fatih kısaparmak balon baskılı balon Atatürk'ü Peygamberle Kıyaslayınca - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk'ü Peygamberle Kıyaslayınca

Hüdaverdi
04-30-2008, 10:58
http://img204.imageshack.us/img204/8743/resim180732kp0.jpg

CHP'li İl Başkanı, CNN'de Hz. Muhammed Aleyhisselam hakkında söylediği kelimelerle izleyenleri şok etti. İşte o sözler.

Ekoayrinti internet sitesinin haberine göre, CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafız Bölge programına, canlı yayın konuğu olarak katılan CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney hakkındaki iddialar hakkında konuşurken inanılmaz kelimeler kullandı.

CHP'li Başkan, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüne istinaden "Atatürk gibi bir lider varken peygamber gibi lider bekliyorlar" dedi.

Kavak'ın bu kelimelerinin ardından salonda buz gibi bir hava eserken Ahmet Hakan hemen devreye girerek reklam arası vermek zorunda kaldı.

Programa CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak'ın yanısıra; AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Sema Kendirci Taraf Yazarı Yasemin Çongar ile Yazar Eser Karakaş konuşmacı olarak katıldı.

CHP yönetiminin, Denizli İl Başkanı Ali Kavak'a nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

habervaktim

Gönülden
04-30-2008, 11:45
Bunların müslüman olduğuna inanamıyorum...resmen ataistler ama dürüst değiller...yaptığı kıyaslamayı hangi ölçülere göre yaptığını bile anlamak zor...Resulün liderliği hakkında en ufak bir fikri olmadığına eminim...(başkanın başına koyduğun yakıştıma yerinde olmuş)..

Ak_Zeynep
04-30-2008, 11:46
Çok yazık......

kefenci85
04-30-2008, 12:37
Bu İslam'a ve onun Kutlu Peygamberine karşı cehape'nin hazımsızlığını göstermektedir.
Yüce rabbim siz ve sizin gibileri helak etsin....

Eşref
04-30-2008, 12:50
[color=purple]Bunların müslüman olduğuna inanamıyorum...resmen ataistler ama dürüst değiller...

Düşüncem o ki bu hiç doğru bir söz değil. Biz kimsenin müslüman olup olmadığına karar veremeyiz. Haşa böyle bir iddiamız dahi olamaz. Lakin Rabbimin affına sığınarak, bende aynı fikirde olduğumu söylemek istiyorum.

acizane44
04-30-2008, 12:56
Rabbim Islah etsin >:(

Mu-Alim
04-30-2008, 13:03
Şimdi sorarım size:

Danimarkalı karikatüristin yaptığı terbiyesizlik ile bu adamın yaptığı arasında ne kadar fark var?

nihal.1990
04-30-2008, 13:40
CHP Denizli İl Başkanı Kavak, canlı yayında Denizli Vali Yardımcısı Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüyle ilgili öyle bir kıyaslama yaptı ki stüdyo buz kesti.

CHP'li Başkandan Peygambere büyük saygısızlık... CHP İl Başkanı, CNN'de "Hz. Muhammed" hakkında söylediği kelimelerle izleyenleri şok etti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafız Bölge programına, canlı yayın konuğu olarak katılan CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney hakkındaki iddialar hakkında konuşurken inanılmaz bir mukayese yaptı.

CHP'li Başkan, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüne istinaden "Atatürk gibi bir lider varken peygamber gibi lider bekliyorlar" dedi.

Kavak'ın bu kelimelerinin ardından salonda buz gibi bir hava eserken Ahmet Hakan hemen devreye girerek reklam arası vermek zorunda kaldı.
Programa CHP Denizli İl Başkanı Alli Kavak'ın yanısıra; AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Sema Kendirci Taraf Yazarı Yasemin Çongar ile Yazar Eser Karakaş konuşmacı olarak katıldı.

CHP yönetiminin, Denizli İl Başkanı Alli Kavak'a nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

tayyipleyiz
04-30-2008, 13:42
Yönetimin başı olan Sayın BAY-KAL' dan ALİMCE bir karşılık bekliyoruz... :-X

murat kurt
04-30-2008, 15:05
Bazıları Atatürke taptıkları için normal olabilir..

ENGİNEER
04-30-2008, 15:07
Konu Fetullah Gülen olunca ''Peygamber mi bu adam?'' diye sorarak aklı sıra dindar insanları töhmet altında bırakırlar ama kendilerine baksınlar... (aslında bişey yazacaktım ama neyse sorun çıkmasın)

Gölge
04-30-2008, 16:21
Şimdi bu adama sorsanız Müslümanım der arkadaş bunların alayı kafadan sakat cehepe'li değil mi zihniyetleri hep aynı nato kafa nato mermer Atatürk'le Hz.Muhammed (s.a.v) bir tutmuş kuş beyinli iyi madem sen Atatürk'ün arkasında durursun o zaman mahşerde o kurtarır sizin gibi düşünen zihniyetleri nasıl olsa Atatürk'ü de bir din yaptınız ya ... >:(

eddie
04-30-2008, 16:24
al işte burda hakaret içeren ifadeler kullanmak lazım..

sesli34
04-30-2008, 16:26
valla arkadaşlar adam cehaşpe li normaldir başka ne bekleyebilirizki

seçimlerde çıkarlar sonra baş örtüsü dağıtırlar

BUNLAR EDEPSİZ HAYASIZ

murat kurt
04-30-2008, 16:30
Aynı konu siyaset bölümünde de var yorumu bir de buraya yazaym.

Mustafa Kemale tapanlar bu ülkede var olmuştur.Münafık diye de birşey vardır

tayyipleyiz
04-30-2008, 16:30
Bu tür söylemlerin başına CHP li nitelemesini getirdiğimizde, bunlar beni şaşırtmıyor... ;)

CeVHeR
04-30-2008, 16:47
Konular birleştirilmiştir. İlk önce açılan konunun başlığı kullanılmıştır... :-*

oturanboğa
04-30-2008, 16:52
bunlar gibilere biz halk arasında kemalist diyoruz...bunların tanrıları da peygamberleri de atatürk olmuş....

isimsiz
04-30-2008, 16:55
böyle bir söz kullanırken sözün caiz olup olmadığıyla ilgili fetvayı sayın Baykal dan aldılar heralde bildiğim kadarıyla sayın Baykal Kur'anda başörtü yoktur diye fetva verdi. heralde muhalifliklerinden arda kalan zamanda müftülük yapıyor. >:( ya aslınad hiçbirşey bilmeyip kendilerini din konusunda çok biliyormuş gibi zannediyorlar ya sinir oluyorum. >:(

Gölge
04-30-2008, 16:55
"Dünyada yepyeni bir insan türü;
Üredi gün be gün, oldu bir sürü.
Künyesinden belli, meşreb kültürü:
Göbek adı: çağdaş, adı: madrabaz;
Bir de soyadı var: OKUMUŞ YOBAZ!.."

oturanboğa
04-30-2008, 16:59
"Dünyada yepyeni bir insan türü;
Üredi gün be gün, oldu bir sürü.
Künyesinden belli, meşreb kültürü:
Göbek adı: çağdaş, adı: madrabaz;
Bir de soyadı var: OKUMUŞ YOBAZ!.."

+1 cuk oturmuş

Bostancı
04-30-2008, 20:55
Şaşırmadım..
Çünkü kemalizm bir Dindir.Dine savaş açan bir din,Amentüsü 6 ok Peygamberide Atatürktür.. ;)
"Ey ata ey Allahın oğlu" diye başlayan bir çok kemalist şaire ait şiir vardır.Hemde ünlü şairler. ;)

politikaci
04-30-2008, 20:56
Bunlar Atatürke tapıyorlar >:(

Enfal
04-30-2008, 21:00
Kesin şimdi "Ya aslında öyle demek istememişti. Yanlış anlaşıldı." şeklinde yalanlamalar gelir.Tabi eğer bu söz kamuoyuna yansır ve tepki alırsa.

Hıfz-ı lisan
04-30-2008, 21:00
bu şahsa çok söz sözlenir ya neyse :(..Rabbim Islah etsin..

çilik
04-30-2008, 21:05
töbe töbe töbe töbe yarrabbi(bu adamlar çarplıcaklar vallahi ya)töbe töbe

Nagihan
05-01-2008, 19:28
Bu kadar olmaz yaaa!Allah ıslah etsin :-\

Eşref
05-02-2008, 15:14
CHP'Lİ KAVAK'TAN AÇIKLAMA: SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI

CHP'li Ali Kavak, gelen tepkiler üzerine sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyip suçu reklamlara attı. Reklâmlar araya girince cümlesinin tamamlanmadığını belirten Kavak;

"Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran bir liderdir. Hz. Muhammed de bizim dinimizin lideridir dedik. İlk cümle kaldı, sonraki cümle de var arada dikkat ederseniz. Hiçbir zaman Atatürk'ü Peygamber'in yerine, Peygamber'i Atatürk'ün yerine koymamız söz konusu olmaz. Reklâmların girmesini teknik bir hata olarak görüyorum. Peygamber'i siyasi liderle, Atatürk'le karşılaştırmayız." savunmasını yaptı.

Kesin şimdi "Ya aslında öyle demek istememişti. Yanlış anlaşıldı." şeklinde yalanlamalar gelir.Tabi eğer bu söz kamuoyuna yansır ve tepki alırsa.

Enfal arkadaşımızı önceden yaptığı bu yorum için tebrik ediyorum. +1 Sayın Kavak'ın yanlış anlaşılan(!) sözlerine en güzel cevap olmuş.

akpartiii
05-02-2008, 15:20
Sanırım Atatürk'ün ruhu rahat değildir.Bu tür insanlar tarafından bu tür gösterildiği için.

Mu-Alim
05-02-2008, 17:57
Sanırım...

EpiVaTeS
05-03-2008, 14:48
bu sözler için yazacam hemen konu kilitlenecek
onun için sadece bir söz edecem
atatürk kim ki...
Peygamberimizin(S.A.V.) yanında
kıyaslayanlar utansın

sümeyra
05-03-2008, 15:31
Böylelerine Allah (c.c) ıslah etsin diye dua edilmez. :-*

Hıfz-ı lisan
05-03-2008, 15:51
İslam Hakkında hiçbir bilgisi olmayan insanların konuşmasını (!) anlamıyorum..sen kimsin ki bukadar büyük söz söylüyorsun konumun ne? bilmeyen insanlarımız da inanıyor bunlara ya yazık..Rabbim ıslah etsin..

oguzdesouza
05-04-2008, 00:25
Laik yobaz!

maviinsan
05-04-2008, 18:53
cumhuriyet mitinglerinde de atatürk'e peygamber demişlerdi.

youtube de videosu var.İzleyin.