fatih kısaparmak balon baskılı balon (ANKET) Yenilginin sorumlusu kimdir??? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : (ANKET) Yenilginin sorumlusu kimdir???

Parantez
03-30-2008, 13:48
sizce neden neydi ??
sorumlu
**ne yaptığını bilmeden oynayan ruhsuz bir biçimde sahada gezinen futbolcular mı?
**daha maç oynanmadan! kaybetsek de şampiyonluk şansımız azalmaz diyen
ve oyunu yine iyi süzemeyen teknik heyet mi?

**yoksa kararlarıyla herkesi çileden çıkaran hakemi mi?

çilik
03-30-2008, 13:50
**ne yaptığını bilmeden oynayan ruhsuz bir biçimde sahada gezinen futbolcular
BUNU SONUNA KADAR SAVUNACAĞIMM...

Parantez
03-30-2008, 13:53
bende herşeye rağmen oyumu ona verdim ;)

ama bana göre hepsinin payı var yenilgide
özelliklede hakemin

acizane44
03-30-2008, 13:57
Kanımca Hakemin sergilediği davranışlar büyük yenilginin sebebidir bir işte en önemli olay motivasyondur vesselam...

hipermuhafazakar
03-30-2008, 14:01
Arkadaşlar pardon bölüyorum özür dilerim. Maçı izlemedim, hiçbir fikrim yok o yüzden. Ben şunu rica edecektim. Bir Galatasaraylı olmama rağmen POSTA'nın attığı şu manşete kızdım, çok ağır ve resmen fanatikçe atmışlar. Bunu diğer Beşiktaşlılara gösterseniz, onların forumlarınada koysanız,, almazlar belki bir daha :)

http://img444.imageshack.us/img444/2002/almasnlarmg1.jpg

AK_Türk
03-30-2008, 14:02
daha maç oynanmadan! kaybetsek de şampiyonluk şansımız azalmaz diyen
ve oyunu yine iyi süzemeyen teknik heyet mi?

berabere kalsalardi daha iyi olurdu

Parantez
03-30-2008, 14:04
Arkadaşlar pardon bölüyorum özür dilerim. Maçı izlemedim, hiçbir fikrim yok o yüzden. Ben şunu rica edecektim. Bir Galatasaraylı olmama rağmen POSTA'nın attığı şu manşete kızdım, çok ağır ve resmen fanatikçe atmışlar. Bunu diğer Beşiktaşlılara gösterseniz, onların forumlarınada koysanız,, almazlar belki bir daha :)

evet haklısınız...
ülkede onca önemli olay varken derbiyi manşet yapan yalnızca spor gazeteleri olmalıydı..
bu da postanın habercilik anlayışı...!!
şaşırmamak gerek

politikaci
03-30-2008, 17:31
düşündümde yenilginin sorumlusu bence fenerbahçeli futbolculardır :)
şaka maka fenerbahçe nin 1 golu haksızlık o taç olayını sizde görmüşünüzdür

Sukût-u_Hayal
03-30-2008, 20:48
Tek tarafı suçlamak kolay .. Bence futbolcular da suçlu , teknik heyette suçlu ... :-\

Gölge
03-31-2008, 00:44
bana göre futbolcuların isteksiz oyunu neden diye sorarsanız beşiktaşın yediği 2.golde alex düşüyor ya da düşürülüyor orayı tam olarak göremedim ama kalkıp tekrar mücadeleye devam ediyor ve gol atıyor nerde bu beşiktaşlı futbolcular ... :-\

selahattin_ay
03-31-2008, 17:20
Tek tarafı suçlamak kolay .. Bence futbolcular da suçlu , teknik heyette suçlu ... :-\

aynen katılıyorum