Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydın Doğan: Baykal Başbakan olacak
Benide_Kapatın
04-04-2008, 22:15
Aydın Doğan, Baykal'la yediği yemekte öyle bir iddiada bulundu ki….
Uğur Dündar'ın adeta gövde gösterisi yaptığı Star TV'deki ilk ana haber bülteninde stüdyo konuğu CHP Lideri Deniz Baykal'dı.
Ama ilginç olanı yayın öncesinde yaşananlardı.
Baykal, yayın için Bağcılar'daki Doğan Center'a oldukça erken saatte geldi. Tabi Aydın Doğan da orada hazır bulunuyordu.
Yayın öncesi Deniz Baykal, Aydın Doğan, Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil baş başa Alakart'ta yemek yediler.
Kahkaha seslerinin koridora yayıldığı keyifli yemekte, Aydın Doğan'ın söylediği bir cümle var ki, son dönemdeki Doğan Grubu yayınlarını açıklayacak cinsten. Sohbet kısmından yemeğe geçildiğinde Aydın Doğan, kurumun idare müdürü Suat Yatmaz'ı yanına çağırdı.
Doğan İdari Müdür Yatmaz'a, Deniz Baykal'ı işaret ederek 'bu zat-ı muhterem en fazla bir yıl içinde Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakan'ı olacak. İzzet-i ikramı ona göre yapın. Beni mahçup etmeyin” dedi.
Bu sözden sonra muhabbetin iyice keyiflendiği ve ikramların ardının arkasının kesilmediği öğrenildi.
Uzun süren sohbet ve yemek faslından sonra yayına geçildi..
POSTMEDYA
Yorumsuz.
Hayırdır, Nikaraguaya mı taşınıyormuş?
Benide_Kapatın
04-04-2008, 22:18
23 Nisanda başbakan koltuğuna oturacak mış :)
YavuzSultanSelim
04-04-2008, 22:18
hadi canım ordan :D
Hüdaverdi
04-04-2008, 22:24
Muz cumhuriyeti başbakanı olabilir anca.Türkiye'nin başına gelecek kadar erdemlik yok onda.
Hiç kimsenin taş devri dönemine niyeti yok eminim.
politikaci
04-04-2008, 22:25
aydın doğan studyoya manisadanmı geldi??
Benide_Kapatın
04-04-2008, 22:26
aydın doğan studyoya manisadanmı geldi??
Bilmiyorum :)
ümitli_bekleyis
04-04-2008, 22:29
:D :D
_Yeniden_
04-04-2008, 22:32
Solun bile yüz karasını masonlar istiyor diye başa geçirtmeyiz...
Benide_Kapatın
04-04-2008, 22:33
Mason mu ermeni mi? ;)
manifesto
04-04-2008, 22:34
Şaka gibi ama 28 Şubatta öyleydi
Mesut iktidara geldi
Ecevit iktidara geldi
Şaka gibi
Aydın doğan mason biraderleri ve sabetayis cemaat ile tüm sızdıkları kurum ve kuruluşları akp nin karşısına dikmeye hazırlar
Bundan sonrası daha zor olacak
nihal.1990
04-04-2008, 22:36
1 Nisan şakası diyeceğim ama 1 nisan da geçtii :D :D :D
heralde büyük bir kabuss ;D
Benide_Kapatın
04-04-2008, 22:36
28 Şubattan sonra Eceviti niye iktidara getirdiler,??
Malum işte.!
Götürdüler götürdüler
ümitli_bekleyis
04-04-2008, 22:37
Kamera şakası :D
EpiVaTeS
04-04-2008, 22:38
Bende Cihana Sultan olurum o Başbakan olsun
nihal.1990
04-04-2008, 22:38
hadi gülelim de boşa gitmesinnn :D :D :D
Hüdaverdi
04-04-2008, 22:42
Kamera şakası :D
kendi aralarında ya şakalaşıyorlardır yada kim daha fazla saçmalıcak iddiasına girmişlerdir :D
EpiVaTeS
04-04-2008, 22:43
doğancentere genelmüdür felan olabilir malum byKILIN siyaseti bırakmasına az kaldı kendine bi is bulması lazım
KAmusal mışş
04-04-2008, 23:01
komikler yani körler sağırlar birbirini ağırlar moduna mı geçmişler ne :D
:D
_Yeniden_
04-04-2008, 23:04
O değil de göz göre göre kapatıyorlar ya o koyuyor adama :'(
Bu ülkede hiç halk konuşamıyacak mı ? Ne zaman ilerlesek önümüzü tıkıyolar...
Tabiki olur.Aydın Doğan ne isterse o olur bu ülkede. Ergenekon bağlantısı çıktımı acaba? bakalım zaman ne gösterecek
EpiVaTeS
04-04-2008, 23:14
Mayokovski nin su dizeleri aklıma geliyor bazen
Susun konuşmayın savdınız sıranızı
sıra mavzer kardeşte o konuşacak şimdi
oguzdesouza
04-04-2008, 23:22
23 Nisan'da değil de yaşlılar gününde oturur ancak bykıL başbakan koltuğuna ... :D :D
_Yeniden_
04-04-2008, 23:23
Danıştaya saldırı, Cumhuriyete saldırı, papazlara saldırı, Hrant cinayeti vs. vs.
Ergenekon istikrarsızlık yaratıp, hükümeti indirmek istesin...
Doğan medyası da bu saldırıları yapanların güya şeriat yanlısı olduğunu bas bas bağırarak propagandasını yapsın...
Bağlantı çok açık değil mi ?
AkSa- 34
04-04-2008, 23:34
olur neden olmasın!!
http://www.turkdunya.de/netbuilder/cgfx/ad2006-08-14-5010.jpg peki zeki müren'de görecek mi? ???
Üç mevsim
04-04-2008, 23:45
Hadi tamam Aydın Doğan, 1 yıl sonra bu zat başbakan olacak demiş de 'nasıl olacak'. Nasıl olacak ki, nası olacak. Hadi kafa yürütelim biraz. Nasıl Olabilir?
kardelen007
04-05-2008, 00:12
başlığı görünce bile bugün olanlaran sonra sakin olmam gerektiğini unutup sinir moduna geçtim yani...birbirlerini övmekten ne anlıyolarsa... >:( >:( >:valla nasıl olabilir bilmiyorum özgün ama inşallah olamaz...akıllarında ne senaryolar var daha acaba >:( >:(
bununda yakında çıkar kokusu...aydın doğan , tüsiad başkanı kızıyla daha başka ne planları var .. bekliyorum...
Benim Bir önerim Var Nasil Olsa Deniz Baykal Halk iradesi ile Başbakanlik Koltuğuna Oturamayacak Başbakanimiz Recep Tayyip Erdoğan 23 Nisan'da Koltuğunu ilköğretim çocuklarina 10 Dakikaliğina Birakacağina Bir Kiyak Gecsin Deniz Baykal'a Koltuğuna Deniz Baykal'i Oturtsun Hevesini Bir Alsin Yahu Adam Yillardan Beri Siyaset Sahnesinde Ama En önemli Kariyeri Chp Genel Başkanliği Yapmak Oluyor
:D :D :D Ne komik bir paylaşım olmuş, konuyu mizah bölümüne taşıyalım bence ;D
Kırık_Çocuk
04-05-2008, 00:30
Baş bakan olur :P
atatürkçüyüm
04-05-2008, 00:45
valla arkadaşlar aydın doğan birisine başbakan olacaksın diyosa o kişi kesin başbakan olur.. :D çünki adamın elinde 20-30 tane yayın organı var ve birisini vezir etmek isterse 1 günde bunu yapar yada birisini rezil etmek istese yine bunu 1 günde yapar :))
malesef basın denilen silah çok tehlikelidir..
valla arkadaşlar aydın doğan birisine başbakan olacaksın diyosa o kişi kesin başbakan olur.. :D çünki adamın elinde 20-30 tane yayın organı var ve birisini vezir etmek isterse 1 günde bunu yapar yada birisini rezil etmek istese yine bunu 1 günde yapar :))
Bize sökmez canım böyle basit oyunlar !
atatürkçüyüm
04-05-2008, 01:05
Bize sökmez canım böyle basit oyunlar !
çivi çiviyi söker canım..basın bu ..akp yi iktadara getiren nerdeyse tek şey diyebilirim..
ama merak etme aydın doğanda akp nin iktidardan düşmesini istemez çünki ikisininde menfaatleri ortak..
RDönmezs
04-05-2008, 01:09
Sıkıyorsa olur..
Kemalist59
04-05-2008, 01:09
Bende Aydın Doğan büyük bir patron olduğu için büyük borçları olduğu için tam bir muhalefet bayrağı açacağına inanmıyorum.
atatürkçüyüm
04-05-2008, 02:27
Sıkıyorsa olur..
düşmez kalkmaz bir allah var..
siz basının gücünü hafife alıyorsunuz..
basın olmadan akp bir hiç olurdu..
Hangi basın :D Kanaltürk mü? :D
atatürkçüyüm
04-05-2008, 02:48
bir iki kanal hariç 50 tane kanal..gözün görmüyomuda akp muhalefet olan kanaltürkü görüyon..
Benide_Kapatın
04-05-2008, 07:57
Hadi tamam Aydın Doğan, 1 yıl sonra bu zat başbakan olacak demiş de 'nasıl olacak'. Nasıl olacak ki, nası olacak. Hadi kafa yürütelim biraz. Nasıl Olabilir?
Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonrada hayalleri cCcHP hükümeti ;)
Bende çok güzel hayal kurarım.Ama buda güzelmiş, sanırım ders almalıyım. :o
maviinsan
04-05-2008, 17:27
Baykal başbakan olabilmesi için darbe olması lazım.İş halka kalırsa sittin sene başbakan olamaz ;D :D
politikaci
04-05-2008, 17:28
Sıkıyorsa olur..
ne alaka . sanki basın chp li olsa chp li olucaz :D :D
Hüdaverdi
04-05-2008, 17:30
cem yılmazıda geçti bunlar :D
okuyup okuyup gülüyorum :D
ENGİNEER
04-05-2008, 17:38
Sanıyorum Nişantaşı'nın başbakanı olacak...
Sıkıyorsa olur..
Kanalların çoğu akpartiye karşı be kardeş...asıl onlar yüzünden ülke bu kadar karışıyor...hükümetin başına gelenlerin tabanında basının fişeklemesi var diye düşünüyorum ben...hatta düşünmüyorum görüyorum...
bir iki kanal hariç 50 tane kanal..gözün görmüyomuda akp muhalefet olan kanaltürkü görüyon..
Evet görmüyom kardeş tıpkı sen gibi ???
50 tane kanalmış :D Geriye iki kanal kalmışmış :D
Kardeş hangi ülke basını bu?Fransa?İngiltere?Amerika? :D
Offf hemde 50 kanal hey maşşallah ;D
Baykal başbakan olsun bir ülke nasıl batırılır görelim,eğlenelim ;)
Saltuk Buğra Han
04-05-2008, 18:06
Deniz baykal ülkeye başbakan olacak en son kişi olmalı.
Laiklikten başka hiç bir siyasi hareket yürütemeyen ve son zamanlarda Milliyetci oylardan nasibini almak için kendi çizgisinin bile dışına çıkan,fakat her zamanki gibi eli boş dönüp gene alevi oylara müracaat edecek olan Deniz Baykal tahminim en yakın seçimlerde bu sefer unutulmuşluğun üzüntüsü içinde olan bu kişilerden ,yani onlardanda iyi bir şamar yiyecektir.Görüntü chp nin gittikce eridiği ve çözüm olarak da bu erimenin geri kalan kısmının acil bir kan değişikliği ile kurtarılmasıdır.Tabi izin verirlerse.
Benide_Kapatın
04-05-2008, 20:55
Tuncay Özkan gibi anadolu! çocuğunu alırsa partiye belki ikincilik şansını hala korur!
yoksa Dövlet Bahçeli ikinciliğe çıkar.!
Parantez
04-06-2008, 01:37
yüzyılın esprisi ;D ;D ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.