Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması'nda Türkiye'den sadece Galatasaray var...
Benide_Kapatın
05-02-2008, 17:52
Avrupa'nın en güçlü takımları sıralandı. Listeye Türkiye'den sadece bir takım girebildi. O takımda tahmin edeceğiniz gibi Avrupa'daki başarıları ile Galatasaray oldu. :)
Kanada merkezli medya kuruluşu TSN, bu yılki Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması'nda (European Club Power Rankings) Türkiye'den sadece Galatasaray'ı listeye aldı.
TSN tarafından her yıl düzenli olarak açıklanan Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması'nda, ilk 2 sırayı Şampiyonlar Ligi Finali'ni de oynayacak olan İngiliz ekipleri Manchester United ile Chelsea alırken, Galatasaray 20. sırada gösterildi.
Takımların güncel performansına dayalı yapılan değerlendirmede, listede yer alan tek Türk ekibi Galatasaray olurken, sarı-kırmızılı kulüple ilgili yapılan bilgilendirmede de ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında muhteşem bir derbi zaferi yaşadığı ve 17. şampiyonluğa çok yaklaştığı için Avrupa'nın en başarılı kulüpleri listesine girdiği belirtildi.
TSN tarafından hazırlanan Avrupa Kulüpleri Güç Sıralaması şöyle oluştu:
1- Manchester United (İngiltere)
2- FC Chelsea (İngiltere)
3- Inter (İtalya)
4- Real Madrid (İspanya)
5- AS Roma (İtalya)
6- Arsenal (İngiltere)
7- Liverpool (İngiltere)
8- Barcelona (İspanya)
9- Glasgow Rangers (İskoçya)
10-Bayern Münih (Almanya)
11-Juventus (İtalya)
12-Olympique Lyon (Fransa)
13-PSV Eindhoven (Hollanda)
14-Fiorentina (İtalya)
15-Celtic (İskoçya)
16-Porto (Portekiz)
17-Zenit St.Petersburg (Rusya)
18-Villarreal (İspanya)
19-Olympiakos (Yunanistan)
20-GALATASARAY (TÜRKİYE)
İnternet haber
politikaci
05-02-2008, 17:53
ovvvvvvv bu listede 20. olmak bile şeref çünkü GİREMEYENLERDE VAR :D :D
Hocam sağlam bir Galatasaraylı olmama rağmen, özeleştirici yanım kabardığı için sormak durumundayım: 20 adet mi takım listelenmiş sadece? (:
Demek ki başarılı olsak ilk 5'te olacaz.Bu halimizle listeye girmişiz ya..Giremeyenler çatlasın. 8)
politikaci
05-02-2008, 18:07
Hocam sağlam bir Galatasaraylı olmama rağmen, özeleştirici yanım kabardığı için sormak durumundayım: 20 adet mi takım listelenmiş sadece? (:
evet 20 takım....boşverrrrrr o listeye 6 yıldır başarımız olmadan bile girebiliyoruz .. birde bu sene içnmiş sadece :o
evet 20 takım....boşverrrrrr o listeye 6 yıldır başarımız olmadan bile girebiliyoruz .. birde bu sene içnmiş sadece :o
Tabi öyle, bu da bir başarı ama hani biz çok büyüğüz ya, hani her zaman en tepede olmaya alışkınız ya, o yüzden pek de sevinmedim... ;)
politikaci
05-02-2008, 18:11
Tabi öyle, bu da bir başarı ama hani biz çok büyüğüz ya, hani her zaman en tepede olmaya alışkınız ya, o yüzden pek de sevinmedim... ;)
bence şuanki durumda bile 20. olmamız mucize çünkü önümüzde hep son yıllarda avrupada başarılı takımlar var...ayrıca unutmaki o listeye AVRUPADA ÇEYREK FİNAL OYNAYIP GİREMEYENLERDE VAR...
Peki Avrupa devi fener nerede. Yoksaaaaa aziz yıldırım kandırdımı herkesi fener avrupa takımı oldu diye. Ya da başka avrupa varda fener oradamı dev takım .... :D ;D
Ak_Kelebek
05-02-2008, 18:42
Peki Avrupa devi fener nerede. Yoksaaaaa aziz yıldırım kandırdımı herkesi fener avrupa takımı oldu diye. Ya da başka avrupa varda fener oradamı dev takım .... :D ;D
İŞTE BEN BUNA GÜLERİM :D :D :D :D :D :D :D :D
politikaci
05-02-2008, 18:43
FENERBAHÇE NERDE?
BULAMADIMMM BULAAAMADIM BULAMAADIM :D :D :D :D
GALATASARAYIMIZLA NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR.GURURUMUZ BİZİM.
DARISI DİĞER TAKIMLARA
İNSALLAH DİĞER TAKIMLARDA BÖYLE BASARİ SAĞLAR
politikaci
05-02-2008, 19:09
duydunuzmu fenerbahçe olmayan avrupa kulüpler sıralamasındaymışş
Ak_Kelebek
05-02-2008, 19:35
duydunuzmu fenerbahçe olmayan avrupa kulüpler sıralamasındaymışş
isabet olmuş :D
oguzdesouza
05-02-2008, 19:39
Listeye bakınca gülmekten kendimi alamadım.Zaten bu sene Avrupa'da hiç bir başarısı olmayan takım nasıl olur da 20. olur.Kaynağa bakınca anladım ne olduğunu... Kaynak:Kanada merkezli medya kuruluşu TSN ???
Kanada kaynaklı bir şirketin araştırmasını değil UEFA'nın araştırmalarını kıstas alalım.. UEFA'nın son sıralamasında kimin güçlü olduğu belliydi.Böyle sıralamalarla avutmayalım kendimizi...
Eee gs 20. ise Bayer Leverkusen ilk 15'de falan olması lazım..Adamlar o kadar 5 tane attı,boşa gitmesin demi :D :D
ENGİNEER
05-02-2008, 19:42
[i][b]Ya zaten ilk 10 takımdan gerisi hikayedir...20. olsa kaç yazar...
Hem Beşiktaş'ı bu listeye kendi girmek istemedi...Girmek istese emin olun 3. sırada garanti (:
Hüdaverdi
05-02-2008, 19:43
brezilyadan fener neden yok,kınıyorum (!) :D :D
+1
politikaci
05-02-2008, 19:43
Listeye bakınca gülmekten kendimi alamadım.Zaten bu sene Avrupa'da hiç bir başarısı olmayan takım nasıl olur da 20. olur.Kaynağa bakınca anladım ne olduğunu... Kaynak:Kanada merkezli medya kuruluşu TSN ???
Kanada kaynaklı bir şirketin araştırmasını değil UEFA'nın araştırmalarını kıstas alalım.. UEFA'nın son sıralamasında kimin güçlü olduğu belliydi.Böyle sıralamalarla avutmayalım kendimizi...
Eee gs 20. ise Bayer Leverkusen ilk 15'de falan olması lazım..Adamlar o kadar 5 tane attı,boşa gitmesin demi :D :D
ya oğuz abi kabul et kaynağı söyleme şimdi bana şampiyonlar liginde oynadığınızı gördüler herhalde... ayrıca 5 yiyen takımdan futbol dersi aldınız pazar günü
oguzdesouza
05-02-2008, 19:46
Alın size FİFA'nı son sıralaması kendinizi değil İlk 50'de ilk 75'de bulamazsınız..
01 (+0=01) AC Milan - 113.408
02 (+5=07) Chelsea - 105.408
03 (-1=02) FC Barcelona - 100.527
04 (-1=03) Liverpool - 100.408
05 (+0=05) Arsenal - 99.408
06 (+8=14) Sevilla - 93.527
07 (+3=10) Olympique Lyon - 93.437
08 (-4=04) Internazionale - 90.408
09 (-3=06) Real Madrid - 88.527
10 (-3=07) Manchester United - 86.408
47 (+19=66) Fenerbahçe - 42.313
58 (-8=50) Beşiktaş - 37.313
90 (+7=97) Galatasaray - 25.313
Kaçmııış 50 mi 75 mi 80 mi kaç ??? :D :D
Hüdaverdi
05-02-2008, 19:48
Bu yıl aldığı puana göre Gs'yi geçmiş olabilir ama dikkatini çekerim Gs'nin puanı daha fazla :-*
Kısacası fener yine cacık yine cacık :D
febe'liler bir kere de zaten çamur atmayıp tebrik etseler şaşarım avrupada aldığımız kupaya bile çamur attılar tesadüf dediler oysa kendileri hala üzerinden yıllar geçmesine rağmen bir tesadüf yapamadılar çamurbahçeliler ne diyelim artık size .... :D
oguzdesouza
05-02-2008, 19:51
Bu yıl aldığı puana göre Gs'yi geçmiş olabilir ama dikkatini çekerim Gs'nin puanı daha fazla :-*
Kısacası fener yine cacık yine cacık :D
hala daha fazla diyorsun sen FİFA'yı mı kıstas alıyorsun,Özel bir şirketi mi ?
Senin bu söyleyişin Cumhuriyet gazetesinin verdiği rakamlarla,devletin verdiği rakamlar gibi oldu... :)
Hüdaverdi
05-02-2008, 19:52
öhh daha neler cumhuriyetle bir tutma beni :D :D
politikaci
05-02-2008, 19:54
ŞUAN OLAY ŞU SIRALAMA HEMEN AVUNTU İÇİN NEDEN BAŞKA SIRALAMALARA SALDIRIYORSUNUZ.... DEDİĞİM GİBİ 5 YİYEN TAKIMDAN PAZAR GÜNÜ FUTBOL KONUSUNDA EZİLDİNİZ TOP OYNAYAMADINIZ.... ŞİMDİDE DELİCESİNE SİVASI DESTEKLİYORSUNUZ... KENDİ TAKIMDAN UMUDU KESİP ANADOLU TAKIMLARINDAN MEDET UMMAK NE ACIMA DUYGUSU OLUŞTURUYOR BİZDE
oguzdesouza
05-02-2008, 19:55
öhh daha neler cumhuriyetle bir tutma beni :D :D
yok estağrullah o kadar düşüremem seni de... Orada sadece bir örnek vereyim dedim.. :) :) :)
oguzdesouza
05-02-2008, 19:56
ŞUAN OLAY ŞU SIRALAMA HEMEN AVUNTU İÇİN NEDEN BAŞKA SIRALAMALARA SALDIRIYORSUNUZ.... DEDİĞİM GİBİ 5 YİYEN TAKIMDAN PAZAR GÜNÜ FUTBOL KONUSUNDA EZİLDİNİZ TOP OYNAYAMADINIZ.... ŞİMDİDE DELİCESİNE SİVASI DESTEKLİYORSUNUZ... KENDİ TAKIMDAN UMUDU KESİP ANADOLU TAKIMLARINDAN MEDET UMMAK NE ACIMA DUYGUSU OLUŞTURUYOR BİZDE
2 yıl öncesini hatırlatma bana şimdi Hatice... ;) :)
politikaci
05-02-2008, 19:57
2 yıl öncesini hatırlatma bana şimdi Hatice... ;) :)
hahahahahaha :D :D :D :D demekki fenerin çeyrek finale çıkmasınada ve o gösterdiğin sıralamalarada 10 yıl oldu demek :D :D :D
Bir başka haber sitesinde bu habere şöyle bir başlık atılmış ; Galatasaray'ın Fener'i solladığı liste
ve hemen altındaki yoruma bakalım hep beraber ne yazmış yorumcu arkadaşımız ;
sollama mı?
sollamak için sollananın önünde olması gerekir...
başlık saçma olmuş...
ezgozundan çıkan dumanı yakalama şansı azalmış deseniz daha doğru olurdu...
tesadüfbahçe mi girecekmiş listeye...
pehpehpeh tesadüfen bile olsa bari...
:D ;D :D ;D :D
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 20:06
;D ;D
Benide_Kapatın
05-02-2008, 22:17
Evet en güçlüler 20 tane : )
Yine çekememezlik var.. :D Biz Dünya sıralamasında 1. olmuş takımız daha üstü var mı?Yok nokta!
politikaci
05-02-2008, 23:02
Mcht_Ln resmin süperrr
Mcht_Ln resmin süperrr
Teşekkür ederim.Ne kadar asil değil mi? 8) Gerçek bir KRAL gibi bakıyor.
politikaci
05-02-2008, 23:04
Mcht_Ln resmin süperrr
Teşekkür ederim.Ne kadar asil değil mi? 8)
tabiki türkiyenin en büyük takımının resminin asilliği kelimelere sığmaz :)
AkSa- 34
05-02-2008, 23:45
1- Manchester United (İngiltere)
2- FC Chelsea (İngiltere)
3- Inter (İtalya)
4- Real Madrid (İspanya)
5- AS Roma (İtalya)
6- Arsenal (İngiltere)
7- Liverpool (İngiltere)
8- Barcelona (İspanya)
9- Glasgow Rangers (İskoçya)
10-Bayern Münih (Almanya)
11-Juventus (İtalya)
12-Olympique Lyon (Fransa)
13-PSV Eindhoven (Hollanda)
14-Fiorentina (İtalya)
15-Celtic (İskoçya)
16-Porto (Portekiz)
17-Zenit St.Petersburg (Rusya)
18-Villarreal (İspanya)
19-Olympiakos (Yunanistan)
20-GALATASARAY (TÜRKİYE)
fb göremedim sıralamada :o hayırdır başka dünya sıralamasında mı yoksa... :-X
Tutku ÇAKIR
05-03-2008, 10:03
haber süper ya :) teşekkürler. Fenerli arkadaşlarıma belge sunabileceğim :)
Benide_Kapatın
05-05-2008, 02:48
Güç budur :)
Sivas 3 GALATASARAY 5
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.