Orijinalini görmek için tıklayınız : ( ANKET )marsilya yenilgisinin nedeni szce nedir..?
Parantez
09-19-2007, 17:24
evet sizce bu kötü skorun nedeni ne..?
bence atak yapmakta zorlanmamız.. >:( :'( :'(
Bir tek sebebe bağlanamaz ama en çok pas yapamamamız ve yanlış oyuncu tercihleri...
Hasan ERBEK
09-19-2007, 17:29
bir çoşku ,bir duygu , bir özveri yok.parayı alıp yatmaları.tek sebep bu.
süleyman-bin-muhammed
09-19-2007, 17:38
Bir tek sebebe bağlanamaz ama en çok pas yapamamamız ve yanlış oyuncu tercihleri...
yo baya baş yaptılar 20 pasta kendi yarılarından çıkmadılar...
ibrahim44
09-19-2007, 17:49
YENİLGİNİN TEK SEBEBİ TEKNİK DİREKTÖR VE EKİBİ DİR....
akp4ever
09-19-2007, 17:54
aslında hepsi >:( >:( >:(
Parantez
09-19-2007, 18:06
:o aa yokkk yaa yazık
oyuncular çok istekszdi onun ekisi yok mu sence
ibrahim44
09-19-2007, 18:20
BJK NİN GOLÜ YEDİKTEN SONRA BİRAZ DAHA CANLANDIĞINI GÖRMEDİNMİ TEKNİK KADRO MAÇA NE GOL ATALIM NE DE GOL YİYELİM DÜŞÜNCESİ İLE ÇIKMIŞ HUCÜM FUTBOL OYNASAYDI BJK BU MAÇI KAZANIRDI
Parantez
09-19-2007, 18:39
BJK NİN GOLÜ YEDİKTEN SONRA BİRAZ DAHA CANLANDIĞINI GÖRMEDİNMİ TEKNİK KADRO MAÇA NE GOL ATALIM NE DE GOL YİYELİM DÜŞÜNCESİ İLE ÇIKMIŞ HUCÜM FUTBOL OYNASAYDI BJK BU MAÇI KAZANIRDI
haklısın :'(
korkmak korkmak korkmak korkak insan herşeyi kaybeder bjk de kaybetti yıkıldım varya bir de çok sevdiğimiz ertuğrul hocanın delgado yu çıkarma tercihi hayatının en büyük yanlışıydı
Parantez
09-19-2007, 19:04
korkmak korkmak korkmak korkak insan herşeyi kaybeder bjk de kaybetti yıkıldım varya bir de çok sevdiğimiz ertuğrul hocanın delgado yu çıkarma tercihi hayatının en büyük yanlışıydı
:o
nasılll...
ama delgado hiç oynayamadı ki..kendisi yoktu sanki sahada...ne yapıcakti delgado sahada top kaybetmekten başka..
bide maç sonunda gidip cisse'nin formasını istedi sinir oldum..adamın düya umrunda değil..AMA KOSKOCA CİSSE VAR KARŞISINDA MAÇIN SKORUNU ŞAMPİYONLAR LİGİNİ TARAFTARI YÖNETİMİ DÜŞÜNCEK HALİ YOK YA DEĞİL Mİ.. >:( >:( >:( >:( >:(
nasılll...
ama delgado hiç oynayamadı ki..kendisi yoktu sanki sahada...ne yapıcakti delgado sahada top kaybetmekten başka..
bide maç sonunda gidip cisse'nin formasını istedi sinir oldum..adamın düya umrunda değil..AMA KOSKOCA CİSSE VAR KARŞISINDA MAÇIN SKORUNU ŞAMPİYONLAR LİGİNİ TARAFTARI YÖNETİMİ DÜŞÜNCEK HALİ YOK YA DEĞİL Mİ.. >:( >:( >:( >:( >:(
bilmiyodum bunu ayıp etmiş cissenin formasını isteyerek işte boşu boşuna dememişler beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur......
Parantez
09-19-2007, 19:14
nasılll...
bilmiyodum bunu ayıp etmiş cissenin formasını isteyerek işte boşu boşuna dememişler beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur......
evet bnde cok sinirlendim..utanmaz.. >:(
ibrahim44
09-19-2007, 21:55
nasılll...
aynen bende gördüm takımı 2-0 yenilmiş o gidiyo forma istiyo ne biçim iş anlamadım...
EpiVaTeS
09-19-2007, 21:58
gerçi bu ankete şöyle bir şıkta konabilirdi...
Türk Futbolcularının korkaklığı...
Bence çift forvet oynamalıyız atak yapmakta çok zorlanıyoz :(
selahattin_ay
09-21-2007, 18:54
futbolcularin formsuz olmasi dedim ama
aslen futbolcularin RUHSUZ olmasi bence
Parantez
09-22-2007, 16:09
ilginize çok teşekkür ederim
artık marsilya maçının üzerinden zaman geçti
futbolcularında dediği gibi
önümüzdeki maçlara bakalım
anketimizi kilitliyorum ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.