Orijinalini görmek için tıklayınız : Arda TURAN Satılık!
Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 10:51
http://image.tumspor.com/photos/837088695.jpg
Başarılı oyuncu için 12 milyon euro bedel biçen Aslan, Ahmet Bulut'a transfer için yetki verdiBİR BİR GÖNDERİYOR
Keita'yı satan, Elano'ya kulüp arayan Galatasaray, Arda Turan'ı da satış listesine koydu. Radyospor.com'un haberine göre yıldız futbolcuya 12 milyon euro fiyat biçilirken, menajeri Ahmet Bulut'a Arda'nın transferi gerçekleştirmesi için tam yetki verildiği ifade edildi.
TEMASLAR BAŞLADI
Bulut'un İngiltere'de başta Liverpool olmak üzere Totenham ve birkaç İngiliz kulübüyle görüştüğü bildirildi. Bu arada Galatasaray'ın bu kararı Arda'ya da iletildiği ve genç yıldızın, "Yönetim transferim konusunda neyi uygun görürse yerine getiririm" dediği bildirildi.
tümspor
hipermuhafazakar
07-21-2010, 11:24
bu ne çirkin bir başlık, mal mı Arda Turan ??? hadi onlar reyting için fener yalakalığı için böyle başlık atıyorlar ama siz bari azıcık düşünerek yazın Türkiyeninn GALATASARAYIN en değerli fedakar furbolcusu hakkında !!
Ak_Kelebek
07-21-2010, 11:30
Bence yanlış bir karar bu ardanın en az bir sezon daha galatasaray da oynaması gerekir. Umarım yetkililer iyi düşünmüşlerdir.
Başlıktan bende rahatsız oldum ve değiştirdim ertuğrul kardeşim bilgine.
Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 12:17
bu ne çirkin bir başlık, mal mı Arda Turan ??? hadi onlar reyting için fener yalakalığı için böyle başlık atıyorlar ama siz bari azıcık düşünerek yazın Türkiyeninn GALATASARAYIN en değerli fedakar furbolcusu hakkında !!
Bu kadar abartacak birşey yok...
Başlıktan rahatsız oldum deseydiniz değiştirilir ki zaten Ak_Kelebek ablamız değiştirmiş...
Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 12:20
Bence yanlış bir karar bu ardanın en az bir sezon daha galatasaray da oynaması gerekir. Umarım yetkililer iyi düşünmüşlerdir.
Başlıktan bende rahatsız oldum ve değiştirdim ertuğrul kardeşim bilgine.
Bu sene baya bir sıçrama yapacağı söyleniyor ardanın ama ben tam emin değilim sağı solu belli olmuyor... Bence kalması güzel olur ama olmazsa olmaz bir oyuncu değil...
Ne demek abla ben o yönden bakmamıştım başlığa iyi olmuş...
Ak_Kelebek
07-21-2010, 12:22
Eyvallah kardeşim ;1
Olmazsa olmaz diye bişey yok tabi ki bizim alt yapımızda ne mükemmel oyuncularımız var gün geçmiyor ki yıldız futbolcu patlaması yaşıyoruz:V arda giderse de Allah yolunu açık etsin :saygılar:
(gönlüm kalmasından yana)
Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 12:24
Aslında çok yenekli oyuncu ama çabuk şimarıyor ve performansı çok dengesiz....
Dediğiniz çok doğru bizim alt yapımız barcanınkiyle bile yarışacak çapta...
Ak_Kelebek
07-21-2010, 12:37
Bizim çocuklar yetenekliyse suç bizde değil napalım şanslı ve BÜYÜK bir TAKIMIZ biz ! :evet:
Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 12:39
Bizim çocuklar yetenekliyse suç bizde değil napalım şanslı ve BÜYÜK bir TAKIMIZ biz ! :evet:
:güzel: evet altyapı işi her yiğidin harcı değil......
redyellow
07-21-2010, 12:45
12 milyon azdır, bu fiyata arda satılırsa yazık olur.
Adı sanı duyulmamış ne olduğu belil olmayan adamlara bile 5 milyon ödeniyorken arda kalitesindeki birisine 12 milyon çok az diye düşünüyorum.
Ak_Kelebek
07-21-2010, 12:46
Biz ne büyüklere alt yapıdan yetişen yenekler vermişiz. Övünmeye aslında ordan başlarsak söyleyecek sözümüz de çok. Varın gerisini sizler düşünün ;D
Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 12:52
12 milyon azdır, bu fiyata arda satılırsa yazık olur.
Adı sanı duyulmamış ne olduğu belil olmayan adamlara bile 5 milyon ödeniyorken arda kalitesindeki birisine 12 milyon çok az diye düşünüyorum.
Bencede az bi 20 milyonu hak ediyor....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.