Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşımız gökmen in" nin sanat müziği albümünü paris hilton tanıttı...!!!
ömer faruk
04-22-2009, 12:04
http://img25.imageshack.us/img25/1401/v96cdy40lh3meoveebvda.jpg
paris hilton'nun sanat müziği albümünün tanıtımıyla sanat dünyasına görkemli bir adım atan gökmen sevenleriyle istanbul
hiltonda buluştu http://www.iskenderunforum.org/forum/Smileys/adil1/smiley.gif)
kendisinden çok paris hiltonla ilgilenilmesine kızan gökmen, "türkiyede sanata ve sanatçıya verilen önem " işte diyerek , tanıtım galasını
terk etti,
sevenlerde terk eder albümü tüm müzik marketlerde
Ak_Kelebek
04-22-2009, 12:25
:D :D :D ben bu programı biliyorum photofunia ile yapmışsın gökmen :d ama başarılı olmuş.hayırlı olsun albümün;D
Hayırlı olsun kardeşim :w: Bize de almak düşer artık :)
Artık bir imzalı albümde bize verir:)
ömer faruk
04-22-2009, 12:44
gökmen kardeşim bişey soracaktım ya paris hiltonu bırakıp nasıl gittin ya:karizmatik:
inanmıorum ya :D resimden ziyade açıklamalar .... :D
artık yanınada yaklaşamayız... şöhret bu başka şeye benzemez :D
gökmen abi albüm mü çıkarıyor ??? :D
dünyadan haberim yok :)
Ömer kardeşim ALLAH c.c iyiliğini versin bu ne yahu :w: ama yakışmışız dimi Paris HİLTON,la :D Biliyordum bir gün meşur olacağımı zati :D
Emeğine sağlık canım kardeşim güldürdün bizi ;1 (+)
Ertuğrul ÖZGÜL
04-23-2009, 22:20
Ömer kardeşim ALLAH c.c iyiliğini versin bu ne yahu :w: ama yakışmışız dimi Paris HİLTON,la :D Biliyordum bir gün meşur olacağımı zati :D
Emeğine sağlık canım kardeşim güldürdün bizi ;1 (+)
gökmen kardeşim sen daha iyilerine layıksın bence yakışmamışsınız neidüğü belirsiz bir kişi yetenekli arkadaşım keşke başka bir ünlüyle tanıtsaymış....
gökmen kardeşim sen daha iyilerine layıksın bence yakışmamışsınız neidüğü belirsiz bir kişi yetenekli arkadaşım keşke başka bir ünlüyle tanıtsaymış....
Çok ısrar etti be yalvar yakar oldu ayaklarıma kapandı dayanamadım ne yapim insan oda sonuçta ;ı: :D:D
Tarantula_
04-23-2009, 22:44
Gökmen Hayırlı olsun kardeşim :D
Artık imzalı bir album yolllarsın bizede...
Havamız olur canımm :D:D
Gökmen Hayırlı olsun kardeşim :D
Artık imzalı bir album yolllarsın bizede...
Havamız olur canımm :D:D
Menejerim Ömer Faruk kardeşim onunla görüşün halleder :w:
Tarantula_
04-23-2009, 22:51
Vaay sende girdin ha menejer olayına tanımıyorsun bizi :V :ağla::şaşkın: :w:
Vaay sende girdin ha menejer olayına tanımıyorsun bizi :V :ağla::şaşkın: :w:
ALLAH c.c o günleri göstermesin canım kardeşim;1
Tarantula_
04-23-2009, 23:01
ALLAH c.c o günleri göstermesin canım kardeşim;1
Amin...
Senin öyle bir şey yapmayacağını biliyoruz zaten. Maksat muhabbet...;1
ömer faruk
04-24-2009, 12:09
evet gördünüz arkadaşlar gökmen beyle her önüne gelen görüşemez önce bi randevu falan almanız gerekiyor yalnız hazirarna kadar görüşütünüz görüştünüz yoksa unutun çünkü turneye çıkıyoz:karizmatik:yakında hangi tarihte nerdeyiz onuda sölicem şuan ayarlıyoz:karizmatik:
Tarantula_
04-24-2009, 15:08
evet gördünüz arkadaşlar gökmen beyle her önüne gelen görüşemez önce bi randevu falan almanız gerekiyor yalnız hazirarna kadar görüşütünüz görüştünüz yoksa unutun çünkü turneye çıkıyoz:karizmatik:yakında hangi tarihte nerdeyiz onuda sölicem şuan ayarlıyoz:karizmatik:
Gitariste ihtiyacınız varmı :D
ömer faruk
04-24-2009, 15:20
Gitariste ihtiyacınız varmı :D
sizin gibi 75 aday var bizle çalışmak isteyen size form verelim ve deneyelim nasıl çalıyosunuz karar verince biz sizi ararız:karizmatik:
Tarantula_
04-24-2009, 15:23
sizin gibi 75 aday var bizle çalışmak isteyen size form verelim ve deneyelim nasıl çalıyosunuz karar verince biz sizi ararız:karizmatik:
Ömer bize bir kıyak yaparsın artık... :karizmatik: ;D :utangaç:
gökmen yeni albümün hayırlı olsun :saygılar:
birde paris hilton tanıttıı valla süpperrr:D:D:D:D
Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 18:14
Çok ısrar etti be yalvar yakar oldu ayaklarıma kapandı dayanamadım ne yapim insan oda sonuçta ;ı: :D:D
haklısın türk kalbi dayanmıyor birde müslüman olunca insan kırmak imkansızlaşıyor haklısın kırmak sana yakışmazdı:) :D ;ı:
Necip Fazıl
04-24-2009, 18:29
Abi daha bizi görmezsin yaaa... :hihi2: ;D
ömer faruk
04-24-2009, 20:17
İlahi ömer abi:D:D:D
ufaklık senide benim yardımcım yapimmi:karizmatik:
ufaklık senide benim yardımcım yapimmi:karizmatik:
süper olur:D
ömer faruk
04-24-2009, 20:24
süper olur:D
sırada 1297 kişi bekliyo düşünelim biz sana heber verrriz:karizmatik:
sırada 1297 kişi bekliyo düşünelim biz sana heber verrriz:karizmatik:
vıyyy birde bekliycem mi ben nerelerden teklif aldım haberin var mı senin:)
Ben ceketimi koysam yine kazanırım:)
ömer faruk
04-24-2009, 20:32
vıyyy birde bekliycem mi ben nerelerden teklif aldım haberin var mı senin:)
Ben ceketimi koysam yine kazanırım:)
beklicen tabi ufaklık şuan sırada ki kişilerin ismini bi söylesem o küçük dilini yutarsın bi isim verim bari paris hilton bir angele julia bunun gibi bi kaç kişi işte ya :karizmatik:
beklicen tabi ufaklık şuan sırada ki kişilerin ismini bi söylesem o küçük dilini yutarsın bi isim verim bari paris hilton bir angele julia bunun gibi bi kaç kişi işte ya :karizmatik:
iyi o zman ben yengelerime öncelik veriyim:w::w::w::w:
ömer faruk
04-24-2009, 20:35
iyi o zman ben yengelerime öncelik veriyim:w::w::w::w:
eferim uza şimdi tükanın önünü kapatma:karizmatik:
"Beritan"
05-31-2009, 11:03
:w::w: Hangi arayla albümü çıkardın gökmen ???:w:
Birde senin şu paris hilton türkiyeye gelmiş sevabına tanıştır bizi:w::w::w:
Tarantula_
05-31-2009, 11:06
:w::w: Hangi arayla albümü çıkardın gökmen ???:w:
Birde senin şu paris hilton türkiyeye gelmiş sevabına tanıştır bizi:w::w::w:
Ooo kardeşim sen nasıl habersiz kaldın Gökmen abiye solo yapıyoruz şuan yakında tüm müzik marketlerde... :güzel::w:
"Beritan"
05-31-2009, 11:16
Öylemi yaa nasılda haberim olmamış aslında banada uçan kuşlar söylemişti yoksa haberim olmadan solo albümüde kaçırcaktım:( iyi merakla bekliyorum imzalı olsun benimkisi:karizmatik:peki bu sefer tanıtımda hangi dünyaca ünlüyü tanıttırcaksınız?????:hihi2:
ömer faruk
06-01-2009, 11:42
Öylemi yaa nasılda haberim olmamış aslında banada uçan kuşlar söylemişti yoksa haberim olmadan solo albümüde kaçırcaktım:( iyi merakla bekliyorum imzalı olsun benimkisi:karizmatik:peki bu sefer tanıtımda hangi dünyaca ünlüyü tanıttırcaksınız?????:hihi2:
o da süpriz olsun herkes o küçük dilini yutacak:karizmatik:
Terennüm
06-01-2009, 11:44
sony müziktenmi çıkmıştı:)
"Beritan"
06-01-2009, 13:45
Gökmen seninki dün tvde gördüm güzel kadın değildi yaa türkiyede güzel kızlar varken nerden bulursun paris hiltonu bişeye benzese:utandım::P::w::w:solo albümde bari yanlış bir hataya düşmeyin:hihi2::hihi2:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.