Orijinalini görmek için tıklayınız : (ANKET ) marsilya yenilgisi tur şansımızı azalttı mı?
Parantez
09-19-2007, 19:18
sizce durum ne..
bana pek iç açıcı gelmedi.. :'( :'(
suskun_prenses
09-19-2007, 19:24
ya tüm iş takımda kaldı düzgün oynarlarsa ne ala ama sanmıyorum :(
akp4ever
09-19-2007, 19:26
bu ne yaw bi yenilgi aldık diye olur mu hemen.daha ne maçlar var. ;)
suskun_prenses
09-19-2007, 19:27
toparlanırlarsa bizimkiler daha ne maçlar var önümüzde ;)
Parantez
09-19-2007, 19:27
bu ne yaw bi yenilgi aldık diye olur mu hemen.daha ne maçlar var. ;)
ama o maçlar kimle bz kimle yaptık bunu düşünmek gerek..
8 haftada 1 galibiyet almış takımı yenemıyosak artık liverpool u nasıl yeneriz porto yla ne yaparız orası meçhul.. :'( :'(
akp4ever
09-19-2007, 19:33
oo biz ingiliz severiz chelsea zaferini hatırlayın... ;D ;D.ama porto konusunda hakılsıınız. bir an evvel çeki düzen vermeleri gerek. :(
Parantez
09-19-2007, 19:37
oo biz ingiliz severiz chelsea zaferini hatırlayın... ;D ;D.ama porto konusunda hakılsıınız. bir an evvel çeki düzen vermeleri gerek. :(
liverpool ::) bilmem bnm hiç ümidim yok..hani iyi oynayıpta kaybetseydık ne olmuş bi maçtan derdim ama takımda ileri alanda bjk göremediğimden bişey söyleyemiyorum. beşiktaşlı olduğumdan dolayı o da..
eğer olmasaydım heralde umudu tamamen kesmiştim..
bakalım umarım sen haklı çıkarsı..yeneriz... :)
sonucta deplasmanda alinan bir yenilgi..bu birseylerin sonu degildir ama birseylerin iyi gitmediginin habercisidir..dün maci izledim besiktas cok mahkum oynadi..
yenilmesi sorun degil bunu telafi edebilir ama bu futbolla umutlarimiz kaf daginin ardinda kalir arkadaslar ;)
Parantez
09-19-2007, 19:46
sonucta deplasmanda alinan bir yenilgi..bu birseylerin sonu degildir ama birseylerin iyi gitmediginin habercisidir..dün maci izledim besiktas cok mahkum oynadi..
yenilmesi sorun degil bunu telafi edebilir ama bu futbolla umutlarimiz kaf daginin ardinda kalir arkadaslar ;)
mavera yine doğru söyledin ;D seni en fanatik üye olarak yazdım ayın enlerine ..umarım kazanırsın ;)
BESIKTAS SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN.
Bence biz kazanacagiz.ZAFER BIZIMDIR.
mavera yine doğru söyledin ;D seni en fanatik üye olarak yazdım ayın enlerine ..umarım kazanırsın ;)
canin sagolsun kardes..evet fanatigim ama asla holigan degilim ;)
Parantez
09-19-2007, 19:55
;D tamam canım bizde en fanatik olana yazdık zaten ;D mavera holigan demedik ya ;D :D
;D tamam canım bizde en fanatik olana yazdık zaten ;D mavera holigan demedik ya ;D :D
yok kardes o anlamda söylemedim simdilerde fanatik deyince sahaya atlayan, küfür eden, karsi takima saygi duymayan, sporun ruhuna aykiri hareket eden kisiler akla geliyor bunlar bana göre fanatik kisiler degil, holigan kisilikli insanlardir ;).
o anlamda aciklama geregi duydum kardesim...
Parantez
09-19-2007, 19:59
yooooookkk canımmm
sen centilmen taraftarsın ;) tebrik ederim seni
SIYAH BEYAZ EN ASIL RENKLERIN BIRLESTIGI NOKTA BESIKTASKkKkK. ::)
Parantez
09-19-2007, 20:01
ahh ahh bide o aşk bizi mutlu etse :'(
edecek insalllaaah ::)
azalttı ::) çok kötü oynadık
suskun_prenses
09-19-2007, 20:39
KUPASINA DEĞİL RENGİNE AŞIĞIZ
HERYERDE SÖLÜYORUM HEPTE SÖLÜCEM
Marsilya yenilgisiyle bence grupta 3. olmamız bile zora girdi Beşiktaş bundan sonra hedefini grup 3.lüğü olarak belirleyip liverpool ve porto'dan dış sahada ne yapıp ne edip gerekirse forvetsiz oynayıp 1'er puan çıkarmaya odaklanmalı :-\
Parantez
09-19-2007, 22:18
Marsilya yenilgisiyle bence grupta 3. olmamız bile zora girdi Beşiktaş bundan sonra hedefini grup 3.lüğü olarak belirleyip liverpool ve porto'dan dış sahada ne yapıp ne edip gerekirse forvetsiz oynayıp 1'er puan çıkarmaya odaklanmalı :-\
sanırım haklısın 3. luk zora girdi
yenemiyorsan, yenilmeyeceksin...bu is bu kadar basit arkadaslar ;)
Parantez
09-19-2007, 22:22
yenemiyorsan, yenilmeyeceksin...bu is bu kadar basit arkadaslar ;)
bizimkilerin de yenmek gibi bi derdi yoktu ki ya
ilk atak 85. dk' da!
adımız beşiktaş buna yakışır oynamalıyız..
hakan aksam cok iyiydi..eger hakan gününde olmasaydi mac daha erken kopabilirdi..su hakani cok begeniyorum..
komple bir kaleci, milli takimada yakisiyor ama bu is sadece hakanla olmuyor malesef..
Parantez
09-19-2007, 22:25
hakan aksam cok iyiydi..eger hakan gününde olmasaydi mac daha erken kopabilirdi..su hakani cok begeniyorum..
komple bir kaleci, milli takimada yakisiyor ama bu is sadece hakanla olmuyor malesef..
zaten sahada görebilmeyi başardığımız tek futbolcu hakan'dı
bi de diatta iyiydi ama gollerde hatası büyük gibime geldi.. ::)
Hakan keşke erkenden 1 gol yeseydi belki takıma geri kalan büyük zaman diliminde şevk ve azim gelirdi :-\ Akşam maçı izleyenler iyi bilir kazanmayı isteyen takım marsilyaydı :(
defansin boy ortalamasi en uzun takim besiktas ama yan toptan gol yiyor..bu türk takimlari ne zaman yan top zaafiyetlerine cözüm bulacaklar merak ediyorum..
Hakan keşke erkenden 1 gol yeseydi belki takıma geri kalan büyük zaman diliminde şevk ve azim gelirdi :-\ Akşam maçı izleyenler iyi bilir kazanmayı isteyen takım marsilyaydı :(
kardes aslinda bir manteliteyi cok iyi gözler önüne sermissin..bizim takimlar gol yemeden kendilerine gelmiyor..
illaki kalelerinde gol yiyecekler ki akillari baslarina gelsin ;)
Parantez
09-19-2007, 22:29
evet ..yani grupta bize göre en zayıf rakip marsilya değil miydi..!
ama bu şansı değerlendirmek gerekirdi hak eden kazansın deriz her zaman.. hak eden kazandı...marsilya istekli olan taraftı..
ya bizimkiler ne yapmaya çalışıyordu anlamadım
AKmetalci
09-19-2007, 22:35
beşiktaş end of the dream oldu yine. liverpool 2 macta yener. 6 puan ordan gitti. 3 mac gıttı kafadan.3 macta 3 puan de 9. ki oda zor. yani beşiktaş gogo turkıyeye en ıyı uefa
Parantez
09-19-2007, 22:44
beşiktaş end of the dream oldu yine. liverpool 2 macta yener. 6 puan ordan gitti. 3 mac gıttı kafadan.3 macta 3 puan de 9. ki oda zor. yani beşiktaş gogo turkıyeye en ıyı uefa
(yalnız bu yazı aktunahan ın yeni eklediği yazıya benzedi :D
bu arada zehirlnemişsin heralde geçmiş olsun)
haklısın bu maçı kazanmamız gerekirdi..
grupta bizim dişimize bir rakipti ama olmadı napalımm :'( :'(
AkSa- 34
09-19-2007, 22:53
ya bakıyomda herkes ümitsiz görüyo.neden olmasın sen yeterki iste.isteemeden olmaz.ben ertuğrul hocaya ve askerlerine inanıyorum.
BESIKTASA GONUL VERDIK, BU SEVDA HIC BITMEYECEK.
Ben kazanacagimiza inaniyorum.
Parantez
09-20-2007, 23:34
ya bakıyomda herkes ümitsiz görüyo.neden olmasın sen yeterki iste.isteemeden olmaz.ben ertuğrul hocaya ve askerlerine inanıyorum.
askerlerine ;D
bizde inanıyoruz bakalım inşallah geçeriz turu
selahattin_ay
09-21-2007, 18:49
cikacagiz bu gruptan
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.