Orijinalini görmek için tıklayınız : anket KAPATAMAZSINIZ
hergün yeni bir site yeni bir anket açiyor farkli farkli adreslerden ama bunlara verilecek bir cevabımız olduğu kanatindeyim
hepizin oyları lazım arkadaşlar
http://www.akpkapatmadavasi.com
arkadaslar hala millet kapatılsın dior bir baskı yapsak suna
sayfa bulunamıyor..dedi.. oy atamadım
kayısıkentli44
03-30-2008, 22:47
buradan tıklarsanız kullanırsınız oynuzu ;)
teşekkürler.. kullandım oyumu
kayısıkentli44
03-30-2008, 22:53
bende kullandım..... hadi herkes kullansın...
RDönmezs
03-30-2008, 22:55
sitede bir server sorunu var..
kayısıkentli44
03-30-2008, 22:57
buradan tıklarsanız kullanırsınız oynuzu ;)
buraya tıklayın ilk link hatalııııı
ATmaCA53
03-30-2008, 23:06
ben oyumu kullandım akparti kapatılmasın anketi biraz beni üzdü bu durumu düzeltmemiz lazım herkesin oyları lazım.
RDönmezs
03-31-2008, 10:46
oyumu kullandım ve şölede bi ordaki yorumlara göz attım sefilin biri ne yazmış bakın :D
1915 İttihatçılarının sonunu getirecekse evet kapatılsın. Ama yeni bir kimlik ve maske ile gene gelecekler. O zaman ne yapılacak. Bunu Biz laikler iyice düşünsün. Acaba gerçekten KAÇ KİŞİYİZ. Meydanlardaa gözüken kadar mı yoksa Sandıklara gidenler kadarmıyız. biz laikler diyor :D Allah'ım yaa :D bunlar yatar laik kalkar laik :D laik yemek yerler laik giyinirler bunlar LAİKLİĞİN içine ettiler çiğ köfte gibi yumurup durdular :D
Hüdaverdi
03-31-2008, 10:50
oyumu kullandım ve şölede bi ordaki yorumlara göz attım sefilin biri ne yazmış bakın :D
1915 İttihatçılarının sonunu getirecekse evet kapatılsın. Ama yeni bir kimlik ve maske ile gene gelecekler. O zaman ne yapılacak. Bunu Biz laikler iyice düşünsün. Acaba gerçekten KAÇ KİŞİYİZ. Meydanlardaa gözüken kadar mı yoksa Sandıklara gidenler kadarmıyız. biz laikler diyor :D Allah'ım yaa :D bunlar yatar laik kalkar laik :D laik yemek yerler laik giyinirler bunlar LAİKLİĞİN içine ettiler çiğ köfte gibi yumurup durdular :D
hani derler ya bazı zihniyet 'müslümanım diyen kişiye inanmayın,müslümanım diyen müslüman değildir' diye,bu arkadaşın da laik olmadığına inanmak lazım :)
bende ılımlı laikim var mı ötesi :P
RDönmezs
03-31-2008, 10:52
hani derler ya bazı zihniyet 'müslümanım diyen kişiye inanmayın,müslümanım diyen müslüman değildir' diye,bu arkadaşın da laik olmadığına inanmak lazım :)
bende ılımlı laiklim var mı ötesi :P
ılımlı laik :D D
bende ılımlı müslümanım :D
RDönmezs
04-02-2008, 21:16
Haydiyin baylar-bayanlar bastırın biraz daha farkı kapatmışız.
EVET 5037
52%
HAYIR 4540
47%
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.