fatih kısaparmak balon baskılı balon AZİZ YILDIRIM ARDANIN GOLÜNDEN SONRA STADI TERK ETTİ - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AZİZ YILDIRIM ARDANIN GOLÜNDEN SONRA STADI TERK ETTİ

politikaci
05-05-2008, 13:50
Aziz Yıldırım için sezonun bittiği an!

Ligde şampiyonluk şansı az da olsa devam eden Fenerbahçe, umutlarını büyük ölçüde Galatasaray'ın Sivas deplasmanında puan kaybetmesine bağlamıştı... FB Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda takımlarını izleyen sarı lacivertli yöneticiler ve protokol tribünün olduğu yerdeki taraftarlar, bir yandan sahadaki Fenerbahçe-Gençlerbirliği karşılaşması diğer yandan da tribündeki dev ekrandan aynı saatte oynanan Sivas-Galatasaray maçını takip etti.

Sivasspor'un 1-0 öne geçmesi ile büyük sevinç yaşayan Başkan Aziz Yıldırım, takımının yediği ilk gol sonrası küplere bindi...

Başkan Aziz Yıldırım, Arda'nın Cim-Bom'u öne geçiren golünden sonra ise yerinden kalkarak tribünün arka tarafına gitti ve kalan bölümü buradan izledi. Yıldırım stresten yarım paket sigara içti...

politikaci
05-05-2008, 13:57
yine istifa eder yine döner geriye :D

eddie
05-05-2008, 15:32
yine istifa eder yine döner geriye :D
daha orjinal bi fikir bulsun bu kez :)

Ak_Kelebek
05-05-2008, 15:33
yazık bu fenrlilere yaa :( :D :D :D :D nedir bu aziz yıldırımdan çektikleri? Yönetim istifa ;D

Eşref
05-05-2008, 15:51
Bence bu senenin en iyi takımı şampiyon olsun olmasın, Fenerbahçe. Güzel işler başardı. hem kendi taraftarını hemde bizleri sevince boğdu. Şampiyonlar ligi finalisti Chelsea'yi bile kendi evindeki 2-1'lik zaferin ardından, İngiltere'de son anda elinden kaçırdı. Dün 6 pas programında Ahmet Çakar'ın çok güzel tespitleri vardı. Umarım dinlemişsinizdir. Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'ye tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Başarıları daim olsum. :-*

politikaci
05-05-2008, 17:31
Bence bu senenin en iyi takımı şampiyon olsun olmasın, Fenerbahçe. Güzel işler başardı. hem kendi taraftarını hemde bizleri sevince boğdu. Şampiyonlar ligi finalisti Chelsea'yi bile kendi evindeki 2-1'lik zaferin ardından, İngiltere'de son anda elinden kaçırdı. Dün 6 pas programında Ahmet Çakar'ın çok güzel tespitleri vardı. Umarım dinlemişsinizdir. Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'ye tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Başarıları daim olsum. :-*
bide gsyi tebrik et istersen..çeyrek finale çıkmış takımı yenip şampiyon yapmadı :-*

oguzdesouza
05-05-2008, 17:52
yazık bu fenrlilere yaa :( :D :D :D :D nedir bu aziz yıldırımdan çektikleri? Yönetim istifa ;D

Yazık denilecek bir taraftar varsa o da gs taraftarıdır.Biz Allah'a şükür Aziz Başkanımızdan çok memnunuz,tabi sizi bilemeyiz...

Aziz Yıldırım'dan memnun olmamak için herhalde kör olmak gerekir.Onun döneminde Fenerbahçe'ye ve Türk sporunu yapılan katkı hiç bir klüp başkanının zamanında yapılmamıştır.Yaptıkları hizmetleri şimdi saymiim burada

politikaci
05-05-2008, 18:19
bence aziz yıldırım başarılı..avrupanın nedemek olduğunu bilmeyen taraftarlarına en büyük hediyeyi verdi

oguzdesouza
05-05-2008, 18:37
bence aziz yıldırım başarılı..avrupanın nedemek olduğunu bilmeyen taraftarlarına en büyük hediyeyi verdi

ondan öte yaptığı tesisleşme Avrupa'ya örnek oldu..

RDönmezs
05-05-2008, 23:31
Son 1 maç..