fatih kısaparmak balon baskılı balon Ankara dünya için örnek şehir olacak - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara dünya için örnek şehir olacak

sevdesu
04-04-2009, 20:36
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na üst üste 4. kez seçilen Melih Gökçek, sevgi gösterileri arasında görevine başladı. 15 yıldır birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Gökçek, “Eğer bugün Melih Gökçek, 4. kez belediye başkanı olduysa, bu konuda benim en büyük borcum size karşıdır. Hepinize hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

7 DÜVELE KARŞI
Çok yoğun bir seçim sürecinden çıkıldığını ifade eden Başkan Gökçek, bu dönemde olduğu kadar hiçbir dönemde siyasetin seviyesinin bu kadar düşmesine tanık olmadığını kaydederek, “Ben bunca sene hem yerel yönetimler olarak, hem genel seçimler olarak pek çok seçim geçirdim. Ama hiçbir dönemde bu derece iftirayla, bu derece çirkin politikalarla karşılaşmadım. Ama bütün bunlara rağmen bir tabir kullanmak istiyorum; 7 düvele karşı sizlerin dua ve desteğiyle galip geldik” diye konuştu

BİRLİKTE YAPACAĞIZ
Seçimlerin ardından tüm yaşananların geride kaldığını ve önümüzdeki süreçte çok daha büyük ve önemli hizmetleri Ankara için birlikte yapacaklarına inandığını ifade eden Başkan Gökçek, “Muhsin Yazıcıoğlu’na da Allah’tan rahmet diledi.

HAKKINIZI HELAL EDİN
Konuşması sık sık “Ankara seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla kesilen Başkan Melih Gökçek, “Hep birlikte önümüzdeki beş sene Ankara’yı yeniden inşa edeceğiz. Öyle bir kent olacak ki, dünyaya örnek gösterilecek. Bunları da sizlerin gayretiyle başaracağız. Bugüne kadar olan gayretleriniz ve bana geçen hakkınız dolayısıyla, hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Birlikte daha güzel günlere gitmek arzusuyla hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı

ultrAstribun
04-04-2009, 20:39
Ankara'yı Ankara yapacak projeler bu dönemde hayata geçirilmelidir.
Ankara hizmet noktasında İstanbul'un ve bir çok Büyükşehir'in gerisinde kaldı..

sevdesu
04-04-2009, 20:42
Ankara'yı Ankara yapacak projeler bu dönemde hayata geçirilmelidir.
Ankara hizmet noktasında İstanbul'un ve bir çok Büyükşehir'in gerisinde kaldı..
yapılacak projeler engellendi o yüzden... bunun çözümü olsaydı şimdiye neler olurdu ankarada ama engellendi

ultrAstribun
04-04-2009, 20:57
yapılacak projeler engellendi o yüzden... bunun çözümü olsaydı şimdiye neler olurdu ankarada ama engellendi

Diplomatik engellerin çözüme kavuşmasını, yerel yönetim ile hükümet ortak çalışarak çözmelidir.
Sanırım Ankara2da ki bir çok proje Hukuki engellere takılıyor.
Bu Hukuki engellerin ortadan kaldırılması ilk proje olmalıdır.
Hükümete çok iş düşüyor.