Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydın'dan 5 yıllık imza
YavuzSultanSelim
06-04-2008, 21:50
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/aydin001_0406.jpg
Galatasaray genç futbolcusu Aydın Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulübümüzden yapılan açıklamada geçen sezon stanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Aydın Yılmaz İle 5 Yıllık sözleşme İmzalandığı duyuruldu.
Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve geleceğin büyük yıldızları arasında gösterilen Aydın 1988 doğumlu ve 176 metre boyunda. Genç futbolcu özellikle topla olan sürati ve tekniği ile ön plana çıkıyor
YavuzSultanSelim
06-04-2008, 21:54
Aydın çok geliştirdi kendisini izledim inanamadım. Bu sene sağ kanat onun
Nasıl biri hiç izlemedim.Bizim altyapımızda yetiştiği için iyi olduğundan şüphem yok. ;)
YavuzSultanSelim
06-04-2008, 22:02
Nasıl biri hiç izlemedim.Bizim altyapımızda yetiştiği için iyi olduğundan şüphem yok. ;)
Messi gibi de tip yapmış onun stilinde ;)
Hadi ya. :o Güzel güzel.. :P Sol Arda'nın, sağda Aydın'ın bundan sonra desene. :-*
YavuzSultanSelim
06-04-2008, 22:08
Hadi ya. :o Güzel güzel.. :P Sol Arda'nın, sağda Aydın'ın bundan sonra desene. :-*
Göbek linderoth lincoln mehmet ;)
Göbek linderoth lincoln mehmet ;)
ohh oh..Daha ne olsun..Gerek yok transfere.İyi bi golcü alsak kafi.Savunma zaten Türkiye'nin en iyisi. :P
Tamamdır ya.Başkana söyleyim bütün parayı iyi bi golcüye harcasın. :D Başka bi'şeye gerek yok. 8)
YavuzSultanSelim
06-04-2008, 22:13
Bende öyle düşünüyorum zaten gerek yok hiç başka oyuncuya belki defans alınabilir. ama golcü şart kral da gitti zaten
hadi hayırlısı......
genç şimdi bizde yaşlanınca paraya doyumsuz olur o zmanda fbye gider. >:(....(ah emre nefret ediyorum senden...paragöz adam)
ultrAstribun
06-04-2008, 23:08
Her sene altyapıdan bir yıldız yetişmesi sevindirici.
YavuzSultanSelim
06-05-2008, 03:09
Her sene altyapıdan bir yıldız yetişmesi sevindirici.
başka takımlar gibi taşıma suyla değirmen döndürmüyoruz. Bu çok hoşuma gidiyor. O yüzden bu takımı seviyorum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.