fatih kısaparmak balon baskılı balon Atiker'in sunduğu Kurtlar Vadisi! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atiker'in sunduğu Kurtlar Vadisi!

Benide_Kapatın
04-10-2008, 23:35
Deli Hikmet:Bunlar sandığa gömüldü hala bıkmadılar :)

YavuzSultanSelim
04-10-2008, 23:37
o değil de. İskenderin Kamer Genç'i belli etmesi çok komiğime gitti :D

Hani şu çapkın olan var ya diyo bide :D

Benide_Kapatın
04-11-2008, 00:04
Bu kaset resim işleri size kimi çağrıştırdı ?

Benide_Kapatın
04-11-2008, 00:22
İSkender Büyük; Güneydoğu ve K.Irak umrumda değil, ben sadece hakimiyet kurabileceğim kadar toprak isterim..

İlginç ve çarpıcı bir cümle,

YavuzSultanSelim
04-11-2008, 00:38
Bu kaset resim işleri size kimi çağrıştırdı ?

bence kamer genç'i çağrıştırdı. bağımsız olduğu için mecliste rahat grup kurabilecek ender kişilerden birisi

YavuzSultanSelim
04-11-2008, 00:39
İSkender Büyük; Güneydoğu ve K.Irak umrumda değil, ben sadece hakimiyet kurabileceğim kadar toprak isterim..

İlginç ve çarpıcı bir cümle,

evet dikkat edilmesi gereken bir cümle.

RDönmezs
04-11-2008, 01:41
Cıxx bunlardan bi cacık olmaz benim adamım muro-çeto kankalar :D ulan çeto burjuva ağzını bırak stratejik taktik gerek bize :D

anatolia
04-11-2008, 01:47
ya şu patlayan şahsiyet kimdi onu çıkaramadım ben :P ??? ???

mavera
04-11-2008, 12:19
Ben kurlat vadisini izlemezdim gecen hafta özgün genc arkadasimiz cok üzerinde durunca aksam reklam arasi kurtlar vadisini izledim..
Gercektende parti kapatma, ergenokon, israil, cia, meclis ne ararsan vardi isin icinde...iskender herhalde ergenokon gibi bir yapilanmanin basi ben diger bölümleri izlemedigim icin bilmiyorum ;)
bu arada muro ya bayildim hele o kaymakamla olan sahnesi harikaydi :)

patlayan sahis sanirim ceteler üzerine yazi yazan devrimci bir gazeteci bana sanki ugur mumcu, ahmet taner kislali yi animsatti..

Benide_Kapatın
04-11-2008, 12:37
Ben kurlat vadisini izlemezdim gecen hafta özgün genc arkadasimiz cok üzerinde durunca aksam reklam arasi kurtlar vadisini izledim..
Gercektende parti kapatma, ergenokon, israil, cia, meclis ne ararsan vardi isin icinde...iskender herhalde ergenokon gibi bir yapilanmanin basi ben diger bölümleri izlemedigim icin bilmiyorum ;)
bu arada muro ya bayildim hele o kaymakamla olan sahnesi harikaydi :)

patlayan sahis sanirim ceteler üzerine yazi yazan devrimci bir gazeteci bana sanki ugur mumcu, ahmet taner kislali yi animsatti..

Reklam arası mı? Sanırım Avrupada reklamlar çok uzun :-X

Baya bi izlemişsin :)

Patlayan şahıs dediğin gibi onlar olabilir, Mematinin uyuşturucuya bulaştırılması ise daha önce Şubat Soğuğu dizisinde anlatılanlar gibi insanların nasıl kandırıldığına işaret ediyor.!>Zaten bazı provakatör ve eylemcilerin özellikle seçildiği doldurulduğu bağımlı yapıldığı ve kendi emelleri uğruna kullanıldığı artık ortada.!

Ayrıca dün siyaset meydanı programı süper ötesiydi, Yiğit bulult ve Sinan aygün o kadar köşeye sıkıştı ki bir ara programı terkedeceklerdi görmeliydiniz, bu adamlar gerçekten cahil, yada gerçekten piyon.

mavera
04-11-2008, 12:56
ben ayni anda 3 programa birden bakiyordum uefa macina, kurtlar vadisine ve ntv de aysun kayaci ve müjde arli programa..
ben burada reklamsiz dizi izlemeye alistigim icin reklamlar bana cok uzun geldi ama ilk defa izlememe ragmen diziyi az cok analdim, ihtiyarda iyi nasihatlarda bulunuyordu..
ama ntv deki programda dün basari üzerine kitap yazan bir eleman vardi, program beni cok sardi, aysun kayacida süt dökmüs kediiydi ama müjde ar gercekten kendini gelistirmis, öyle göründügü kadar bos degil..

mavera
04-11-2008, 13:13
Kurtlar Vadisi bu hafta yine Türkiye'nin gündemini diziye taşıdı. İskender Büyük 'le bir araya gelen patronlar bundan sonraki süreci tartıştı.

Bölümde, AK Parti'nin kapatılmasına AB'nin Türkiye'nin başını eğme açısından baktığını ve kendisine mahkum olmasından mutluluk duyacağı dile getirildi.

İskender Büyük patronlardan krizin daha da derinleşmesi için herşeyi yapılacağını ve ortamı gerecek eylemleri sürdüreceklerini açıkladı.

Küçük işadamlarından ekonomik krizin yoğunlaşması için yurt dışına para çıkarmalarını istedi.

Bununla birlikte Meclis'te yeni bir oluşum üzerinde duruldu ve açıkları bulunan ve söz dinleyen bir siyasetçiye grup kurdurulması için harekete geçme kararı alındı.

Kurtlar Vadisi'nde daha önce ve şimdiki bölümlerinde de gerçek kişilerin isim ve soyisimlerinde değişiklik yapılarak dizide karakter olarak karşımıza çıkmıştı.

Bu bölümde de Korkmaz Şener isimli karakter, Meclis'te bulunuyor, kendini kırmayacak arkadaşları olduğunu söylüyor ve başbakan olacağı söyleniyor.

'Çapkın vekil' olarak ilk olarak çiçek sulama polemiği nedeniyle Kamer Genç akıllara geldi ancak, isim ve soyisimde değişiklik belik bu bölümde de yapıldığı açık. Akıllara da tek isim geliyor.

Mcht_Ln
04-11-2008, 21:43
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=676068

Şu haberi okuyun.Eğer hala nefret ediyorsanız bir kez daha düşünün. :-*

anatolia
04-13-2008, 18:50
gerçekten abdüllatif şener mi :o :o

maviinsan
04-13-2008, 18:56
Filimde tasvir edilen kişi Kamer Genç'i andırıyor.AMA KAmer Genç'in başbakan olması mümkün değil.Abdullatif Şener olabilir...
(Yakında Şener'İn kasedi falan çıkıyomuş) ;D töbe töbe ;D

anatolia
04-13-2008, 18:58
Filimde tasvir edilen kişi Kamer Genç'i andırıyor.AMA KAmer Genç'in başbakan olması mümkün değil.Abdullatif Şener olabilir...
(Yakında Şener'İn kasedi falan çıkıyomuş) ;D töbe töbe ;D
:o :o :(

sesli34
04-13-2008, 19:04
şu unutulmasınki
abdullatif şener dünyada en son ihanet edeceği kişi başbakndır

başbakanımız bu günleri taaa2000 lerde gördüğü için bu seçimlerde onu yedekte bıraktı ve olurda bir kapatma gerçekleşir ise şeneri parti başı bir göreve getireceği kesindir

daha sonrası için bir senaryoya gerek yok

abdullah gül partinin başına geçecek ve recep tayyip erdoğan 5+5 le cumhur başkanı olacakr-tır