Orijinalini görmek için tıklayınız : aranıza hoş geldim ...
büşranur54
05-13-2008, 23:55
selamün aleyküm arkadaşlar ben büşra nur aranıza sakaryadan katılıyorum i.h.l mezunuyum 20 yaşındayım inşallah güzei paylaşımlarda bulunuruz aranıza hoş geldim :)
Sukut-u Hayal
05-14-2008, 00:00
Aramiza hos geldin ;D
büşranur54
05-14-2008, 00:02
[quote=Turkiye icin Akparti ]
Aramiza hos geldin ;D
[/quote
hoşbuldum :)
aramiza hos geldin http://imgcash6.imageshack.us/img84/557/onionmsnsmileys07yq6.gif
Demokrat
05-14-2008, 00:04
Hosgeldin kardes bende sakaryaliyim bende karasu i.h.l mezunuyum aramizda hemsehrilerimi görmek beni sevindiriyor ;)
RDönmezs
05-14-2008, 00:09
selamün aleyküm arkadaşlar ben büşra nur aranıza sakaryadan katılıyorum i.h.l mezunuyum 20 yaşındayım inşallah güzei paylaşımlarda bulunuruz aranıza hoş geldim :)
Hoşgeldin Sakaryalı..
hos geldiniz kardes..En guzel paylasımları bu forum altında yapmak dileğiyle :)
ENGİNEER
05-14-2008, 00:47
Ahmet abinin hemşehrisi gelmiş (:
Hoşgeldin güzel kardeşim..İnşallah daimi olursun burda..
kendisi aslen artvinli arkadasimizin hemserim memlet nere de soyledi ;D
akgenclik56
05-14-2008, 00:49
aleykümüsselam.aramıza hoşgeldin iyi forumlar
Demokrat
05-14-2008, 00:50
kendisi aslen artvinli arkadasimizin hemserim memlet nere de soyledi ;D
54 herhalde artvinin plaka kodu degil, ona kalirsa bende aslen trabzonluyum ama dogma, büyüme sakaryaliyim ne yapalim simdi 8)
tayyipleyiz
05-14-2008, 00:51
Hoşgeldiniz aramıza, paylaşımların istifadesi duamız olsun ...
ENGİNEER
05-14-2008, 00:52
Şimdi bide bu konu yüzünden tartışma çıkarmış felan (:
Konu kilitlenirmiş (:
BaDe_EsNa
05-14-2008, 00:52
selam imam hatiplim hoşgeldin :) bende imam hatip mezunuyum sizi görünce sevindim ;)
inşaallah daimi olursunuz forumda
anatolia
05-14-2008, 00:55
Aleyküm selam hoşgeldiniz
Demokrat
05-14-2008, 00:55
oo forumda benim gibi ihl ler cok varmis, bir arkadas daha ak listeme eklendi ihl lere torpil geciyorumda nede olsa bizler asimin nesliyiz ;)
Bu parca benden bütün ihl li kardesimlerime gitsin ;9 http://www.youtube.com/watch?v=DO9RsUSeKm0
irfanleyin
05-14-2008, 00:56
hosgeldin sefa geldin büşra nur
akgenclik56
05-14-2008, 00:56
selam imam hatiplim hoşgeldin bende imam hatip mezunuyum sizi görünce sevindim
papucumuz dama atıldı
Biz asımın nesli değilmiyiz >:(
Necip Fazil
05-14-2008, 00:57
Aleykum Selam
VesseLam
BaDe_EsNa
05-14-2008, 00:57
oo forumda benim gibi ihl ler cok varmis, bir arkadas daha ak listeme eklendi ihl lere torpil geciyorumda nede olsa bizler asimin nesliyiz ;)
Bu parca benden bütün ihl li kardesimlerime gitsin ;9 http://www.youtube.com/watch?v=DO9RsUSeKm0
teşekkür ederiz ahhh bir de youtube kapalı olmasaydı da dinleyebilseydik tam süper olacaktı amaa :(
Demokrat
05-14-2008, 00:58
Asimin nesli ihl mezunlarina denilir kardes ;), ihl lere karsi özel bir ilgim vardir cünkü bütün yasaklamalara ragmen ihl de okuyan o insanlarin hepsi takdiri hak ediyor..
_Yeniden_
05-14-2008, 00:59
Aleykümselam...
Hoşgeldin...İyi vakit geçirmen dileğiyle.. :)
Demokrat
05-14-2008, 00:59
ayrimcilik yapiliyor..
pozitif ayrimcilik ;)
Asimin nesli ihl mezunlarina denilir kardes ;), ihl lere karsi özel bir ilgim vardir cünkü bütün yasaklamalara ragmen ihl de okuyan o insanlarin hepsi takdiri hak ediyor..
hayır sadece imamhatiplilere denmez ;)
benim de ilgim varsır hayranlık duyarım en azından benim gibi kaçıp pişmanlık hissetmiyolar :(
neyse bizi dışlamayın fazla :)
BaDe_EsNa
05-14-2008, 01:01
selam imam hatiplim hoşgeldin bende imam hatip mezunuyum sizi görünce sevindim
papucumuz dama atıldı
niye papucunuz dama atılsın ki imam hatipliyim deyince öyle selam vermek geldi içimden sadece ;)
ENGİNEER
05-14-2008, 01:01
Ben imam hatipli değilim ama cidden keşke gönderselermiş...Ama eğer gitseydim şimdi okumuyor olurdum o başka...
Ahmet abi bu arada cidden ayrımcılık yaptın eshefle kınıyoruz (:
Demokrat
05-14-2008, 01:02
Bilmiyorum digerlerinede deniliyor mu ama hic rastlamadim, bana göre ihl li olmak bir ayricaliktir...basbakanimiz dahil cogu kisi ihl dir, evet ayrimcilik yapiyorum ama öss sinavi dahil cok noktada ayrimcilik yapilarak önü kesilmeye calisilan o okullara birakta kendimizce ayrimcilik yapalim ;)
akgenclik56
05-14-2008, 01:03
teşekkür ederiz ahhh bir de youtube kapalı olmasaydı da dinleyebilseydik tam süper olacaktı amaa
youtube yi yönlendirmeli bir siteden izleyebilirsiniz.
google arama sitesine youtube kapalı yazmanız yeterli ordan zaten takip edersiniz geriye kalan kısmını
Demokrat
05-14-2008, 01:04
teşekkür ederiz ahhh bir de youtube kapalı olmasaydı da dinleyebilseydik tam süper olacaktı amaa
google arama sitesine youtube kapalı yazmanız yeterli ordan zaten takip edersiniz geriye kalan kısmını
evet arkadaslar www.atunnel.com yada www.ktunnel.com sitelerinden youtube yi izleyebilirsiniz biraz yavas ama isinizi görür, bizde yasak olmadigi icin catir catir izliyoruz :)
BaDe_EsNa
05-14-2008, 01:05
teşekkürler
hıh şimdi ben bir imam hatipli olarak dinleyim barii ne de olsa bize hediye edildi :D :D :D
Demokrat
05-14-2008, 01:06
Birde ara sira foruma giremeyenler, forum hata verdigi zaman yukaridaki verdigim linklerden foruma sorunsuzca ulasabilirsiniz ;)
akgenclik56
05-14-2008, 01:11
http://www.limk.com/golimk.php?lid=121240
bu sitedende direk olarak youtubeye girebilirsiniz hiç yönlendirilmeden :)kısayolu paylaşmak zahmetten kurtarır:)
Hüdaverdi
05-14-2008, 18:28
ve aleykum selam hoş geldin aramıza :-*
acizane44
05-14-2008, 20:36
Aramıza hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz
büşranur54
05-15-2008, 20:50
hepinizden ALLAH (C.C) razı olsun arkadaşlar çok hoş bir karşılamaydı şuna da bir açıklık getireyim ben artvinliyim ama sakaryadan katıldığım için 54 kullandım hani bi açıklık getireyim dedim sorun olunca :)
Hıfz-ı lisan
05-15-2008, 20:51
Aleykum Selam ve Rahmetullah Hoşgeldiniz..=)
İmamhatipli olmanın ayrıcalığı mezun olduktan sonra anlaşılır derler..Anlayanlardan olma temennisiyle
Mezun olsam da bende anlasam ::) :D :)
Akmehmet_Akif
05-15-2008, 20:55
hoşgeldiniz inşallah iyi vakit geçirirsiniz forumda.
haritaci70
05-15-2008, 20:59
Hoşgeldin büşra sen ha burada ):):):
büşranur54
05-15-2008, 22:26
hoşbulduk ibrahim niye o kadar şaşırdın yaa bizde akçıyız sonuna kadar dimi :-*
Aleykümselam Hoşgeldin büşranur i.h.l.de tanıdığım bi arapça hocası var acaba tanırmısın?
Demokrat
05-15-2008, 22:49
Aleykümselam Hoşgeldin büşranur i.h.l.de tanıdığım bi arapça hocası var acaba tanırmısın?
Adapazari ihl de mi, ismi ney belki bende taniyorumdur ben aihl de bir sene okumustum ama bayagi oldu, yeni hocalardansa bilmem..;)
ve aleyküm selam...hoşgeldin...
yenisin ya...eskimen dileğiyle :-*
Adapazari ihl de mi, ismi ney belki bende taniyorumdur ben aihl de bir sene okumustum ama bayagi oldu, yeni hocalardansa bilmem..;)
İbrahim Birol Ergül..Yeni mi eski mi hiç bi fikrim yok :-\
Müntesip
05-15-2008, 22:55
aleykümesselam ve rahmetullahi ve berakatuh ebeden ve daimen....
ne güzel bir giriş yapmışsınız "aranıza hos geldim".sıcakkanlı ve arkadas canlısı oldugunuz besbelli.yorumlarda karşılaşmak dileğiyle şimdilik selametle !!!
Demokrat
05-15-2008, 23:06
İbrahim Birol Ergül..Yeni mi eski mi hiç bi fikrim yok :-
Eski olmadigi kesin cünkü tanimiyorum, arapca en sevdigim dersdi ve bütün arapca hocalarini tanirim o aicdan tanidigim bir hoca degil ;)
haritaci70
05-15-2008, 23:17
hoşbulduk ibrahim niye o kadar şaşırdın yaa bizde akçıyız sonuna kadar dimi :-*
Yok büşra niye şaşırayım aksine mutlu oldum o kadar reklamın bir işe yaradığını görmek beni mutlu etti:):)
büşranur54
05-15-2008, 23:22
yok arkadaşım ben merkezde okumadım o yüzden söylediğin hocayı tanımıyorum ama bende arapça dersini çok severdim çok zevkli bir derstir gerçekten :)
aramıza Hoşgeldin :) biraz geç oldu ama :-X
büşranur54
05-17-2008, 20:20
aramıza Hoşgeldin :) biraz geç oldu ama :-X
hoşbulduk arkadaşım geç olsun temiz olsun ben bundan yanayım :D
Benide_Kapatın
05-21-2008, 19:54
Aramıza hoşgeldiniz, güzel paylaşım ve yorumlarınızı bekleriz.
Nice Ak günlere...
hoşgeldin hayırlı forumlar..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.