Orijinalini görmek için tıklayınız : ARKADAŞLAR CHP Yİ PROTESTO İÇİN HAZIR MIYIZZ !!!!!!!!
arkadaşlar chp yı protesto edelım mı düşüncelerinız nelerdir ? eğer edersek proteso biçimımız nasıl olsun tepkimızı nasıl dile getirebılıriz
acizane44
05-31-2008, 18:24
Aynı başlıktan birtane daha vardı ;)
hipermuhafazakar
06-01-2008, 16:01
başlığı görünce gülmeye başladım ,, konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederim...YAHU HANGİ YAPTIKLARINI PROTESTO EDECEĞİZ ?? ADAMLARIN HER HALİ ANTİ-MİLLET
yooo fırın ekmeği çok yersek onlar gibi aptallaşırız.. :D :D :D :D
hipermuhafazakar
06-01-2008, 16:13
sizin chp yi karıştırabilmniz için çok fırın yemeniz lazım ;D
bizim CeHaPes ile hiçbir işimiz olmaz ! Millete anti / statükonun seçilmiş adamlarının ancak kahpeliklerini ortaya çıkarma işimiz olur. Siz azgın azınlığın gizli iktidarlığını omzunuzda taşımaya devam edin
ethemkara1
06-01-2008, 17:05
:D :D ;D ;D
YavuzSultanSelim
06-01-2008, 17:53
bu gün CHPvar akp var yarın sadce CHPvar ;)
o günleri ancak rüyanda görürsün
Allahın İzni İle Sandığa Gömücez bidaha ki seçimlerde
rüyada bile göremez çok zorrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ;D
YavuzSultanSelim
06-01-2008, 17:58
yok siz şu anda rüya görüyosunuz
burda ötüne birşey olmuyor canım gel sandığa ;)
ne deyyon allah aşkına ya boşa zaman tüketme ya siz kimsiniz kardeşim gördük sizinde ne olduğunuzu HALA KONUŞMAYA DA YÜZÜNÜZ VARYA HELAL OLSUN..
YavuzSultanSelim
06-01-2008, 18:06
biz sandığa gelelimde siz nasıl geklceksiniz.kapalı partiylemi :D
bizi hukuk değil HALK sandığa götürür
YA NE BOŞ KONUŞUON SOLAK YA dolu konuş biraz :P
YavuzSultanSelim
06-01-2008, 18:12
biz sandığa gelelimde siz nasıl geklceksiniz.kapalı partiylemi :D
bizi hukuk değil HALK sandığa götürür
sandığada götürür sandığada gömer :P
kimin kimi gömdüğü belli. dönde biraz aynaya bak son mesajım bu sana biraz sonra yolculuğun başlar zaten
Tarih: 17 Temmuz 2007
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tek başına iktidar olamadıkları takdirde "siyasetten çekileceğini" söyledi.
Tarih: 28 Nisan 2008
CHP 32. Olağan Kurultayı´na tek aday olarak katılan Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 1021 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. Baykal, 9 Eylül 1992 tarihinde CHP´nin 25. Olağan Kurultay´da ilk kez genel başkan seçilmişti. Not: son 50 yılda hiç iktidar olamazken çareyi yine Baykal'da buldu.
Evet kardeşim, bugün CHP var, Ak parti var. Yarın belki Ak Parti olmayacak, ama chp hep var olmaya devam edecek. Çünkü biz chp gibi "yüzsüz" değiliz! Halk istemediğinde gitmesini de biliriz.
:D :D :D :D :D
HİÇ GÜLECEĞİM yok tu bırakmaz heeeeeeeeeeeeeee
O ZAMAN KAÇ SENEDEN BERİ NEDEN İKTİDAR OLAMIYOR HALA CHP
evet chp herzaman olacak ve CeHalet Partisine oyveren cahiller herzaman olacak
tayyipleyiz
06-01-2008, 18:23
CHPülkenin teminatıdır :)
Başındaki nesi ... :)
Hüdaverdi
06-01-2008, 18:25
chpden anca saksafon aleti olur,çala çal koy kenara ;)
protesto etmemiz için karşımızdakilerin adam gibi adam olması lazım,cahillere verilecek cevabımız yok çok şükür :-*
amaannnnnnnnnnnn çok korktummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
deniz DEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nolur SEN GEÇME BAŞIMIZAA :D :D :D :D :D :D
SEN MEKANA GÖRE Mİ EN KÜLTÜRLÜ İNSANLARI SEÇİYORSUN..
tabii canımm size göre açık saçık batıya özenti insanlar her zman daha kültürlüdür
MEDENİYETSE AÇMAK BEDENİ DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ(M.AKİF)
Düş Sokağı Sakini
06-01-2008, 18:30
protesto etmemiz için karşımızdakilerin adam gibi adam olması lazım,cahillere verilecek cevabımız yok çok şükür :-*
cahilolan belli CHP seçmeni en kültürlü seçmendir.bknz kadıköy bakırköy şişli ;)
yoo orada yaşayan insanların kültürlü olduğunu nerden çıkardın. bence kültürsüzler.
cahilolan belli CHP seçmeni en kültürlü seçmendir.bknz kadıköy bakırköy şişli ;)
hee evet bakirkoy :D
ya neye göre en kültürlü olduğunu söylüyorsun sen bunu açıklarmısın
tam saçmalamışsın.iktidar partisinin her türlü çabasıma rağmen Chp nin oyları yüzde otuza yaklaştı..halk CHPyi hiç bir zaman bırakmaz.CHPher zaman olacaktır.sizde refah gibi uçup gitceksiz.
Hiç güleceğim yoktu vallahi. Yüzde 30'muş. :D Oy toplamak için sahte parti evlilikleri yapan Ak Partiydi, değil mi? Baykal'da sevinçten çıkamamıştı evden.
Hüdaverdi
06-01-2008, 18:32
3 ilden ilçeden fazla ileri gidemezsin arkadaş :-* unutmuşsun beşiktaşta sizin.
Bakırköyü kaybetme ihtimaliniz yüksek,yerel seçimlede partizanlık yapmak cahilliktir ;)
lan bana anlatma oraları hergün şişlide neler yapıldığını ben biliyorum
KAmusal mışş
06-01-2008, 18:37
tabii canımm size göre açık saçık batıya özenti insanlar her zman daha kültürlüdür
saptırma en kültürlü seçmen bizde inkar edemezsiniz.
kültürünüzü sevsinler sizin
kültürlülerin partisi olmaya devam edin
neye göre kültürlüyse artık
Kültürlüler öyle oluyosa biz kültürsüz kalalım 8)
Kültürlüymüş :D
kültür ölçme cihazı filan var da biz mi bilmiyoruz kardeş
Makineyle seçmenin kültürünü ölçtünüz herhalde
Düş Sokağı Sakini
06-01-2008, 18:38
3 ilden ilçeden fazla ileri gidemezsin arkadaş :-* unutmuşsun beşiktaşta sizin.
Bakırköyü kaybetme ihtimaliniz yüksek,yerel seçimlede partizanlık yapmak cahilliktir ;)
akp boşuna sulanmasın .hepsinden havasını alcak.kendielindekileri tutmaya çalışsın. :D
iyide hüdaverdi ak partili değil diye biliyorum ben
Düş Sokağı Sakini
06-01-2008, 18:38
lan bana anlatma oraları hergün şişlide neler yapıldığını ben biliyorum
cahillik çıktı.lan larda yola çıktı.Kültür abideleri
ne var lan! sana ne lan! defol git lan! şimdi başlıcam ben sana lan!
ya sabahtan beri boş konuşan sensin ben hiç değilse senin gibi boş boş konuşmuyorum kültürlü sen misin acaba ;)
Hüdaverdi
06-01-2008, 18:39
akp boşuna sulanmasın .hepsinden havasını alcak.kendielindekileri tutmaya çalışsın. :D
Partiden çok ilçeye kimin daha fazla hizmet vereeğini araştırmanı tavsiye ederim,aday olanların daha önce neler yaptığı,ne gibi eğitim aldıklarını vs. vs. Mustafa Sarıgül her ne kadar chpli olsada genel başkanınızla kavgalı olduğunu unutma ;) Sarıgül'ün chp den ihraç edildiğinide hatırlatırım,Sarıgül'ün başarısı deniz baykalın başarısı değil arkadaş,ak partiden aday olsa yinede sarıgül kazanır seçimi,dediğim gibi yerel seçimlerde partizanlık yapmak cahilliktir :-*
bizim kültürümüzün artmasına gerek yok artmış artacağı kadar zaten merak etme ve kime vereceğimizide biliyoruz oyumuzu..
SİZİNDE İNŞALLAH BEYNİNİZ ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞINDA AKPARTİ OY VERECEKSİNİZ ;)
KAmusal mışş
06-01-2008, 18:43
saptırma en kültürlü seçmen bizde inkar edemezsiniz.
kültürünüzü sevsinler sizin
kültürlülerin partisi olmaya devam edin
neye göre kültürlüyse artık
Kültürlüler öyle oluyosa biz kültürsüz kalalım 8)
Kültürlüymüş :D
kültür ölçme cihazı filan var da biz mi bilmiyoruz kardeş
Makineyle seçmenin kültürünü ölçtünüz herhalde
sizinde kültürünüz arttığında sizde CHP ye oy vermeye başlııcaksınız. ;D
Hadi ya bak bak baaak
Demek kültürlü olmak böyle bir şey.
Önüne gelene hava yaparak bilmişlik taslayarak mı kültürlü olunuyomuş??
Ben çok şükür o parti kılıfına bürünmüş bi avuç insan topluluğuna oy vermeyecek kadar kültürlüyüm 8)
Kültürsüz diye küçük gördüğünüz insanları sahiplenemediğiniz için bu haldesiniz.
Yazık sizin gibi kültür fışkırması yaşayan cahillere!
ENGİNEER
06-01-2008, 18:43
SalakFadıl senin işin gücün yok mu neden kendi sitenizde rahatça konuşabilmek varken burada banlanmak için uğraşıyorsun?
Hani adam gibi bişeyler yazsan neyse..Ddaha ilk kurduğun cümleyi yüzüne çarpmışlar rezil olmuşsun...
Solakmıdır nedir
(:
SalakFadıl senin işin gücün yok mu neden kendi sitenizde rahatça konuşabilmek varken burada banlanmak için uğraşıyorsun?
Hani adam gibi bişeyler yazsan neyse..Ddaha ilk kurduğun cümleyi yüzüne çarpmışlar rezil olmuşsun...
Solakmıdır nedir
(:
:D :D :D :D :D
Düş Sokağı Sakini
06-01-2008, 18:47
yok ben dayanamıcam bu geri zekalı aptala hakaret edicem. sabahtan beri bunu istiyor. sen deli manyak salakmısın kardeşim. defolup gitsene işine ya. evin yoksa bizim köyde öküzlerin ahırında bir yer ayarlayabilirim sana çok iyi anlaşırsınız..
sinirlenmeyin zaten atıldı :D :D
ENGİNEER
06-01-2008, 18:49
yok ben dayanamıcam bu geri zekalı aptala hakaret edicem. sabahtan beri bunu istiyor. sen deli manyak salakmısın kardeşim. defolup gitsene işine ya. evin yoksa bizim köyde öküzlerin ahırında bir yer ayarlayabilirim sana çok iyi anlaşırsınız..
Tolga beni neden sana benzettiklerini şimdi anladım...
Sende benim gibi bir şerefsiz görünce ona ''şerefsiz'' demekten çekinmiyorsun..
Kendini ona angut demekten alıkoyamıyorsun..
Aslında hakaret bize yakışmaz ama bu anlatılamaz bişey..Ona sayarken sevk alıyorum bende senin gibi...
Helal olsun...
Zaten ban yedi (:
Düş Sokağı Sakini
06-01-2008, 18:50
yok şimdi içimde birikeni ben dışarı vurayımda giderse gitsin. pek alışık değilim böyle birikimlere. direk söylemek lazım..
Tolga beni neden sana benzettiklerini şimdi anladım...
Sende benim gibi bir şerefsiz görünce ona ''şerefsiz'' demekten çekinmiyorsun..
Kendini ona angut demekten alıkoyamıyorsun..
Aslında hakaret bize yakışmaz ama bu anlatılamaz bişey..Ona sayarken sevk alıyorum bende senin gibi...
Helal olsun...
Zaten ban yedi (:
hak edene iyi veya kötü hakkını vermek lazım (;
Demokrat
06-01-2008, 19:44
Chp yi zaten halk sandikta protesto ediyor 8)
Deniz baykal genel başkan olduğu sürece chp iktidar olamaz
ultrAstribun
06-02-2008, 21:23
Tuncay Özkan canavarının Chp'ye üye olmasını bile kabul etmeyen,Mustafa Sarıgül'ün kendine rakip olmasını engelleyen ve demokrat biriyim diye geçinen baykal tekelcili oyununu oynuyor.
Tarihe bir geri dönelim.
1946 zihniyeti öncesini hatırlayalım.
Hatırladının değil mi herşey tekelci sistemin elindeydi.
İşte 60 sene öncesinden kalma Baykalla karşı karşıyayız.
tayyipleyiz
06-23-2008, 23:20
Ak parti dediğin yerde CHP yi, CHP dediğin yerde de AK Partiyi anlatmışsın ... Ne güzel takdir ettim seni. Ama özneleri yanlış yere yazmışsın .... :)
BaDe_EsNa
06-23-2008, 23:23
chpyi neden protesto ediyorsunuz.
işçiyi, emekçiyi, kemalizmi savunduğu için mi, laikliği, savunduğu için mi?
chp refah bir toplumun, bağımsız bir türkiye için ve gelişmiş bir toplumun bütün insanları rahata ersin die uğraşıyor.
vayyyy beee chp neymişte bizim haberimiz yokmuş :D :D
gelişmiş toplumun bütün vatandaşları rahata ersin diye değilde isterseniz sadece kemalistler türban karşıtları falan rahata ersin deyin sanırım daha doğru olur
ayrıca özelleştirmelerle ülkenin satıldığı falan yok bunu siz mi anlayamıyorsunuz yoksa biz mi anlatamıyoruz acaba
Hıfz-ı lisan
06-23-2008, 23:33
parayla mitinglere insan kalabalığı (kuru kalabalık) gösteren de chp dir.. (ak partinin bu yada buna benzer bir tutumu yoktur!)
Siyasi simge budalalığı altında kimse başörtüsü takmaz..Saçmalık..
tayyipleyiz
06-23-2008, 23:38
:D
bak şimdi. türbana saygımız şurada biter.
siyasi simge haline getirilmeye başlandığı anda yani.
ayrıca kafayı iyice türbanla bozmuşsunuz. devletin dini olmaz. dindarıda, dinsizide, hangi dinin insanıysa olsun ülkede herkes eşittir. ama birisi keyf içinde yüzerken birileri sefaletten ağzı kokuyorsa bursa sorun vardır. buda ona kömür dağıtmakla bitmez. iş sahası kurucaksın. ayrıca siz chpyiniye anlayamıyorsunuz, çünkü babanızın lafından başka birşey bilmiyorsunuz. okursanız öğrenirsiniz ama ana, baba, abiler, şeyhler, imamlardan aldığınız lafları söylüyorsunuz.
peki özelleştirme ülkeyi satmak değilde nedir.
özelleştirme böyle yapılmaz.
ülkenin temel taşları satıldı hala bakıyorsunuz.tüpraş, bankalar, türk telekom, vs.
Sen uzaylımısn kardeşim ya ... Hangi CHP bu ...
Tek parti dönemini özleyen, postalları seven, postal giyeni öven, anayasa bekçisi, Anaysanın Mahkemesinin Baba müdavimi, olmazsa olmazı Laiklik (!) olan sözde demokratik; özde İsmetçi, Cehalet bayrağını göndere çekmiş ... Darbe rüyaları ile yatıp, kalktığında postal boyayan bir CeHaletPe ...
Sen o CHP yi uzaylılara anlat... :)
Hıfz-ı lisan
06-23-2008, 23:39
Onlar niçin örtündüklerini bilmeyen insanlar (fazla oldukları düşüncesinde değilim,düşünmek istemiyorum,çünkü hakkıyla takan insanlara dahi o gözle bakılması büyük yanlışlık)..herkesi o düşüncenin içinde bağdaştırıp simge diye telafuzda bulunmak uygun olmasa gerek. :).
BaDe_EsNa
06-23-2008, 23:47
benim anlamadığım da madem bu chp bu kadar iyi de niye senelerdir iktidara gelemiyor bir türlü
ya da parti içinde bile anlaşmayı sağlayamayan bu chp mi ülkeyi çok iyi yönetecek
ya da Atatürk'ün arkasına saklanarak herşeyi yapan kemalizmi kullanan bu chp mi ülkeyi kurtaracak
benim için boş sözden kuru laftan başka bişey ifade etmeyen bu chp mi iyi yani şimdi
peeehh güleyim bari :D
Hıfz-ı lisan
06-23-2008, 23:48
Ak Parti sizin ve sizin gibilerin kaybettiği değerleri ortaya çıkarmak için çaba sarfettikce buna dayanamıyorsunuz..
pardon türbancılar derken?
Hıfz-ı lisan
06-23-2008, 23:50
Chp Ak Parti kadar güven uyandıramadı demek ki şuan iktidarda chp değil hak eden Parti (miz) var :) Bundan sonrada olmaya devam edecek inşaallah..[i]
tayyipleyiz
06-23-2008, 23:51
hadi chp liler uzaylı.
Ak Parti liler ne eki.
ayrıca dii bütün birisi chp li olamaz mı?
postalı özleyen biri değiliz. ama ülke temelini tehikeye atacak bir durum olduğu zaman ve halk müdahale etmediği zaman ordunun olmasını isteriz.
chp, akpnin batırdıklarınıtemizliyor.
ülke şuan rahatsa chp olduğu içindir.
kimse bana Ak Parti ülkeyi batırmadı diyemez. oyunuz boşa gitmesin diye avunuyorsunuz ama hırsızlarda çok kolpa türbancılarda.
Postalı özlemem diyorsun, ordunun olmasını isteriz diye de ekliyorsun. kendi kendini çürütüyorsun.
Dini bütün CHP li olurmu? sizinkiler yanıtlamış ; Cami cemaatinin % 90 ı CHP li demiş. Biz iananmadık ama ...
Evet AKP CHP yi batırdı. Ülke feraha çıktı. Yakında kendi fişinizi kendiniz çekeceksiniz. Böcek möcek derken, Tankın altında kalmayın ...
Oyumuzu BOŞ bir CHP ye atmadık boşa gitmedi yani ... Bak iktidarız, yarın da olmaya devameeceğiz. Türban konusu da er geç meşru zeminde çözülecektir. Gıkınız bile çıkmayacak. :)
BaDe_EsNa
06-23-2008, 23:54
özelleştirme yapılan yerlerde millet yan gelip yatıyordu 1kişinin rahatça yapacağı işi 6-7 kişi yapıyor ay sonunda tıkır tıkır parasını alıyordu
özelleştirmeden önce bunlar devletin sırtında parazitten başka bişey değildi
ayrıca hala %51'i devlete aitken nasıl satılmış oluyor anlamıyorum
özelleştirme oldu ülke zenginleşti
bundan 5 yıl önce biz sırf borçlanıcaz aman borçlanmayalım diye savaşa girerken şimdi gap projesi için milyon dolarlar harcıyoruz hemde hiç borçlanmadan
anlayın artık Ak Parti devletin sırtındaki parazitleri temizledi
ama malesef partimizin başarısız olduğu noktalarda var mesela hala ülkeyi sizden ve sizin gibi sözde vatanseverlerden kurtaramadı
tayyipleyiz
06-24-2008, 00:10
ben diyorum ki ülke sizin gibi şeriatçılara kalırsa ancak ordu gelir.
ayrıca neden chpbaşa gelemiyor, çünkü2 parça köüre tav olan bir halk var. parayla masumhalkı kandırıyorsunuz.
bizim kaybettirdiğimiz değerler ne, din mi, isteyen dinini,ibadetini yapıor zaten.
biz değil herkes atatürkün arkasında duralı zaten.
sizde peygamberin arkasına sığınıyorsunuz o zaman.
Hocam ne diyorsun bir anlasam seni ya ... ;)bende doğalgaz işi yapıyorum. Hani kömür satışları durdu diyorsan ... ???
Biz Allah' a sığınıyoruz. Hz . Peygambere inanıyoruz. Onun için doğru cümle kur istersen ... Seviyen olsun. :)
BaDe_EsNa
06-24-2008, 00:13
biz şeriatçı mıyız ki önce bil öyle konuş kardeşim şeriatçı olsak sokakta yarı çıplaklar olmazdı mesela hem ayrıca biz onlara da bişey demiyoruz sadece tek istediğimiz biz nasıl onlara karışmıyorsak karışmamalıysak sizlerde bize karışmamalısınız bırakın dinimizi yaşayabilelim bırakın okuma hakkımızı elimizden almayın artık bir laikliktir tutturmuşunuz acaba Atatürk'ün diğer ilkelerini mi unuttunuz yoksa onları uygulamak işinize mi gelmiyor
Hıfz-ı lisan
06-24-2008, 00:17
böyle cümle kuran kişi yazılanları da anlamayacaktır (anlamak istemeyecektir) muhtemelen..selametle :)..
bence protestaya filan gerek yok...
NEDEN Mİ?
chp işini yapıyor biz ne yapıyoruz ona bakmak lazım
Chp anti millet görevini dört dörtlük yaparken biz ne yapıyoruz
Vesselam
axwell84
07-15-2008, 00:05
CHP'yı yer yönüyle protesto etmek lazım ama sırf CHP'yı de değil, Atatürk döneminin sonrasındaki bütün kurulmuş ve iktidara gelen bütün partileri protesto etmek lazım!!
Çünkü Atatürk döneminde borç yoktu, Şimdi borç gırtlaga dayandı ve borçun onunu açan insanı yani İsmet İnönü'yü ve sonraki dönemde borcu borçla kapatmaya çalışan zihniyetleri ve partileri protesto ediyorum!!
Demokrasi çığırtkanlarını protesto ediyorum ve sözde demokrat olduğunu söyleyen fakat demokrat olmayan partileri ve insanları protesto ediyorum!!
Türkiye Cumhuriyeti'nin topraklarını satan iktidarlarları şu cümlelerle protesto ediyorum, "Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. " !!
Geniş Ortadoğu Projesini destekleyen zihniyetleri ve partileri protesto ediyorum!!
Bizi Gümrük Birliğine sokan zihniyetleri ve partileri protesto ediyorum!!
AB'nin çifte standartlarına ses çıkaramayan zihniyetleri ve partileri protesto ediyorum!!
Ülke kaynaklarını ve kilit kuruluşları özelleştiren zihniyeti protesto ediyorum!!
Anayasa ile dokunamazlığa saklanan ve millete hesap vermeyen zihniyetleri protesto ediyorum!!
Bu eğitim sistemini bize reva gören ve hale milli bir eğitim sistemi yapmayan zihniyetleri ve partileri protesto ediyorum!!
İktidara gelen ve ceplerini doldurma derdine düşmüş zihniyetleri ve partileri protesto ediyorum!!
Türkiye Cumhuriyetini, AB'ye bizi şikayet eden zihniyeti protesto ediyorum!!
42 AKP, 24 CHP ve diğer partilerdeki haklarından dava açılan milletvekillerini protesto ediyorum!!
Protesto edicek o kadar çok şey varkii aslında hangi birini söyliyelim ki...
murat kurt
07-15-2008, 00:06
Chp yi protesto etmek gereksiz,neresini p. edeceğiz ki..
Supraliminal
07-15-2008, 21:56
ben buna benzer bir konu açmıştım fakat hiç dikkate alınmadı bazı kimseler hariç :(
tayyiperdogan57
07-15-2008, 22:57
chpnin yaptigi seyler ak partini itibarini yukseltiyor bence chp boyle devam etsin :D
chpnin yaptigi seyler ak partini itibarini yukseltiyor bence chp boyle devam etsin :D
katılıyorum çok doğru :D :D :D
baykala çürük domates atsak bile anlamaz ;)
tayyiperdogan57
07-15-2008, 23:05
katılıyorum çok doğru :D :D :D
baykala çürük domates atsak bile anlamaz ;)
evet o yer o domatesleri malum kan yapiyor ve ya$i geregi dinlemesi gerekirken siyaset ve iftira atiyor :D
hakansükür
07-16-2008, 03:00
Gerek yok bence Cho bayacağı kadar batmış.Pinti ve bitmiş bir parti eylem yapmak iyi değildir.Bana kalırsa MHP karşı eylem yapalım
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.