fatih kısaparmak balon baskılı balon ANKARADAKİ TÜM ÜNİVERSİTELER - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARADAKİ TÜM ÜNİVERSİTELER

Swornd
07-11-2007, 06:16
Ankara İl Üniversiteler biriminde de görevli biri olarak Üniversitelerle alakalı çalışmalar ve teşkilatlanmadaki çok önemli projelerimizin hayata geçirilmesinde şüphesiz Biz AK Gençlige çok önemli görevler düşmekte..Ankara Kocatepe il binasında yaptıgımız haftalık üniversiteler birim toplantısına katılım ve çalışmalarda bulunmak isteyecek arkadaşlar için Ankara genelindeki tüm üniversiteler yani;

Odtu,Gazi,Hacettepe,Ankara,Bilkent,Atılım,Başkent, Çankaya,Ufuk Üniversitelerinden tüm arkadaşların bu başlık altında buluşmalarıyla çalışmalar daha derli toplu ve daha rahat saglanacaktır...Katılımlarınızı, hertürlü sorun ve sorularınızı bekliyoruz..

Swornd
07-11-2007, 06:31
Çalışmalardan birkaçı:

* Tüm üniversitelerde oluşturulması planlanan kulüp veya topluluklar...

*Memleket derneklerinden arkadaşlarla görüşmeler ayarlanması ve Ak gençlikle tanışmalarının ayarlanarak sayımızın hızlı bir şekilde artırılması..(bircok dernekle irtibat kuruldu)

*İletişim için bir grup-forum oluşturulması(bu forum sayesinde büyük ölçüde iletişim sıkıntısı giderilecektir inş.)

*Üniversitelerdeki Ak gönüllü Ögretim üyeleriyle tanışma ve çalışmaların birlikte yürütülmesi.

*Burs olanakları konusunda çalışmalar.

*Ak evler...

vs..gibi projeler var yalnız bunları daha geliştirmek ve hayata geçirmek için birliktelik ve desteklerimiz şart..Seçimden sonra herşey bitti diyen arkadaşlar yanılıyorsunuz asıl o zaman başlıyoruz ;)

esrayeni
07-17-2007, 23:32
arkadaşlar ne zaman oluyor bu toplantılar, kocatepedekiler? gerçi şimdi seçim telaşındayız ama, sonrasında da devam edecektir toplantılar, haberimiz olsun..

naco
08-16-2007, 10:08
evet swornd hadi bu konu üzerinde yogunlasalım

elifny
08-22-2007, 23:14
merhaba arkadaslar
ben odtude okuyorum ama unv ıcınde ak genclık goremedım yaa bu benı cok uzuoo
napcazzz???