişip partimi kapatamıcaksınız..

maviinsan
03-31-2008, 15:47
Şom ağızlıolmakistemem ama eğer kabul ettiyseler ise büyük ihtimalle kapatacaklardır :'( :'(

eddie
03-31-2008, 15:48
o kadarına cesaret edebileceklerini sanmıyorum..

maviinsan
03-31-2008, 15:50

üyelerin 8 tanesini Sezer atamıştı ama.KApatmak için ise 7 oy yetiyor. :'( :'( :'(

eddie
03-31-2008, 15:51
tekrar açmak için de oyumuz var ama?hem de onlara kapak olacak kadar çok

RDönmezs
03-31-2008, 15:51
Şom ağızlıolmakistemem ama eğer kabul ettiyseler ise büyük ihtimalle kapatacaklardır :'( :'(
Sıkıyorsa kapatsınlar referandum olacak halkın mhplisi chplisi alayı parti kapatmaya karşı oy çokluğu ile maddeler değişcek parti kapatmak zorlaşıcak..

romakudüs
03-31-2008, 15:52
hayırlısı olsun nediyelim :'( :'(

RDönmezs
03-31-2008, 15:52

üyelerin 8 tanesini Sezer atamıştı ama.KApatmak için ise 7 oy yetiyor. :'( :'( :'(
Bu sezercikte biliyordu bu davanın kaç ay önceden açılcağını gider ayak 8 adamını oraya yerleştirdi >:(

laterna68
03-31-2008, 15:53
Metanet ile sürecin sancısız geçirilmesi için sağduyu yu elden bırakmamak bizlere düşen en güzel tavırdır.Demokrasi yalpalasade eninde sonunda bu milletin baş tacı olacaktır

ben inanmıyorum artık...demokrasi falan gelmez bu adamlar temizlenmediği sürece..ne hakkı biliyorlar ne adaleti... >:(

eddie
03-31-2008, 15:54
dövelim dicem suyunu çıkarma diceksiniz.. :D en iyisi sakin sakin bekleyelim sonunda nolcak

Kırık_Çocuk
Küstaha küheylan çifteyi vuracak yakındır..

maviinsan

Bu sezercikte biliyordu bu davanın kaç ay önceden açılcağını gider ayak 8 adamını oraya yerleştirdi >:(

görev süresi dolduğu halde bile birkaç kişiyi atamıştı :'(.

Düş Sokağı Sakini
03-31-2008, 15:55
dövelim dicem suyunu çıkarma diceksiniz.. :D en iyisi sakin sakin bekleyelim sonunda nolcak

yok ben öle demicem, dövelim valla

LüGaT
Hayırlısı olsun, durmak yok yola devam

romakudüs
Allah adaletlidir bugn bu ülkenin geleceğini tehlikeye atanları hem bu dünyada hemde öbür dünyada cezalandıracaktır buna inanıyorum

akrebin kıskacı
03-31-2008, 15:56
ŞAHSEN BEKLEDİĞİM BİR DURUM...PANİĞE GEREK YOK!ARTIK GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR YOLA GİRİLDİ.NEYDİ ULUSALCILARIN SEÇİMLERDEN ÖNCE SÖYLEDİKLERİ O ŞARKI SÖZÜ:
İNANIN ÇOCUKLAR İNANIN
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER!!!!!!!!!!
AK PARTİ'Yİ KA-PA-TA-MA-YA-CAK-LAR!

LüGaT
03-31-2008, 15:57
Allah adaletlidir bugn bu ülkenin geleceğini tehlikeye atanları hem bu dünyada hemde öbür dünyada cezalandıracaktır buna inanıyorum

Bazen öbür dünyaya dahi bırakmaz dostum :-* Zulm ile abad olunmaz, yalnızca biraz sabır.

Yiğit ölür yiğitlik kalır.

adLer
03-31-2008, 15:57
Partimizin kapatılmasına yardımcı olanlar bu ulkede ne buyuk sorunlara yol acacaklarının henuz farkında degiller sanırım

hipermuhafazakar
03-31-2008, 15:59
O iddianamesyi RESMEN ERGENEKON HAZIRLAMIŞ !!!

Ergenekonun hedefine göre yazmışlar.

Hukuk hiçe sayılmıştır o iddianamede.

Allahım ne zaman bitecek bu ülkede hukuk soykırımı !!!!

romakudüs
03-31-2008, 16:00
israilli çocuklar eskiden kudüsten uzaklaştırılırken bir tekerleme gibi birşey söylüyorlardı

SEN UNUTURSAM EY KUDÜS
İKİ ELİM HÜNERİNİ KAYBETSİN
SENİ GÜNDELİK İŞLERİME TERCİH EDERSEM SENİ DAVAMDAN UZAKLAŞTIRIRSAM
DİLİM DAMAĞIMA YAPIŞSIN

bende bunu ak parti için davam için söylüyorum

Necip Fazil
Şaşırtan bir karar değil. Geçen gün de davayı açan kişi, 44 vekil siyasi yasaklı olabilir diyordu. Hem davayı açıp, hem de karara bağlıyor anlayacağımız.

Her sıkıntının sonunda bir ferah kapısı vardır.

VesseLam

laterna68

inş..
yine ülkemi ne hale getirecekler...yıllarca emek verildi...onlar bitirmeye çalışıyor biz ayağa kalkmaya...

RDönmezs
03-31-2008, 16:01
Hadi AK PARTİ kolları sıva 1 ayın var ışığımızı söndürmelerine izin verme bu ülkeyi karanlıklara bırakmazsın sen referandum olsun artık o maddeleri değiştirip engellicez..

romakudüs

inş..
yine ülkemi ne hale getirecekler...yıllarca emek verildi...onlar bitirmeye çalışıyor biz ayağa kalkmaya...
Allah belasını versin hepsinin....

Allah hepsini ıslah etsin

Ayşe_Berra

Şu durumda sağduyulu olmaktan başka çıkar yol yok...

Allah bir kapıyı açmadan diğerini kapatmazmış.Yüce Mevla elbet bir hayır kapısı açmıştır sonunda...

romakudüs
03-31-2008, 16:02

Şu durumda sağduyulu olmaktan başka çıkar yol yok...

Allah bir kapıyı açmadan diğerini kapatmazmış.Yüce Mevla elbet bir hayır kapısı açmıştır sonunda...
abla diyorya bakara suresinde sizin hayır sandığınızda şer şer sandığınızda hayır vardır diye öyledir muhakkak Rabbim ne güzel söylemiş

sena beker
03-31-2008, 16:03
Hiç şaşırmadım nedense beni yanıltmadılar..Allah yardımcımız olsun.

RDönmezs
03-31-2008, 16:04
Sinirimden klavyeyi parçalıcam nerdeyse >:(

_hasretim_
03-31-2008, 16:04
hayırlısı olur inşallah allah akıl fikir versin

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Ak_Kelebek
03-31-2008, 16:05
Rabbim yardımcımız olsun başta ama benim hiç de korkum yok bu yolda yüzümüz kara çıkmayacak inşaAllah.Yeter ki dularımız eksik etmeyelim...

AK_Türk
03-31-2008, 16:05
Ak parti neleri atlatti insallah bunuda atlatacagiz, ALLAH yardimcimiz olsun

Kırık_Çocuk
03-31-2008, 16:06
Karamsarlık değil ama bu olayın sonunda ya kapanır ya seçim böyle gelip geçmez birşeyler olacağı kesin...

nar
03-31-2008, 16:06
İddianemenin Abdullah Gül yönünden kabul edilmesi bile aslında davanın sonucunu belli ediyor. Anayasa değişikliği yapılmadığı takdirde kesin kapanır, benim hiç şüphem yok.

eddie
03-31-2008, 16:07
Sinirimden klavyeyi parçalıcam nerdeyse >:(

ben de bişeyler parçalicam da.. neyse..

adLer
03-31-2008, 16:07
Karanlık odalarda yapılan senaryolar ışıgımızı asla SÖNDÜREMEZ....!!!

Eşref
03-31-2008, 16:08
"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir!" sözü hiçe sayılmış, egemenlik Türk Milletinin elinden zorla alınmıştır! Kurtuluş savaşından bu yana ülkemiz en ciddi tehlike içindedir. Ülkemize bu ihaneti yapanlar, milletimizin egemenlik hakkına el uzatanlar, cumhuriyet tarihimizin en ağır cezasına çarptırılmalıdır. Gerekirse idam cezası geri getirilmelidir. Çünkü bunun şakası olmaz. Milletin egemenliğine yapılan saldırı, ülkemizin elden gitmesi demektir. Ve ülkemizi parçalamaya çalışanlar, egemenlik haklarımıza el uzatanlar bellidir. Başta sezer, daha sonra onun atadığı cumhuriyet savcıları ve ergenekon üyeleridir. Eğer Ak Parti gerekeni yapamazsa bize 2. Kurtuluş Savaşı yolu görünür.

AK_Türk
03-31-2008, 16:08
>:( Turkiye dusmanlari yine kazaniyorlar ve Turkiyenin %50si uyuyor

RDönmezs
03-31-2008, 16:09
İddianemenin Abdullah Gül yönünden kabul edilmesi bile aslında davanın sonucunu belli ediyor. Anayasa değişikliği yapılmadığı takdirde kesin kapanır, benim hiç şüphem yok.
anayasa değişcek meclisteki kendini ülkücü sananlar ile atatürkçü sananlar destek vermiyorlar şuanda zil takıp oynuyorlar ama referandumdan sonra hepsi babalara gelcek..
şerefsizlere bu ülkede ne ekmek nede yer olur..

AK_Türk
03-31-2008, 16:10
anayasa değişcek meclisteki kendini ülkücü sananlar ile atatürkçü sananlar destek vermiyorlar şuanda zil takıp oynuyorlar ama referandumdan sonra hepsi babalara gelcek..
şerefsizlere bu ülkede ne ekmek nede yer olur..

katiliyorum

eddie

yerel seçimlerde %70 i uyanık olacak inşallah

sumeyra
Rabbim yardımcımız olsun
Yeğane dost odur.

AK_Türk
03-31-2008, 16:11

insallah bu sefer kazanamzlar

eddie
03-31-2008, 16:12

insallah bu sefer kazanamzlar

inşallah..

laterna68
03-31-2008, 16:14

inş..

Güzel kardeşim söylemlerimiz bizlere yakışır tavırda olursa sancılı süreci lehimize cevirmemiz kısa zamanda olur. Her karanlığın arkasından geleçek olan aydınlıklar karanlığı yaşayanların üstüne doğar sabır ile bekleyelim her şey çok daha güzel olacaktır , bizlerin nazarına yansıyan bir çok şer gördüklerimizden mevlam ne hayırlar cıkarır değilmi

tavrım yarın ki süreci düşünerek söylediğim bir sözdür , davranıştır..hakkı adaleti bilmeyene az bile...ama burada yazmak istemezdim ...Allah yardımcımız olsun ...dediğin gibi bu şerden de hayırla çıkarız inş...

Ak_Kelebek
03-31-2008, 16:19

inş..

Güzel kardeşim söylemlerimiz bizlere yakışır tavırda olursa sancılı süreci lehimize cevirmemiz kısa zamanda olur. Her karanlığın arkasından geleçek olan aydınlıklar karanlığı yaşayanların üstüne doğar sabır ile bekleyelim her şey çok daha güzel olacaktır , bizlerin nazarına yansıyan bir çok şer gördüklerimizden mevlam ne hayırlar cıkarır değilmi

tavrım yarın ki süreci düşünerek söylediğim bir sözdür , davranıştır..hakkı adaleti bilmeyene az bile...ama burada yazmak istemezdim ...Allah yardımcımız olsun ...dediğin gibi bu şerden de hayırla çıkarız inş...

Amin...Kızsakda,üzülsekte,içimizde yaşayalım hepimiz biliyoruz ki böyle bi durumda bizler izleniyor olabiliriz kelimelerimizi özenle seçelim ki önceki olay başımıza br daha gelmesin....

Hüdaverdi
03-31-2008, 16:23
Kararı ciddiye dahi almıyorum.

hipermuhafazakar
03-31-2008, 16:26
Arkadaşlar sizde imzanızı benimki gibi yapın. Burda çok hafife alıyorsunuz ama ihanetin boyutları hafife alınamaz...

sesli34
03-31-2008, 16:27
tabiki kabul edecekler

benim merak ettiğim

sy başbakanımız bu günleri görmüs tüde

abdullatif seneri bu günler içinmi ayırmısti acaba?

partinin basina koymak için

ertan
03-31-2008, 16:29
durmak yok yola devam arkadaşalr ümidi yitirmek yok Allah inananlarla beraberdir.

burada bulunan herkesi sanal alem üzerinden veya reel hayatta her türlü demokratik tepkisini koymaya davet ediyorum.sesimiz çıksın arkadaşlar üç beş çapulcunun seslerini bastıracak gücümüz var evelallah.

AK_Türk
03-31-2008, 16:38
Durmak yok Yola devam arkadaslar

Ne olursa olsun HER SEY TURKIYE ICIN....

Bundan sonra Yeter Karar Milletindir

mavera
03-31-2008, 16:41
Nedense Türk yargisi beni hic ama hic sasirtmadi 8) bu nasil mahkemedirki, mahkeme sonucunu herkes biliyor!..bu iste bir gariplik var ama nerede..

fatos_erd
03-31-2008, 16:42
Diyelim ki oy çokluğuyla kapattılar ve bir de 5 yıl siyasetten uzaklaştırma verdiler ne olacak yani onlara verdiniz cezayı, biz varız halkın %70 i var onlarada mı vereceksiniz? bu partiden başka halkın halini anlayan bir parti daha var mı? gerçi olsa onuda kapatırlardı ya hadi neyse.. Biz gene metanetliyiz sabırlıyız bunu da atlatırız ama bazı kesimler yüzünden böyle sorunlardan dolayı elimizden kaçanlara bakmayız, bakamayız.. Hakkatten çok üzüldüm biz ne hallere düştük böyle? :(
Ama başımız dik; Durmak Yok Yola Devam!!

ertan
03-31-2008, 16:44
Başbakanımıza http://www.rte.gen.tr/index.php?option=com_wrapper&Itemid=45 bu adresten destek mesajları atalım arkadaşalr

RDönmezs
03-31-2008, 16:45
imzama resimi koydum herkes koysun tepkimizi gösterelm..

tua68
03-31-2008, 16:50
Canım Başbakanım seni ve bizi neden bu kadar üzüyorlar... Sen bu ülke için hizmet ettin biz seni ülkemiz için seçtik.. Senden başka kimse bu kadar güzel yakışmadı ,güzel ülkeme... Bu yapılanlarda yakışmıyor ..... Bizler vatanını seven insanlar her zaman vatanını satan insanlara galip geleceğiz... Allah'ın izniyle!!!

hipermuhafazakar
03-31-2008, 16:51
Arkadaşlar imzanızı benimki gibi yapınız. Onlara her zaman şamar vuracağız merak etmeyin

Hüdaverdi
03-31-2008, 16:51
O imzalar sorun çıkarmaz mı ? yargıtay başkanımı çaycısımı neyidir ona,sezara ve şu den(ges)iz baykala iftira atmış olunuyor,mağlum terör örgütüyle ilişkileri arasında kanıt yok (şimdilik).

Benide_Kapatın
03-31-2008, 16:52
27 Nisanda da böyle çok horoz öttü, sonuç;22 Temmuz da mevta oldular.!

RDönmezs
03-31-2008, 16:53
Başbakanımıza http://www.rte.gen.tr/index.php?option=com_wrapper&Itemid=45 bu adresten destek mesajları atalım arkadaşalr
girdim şef geri dönüş istiyormusunuz dediler evet tik koydum tc.no istiyorlar ben veriyom baba sesimi ancak böle duyurabilirim..

hipermuhafazakar
03-31-2008, 16:54
O imzalar sorun çıkarmaz mı ? yargıtay başkanımı çaycısımı neyidir ona,sezara ve şu den(ges)iz baykala iftira atmış olunuyor,mağlum terör örgütüyle ilişkileri arasında kanıt yok (şimdilik).

kardeşim daha nasıl olsun ? Görmedinmi açtığım Baykal tam bi ergenekon sözcüsü başlığında neler söylediğini ?? Başbakanın ona ne dediğini..Yapmayın, çok iyimsersiniz. Büyük felaketler kendini inkar ettirir. Söylermisin yargı bu haldeyken nasıl çıksın ortaya bunların o bağlantıları

AK_Türk
03-31-2008, 16:56
Bu ulkenin Gercek sahipleri Bizleriz ve bu ulkeyi baska tehlikelerin eline birakmayiz

atatürkçüyüm
03-31-2008, 17:03
O iddianame İP binasından çıktı dava açılmadan önce savcının binasının krokisi İP binasından çıktı perinçek bundan dolayı hapise yollandı ama siz hala inanmıyor bu iddianameyi doğru gerçekçi buluyorsanız yazıklar olsun..
AK PARTİ KAPATAMICAKSINIZ mecliste kimse destek vermiyor partime ozaman tek yol referandum halk yine son sözü söylicek anayasa 2 maddesi değişip partimi kapatamıcaksınız..

YANİ ARKADAŞIM AKP İŞÇİ PARTİSİMİ KAPATTI DİYORSUN..
ee adamların yargıya nasıl müdahale edebileceğini anlamıyorum..
öyleki adamlar halen sorguda..

tua68
03-31-2008, 17:06

desteğimiz gösterelim arkadaşlar...

Hüdaverdi
03-31-2008, 17:06
kardeşim daha nasıl olsun ? Görmedinmi açtığım Baykal tam bi ergenekon sözcüsü başlığında neler söylediğini ?? Başbakanın ona ne dediğini..Yapmayın, çok iyimsersiniz. Büyük felaketler kendini inkar ettirir. Söylermisin yargı bu haldeyken nasıl çıksın ortaya bunların o bağlantıları
iyimserliğimden değil,bana kalsa daha beter imzalar avatarlar yaparım koyarım,dediğin gibi 'bağlantılar ortaya çıkmadı',bu yüzden bir sorun olabilir ne olur ne olmaz uyarayım dedim sadece,yoksa benim açımdan sorun yok onların ne olduğunu sağır sultan dahi işitmiştir.

ertan
03-31-2008, 17:08

bunlardan korkan bunlar gibi olsun.destek mesajlarına devam arkadaşlar boş durmayın.sesimiz artık çıksın sinmeyelim susmayalım üç beş çapulcuya bu ülkenin altını oymalarına göz yummayalım.haykıralım artık yeter........

http://www.rte.gen.tr/index.php?option=com_wrapper&Itemid=45

tayyipleyiz
03-31-2008, 17:17
Hiç olmadığımız kadar sağduyulu, demokratikleşme adına verilen sancılardan kaynaklanan rahatsızlıktan dolayı da metanetimizi elden bırakmamalıyız...
Bu süreçte adımlarımızı özgürlükçülük ve demokrasi adına hiç atmadığımız kadar hızlı atmalıyız ki bunu yapanlar bile bu aldıkları kararda gözardında kalmalı belki de utanmalılar... Onur kırıcı, heves kırıcı, metaneti yıkıcı olması davamızdan ayak sürümemize neden olmamalı... Sonu inşaallah hayır olacaktır, ümidimiz bu yöndedir... ;)

hipermuhafazakar
03-31-2008, 17:19

YANİ ARKADAŞIM AKP İŞÇİ PARTİSİMİ KAPATTI DİYORSUN..
ee adamların yargıya nasıl müdahale edebileceğini anlamıyorum..
öyleki adamlar halen sorguda..

AKP'yi İşçi Partisi kapattı denmiyor ERGENEKON denen ihanet yapılanması deniyor ! Ve öyle. İşçi Parti lideri Üst düzey yönetcisi olmaktan tutuklandı. O skandal iddianame onların arşivlerinden çıktı. Sabahın 2 gün önce tuhaf diyalog sürmanşetini okuduysan orda 'yargı tamam' deniyordu, 2005 yılında İP'lilerle yargı arasındaki konuşma VE PERİNÇEKTE DOĞRULAMIŞTI.

Üç mevsim
03-31-2008, 17:23
Gerçekten beklemiyordum, çok şaşırdım.
İddianamenin Gül dışındaki bölümü oy birliğiyle,
Gül'le ilgili bölümü
Haşim Kılıç, Sacit Adalı,
Serdar Özgüldür ve Serruh Kaleli'nin
karşı oyları ve oy çokluğuyla kabul edilliyor.

Sağduyu yiyoruz, sağduyu içiyoruz. Gına geldi,, midem bulandı be.
Gerçekten beklemiyordum. Hani hukuki değildi, usul bakmından geri gönderilecekti
Hani Cumhurbaşkanı iddianamede olamazdı
Hani lehte de delil olmak zorundaydı.

AK_Türk
03-31-2008, 17:24
karsi oylari verenler herhalde Turgut Ozalin atadiklarimiydi acaba?

yolcu44
03-31-2008, 17:24
Arkadaşlar imzalarınızda ki resmi kaldırmanızı önemle rica ediyorum.

Anlıyorum iyice sinirlenir olduk ama yine de sakin olmalıyız. Ak Parti Forum ve Ak Gençler olarak herkesten farklı olmalıyız. Sabırlı olmalıyız söylediğimiz her kelimeye dikkat etmeliyiz.

Kadim Sevgiler...

Üç mevsim
03-31-2008, 17:27

Haşim Kılıç ve Sacit Adalı

Ak_Kelebek
03-31-2008, 17:28
Başvuru Tarihi: 31.03.2008 / Başvuru Sayısı:56621
tamadır.http://www.rte.gen.tr/index.php?option=com_wrapper&Itemid=45

Benide_Kapatın
03-31-2008, 17:29

4 kişi karşı oy vermiş,

Anayasa da değişiklikler olmaz ise dava sonucu da bellidir,

Anlayalım artık, istenmeyen AK Parti veya bi başka parti değil.

Bu ülkede Osmanlının yitik evlatları istenmemektedir...

Üç mevsim
03-31-2008, 18:01
Süleyman Demirel'in atadığı Fulya KANTARCIOĞLU, Sezer'in iki üyesi kadar bile olamamış. İddianamenin Gül bölümüne bile kabul demiş.
Yazıklar olsun

Benide_Kapatın
03-31-2008, 18:03
İddianamenin Abdullah Gül'le ilgili bölümünün reddedilmesini isteyen üyeler:
- Haşim Kılıç (Başkan)
- Serdar Özgüldür
- Sacit Adalı
- Ferruh Kaleli

bilgi müdavimi
03-31-2008, 18:13
Ben basın açıklamamı akşam haberlerinden sonra yapacağım.

EpiVaTeS
03-31-2008, 18:19
aksam gerekli sekilde bende bi aciklamada bulunacagim sicagi sicagina forumun degerli yoneticilerini zor durumda bırakmak istemem...

Ahd-e vefa
03-31-2008, 18:22
Gün gelir Devran Döner demiyorum İNŞALLAH gün gelecek devran dönecek..! Başta millete yapılan bu hadsizliği tarih yazacak...!

Benide_Kapatın
03-31-2008, 18:28
Kendi sifonlarını çektiler, olan budur.! ;)

Demokrasi normal yollarla yerleşmezse sivil itaatsizlikle muhakkak yerleşir.

Memlekette süreç sivil itaatsizliğe doğru gidiyor.

Millet artık menderesin üzerine gülecek kadar cahil değil.,

Yavuz_ErTürk
03-31-2008, 18:30
Kendi sifonlarını çektiler, olan budur.! ;)

Demokrasi normal yollarla yerleşmezse sivil itaatsizlikle muhakkak yerleşir.

Memlekette süreç sivil itaatsizliğe doğru gidiyor.

Millet artık menderesin üzerine gülecek kadar cahil değil.,

%99 u Müslüman olan bir ülke de Menderes gibi bir insan asılırken halk sivil itaatsizlik yapmadı ise pek bir şey beklememek lazım.

Benide_Kapatın
03-31-2008, 18:33
%99 u Müslüman olan bir ülke de Menderes gibi bir insan asılırken halk sivil itaatsizlik yapmadı ise pek bir şey beklememek lazım.

50 yıl oldu. Artık yeter.!

maviinsan
03-31-2008, 18:35
Artık karşılarında Anadolu'nun saf köylüsü yok..Adnan Menderes zamanında Türkiye'nin çoğu köylerde yaşıyordu..Eğitim seviyesi şimdiki gibi değildi.Ayrıca darbe nedir bilmiyorlardı..Sİyasi tecrübeleri yoktu yani.AMA şimdi herkes darbeye karşı...

Yavuz_ErTürk
03-31-2008, 18:38

50 yıl oldu. Artık yeter.!

demek istediğim şu kardeş biz de ki iman kuvveti bizi sakinleştiriyor. Adnan MENDERES gibi bir insanın bilindiği üzere türkçe okunan ezanı yeniden arapçaya çevirmişti. Böyle bir insanın asılmasını biz sindirebildik. Örnek almak istemiyorum ama biz bir CHP gibi sokaklara dökülmeye alışkın değiliz.

tayyipleyiz
03-31-2008, 19:37
Sivil itaatsizliği kime ve neye karşı yapacaksınız? Elinde bulundurduğunuz iktidara mı, silahlı kuvvetlerine mi, şekillendirmek sizin yetkinize verilmiş Anaysaya mı? Bu bize ve ülkeye bu kaotik tabloda ne kazandırır? Kaosa çığırtkanlık yapanların ekmeğine yağ sürmüş olmazmıyız... haklı iken haksız duruma düşmezmiyiz... Hak ve adaleti temin hiçbir zaman isyanla uzun soluklu olarak temin edilememiştir, hele de içisyanla asla...
Bizler durum ve gelecek fizibilitemizi ona göre yapmalı ve doğrularımızı sadece ve sadece şekil bakımından inceleyerek doğru bildiğimiz yoldan asla ayrılmamalıyız...
Durmak yok yola devam ama hakyola inşaallah... sevgilerimle...

meridyen
03-31-2008, 19:39
arkadaşlar birşeyler yapılması lazım anayasa değişikliği ise anaya değişikliği referandumsa referandum....böyle oturup bekliycek miyiz ? bişiler yapalım bunların şakası yok...kurtlar dört bir yandan sarmış sabırsızlıkla bu gönül insanlarını bekliyor....

sadakte
03-31-2008, 19:42
ben metanet yada sağ duyu istemiyorum adalet istiyorum. onuda bize veremiyorlar... adaletsiz olan toplumda batsın akp kapanırsa oyum dtp nin yada ona eş partilerin....

oguzdesouza
03-31-2008, 19:43
Halk bu davayı kabul etmedikten sonra siz etseniz ne olur etmeseniz ne olur?

Velev ki kapattınız; teşekkür ederiz,sorun değil öbür seçimde 22 Temmuz'un kopyasını bir daha çıkarırız bu da size kapak olur Ama ne olur.Türkiye kaybeder.İşin de kötü tarafı bu ya işte,Anayasa Mahkemesindeki üyelerinin çoğu ne yazık ki ülkesini düşünen insanlar değil,cebini düşünen insanlar >:(

meridyen
03-31-2008, 19:45
arkadaşlar plan şu tabi işlerse....

akp yi birşekilde kapatmak...erdoganı ve 70 dava arkadaşını saf dışı etmek....

bir kaos kriz ortamı oluşturmak.....

daha sonra akp yerine kurulacak yeni partinin liderini kaybetmiş oldugundan dolayı karşısına yeni bir parti çıkartarak milletin bütünleşmesini bozup gücünü kırmak...

peki bu yeni kurulacak partinin başına kimi getirecekler dersiniz ?

ABDULLATİF ŞENER

güllüşah
03-31-2008, 19:53
kaza geliyorum diyo!!!hazırlıklı olun artık üniversite kapısında ki bağrışmalara,sokak aralarında çatışmalara,sınıf sıralarında gruplaşmalara >:(

merve
03-31-2008, 20:01
haberi yeni duydum şok oldum, çok sinirliyim!!! >:(

aras24
03-31-2008, 20:18
tahriklere gelmiyelim bu adamların istedği zaten sokaklara çıkmamız kutuplaşma bahanesiyle akp yi indirmek biz buralara geldiysek sağ duyumuzla geldik ve inşallah hep öyle devam edicez

Orhu_N_utu_Kuran
03-31-2008, 20:39
CUMHURBAŞKANININ AFFETME YETKİSİ VAR.TAYYİP ERDOĞAN A SİYASİ YASAK GELİRSE ABDULLAH GÜL BU CEZAYI AFFEDEMEZMİ?

gencfb63
03-31-2008, 20:42
anayasa mahkemesi davayı kabul etmekle kendini dinamitlemiş oldu bence 'her ne olursa olsun' haddi aşanlar ceazalarını bulacaklardır...

RDönmezs
03-31-2008, 21:19
Bu olanlara tahammül edemiyorum..
Kürtler konuşmasın, dtp sussun mecliste kürtlerin ne işi var diyenler bi yerlerine kına yaksınlar yakmayı bilmiyorlarsa ben yakarım >:( ulaa bunlar ölmüyomudu dtp kapansın neden bunları kapatmıyorlarda AK PARTİ kapatılmaya çalışılıyor.

Akfetih
03-31-2008, 21:21
Ne yaparlarsa yapsınlar..Asla Ak Gençliğin ve Düşüncenin Önünde Duramayacaklar...

bilgi müdavimi
03-31-2008, 21:48
BAŞBAKAN BEN AÇIKLAMA YAPIYOR :D

Arkadaşlar ben buna bir paradoks derim.Hem de sürekli paradoks derim.Yapılanlan çalışmaları hoşgörmüyorlar,bağnazlığı hoşgörüyorlar.Bunların kulakları vardır duymazlar,gözleri vardır görmezler,dilleri vardır konuşamazzlarrr.(işlerine geleni duyar,geleni görür,geleni konuşurlar).Bunlarrrr ülkenin ekonomisini önemsemezler,açı önemsemezler,toplumun geleceğini önemsemezler.
Kendi geleceklerini önemserler.
DOSTLAR sizce Expo 2015 i nEDEN KAYDEBTTİK?
Hem de 86 milano,65 izmir gibi bir burun farkıyla.Bunlar iç çatışma çıkarırlar,çıkarmadıkk derler.
vatanı bölerler,atatürkçüyüz diye geçinirler.
ÇIKARTINNN O YÜZÜNNÜZDEKİ MASKEYİ.NE atatürkçüsü,ne milliyetçisi.siz vaTAN HAİNİSİNİZ.Sİzin yüzünüzden 10 milytar dolarlık ihale bitti. sizin yüzünüzden 40 yıldır(şimdi de olduğu gibi)türbanla uğraşmaktan ilerleyemiyoruz.bırakın dinsizliği modernlik gibi göstermeyi,bırakıın.inanmıyo olsanız bile modern olup mantıklı düşünün.
Ve şu şiiri dikkatle okuyun.

EY ŞEHİT OĞLU ŞEHİT
İSTEME BENDEN MAKBER
AVUÇ AÇMIŞ
BEKLİYOR SENİ PEYGAMBER
NOT:BİZE ACIMIYORSANIZ ŞEHİT AİLELERİNE ACIYIN,ÜLKE İÇİN SAVAŞTI YİĞİTLERİMİZ.HAKKIMIZ HELALL OLSUN ONLARA.

ÖNEMLİ:TABİ HAK HUKUĞA İNANIYORSANIZ(HAK HELALLİĞİNE İNANIYORSANIZ,HANİ SİZ İNANMIYORDUNUZ YA)...............................!!!!!!!!!!!

ENGİNEER
03-31-2008, 21:51
Arkadaşlar artık yapılacak bişey yok partimiz artık kapatılacak bu belli...
Anayasa Mahkemesinde 7 üye Sezer'inden atadığı isimler...

Dünyada bu kadar güçlü şekilde gelipte demokrasiyle yönetildiği halde hükümeti böyle devrilen başka bir ülke var mı bilmiyorum!

Ben her zaman tevekkül sahibi olmamız gerektiğini düşünüyorum...Allah herşeyin en hayırlısını bilir!
Bu kapatma davası bizim için çok daha hayırlı sonuçlar çıkarabilir..

Unutmayalım ki felaket sandığımız RP kapatıldığı için şu anda Ak Parti var!

İnşallah hayırl olacak buda...

BaDe_EsNa
03-31-2008, 22:18
ya tmm metanetli olalım sagduyulu olalım ama ortada koskoca bi adaletsizlik var.Hem ne demiş Peygamber Efendimiz(s.a.v)'' Bir kötülük gördügünüzde elinizle düzeltin elinizle düzeltemiyorsanız dilinizle düzeltin öylede düzeltemiyorsanız kalbinizle bugz edin'' şimdi biz bu adaletsizlik karşısında hiç bişey yapmıcakmıyız yani...
Ayrıca RABBİM ne diyor Kuran_ı Kerimde ''Ey mü'minler!) Gevşemeyin ve üzülmeyin. Eğer (gerçekten) mü'min iseniz (düşmanlarınızdan) çok üstünsünüzdür.''(Al-i İmran,139) bunlarıda atlatıcaz inş Rabbim yardımcımız olsun..

Üç mevsim
04-01-2008, 00:08
Anayasa Mahkemesi şaşaırtmaya devam ediyor.
1: 367'nin reddedileceğini bekliyordum. Şaşırdım
2: Referandumun iptali talebinin kabul edileceğini bekliyordum. Şaşırdım,
3: Kapatma davası usul eksikliği nedeniyle geri dönecek zannediyordum. Şaşırdm

Şaşıfelek oldum ya :o

AkSa- 34
04-01-2008, 00:12
Anayasa mahkemesi cumhurbaşkanlığı seçimini iptal edincede diğer olaylar oluncada biz aynısını dedik, yine diyoruz...

Bu olaylar bizim partimize bağlılığımızı arttırdı...

Beraber yürüdük biz bu yollarda, yine beraber yürüyeceğiz...

Şimdi daha bir sıkı bağlandık partimize...

Rabbimin adaleti elbet tecelli edecektir...

Kırık_Çocuk
04-01-2008, 00:13
Bir Ölür Bin Doğarız..!

mavera
04-01-2008, 00:14

Acikcasi bunlarin tam tersi olsaydi biz sasiracaktik..Anayasa mahkemesi verilen görevi layikiyla! yapiyor..

CeVHeR
04-01-2008, 00:16
Seçimle tatmin edemedikleri galibiyet egolarını, böyle yüzsüzce işler yaparak tatmin etmeye çalışıyorlar. NE yapalım, alıştık artık...

Üç mevsim
04-01-2008, 00:16

Acikcasi bunlarin tam tersi olsaydi biz sasiracaktik..Anayasa mahkemesi verilen görevi layikiyla! yapiyor..

Se ne demek istiyorsun. Yüce Mahkeme hakkında şaibe çıkarmaya mı çalışıyorsun. ;)

Üç mevsim
04-01-2008, 00:17
Seçimle tatmin edemedikleri galibiyet egolarını, böyle yüzsüzce işler yaparak tatmin etmeye çalışıyorlar. NE yapalım, alıştık artık...

Doğru söze ne demeli ;)

mavera
04-01-2008, 00:18

Se ne demek istiyorsun. Yüce Mahkeme hakkında şaibe çıkarmaya mı çalışıyorsun. ;)

Idda yeni dönemden itibaren anayasa mahkemesinin kararlarini listeye alacakmis..ama ben oranlara baktim 9-2 ye cok düsük veriyor neden acaba 8)

Kırık_Çocuk
04-01-2008, 00:20
banko da ondan

Üç mevsim
04-01-2008, 00:20

Idda yeni dönemden itibaren anayasa mahkemesinin kararlarini listeye alacakmis..ama ben oranlara baktim 9-2 ye cok düsük veriyor neden acaba 8)

:D ;D :D ;D :D ;D

Üç mevsim
04-01-2008, 00:21
banko da ondan

Şakası yok 9-2 harbi banko ama ::)

mavera
04-01-2008, 00:21
banko da ondan

Ne o tüyo saglam herhalde..Gerci bütün yorumcularda o yönde yorum yapiyor ama önemli olan bankoyu bilmek degil, sürprizi bilmektir..
Mübarek pendik bile, kasimpasa bile sürpriz yapiyor bizim anayasa mahkemesinde hic bir süpriz yok nedense!..

Kırık_Çocuk
04-01-2008, 00:24
inşallah 20 oranlık Kapatılmayacağına dair karar çıkar :) ama yolun sonu belli ediyor hocam

mavera
04-01-2008, 00:27
Ben acikcasi bugün oy veren 4 üyeden ikisininde karsilikli danisikli, dövüsüklü olarak oy verdigini düsünüyorum;)..
Ne diyelim insallah yanilan biz oluruz, insallah bu sözleri bize yalatip, demokrasiden yana tavir alirlar!..

Üç mevsim
04-01-2008, 00:28
Sezer ve Chp, cumhurbaşkanını halkın seçmesi hakkındaki anayasa düzenlemesinin referanduma gitmesini iptal ettirmek için başvurmuştu, hatırlayalım. Mahkeme bir o zaman Millet lehinde karar vermişti. Demek ki, referanduma gidebilen anayasa değişiklikleri iflah olmuyor.
Gideriz referanduma, yapacak başka birşey yok

CeVHeR
04-01-2008, 00:30
Bırakın kendi kendilerine eğlensinler. Onların eğlenmeye hakları var ama değil mi??? :D :P

Benide_Kapatın
04-01-2008, 00:32
Biraz avamca bir ifade kullanacağım ama kusura bakmayın.!

Bizim buralarda bi söz vardır,

"Elin şeyi ile gerdeğe girilmez" diye,

İşte azgın azınlığın yapmaya çalıştığı budur.!

Halk desteğiyle, becerileriyle kabiliyetleriyle,çalışmakla iktidar sahibi olamayacaklarını anladılar,

Önceden ordu, şimdi orduyu ikna edemeyince de yargının desteği ile iktidara gelmeye çalışıyorlar.!

Beyhude artık onlara bundan sonra fayda getirmeyecek böyle iktidarlar.

mavera
04-01-2008, 00:33
Acikcasi ak partinin sineyi millete dönmesini yani referandunduma gitmesini bekliyorum..o zaman buyursunlar halkida kapatsinlar ya!..

Üç mevsim
04-01-2008, 00:33
Ben acikcasi bugün oy veren 4 üyeden ikisininde karsilikli danisikli, dövüsüklü olarak oy verdigini düsünüyorum;)..
Ne diyelim insallah yanilan biz oluruz, insallah bu sözleri bize yalatip, demokrasiden yana tavir alirlar!..

Neye dayanarak söylüyosun bunu ;)

RDönmezs
04-01-2008, 00:34
Biraz avamca bir ifade kullanacağım ama kusura bakmayın.!

Bizim buralarda bi söz vardır,

"Elin şeyi ile gerdeğe girilmez" diye,

İşte azgın azınlığın yapmaya çalıştığı budur.!

Halk desteğiyle, becerileriyle kabiliyetleriyle,çalışmakla iktidar sahibi olamayacaklarını anladılar,

Önceden ordu, şimdi orduyu ikna edemeyince de yargının desteği ile iktidara gelmeye çalışıyorlar.!

Beyhude artık onlara bundan sonra fayda getirmeyecek böyle iktidarlar.

ne iktidarı abi hayat boyu iktidar olamamışlar bu zamandan sonra zor olurlar mucize

RDönmezs
04-01-2008, 00:35
harbi hiç sormadım kapatma için karşı oy kullananlar kimler birisi haşim kılıç birisi sacit adalı diğerleri kimdi.?

Üç mevsim
04-01-2008, 00:36
Referandum abi! yoksa başka türlü ne onlar iflah olacak, ne biz iflah olacağız

Benide_Kapatın
04-01-2008, 00:36
Yaşlandılar artık fizyolojik olarakta iktidar sorunları var.

Yürüyemeyen adamlara mı ülkeyi teslim edecez ! ;)

mavera
04-01-2008, 00:37

Sende chp gibisin be kardesim ne desek itiraz ediyorsun 8)..Neye göremi söylüyorum o iki üyenin gecmisteki önemli bir kararda(367) verdikleri oya göre!, 9-2 muhabbeti onlarida rahatsiz etti o yüzden bakin 2 kisi daha geri cevirdi denilerek akli sira adam kandiriyorlar..
Evet adam kandiriyorlar cünkü ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz!..

Benide_Kapatın
04-01-2008, 00:37
harbi hiç sormadım kapatma için karşı oy kullananlar kimler birisi haşim kılıç birisi sacit adalı diğerleri kimdi.?

Kapatma davasının kabulü için karşı oy kullanan olmadı, sadece Abdullah Gülün yargılanmaması için 4 kişi karşı oy verdi.

Üç mevsim
04-01-2008, 00:41

Sende chp gibisin be kardesim ne desek itiraz ediyorsun 8)..Neye göremi söylüyorum o iki üyenin gecmisteki önemli bir kararda(367) verdikleri oya göre!, 9-2 muhabbeti onlarida rahatsiz etti o yüzden bakin 2 kisi daha geri cevirdi denilerek akli sira adam kandiriyorlar..
Evet adam kandiriyorlar cünkü ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz!..

9-2 görünmesin diye diyosun, anlıyoruuum

mavera
04-01-2008, 00:45
Arkadaslar konuya bir aciklik getirelim davayi kabul etmeleri normal bir prosedür yani olaya sadece sekil yönünden baktiklari icin seklen bir eksiklik görmemisler ama cok büyük bir eskiklik var aslinda cumhurbaskani vatana ihanet disinda baska bir sucla yargilanamaz bu noktada 4 üye serh koyarken diger üyeler davayi resmen "kadük(süpheli)" yapmislardir..

Üç mevsim
04-01-2008, 00:47
Arkadaslar konuya bir aciklik getirelim davayi kabul etmeleri normal bir prosedür yani olaya sadece sekil yönünden baktiklari icin seklen bir eksiklik görmemisler ama cok büyük bir eskiklik var aslinda cumhurbaskani vatana ihanet disinda baska bir sucla yargilanamaz bu noktada 4 üye serh koyarken diger üyeler davayi resmen "kadük(süpheli)" yapmislardir..

Hep şeklen bakıp karar veriyolar zaten. Bi de içeriğine baksalar.

mavera
04-01-2008, 00:49

Orada dur mesela yetkileri olmadigi halde 367 konusunda oldugu gibi icerige baktilar ayni sekilde türban konusunda da icerige bakacaklar hemde yetkileri olmadigi halde!..
Anayasa aciktir anayasa mahkemesi anayasa degisikliklerini sadece seklen inceleyebilir, esasen inceleme hakki yoktur!..

Üç mevsim
04-01-2008, 00:56

Orada dur mesela yetkileri olmadigi halde 367 konusunda oldugu gibi icerige baktilar ayni sekilde türban konusunda da icerige bakacaklar hemde yetkileri olmadigi halde!..
Anayasa aciktir anayasa mahkemesi anayasa degisikliklerini sadece seklen inceleyebilir, esasen inceleme hakki yoktur!..

Gelme üstüme mavera gelme üstüme ::) ::)

mavera
04-01-2008, 00:57
Zaten herkes geliyor üstüne ben geri adim atayim bari 8)

Üç mevsim
04-01-2008, 01:00

Umutluyum arkadaş umutluyum, ümitliyim.
Ne diyor Şeyh Said Hazretleri : Ümitsizlik Caiz Değildir

mavera
04-01-2008, 01:01

Sen seyh saidi agzinami aldin..artik seni ben bile kurtaramam 8)

Üç mevsim
04-01-2008, 01:11

Sen seyh saidi agzinami aldin..artik seni ben bile kurtaramam 8)

Allah rahmet eylesin. Yedi sülalesini memleketten sürdüler
Halbuki neydi düşüncesi, bu zulüm dolu günleri Milletin yaşamaması
Büyük öngörü sahibiymiş.

mavera
04-01-2008, 01:13
Sen kendin kasindin, benden günah gitti 8) bu arada ahmet kaya konusuna bir el ativer ben gidiyorum, nöbeti sana birakiyorum ;)

Üç mevsim
04-01-2008, 01:19
Sen kendin kasindin, benden günah gitti 8) bu arada ahmet kaya konusuna bir el ativer ben gidiyorum, nöbeti sana birakiyorum ;)

Maveracım hayırlı geceler diliyorum. Mışıl mışıl uykular..
Ayrıca o bahsettiğin konuda ben öyle polemik yapamam faşist zihniyetlerle.
Vur kaç taktiğiyle oynarım.
Ama emanetine sahip çıkmaya çalışacam

elif_kevser
04-01-2008, 01:35
Kapatılmasını hiç istemesem de kapatılacağı kanısındayım...Umarım Rabbimin hayırlı bir planı vardır.

Üç mevsim
04-01-2008, 01:38
Kapatılmasını hiç istemesem de kapatılacağı kanısındayım...Umarım Rabbimin hayırlı bir planı vardır.

Size hak veriyorum.
Ancak, Rabbimiz, Dünya işlerini bize bırakmış. Biz halledeceğiz bu işleri. Bizim plan yapmamız gerekiyor.
Biz plan yaparsak, belirttiğiniz gibi Rabbimizin destek vereceğini umuyoruz.

elif_kevser
04-01-2008, 01:42
Bizim plan yapmamıza gerek yok.Biz üzerimize düşeni yapacağız herzamanki gibi

Üç mevsim
04-01-2008, 02:08
Bizim plan yapmamıza gerek yok.Biz üzerimize düşeni yapacağız herzamanki gibi

Bana kalırsa var.
Siyaset demek plan demek.
Karşı planlara karşı plan kurmak lazım.
Yoksa Allah yardım etmiyor. Bunu örneklerini gördük.
Refah partisi de çok iyiydi. Fazilet Partisi'de çok iyiydi. Ama Allah yardım etmedi.

AK_Türk
04-01-2008, 13:44
insallah akparti olarak bununda ustesinden gelecegiz

eddie
04-01-2008, 13:50
başbakan güzel konuştu grup toplantısında.. hislendim..

Hüdaverdi
04-01-2008, 13:55
başbakan güzel konuştu grup toplantısında.. hislendim..
hala sürüyor mu ? sürüyorsa gidip tv'yi açıcam.

eddie
04-01-2008, 13:57
bitti.. herkes ayakta alkışladı başbakanımızı.. ben de.. :)

RDönmezs
04-01-2008, 14:42
Başbakanım gene toplantıda çok güzel laflar koydu..
Seninleyiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN..

Ak_Kelebek
04-01-2008, 14:43
Sayın Başbakanım bu gençlik sizinle gurur duyuyor.....Rabbim yardımcınız olsun...

RDönmezs
04-01-2008, 14:47
Sayın Başbakanım bu gençlik sizinle gurur duyuyor.....Rabbim yardımcınız olsun...
AMİN AMİN AMİN !!!

eddie
04-01-2008, 14:49
Sahada bir karşılaşma oynanıyor ama maalesef hakem açıkca taraf tutuyor.Tutmakla kalmıyor seyircilerin sahaya girmesini bekliyor Fakat bizim seyircimiz sağ duyulu çirkin oyunda takımı aleyhine şike yapıldığını bildiği halde karşılaşmanın kazasız belasız bitmesi için elinden geleni yapıyor.Diğer takım ise biz karşılaşmayı kazanalım ne olursa olsun zaten bizim küpümüz dolu bu ülke olmazsa başka ülkeye gideriz diyor.Ama gitmeden taş üstünde taş kalmasın farketmez diyecek kadar acımasızlar.İşin kötü tarafı kendilerini vatansever maskesine sokmuş bir kaç aklı kıt azınlığıda kandırmış durumdalar.

durum daha güzel anlatılamazdı..+

RDönmezs
04-01-2008, 14:49
Sahada bir karşılaşma oynanıyor ama maalesef hakem açıkca taraf tutuyor.Tutmakla kalmıyor seyircilerin sahaya girmesini bekliyor Fakat bizim seyircimiz sağ duyulu çirkin oyunda takımı aleyhine şike yapıldığını bildiği halde karşılaşmanın kazasız belasız bitmesi için elinden geleni yapıyor.Diğer takım ise biz karşılaşmayı kazanalım ne olursa olsun zaten bizim küpümüz dolu bu ülke olmazsa başka ülkeye gideriz diyor.Ama gitmeden taş üstünde taş kalmasın farketmez diyecek kadar acımasızlar.İşin kötü tarafı kendilerini vatansever maskesine sokmuş bir kaç aklı kıt azınlığıda kandırmış durumdalar.
Ne güzel yazdın canım abicim.. +1

facia
04-02-2008, 03:57
madem korkunuz yok cıkın yargılanın aklanın

ha yasa degistircen referandum yapacan oda anayasa mahkemesine gidecek acılan bir dava icin degistirilen yasa gecerlimi diye

ha onuda gectik

o olmaz bu olmaz su olmaz ne olur

Menderesi dusunun bu vatanın sahipsiz olmadıgını gorceksiniz

gene devrim olur ne olur :)

Eşref
04-02-2008, 04:03
madem korkunuz yok cıkın yargılanın aklanın

ha yasa degistircen referandum yapacan oda anayasa mahkemesine gidecek acılan bir dava icin degistirilen yasa gecerlimi diye

ha onuda gectik

o olmaz bu olmaz su olmaz ne olur

Menderesi dusunun bu vatanın sahipsiz olmadıgını gorceksiniz

gene devrim olur ne olur :)

Bizim yargılanmaktan korkumuz yok. Asıl sizin AKP'nin varlığından korkunuz var. Sorun burda. Bu sorunu da halk çözer. Sen hiç merak etme.

facia
04-02-2008, 04:11
‘‘Türkiye'de düşünce özgürlüğü yok ve ırk ayrımı yapılıyor.
Referansımız İslamiyet. Bizi hiçbir zaman sindiremezler.
Batı insanının bile inanç hürriyeti var. Türkiye'de neden buna saygı gösterilmiyor?
Minareler süngü, kubbeler miğfer, camiler kışlamız, müminler asker.
Okunan ezanı kimse susturamayacak. Türkiye'deki ırk ayrımına kesinlikle son vereceğiz.
Çünkü Refah Partisi diğer partilerle zıt fikirde. Bizi hiçbir zaman sindiremezler.
Gökler, yerler açılsa, üzerimize tufanlar, yanardağlar saçılsa yolumuzdan dönmeyiz.
Benim referansım islamiyettir. Bunu yerine getiremiyorsam, yaşamanın ne anlamı var.
Batı insanının bile inanç hürriyeti var. Avrupa'da ibadete, başörtüsüne saygı duyuluyor.
Ama, Türkiye'de engelleme getiriliyor.Türkiye'de neden buna saygı gösterilmiyor.
Okunan ezanı kimse susturamayacak. Çünkü, ezanın sustuğu yerde insanların huzuru olmaz.
Kürt, Arap, Çerkez ayrımı yapılamaz. Çünkü bütün insanların birleştiği çatı İslam'dır.
Türkiye'deki ırk ayrımına kesinlikle son vereceğiz. Bunu bu hale getirenler utansın.’’

bunlar kimin sözü laiklige aykırı sözler degilmi bunlar?

Cumhuriyet demokrasi ile kurulmadı kömürle bakliyatla sekerle insanları satın alıp demokrasi ile cumhuriyeti yıkamazsınız

http://www.youtube.com/watch?v=mtCruYCKMkY

bunuda seyredin belki birsey anlarsınız

Eşref
04-02-2008, 04:17
Senin laiklik anlayışın dinsiz olmaksa biz laik değiliz. Türk milleti Karahanlılardan bu yana müslümandır. Laiklik dine karşı olmak değil devletin din işine karışmamasıdır. Çünkü din insana aittir. Dileyen dilediği gibi yaşar dinini.

-Okunan ezanlar susturulsun! Türkiye'de ırçılık olsun! Kürtler araplar çerkezler ayrı tutulsun!
Sen bunları mı söylemesini istiyorsun?

facia
04-02-2008, 04:25
ezanlar okunsun camiler cogalsın Ne mutlu turkum diyen herkes turktur ya seversin ulkeni ya terkedersin

ab ye ulkemiz peskes cekilmesin

yabancıya sirketlerimiz satılmasın

abd nin kulu kölesi olmayalım

bunu istiyoz

Eşref
04-02-2008, 04:31
ezanlar okunsun camiler cogalsın Ne mutlu turkum diyen herkes turktur ya seversin ulkeni ya terkedersin

ab ye ulkemiz peskes cekilmesin

yabancıya sirketlerimiz satılmasın

abd nin kulu kölesi olmayalım

bunu istiyoz

Bizde bunu istiyoruz. Ab'ye ülkemiz peşkeş çekilmiyor. Ab macerasını akp başlatmadı. Ama Akp bitirse eminim ki siz yine kıyameti koparırdınız. Bizi arap birliğine mi sokacaksınız diye

facia
04-02-2008, 04:32
:)

arkadasim sana birsey sorabilirmiyim

bu zamana kadar avrupa ve abd bizim iyiligimiz olan hic birsey yapmismidir?

cevabini bekliyorum tarafsiz olarak buna cevap verirmisin?

Parantez
04-02-2008, 06:10
:)

arkadasim sana birsey sorabilirmiyim

bu zamana kadar avrupa ve abd bizim iyiligimiz olan hic birsey yapmismidir?

cevabini bekliyorum tarafsiz olarak buna cevap verirmisin?

sen kendi aklın ve iradenle neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamaycak kadar acizsen

''ne canım sanki ab bizim iyiliğimizi mi istiyecek akparti kapatılmasın diyosa kapatılsın'' diyorsan

bizim burada söylediğimiz hiçbir cevap senin o küçük beyninde yer edemez... ;)

facia
04-02-2008, 06:16
beyniniz büyük oldugu icin burdasınız :)

anladık anladık ne deseniz anladık ama anlayamadık :)

Parantez
04-02-2008, 06:18
beyniniz büyük oldugu icin burdasınız :)

Evet beynimiz büyük olduğu için buradayız...

dert etmeyin anlayacağınızı beklemiyordum zaten ;) ;)

facia
04-02-2008, 07:23
önce aynı kaliteye gelmemiz lazım degilmi

Hüdaverdi
04-02-2008, 09:31
Bir tespitime göre avatarına atatürkün resmini koyan kişiler genellikle kendi cümlelrini kuramaz.Ya gider bir lin koyar,ya kopyala-yapıştır yapar,yada kulaktan doğma gerizekalıca bir şeyler söylemeye çalışır.Bırakın atatürkün adını kirletmeyin yazıktır.İsmet inönü paklar sizi.

Dün birisi gelir anasına babasına büfeci müslüman diyen ahme hakanın yazısını kopyala-yapıştır yaar onun fikirlerine sahip ıkar,birisi gelir bir zamanlar ülkücü olan,daha sonra dindar takılan,daha sonra solcu olan,ekran başında küfür edip sonra özür dileyen kısacası ne ne ediğü belirsiz birisinin linkini koyar.

Ah be saf arkadaşım aklın çalışmaz mı senin ? Yoksa komedi dükkanını çok mu izliyorsunda rol yapıyorsun ?
Türk halkını gerizekalı yerine koymaya ne haddine senin ? Ak parti belediyeleri yardım dağıtmış,bu yardımdan faydalanan bir chpli yinede gidip ak partiye oy mu verir bu kadar mı salak ? Bulgur vs. dersin.Halka yardım edilmediği 'halk aç lan' diye yırıtnır partiyi suçlarsınız.İnsan-i yardım yapılıor ve hala da yapılmakta.Neymiş yazın kömür dağıtılmış,aklı selim(!) arkadaş kışın ortasındamı yaplsın kömür ? Neymiş oy içinmiş,sen kör müsün acaba her yaz kömür dağıtıldığını bilmez misin ?

Ha yeni ir şey daha türetti sizin gibi fitne fesat aşıkları,ak parti kollarına üye olanalra 3 milyar para veriliyormuş.
Allah size akıl versin başka bir duamız yoktur bundan başka.

ENGİNEER
04-02-2008, 12:46
Cumhuriyet demokrasi ile kurulmadı kömürle bakliyatla sekerle insanları satın alıp demokrasi ile cumhuriyeti yıkamazsınız

[i][b]Cumhuriyet demokrasiyle kurulmadı yani bunu kabul ediyosun öyle mi?

Peki o zaman senin bu yorumundan 'Cumhuriyet halkın istemesiyle gelmedi'' diyebilir miyiz?(Uzun zamandır bunu söylüyorum ama kimse inanmıyodu.Bi CHP'liden duyarsa herkes inanır..)

;)

Eşref
04-02-2008, 13:15
Soru soruyor, cevap veriyorsun, tıkanıp hemen başka bir laf atıyor. Adamın yazdıklarını okuyunca ne kadar bir bilgi birikimine sahip, nasıl bir amaca hizmet ediyor hemen anlıyorsunuz.