fatih kısaparmak balon baskılı balon Anket Duyurusu: Kadir Topbaşmı ? - kemal kılıçdaroğlumu ? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anket Duyurusu: Kadir Topbaşmı ? - kemal kılıçdaroğlumu ?

Burak D.
01-24-2009, 15:00
Arkadaşlar

kanaldde yapılmakda olan ankete katılım sağlayalım , kılıcdaroğlunun hersaniye oyu yükseliyor , biz AKpartililer olarak ya henuz görmedik yada ağır kalıyoruz ,İSTANBUL u ve TURKİYE yi bunlara bırakmayacamızı gösterelim arkadaşlar

http://www.kanaldhaber.com.tr/anket.aspx?AnketID=265

ankete katılalım arkadaşlar

muhammed.ikb
01-24-2009, 23:00
katıldım oy verdim kadir abiye...ama chpliler saldırmış belli oluyor...önemli değil

Beylerbeyi
01-24-2009, 23:04
kanald nin yapacağı ankete güven olmaz. ankette kılıçdaroğlu %55 gösteriyor. seçimlerde kılıçdaroğlu ve chp ye güzel bir ders verecektir istanbullu. kadir topbaş gerçekten iyi çalıştı.

Üç mevsim
01-24-2009, 23:37
Kemal Kılıçdaroğlu %55
Kadir Topbaş %45

Anket şıklarında neden Kemal Kılıçdaroğlu isminin üst sırada yer aldığına dair fikri olan var mı?

*ADEM*
01-25-2009, 00:12
ONLAR NE ANLAR BELEDİYECİLİKTEN BE KARDEŞİM BU HALK ONLARI MUHALEFETE MAHKUM ETMİŞ İÇİN RAHAT OLSUN ONLAR YANINA BİLE YAKLAŞAMAZLAR

*ADEM*
01-25-2009, 00:13
E KILIÇDAROĞLU NU DESTEKLEDİKLERİNDEN HERAL ONLARDA ONLARIN SAFINDA

muhammed.ikb
01-25-2009, 00:14
bakın dün gece yolculuğum vardı...istanbuldan bingöle seçim araştırmaları için...yolculukta kanald haberi izledim.birand kılçdaroğlu ile canlı yayın röportajı yaptı.röportajın girişinde ne derse beğenirsiniz...aynen yazıyorum:sayın kılıçdaroğlu beklenen oldu aday gösterildiniz.hayırlı olsun.inşallah seçimi kazanıyoruz bu defa...aynen böyle dedi...

Supraliminal
01-25-2009, 00:16
benim yaptığım ankete görede kılıçdaroğlu %0 kadir topbaş %100 hangimize güvenirsiniz banamı kanaldyemi :)).
bunlar böyle anketlerle avunsunlar sandık sonucunda üstüne bir badak su içsinler.

muhammed.ikb
01-25-2009, 00:23
Kemal Kılıçdaroğlu %55
Kadir Topbaş %45

Anket şıklarında neden Kemal Kılıçdaroğlu isminin üst sırada yer aldığına dair fikri olan var mı?

kardeş psikoloji ile ilgilendiğim için bilirim...bakın onu üste koymuşlar değil mi dikkat ettinizse ilk girdiğinizde onay tıkı olan mavi nokta kılıçdaroğlunun şıkında.bu iki etkinin amacı oraya giren kişi üzerinde etkili olmaktır senin de tahmin edebileceğin gibi...boşverelim avutsunlar kendini ama dikkatli olalım diğer seçimlerde kullanılmayan iki milyon oy ve yeni seçmenler var oylarımızın düşme ihtimali var ve bu ihtimal özellikle mhp dp gibi çıkaracağı adaylara bağlı.dtp de etkili bunda.kürtler küsmüş durumda oylarını çekme ihtimalleri var..

yolcu44
01-25-2009, 00:24
Zaten kanal D yi ziyaret edenlerin büyük kısmının Ak Parti destekçisi olmasını da beklemiyoruz :). Buna rağmen yine de hala arada yüksek bir fark yoksa, sonuç bellidir; Kadir Topbaş.

Kadim Sevgiler...

muhammed.ikb
01-25-2009, 00:25
bjektif;498065']benim yaptığım ankete görede kılıçdaroğlu %0 kadir topbaş %100 hangimize güvenirsiniz banamı kanaldyemi :)).
bunlar böyle anketlerle avunsunlar sandık sonucunda üstüne bir badak su içsinler.

objektif kardeş anketin hiç deobjektif olmamış...:hihi2:

Matematik
01-25-2009, 10:54
Kemal Kılıçdaroğlu %55
Kadir Topbaş %45

Güzel bir noktaya değinmişsin Özgün genç. İşte adamların rezilliği.
Alfabedik sıralama da baş harflere bakılır, baş harfler aynıysa ikinci harfe bakılır. "a" harfi 1. sınırada olması gerekirken "e" harfi birinci sırada. Yuuhh diyorum. Objektif bir haber portalı olmadığı ortada. Profesyönel çalışan kaç haber portaı ya da kanalı kaldı ki?

Matematik
01-25-2009, 10:54
Zaten kanal D yi ziyaret edenlerin büyük kısmının Ak Parti destekçisi olmasını da beklemiyoruz :). Buna rağmen yine de hala arada yüksek bir fark yoksa, sonuç bellidir; Kadir Topbaş.

Kadim Sevgiler...

:güzel:

Üç mevsim
01-25-2009, 12:19
Sizce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kim olur?

http://www.bugun.com.tr/AnketSonuc.asp?AnketId=10042&sid=1254

• Kadir Topbaşhttp://www.bugun.com.tr/images/redbar.gif % 44,9 (2.332 oy)
• Kemal Kılıçdaroğluhttp://www.bugun.com.tr/images/redbar.gif % 23,9 (1.239 oy)
• Cevdet Tellioğluhttp://www.bugun.com.tr/images/redbar.gif % 31,2 (1.621 oy)

Necip Fazıl
01-25-2009, 12:23
böylelikle ke-mal bey harcanmış oldu... güzelll...

bay-kıl baktı ki başkanlığa adaylığını koyabilir böylelikle hem ke-mal beye gözdağı vermiş oldu hemde harcamış oldu... ;;)

ishakyilmaz
01-25-2009, 12:27
Aç tavuk kendisini darı ambarında görürmüş...Kılıçdaroğulunun hayalide bu yönde...Yerel yönetimlerin 'Y'sini bilmeyen birisi olarak Kılıçdaroğlu nasıl olurda Dünya Kültür Başkentini yönetmeye talip olur..?Belediyecilik Ak partinin işidir.5yılda devasa hizmetler ile şehirlerimiz gün yüzüne çıkmış,kentlilik bilinci oluşmaya başladı vatandaşlarımızda.Bu sebeple fotokopi türü belgelerle insanlara iftira atmakla meşkul birisinin;sgk da görev yaparken PKK yandaşlarını işe alıp,daha doğmamış çocuklarını sigortalı gösteren birisi Fatih'in memleketini yönetemez..!

Siray
01-25-2009, 12:31
Kadir Topbaş'ın doğan medya gurubunun ve Kemal Kılıçtaroğlu'nun tüm kışkırtmalarına rağmen verdiği cevapları çok taktir ettim. Çok profesyönelce davranıyor, onlara prim vermiyor. CHP ve Doğan medya gurubuda İstanbul'u alamıyacaklarını çok iyi biliyor fakat sinek küçük olsada miğde bulandırıyor işte...

Siray
01-25-2009, 14:17
Ortada bir yolsuzluk varsa bunu savunmamız veya gözardı etmemiz kesinlikle sözkonusu değil. Partimiz, bu tür olaylarla ilşkilenen kimselerle ilşiğini kesiyor.. Ancak Kılıçdaroğlu'nun birçok belgesi asılsız ve alakasız çıkıyor. Göründüğü veya algılandığı kadar dürüst değil.Kadir Topbaş dün yaptığı açıklamada Kemal Kılıçtaroğlu'nun elinde belge varsa eğer elinde tutupta suça ortak olmasın, gerekli makamlara versin dedi. :)

Üç mevsim
01-25-2009, 15:15
AK Parti yolsuzluklarla mücadele üzerine kurulmuş şeffaf yönetim anlayışına sahip bir harekettir. Siyasetin doğası gereği, Merkez ve büyük partilere yoğun teveccüh olur. Partimizin, çıkarcı menfaatçi, üçkağıtçı takımından uzak tutulması tüm Ak Gençliğin üzerine vazifedir. Yetim hakkı yinenin, milletin hakkına göz dikenin partimizle ilişiği kesilir...

Bu tür konularda babamız da yapsa acımadan gerekeni yapacağız. Bu konularda elinde, dilinde, belgesi bilgisi olan hiç çekinmeden dilerse bu belge ve bilgiyi Parti Organlarına dilerse de ilgili makamlara ulaştırarak gerekeni yapsın.

Bu konuda verilerine güvenenler muhtemel olayların üzerine örtme çabasında değil, üzerine gitme çabasında olmalılar.

Veta
01-28-2009, 14:31
Arkadaşlar bırakın kılıçdaroğlu ve ekibi böyle yalan anketlere inanıpta mutlu olsunlar.Bakın 30 mart sabahı utanmadan yine çıkıp konuşacaklar.Daha kaç seçimde size haddinizi gösterecez.Durmak yok yola devam.

Burak D.
01-28-2009, 15:51
Kanal d nın yaptığı anket hiç bir gerçekcilik göstermiyor arkadaşlar ...

Bu konuyu açtığım an da 4 arkadaş ile aynı anda telefonlaşarak pc başında kanald ye girdik

3 er farklı proxy açtık anket olan sayfaya geldik , hepimiz aynı anda oyu kullandık

bizim Topbaşın oyu 12 oy arttı kemel kılıcdaroğlunun 90 oyu arttı :) , 90 kişimi oy kullandı yoksa elle 90 tane artırırdımı o oy

----------

kanald yine anket yapıyor dışarda saha araştırmasında ortak anket ordanda AKP çıkıyor iki şirket yaptından hile yapamıyolar

bu seferde laf sokuyolar akılları sıra ilkokul mezunları oy veriyomuş akp ye

illerveadaylar
01-28-2009, 19:30
http://www.illerveadaylar.com adresindeki ankete katılımlarınızı çok acil bekliyoruz. Tüm adayları seçmenlere daha iyi tanıtabilmek amacı ile kurulmuş olan sitemiz henüz çok yeni olduğu için duyurular ve tanıtım aşamasında oy oranlarında sert dalgalanmalar olmaktadır. Yapılacak daha etkili tanıtımlar, her kesimden artan oy oranları ve ziyaretçiler ile birlikte bu dalgalanmalar azalacaktır. Ayrıca sitemiz kısa bir süre sonra haftalık olarak gelen oy oranlarını anasayfadan ziyaretçilere duyuracaktır. Bu şekilde daha sağlıklı sonuçlar verebileceğimiz ve bunları sizlerle daha doğru bir şekilde paylaşabileceğimiz kanaatindeyiz. Sitemiz mesajlar bölümünden öneri ve beklentilerinizi yazabilirsiniz. Lütfen ziyaretlerinizi ve fikirlerinizi eksik etmeyiniz.
Saygılarımızla,
illerveadaylar.com

muhammed.ikb
01-28-2009, 19:34
Kanal d nın yaptığı anket hiç bir gerçekcilik göstermiyor arkadaşlar ...

Bu konuyu açtığım an da 4 arkadaş ile aynı anda telefonlaşarak pc başında kanald ye girdik

3 er farklı proxy açtık anket olan sayfaya geldik , hepimiz aynı anda oyu kullandık

bizim Topbaşın oyu 12 oy arttı kemel kılıcdaroğlunun 90 oyu arttı :) , 90 kişimi oy kullandı yoksa elle 90 tane artırırdımı o oy

----------

kanald yine anket yapıyor dışarda saha araştırmasında ortak anket ordanda AKP çıkıyor iki şirket yaptından hile yapamıyolar

bu seferde laf sokuyolar akılları sıra ilkokul mezunları oy veriyomuş akp ye

müslümana yakışmayanı yapmışsınız bence...o anketler zaten gerçekçi değil...sizi öyle yaparsanız başkası da gördüğünüz gibi daha fazlasını yapar..