Orijinalini görmek için tıklayınız : Askerin Başörtüsü Hazımsızlığı Devam Ediyor
Hüdaverdi
04-12-2008, 01:18
‘Minik Kalplerle El Ele Projesi’ kapsamında düzenlenen programda başörtülülerin kalpleri bir kez daha kırıldı.
Türkiye çapında, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı, yurtlarda yaşamak zorunda kalan çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek ve onları geleceğe daha donanımlı taşıyabilmek amacıyla başlatılan ‘Minik Kalplerle El Ele Projesi’ kapsamında memleketi Şanlıurfa’ya gelen Ferhat Göçer, kurtuluş kutlamaları için 11 Nisan Stadı’nda konser verdi.
Konser öncesi, aralarında Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, AKP Şanlıurfa Milletvekilleri Yahya Akman, Ramazan Başak, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kemal Emren’in de aralarında bulunduğu protokol tribününde askeri yetkililerin yanına oturan bazı başörtülü kadınlar, yanlarına gelen üniformalı askerler tarafından uyarıldı. Uyarı üzerine bazı başörtülü kadınlar arka sıralara geçerken, protokolde bulunan ve gerginliği fark eden bazıları ise başörtülerini çıkararak oturmaya devam etti.
Konserde bile uygulanmaya başlayan başörtüsü yasağına ise izleyenler tepki gösterirken Başörtüsü bilmecesinin hala sürmekte olması toplumda kanayan bir yara halinde durmaya devam ediyor.
http://img388.imageshack.us/img388/6159/2916700110420082gx7.jpg
tevhidhaber
Hüdaverdi
04-12-2008, 01:20
Ayıp,çok ayıp.Adilik bu yapılan.Evlatlarını askere alırken "annen örtülü mü" diye sormuyorlar her nedense.Oğlu şehit olunca koluna girmeyide biliyorlar,üzüntülerinide dile getiriyorlar.
Bukalemun gibiler.
RDönmezs
04-12-2008, 01:24
>:( torunları doğuda vatan için şehid düşer bu sosyete bebeleri nenelerini yanlarında oturmalarına izin vermez sen kimsin hehh.? >:( silkelerim adamı bee yeter yahu.. >:(
bakta şu resime biraz insanlık gör..
http://img129.imageshack.us/img129/6818/basbakankadinyaslilarlaro7.jpg
BaDe_EsNa
04-12-2008, 01:26
Ayıp,çok ayıp.Adilik bu yapılan.Evlatlarını askere alırken "annen örtülü mü" diye sormuyorlar her nedense.Oğlu şehit olunca koluna girmeyide biliyorlar,üzüntülerinide dile getiriyorlar.
Bukalemun gibiler.
çok güzel ifade etmişin duygularıma tercüman olmusun resmen +
>:( >:( >:( >:(şimdi allah belanızı versin dicem ama belki forum yönetimi bişey der demiyim neysee
ne denir ki? Allah ıslah etsin
RDönmezs
04-12-2008, 01:28
Bukalemun gibiler.
>:( >:( >:( >:(şimdi allah belanızı versin dicem ama belki forum yönetimi bişey der demiyim neysee
Dedin zaten..
Ak_Zeynep
04-12-2008, 01:31
yorum yok >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Sukût-u_Hayal
04-12-2008, 01:32
Yazık gerçekten çok yazık ..... >:( Orası "kamusal alan" mıymış O asker orada bulunma amacının farkında değil sanırım .. Ne zararı varmış o teyzemin onlara .... >:( >:( >:(
BaDe_EsNa
04-12-2008, 01:33
Bukalemun gibiler.
Dedin zaten..
derdim ama demeyim dedim demedim say yafff ;D
YavuzSultanSelim
04-12-2008, 01:33
hayret bir olay ya. hangi ülkede yaşıyoruz biz? sanırım bağımsız bir ülkede...
KAmusal mışş
04-12-2008, 01:36
Bunları gördükçe şu güzel ülkemde yaşamaktan tiksinir oldum.
Kimi neye karşı uyarıyolar, bizden kimi koruyolar ya da bizi kimden saklıyolar anlamıyorum ama biz bu ülkede varız ve ne kadar ileri giderlerse gitsinler sonuna kadar da karşılarındayız.
Çok yazık...
RDönmezs
Bukalemun gibiler.
Dedin zaten..
Dikkat edelim tamam mı.?:)
anatolia
bu hakkı nerden alıyor bunlar sanene onun başörtüsünden siz kendi işinize bakınn >:( >:(
BaDe_EsNa
04-12-2008, 01:41
Bukalemun gibiler.
Dedin zaten..
tamam bi daha olmaz ama sinirlerime ancak bu kadar hakim olabiliyorummm :( :(
RDönmezs
04-12-2008, 01:43
Bukalemun gibiler.
Dedin zaten..
ben sinir küpüyüm ama zor dayanıyorum..
BaDe_EsNa
04-12-2008, 01:45
Bukalemun gibiler.
Dedin zaten..
ben sinir küpüyüm ama zor dayanıyorum..
şu hale bak adamlar bizi resmen halktan soyutlamak istiyolar biz onlara iki çift beddua bile edemiyoruz :(
Arkadaşlar, yapılan yorumlarda ki usluba dikkat edelim...
Üç mevsim
04-12-2008, 03:33
Hangi gerekçeyle olursa olsun, ninelerimizin örtüsüne dahi müdahale eden zihniyet ya iflah edilmek suretiyle veyahutta aşılmak suretiyle etkisizleştirilecektir.
Bu 'sabır' destanı birgün selametle son bulacak, Bu Böyle Biline. Müsterih Ol Türkiye...
oturanboğa
04-12-2008, 11:41
biz bunların başörtüsünü çekememelerine alıştık artık ben bunlara söyleyecek laf bulamıyorum....beni asıl sinirlendiren şey kendini başörtülü sanan bazı insanlarınbirilerinin lafıyla,basit bi konser için başlarını açmaları oldu...kendi özgürlüklerini bu kadar savunabiliyolar demek ki..
politikaci
04-12-2008, 11:44
Bunlar eğer başörtüsüne karşılarsa NEDEN CENAZE NAMAZI KILIYORLAR NEDEN DAĞA ÇIKARKEN ASKERE TEDBİR GETİRTİYORLAR..
tayyipleyiz
04-12-2008, 11:51
Çok acı verici, içim ezildi karelere bakınca...
Askerin halka yaptımını anlayamıyorum, alan "kamusal" olmuş, devlet kurumu olmuş farkı yok ki... Eğer bir insana vatandaşlık hakkı veriyor isen, ona haklarını da , özgürlüğünü de vereceksin ki; senin otoriteni, adaletini kabullenebilsin...
Askerin halka müdahalesi, kabul edilebilir değil...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.