fatih kısaparmak balon baskılı balon Aziz Yıldırım Ve Alex Bugün Başbakan'la Görüştü. Ne Konuştunuz? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım Ve Alex Bugün Başbakan'la Görüştü. Ne Konuştunuz?

Blur
04-19-2011, 21:14
Öncelikle şunu belirteyim ben bir Trabzon'lu ve Trabzonspor'luyum 22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç şampiyonluk görmedim..

Geçtiğimiz senelerde Şampiyonluğa hiç bu kadar fazla yaklaşmamıştık ve bu sene artık bu şehrin özlemine son verilmek isteniyor yönetiminden futbolcusuna taraftarına kadar herkes ter döküyor çalışıyor emek veriyor.. 96 Senesinde Ali Şen başkanlığı zamanında son maçta Mesut Yılmaz'a açılan telefonla stada yığılan jandarmalar bir anda olayların karışmasına sebep olmuş ve Trabzonspor belkide motivasyon kaybından maçı vermişti..

Bu olaya duygusal boyutta bakacak olursak 96 ' da ki maçtan sonra basına yansıyan yaklaşık 5-10 arası Trabzonspor'lu gencin bu travmaya dayanamayarak intihar ettiğidir.. Birde yansımayıp milletin bilmedikleri var..

Başbakan Aziz Yıldırım'a sarı lacivert kalem göndersin. Şimdi de bu görüşme ! Kalmış 5 hafta ne konuşacaksınız Başbakanla !

O kalemin ne manaya geldiğini Federasyon başkanından top toplayıcı çocuğa kadar herkes biliyor.

Yeter artık ayıptır ! Daha önce 2003-2004 Senelerinde olan olaylar yüzünden AK Parti Trabzon'u alamamıştı.. Hiç kimse akıllanmıyor akıllanmayacakta başbakanın fener sempatizanlığından Aziz Yıldırım ve ekibide faydalanmaya çalışıyor ve faydalanıyorda..

Başbakan bugün Aziz Yıldırım ve figüran olarak Alex'i teşekkür bahanesiyle kabul etmesiyle Trabzon'da inanılmaz bir kayıp yaşamıştır ve basında çıkan bu Trabzon başkanınıda çağıracak lafları falan boş laflardır umarım Sadri Şener böyle bir şeye tenezzül etmez..

Biz Faruk Özak'a gitmeye kalksak Fenerbahçe yönetimi neler söylerdi acaba şimdi hepsi kuzu gibi susuyor..

Mesela bugün Sadri Şener ve Umut Bulut Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'a benzer bir ziyaretde bulunsalardı...
İstanbul basınında Kopacak tantanayı hesap edebiliyor musunuz ?

Tamamen Trabzonspor'u yıldırma planları psikolojik hareket her şey belli..

Belki sizin için bu yazdıklarım anlamsız olabilir bir futbol takımı bir insanın yerini nasıl tutabilir ama bizim şehrimiz futbolla yatıp futbolla kalkan bir şehir.. Maç kaybedildiğinde ertesi gün Trafikte korna sesi bile duyulmayan bir şehir..

Biz böyleyiz ve Tayyip Erdoğan bugün itibariyle her fırsatta destekleğim Tayyip Erdoğan bugün ki o görüşmeyle benim gözümde bitmiştir.. Fenerbahçe'nin Alt yapı sorunları mı konuşuldu acaba.. Neler konuşuldu çok merak ediyorum..

2003 Senesinde Kale Arkası tribününde Trabzonspor - Fenerbahçe maçında daha 6 yaşında ki bir kızın başını Fenerbahçe taraftarı yarmıştı ve bu olaydan sonra başbakan ; "Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldı " demişti ve ardın Canalioğlu belediye başkanı..

Yazık,

Söylenecek çok şey var.

Hak ve adalet hiç bu kadar kirlenmemişti...

Buluşsunlar, konuşsunlar bakalım...

7. şampiyonluğun ardından Trabzonspor'un başarısını hiçbir siyasetçi kutlamasın!

Başbakana değil, Cumhurbaşkanına bile gitseniz ŞAMPİYONLUK BİZİM!

Bordo Kanımızla Mavi Göklere ŞAMPİYON TRABZON Yazacağız..

Forum kurallarını çiğnemediğimi düşünüyorum objektifçe yorumumu yaptım arkadaşlarında yorumları benim için değerli şimdiden herkese teşekkür ederim herkese hakkım helal olsun kırdığım herkesten tek tek özür diliyorum hakkınızı helal edin.

İntifada
04-19-2011, 21:29
Genel seçimlere 2 aydan az kalmış ve başbakan milyonlarca trabzonspor taraftarını karşısına almak pahasına fenerbahçeyi şampiyon yapacak öylemi :)
Geçiniz ;)

Blur
04-19-2011, 21:30
Genel seçimlere 2 aydan az kalmış ve başbakan milyonlarca trabzonspor taraftarını karşısına almak pahasına fenerbahçeyi şampiyon yapacak öylemi :)
Geçiniz ;)

unutanlar için, aziz yıldırım ikinci yarı başlarında da başbakanla görüştü. (doping skandalı ile ilgili), şimdi başkan ve kaptan başbakan ziyaretinde. elbette başbakann kimseye maçlarla ilgili bir telkini olamaz. ancak fb ülkenin en tepesindeki adamla bu şekilde biraber görünmesi, her kritik dönemde birlkte poz vermesi ortada bir hesabın olduğunun göstergesidir.
başbakan sorumluluk gereği, bu görüşmeyi sezon sonuna ertelemeli, böyle bir görüntü vermemeliydi. başbakanın zaten koyu bir fb taraftarı olduğu, fb hakkında daha önce verilen bir cezayı telkin ile kaldırması, sonasında yaşadığımız kaos göz önüne alındığında camia olarak huzursuz olmakta haklıyız.

İntifada
04-19-2011, 21:37
Yarın trabzonspor başkanı burak yılmazı alıp basbakanla görüşmek istese kabul etmeyecekmi başbakan

Blur
04-19-2011, 21:40
Şenol Güneş'i meclise sokmayan zihniyet ve kalkıp bir özür bile dilemeyen topluluk :)
Sence ne olabilir ?

Siyasi düşüncem Trabzonspor'un önüne geçemiyor kusura bakma kardeşim.

EpiVaTeS
04-19-2011, 21:43
başkalarını bizimle karıştırma...
şenol güneşi bizzat cebinden arayan bir Başbakan Tayyip Erdoğan...

Başbakanın işi gücü yok kimin şampiyon olduğu ile mi...???
Uğraşacak...:)

Blur
04-19-2011, 21:45
Ligin sonucunun belli olacağı haftalara girilmişken böyle bir görüşme şık olmamıştır. Dört, beş hafta daha bekleyemediniz mi diye sorarlar adama? Ben kameraların arkasında ne konuşuldu nereden bileyim! Dün hakem odası basan, bugün başbakan ile işi bitirir.

Benim partim Trabzonspor. Ve Cem Papila'yı asla unutamam. Bugünden sonra yapılacak hatalarda adreste bellidir.

Blur
04-19-2011, 21:52
Ve bu görüşmeden sonra Trabzonspor'la Akyazı projesiyle ilgili masaya oturma kararı alındı sizcede çok yapmacık değil mi ? Çok sahte değil mi ? Söyleyin biz Taraftarız memleketimizi destekleriz son nefesimize kadar dinimizden , vatanımızdan sonra Trabzonspor gelir şahsi veya siyasi menfaatler değil.

Terennüm
04-19-2011, 21:53
Başbakanın 27 nisan günü açıklayacağı çılgın projeyi ilkez burada açıklıyorum:

Türkiye kupasını gelecek sezon Fenerbahçe alacak:)

Blur
04-19-2011, 21:55
Başbakanın 27 nisan günü açıklayacağı çılgın projeyi ilkez burada açıklıyorum:

Türkiye kupasını gelecek sezon Fenerbahçe alacak:)

Abim senin yorumlarına her zaman değer vermişimdir yine mevzuya esprili yaklaşmışsın seninde düşüncelerini öğrenmek isterim :)

Mavera
04-19-2011, 22:02
Şenol Güneş'i meclise sokmayan zihniyet ve kalkıp bir özür bile dilemeyen topluluk :)
Sence ne olabilir ?

Siyasi düşüncem Trabzonspor'un önüne geçemiyor kusura bakma kardeşim.

Üstadim yasim 27 ve bende senin gibi hic sampiyonluk görmedim..
Benimde takimim, ak partinin önündedir yani belki bir gün ak partili olmayabilirim ama o gün kesinlikle Trabzonsporlu olacagimdir..
Partim ne yaparsa yanlis yapar zihniyetinde degilim ama Trabzonspor iyisiyle, kötüsüyle kabulümdür..
Ama ben bu bulusmayi cok önemsemiyorum yani bir nezaket ziyareti olarak görüyorum ki bu ülkenin spor bakani eski trabzonspor kaptani, baskani ve secimlerde trabzonspor milletvekili adayi o acidan bu konudada duyarli olmaliyiz..
basbakanimiz fenerbahcelidir ama hic bir zaman takimini siyasete karistirmadi ki fenerbahcelilerde bu yüzden yakiniyor..
hatirlatalim mesut yilmaz siyasetle, sporu karistirdi ve fener trübünlerde secimde görüsürüz mesut bey denildi ve görüsüldü..
birde su nokta var trabzon, basbakanimiz icin cok büyük önem arzediyor ki 2004 secimlerde belediye baskanligini kaybedince basbakanimiz annesine anne trabzonu kaybettik diyerek üzüntüsünü belirtmistir..
ayrica basbakanimiz ne kadar fenerliyse aileside o kadar trabzonludur cünkü damadi berat albayrak fanatik trabzonludur ayrica dünürü sadik albayrak senden, benden fanatik trabzonlu hatta torunlari mehmet akifi bile simdiden trabzonsporlu yapti ;)..

Mavera
04-19-2011, 22:06
güzel kardesim buyur resmi sitemizden aciklama geldi.. sener ve beraberindeki heyet pazartesi basbakanimizla görüsecek ;)..
İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA
“Başkanımız Sadri Şener, Trabzon’da yapımı süren tesisler, H.Avni Aker Stadyumu’nun UEFA Şampiyonlar Ligi kriterlerine tam uyum sağlar hale gelmesi ve Akyazı Projesi’yle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret edecek.

Erdoğan ve Şener pazartesi günü Başkent’te bir araya gelerek yukarıdaki konuları masaya yatıracaklar.

Başkanımız Sadri Şener, Erdoğan’a gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ederken, “Trabzon’un tesis zengini bir kent haline gelmesi sadece sportif anlamda değil, sosyo kültürel alanda da büyük önem taşımaktadır. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı matematiksel olarak garantilememiz, bu ligin kriterlerine uyum adına, H. Avni Aker Stadı’nda bazı zorunlu düzenlemeler yapılması ihtiyacını beraberinde getiriyor.

Bu ihtiyaçların tamamını Sayın Başbakan’a ileteceğiz. Kendisi de zaten başından beri bahsettiğimiz konulara son derece hassas yaklaşıyor ve Trabzon’un bir spor kenti haline gelmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu gösteren Başbakanımız’a bu vesileyle bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” açıklamasında bulundu”

İntifada
04-19-2011, 22:06
Neden yapmacık olsun :)
Nasıl bir mantık hakemle başbakanı bir tutar aziz yıldırım başbakanı etki altına alacak öylemi :)
Tsk muhtirasindan korkmayan adam aziz yıldırımdan çekinecek hey Allahım ya :)
Başbakan bide rizeli kesin trabzonsporun kuyusunu kazıyor değilmi :)
Herşey olacağına varır korkunun ecele faydası yok ;)

Terennüm
04-19-2011, 22:07
sakin olun gençler seçim sürecinde başbakan yanlış anlaşılmalar mahal vermez..o hatayı bir kere yaptı.trabzon belediyesini chp aldı:) bilmem anlatabildim mi?

Blur
04-19-2011, 22:09
Abicim bence sen olaya daha diplomatik olarak yaklaşıyorsun.. Dediğim gibi Tayyip Erdoğan'ın kalem göndermesi vs.. Bunlar fenerbahçe'ye yapılmış jestler değilmidir.. Federasyonun verdiği kararı bozması bir jest değilmidir ?

Şenol Güneş meclise giremediğinde kalkıp özür dilendi mi ? Listede adı yok diye..

Herkesin iri taşları farklıdır abicim ama benimki Trabzonspor ben olaya mantığımla yaklaşamam kimse demesin bana bu ülke meselediri yok şudur budur.. Ne olduğu açık ve net biz kör değiliz bu buluşmadan sonra Trabzonspor taraftarının tepkisinden sonra Sadri Şener ile buluşacakmış..

Blur
04-19-2011, 22:10
güzel kardesim buyur resmi sitemizden aciklama geldi.. sener ve beraberindeki heyet pazartesi basbakanimizla görüsecek ;)..
İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA
“Başkanımız Sadri Şener, Trabzon’da yapımı süren tesisler, H.Avni Aker Stadyumu’nun UEFA Şampiyonlar Ligi kriterlerine tam uyum sağlar hale gelmesi ve Akyazı Projesi’yle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret edecek.

Erdoğan ve Şener pazartesi günü Başkent’te bir araya gelerek yukarıdaki konuları masaya yatıracaklar.

Başkanımız Sadri Şener, Erdoğan’a gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ederken, “Trabzon’un tesis zengini bir kent haline gelmesi sadece sportif anlamda değil, sosyo kültürel alanda da büyük önem taşımaktadır. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı matematiksel olarak garantilememiz, bu ligin kriterlerine uyum adına, H. Avni Aker Stadı’nda bazı zorunlu düzenlemeler yapılması ihtiyacını beraberinde getiriyor.

Bu ihtiyaçların tamamını Sayın Başbakan’a ileteceğiz. Kendisi de zaten başından beri bahsettiğimiz konulara son derece hassas yaklaşıyor ve Trabzon’un bir spor kenti haline gelmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu gösteren Başbakanımız’a bu vesileyle bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” açıklamasında bulundu”

Bende bu görüşmenin yapmacıklığını belirttim..
İnşallah bizim başkan katılmaz gönlüm bundan yana ama katılmazsa da kuyusunu kazacakları kesin..
Bir stad yapacaklar diye Trabzon'umu esir aldılar yazıklar olsun..

Mavera
04-19-2011, 22:11
sakin olun gençler seçim sürecinde başbakan yanlış anlaşılmalar mahal vermez..o hatayı bir kere yaptı.trabzon belediyesini chp aldı:) bilmem anlatabildim mi?

abi acik ve net konusayim mi ayni hata tekerrür etsin ak partiye kesinlikle oy vermem!..
ama dediginiz gibi basbakanimiz o hatayi yapmaz ki gelecek hafta bizim baskanada randevü vermis ve bencede cok güzel olmus..
eger trabzon hakli bir yanlis hissetsin ak parti trabzonda 6 da 0 yapar yani o kadar ciddi bir durum sadece trabzonda degil en cok trabzonlunun yasadigi istanbulda da cok büyük kayba ugrar ayni sekilde karadeniz sehirlerindede cok etki yapar cünkü halk cok dolu ve su anda bu bulusmadan dolayi yerel internet sitelerinde yer yerinden oynuyor o acidan bir dahaki hafta bizim baskana randevü vermesi cok yerinde olmus ;)..

Blur
04-19-2011, 22:12
Neden yapmacık olsun :)
Nasıl bir mantık hakemle başbakanı bir tutar aziz yıldırım başbakanı etki altına alacak öylemi :)
Tsk muhtirasindan korkmayan adam aziz yıldırımdan çekinecek hey Allahım ya :)
Başbakan bide rizeli kesin trabzonsporun kuyusunu kazıyor değilmi :)
Herşey olacağına varır korkunun ecele faydası yok ;)

Bak demek istediklerimi anlamak istemiyorsun yada anlatamıyorum kardeşim sana söylediğim şudur başbakandan alenen kimse maç isteyemez onu sat bunu ver diyemez..

Sana bugun ki diyalogu söyleyeyim..

Başbakan : bu hafta bucayla mı ?

Aziz : evet pazar günü deplasman..

Başbakan : Sıkıntı olmasın..

Aziz : televizyonlar var..

Bunlar ne demek sen basına nasıl bir izlenim veriyorsun..

Bizim başkanımız Burak YILMAZ 'ı alıp faruk özak'ı ziyarete gitse aynı şey mi olurdu ?
İstanbul basını neler yazardı..

Hürriyetler vatanlar..
Aziz bey neler söylerdi yada şekip mosturoğlu..

Blur
04-19-2011, 22:13
abi acik ve net konusayim mi ayni hata tekerrür etsin ak partiye kesinlikle oy vermem!..
ama dediginiz gibi basbakanimiz o hatayi yapmaz ki gelecek hafta bizim baskanada randevü vermis ve bencede cok güzel olmus..
eger trabzon hakli bir yanlis hissetsin ak parti trabzonda 6 da 0 yapar yani o kadar ciddi bir durum sadece trabzonda degil en cok trabzonlunun yasadigi istanbulda da cok büyük kayba ugrar ayni sekilde karadeniz sehirlerindede cok etki yapar cünkü halk cok dolu ve su anda bu bulusmadan dolayi yerel internet sitelerinde yer yerinden oynuyor o acidan bir dahaki hafta bizim baskana randevü vermesi cok yerinde olmus ;)..

Abim bunu belirtiyorum bende randevu yapmacık bizim başkan gidersede taraftarın yine bir bölümü tepki koyacak şu anda bizim başkanın gitmemesi için inanılmaz yoğun bir baskı var..

Katılmazsa taraftarın gönlünde taht kurar :)

Ama birde katılmazsa ayağını kaydırırlar kısmı var :)

Mavera
04-19-2011, 22:14
Abicim bence sen olaya daha diplomatik olarak yaklaşıyorsun.. Dediğim gibi Tayyip Erdoğan'ın kalem göndermesi vs.. Bunlar fenerbahçe'ye yapılmış jestler değilmidir.. Federasyonun verdiği kararı bozması bir jest değilmidir ?

Şenol Güneş meclise giremediğinde kalkıp özür dilendi mi ? Listede adı yok diye..

Herkesin iri taşları farklıdır abicim ama benimki Trabzonspor ben olaya mantığımla yaklaşamam kimse demesin bana bu ülke meselediri yok şudur budur.. Ne olduğu açık ve net biz kör değiliz bu buluşmadan sonra Trabzonspor taraftarının tepkisinden sonra Sadri Şener ile buluşacakmış..

kardesim senin duygularin bendede mevcut.. ama adamlar ziyarette bulunmus ne yapsaydi basbakanimiz yok gelmeyin mi deseydi o acidan olayi lütfen cok farkli boyutlara cekmeyelim bundan hem trabzonspor hemde ak parti zararli cikar ;)..
benimde trabzonsporlulugum, ak partililigimden önce gelir yani yarin ak parti gider gelir pak parti ama dün, bugün ve yarin trabzonspor bizim icin degismez gercekdir.. ;)
bizim icin takimdan öte bir kimlik, bir yasam felsefesi, bir isyandir ki sampiyon olup, olmamasi acikcasi benim pekte umrumda degil!

Özgür Çağrı
04-19-2011, 22:15
bu kadarda paranoya yapilmaz ki :)

Blur
04-19-2011, 22:17
kardesim senin duygularin bendede mevcut.. ama adamlar ziyarette bulunmus ne yapsaydi basbakanimiz yok gelmeyin mi deseydi o acidan olayi lütfen cok farkli boyutlara cekmeyelim bundan hem trabzonspor hemde ak parti zararli cikar ;)..
benimde trabzonsporlulugum, ak partililigimden önce gelir yani yarin ak parti gider gelir pak parti ama dün, bugün ve yarin trabzonspor bizim icin degismez gercekdir.. ;)
bizim icin takimdan öte bir kimlik, bir yasam felsefesi, bir isyandir ki sampiyon olup, olmamasi acikcasi benim pekte umrumda degil!

Tabii ki biz şampiyonlukta da olamassada takımın yanındayız ama sen diyorsun yerel basında nasıl bir tepki olduğunu..

Başbakan en azından bir açıklama yapabilirdi fakat sana diyalogları gösterdim..
Alex burada tamamen bir figüran ve Sadri Şener'le yapılacak olan görüşme tamamen göz boyamak ama aynı senaryoyu biz yemeyiz..

Mesut Yılmaz zamanında olanları yemeyiz..

2003 Senesi ben sustum..
Şenol Güneş'e ayıp edildi ben yine sustum..

Ama artık yeter ayıptır diyorum.

Özgür Çağrı
Korkunun ecele faydası yok bahane üreteceğinize düzgün top oynayın .

Mavera

Furkan sen simdi söyle bir Trabzona git tamamen istim üzerinde öyleki gs kongre üyesi erdogan bayraktar bile bizim oradan aday olunca ben fanatik ts liyim, gs yle isim olmaz dedi yoksa kendiside biliyor bu isin baska türlü olmayacagini..
imamlar hutbede trabzonspordan bahseder, esnaf sokakta trabzonsporda, okulda ögretmenler trabzonspordan bahseder yani öyle bir durum var artik bunun adi manyaklik mi, paranoyaklik mi bende bilmiyorum!

Blur
04-19-2011, 22:18

Siyasi düşünce ile ne alakası var?
Yani şimdi bu çok doğal bir olay..
Tam da bu zamanda fenerin başkanı ile başbakanın konuşması çok normal..
Alex'i Türk yapmak için sezon sonu beklenemezdi değil mi?
Kaldı ki -yanlış biliyorsam düzeltin- vatandaşlığa geçmek için başvuru yaptığınızda beş sene beklemeniz gerek.. Yattara'ya böyle oldu.. Beş sene sonra Alex Türk vatandaşı olsa ne olur, Uganda vatandaşı olsa ne olur?
Yani ben işkillendim..
Özküz de olsa altında buzağı ararım..
O kadar net.

Mavera
04-19-2011, 22:19
Tabii ki biz şampiyonlukta da olamassada takımın yanındayız ama sen diyorsun yerel basında nasıl bir tepki olduğunu..

Başbakan en azından bir açıklama yapabilirdi fakat sana diyalogları gösterdim..
Alex burada tamamen bir figüran ve Sadri Şener'le yapılacak olan görüşme tamamen göz boyamak ama aynı senaryoyu biz yemeyiz..

Mesut Yılmaz zamanında olanları yemeyiz..

2003 Senesi ben sustum..
Şenol Güneş'e ayıp edildi ben yine sustum..

Ama artık yeter ayıptır diyorum.

Üstadim surada 5 hafta kaldi eger bu yönde bir gelisme olursa 12 haziranda secim var gerekeni yaparsin!..
sahsen ben basbakanima güveniyorum ondan yana zerre süphem yok ama burasi türkiye ve heran hersey olabilir ;)

Mavera
04-19-2011, 22:20
Siyasi düşünce ile ne alakası var?
Yani şimdi bu çok doğal bir olay..
Tam da bu zamanda fenerin başkanı ile başbakanın konuşması çok normal..
Alex'i Türk yapmak için sezon sonu beklenemezdi değil mi?
Kaldı ki -yanlış biliyorsam düzeltin- vatandaşlığa geçmek için başvuru yaptığınızda beş sene beklemeniz gerek.. Yattara'ya böyle oldu.. Beş sene sonra Alex Türk vatandaşı olsa ne olur, Uganda vatandaşı olsa ne olur?
Yani ben işkillendim..
Özküz de olsa altında buzağı ararım..
O kadar net.

Üstadim bilgi eksikligin var yattara su anda türk vatandasi ama türk statüsünde oynamasi icin basvuru yaptiktan sonra 5 sene gecmesi gerekiyor yani alexin türk vatandasi olmasi sadece onu onure etmek icindir ki bence alex bunu hakediyor..

Blur
04-19-2011, 22:22
Korkunun ecele faydası yok bahane üreteceğinize düzgün top oynayın .

Biz bu yolda can verdik..
Sen Trabzonspor'luluğun ne demek olduğunu anlayamayabilirsin kardeşim..

Fenerbahçe'li bi adamın futbola bakış açısıyla Trabzonspor'lu bir adamın futbola bakış açısı bir değildir..

Trabzon şehrine gelirsen bunu anlayabilirsin..
Dünyanın en büyük şehir takımıdır Trabzonspor bu da bilinsin..

96' da fener'in yaptığı oyunları kimse unutmadı..

Ve ;

Trabzonspor , Trabzon'dan ibaret değildir..

CeVHeR
04-19-2011, 22:23
Eyvah eyvah TS lilere bak ne hallere düşmüşler :)
Şimdiden böyle bir travma varsa lig sonlarını düşünemiyorum :)

Blur
04-19-2011, 22:24
Üstadim bilgi eksikligin var yattara su anda türk vatandasi ama türk statüsünde oynamasi icin basvuru yaptiktan sonra 5 sene gecmesi gerekiyor yani alexin türk vatandasi olmasi sadece onu onure etmek icindir ki bence alex bunu hakediyor..

Yazdıkların doğru olsun abicim..
Sene sonu beklenemezmiydi ?

Şurada kalmış 5 hafta diyaloglara bak..
Her olaya böyle mi şöyle mi bakalım..

Alex hakediyor ona eyvallah.. Ama verilen kare 5 hafta var.. Ve fenerbahçe klübünden açıklama ; " TRABZON Neden Hakemlerle Kaybetmiyor ? "

Sonra da millet bize düzgün top oynayın diyor.. : )

Blur
04-19-2011, 22:25
Eyvah eyvah TS lilere bak ne hallere düşmüşler :)
Şimdiden böyle bir travma varsa lig sonlarını düşünemiyorum :)

Biz bir hale düşmedik..
Lig sonunda şampiyon olup sandıktada gerekeni yapacağımız için düşünecek olan sahaya atlayanlar ve ceketçiler olacaktır :)

Mavera
04-19-2011, 22:25
Biz bu yolda can verdik..
Sen Trabzonspor'luluğun ne demek olduğunu anlayamayabilirsin kardeşim..

Fenerbahçe'li bi adamın futbola bakış açısıyla Trabzonspor'lu bir adamın futbola bakış açısı bir değildir..

Trabzon şehrine gelirsen bunu anlayabilirsin..
Dünyanın en büyük şehir takımıdır Trabzonspor bu da bilinsin..

96' da fener'in yaptığı oyunları kimse unutmadı..

Ve ;

Trabzonspor , Trabzon'dan ibaret değildir..

Üstadim anlatamazsin, anlatamazsin.. onlar hala daha alti, üstü top deyip geciyorlar oysaki Trabzonspor bizim icin kelimelerle ifade edilemeyecek önemli seyler ifade ediyor..
öyleki babam bana oglum sana belki cok malk, mülk birakamayacagim ama Trabzonsporlulugu miras birakiyorum dedi ki bende o mirasi simdiden ogluma birakmak icin ona bu aski asiliyorum..
yine tekrar ifade ediyorum Trabzonspor sampiyon olmasin zerre kadar umrumda degil yeterki bu sevgi bitmesin..

CeVHeR
04-19-2011, 22:26
Biz bir hale düşmedik..
Lig sonunda şampiyon olup sandıktada gerekeni yapacağımız için düşünecek olan sahaya atlayanlar ve ceketçiler olacaktır :)

Madem eminsin neden boş yere ortalığı verveleye veriyon ???
Olası bir ikincilik için şimdiden kulpmu hazırlıyorsun ;)

Mavera
04-19-2011, 22:27
Yazdıkların doğru olsun abicim..
Sene sonu beklenemezmiydi ?

Şurada kalmış 5 hafta diyaloglara bak..
Her olaya böyle mi şöyle mi bakalım..

Alex hakediyor ona eyvallah.. Ama verilen kare 5 hafta var.. Ve fenerbahçe klübünden açıklama ; " TRABZON Neden Hakemlerle Kaybetmiyor ? "

Sonra da millet bize düzgün top oynayın diyor.. : )

Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.. bence bu kadar karamsar olmaya gerek yok dünürü, damadi, torunu belkide kizi Trabzonsporlu olan bir basbakan bize yanlis yapmaz ;)..
bence basbakan öyle islere bakmaz sonucta oda fenerbahceli ve tuttugu takim sampiyon olsun ister o acidan ben bu olayi sahsen pekte mühim görmüyorum..

İntifada
04-19-2011, 22:28
Maveranin bu sözlerini arşiv niyetine saklayın :)
Şu trabzonspor ak partiden önemli kısımlarını 1 2 haftaya zıttı birşey kesin söyler :)
Allahım ya siyaset gündeminde bu yoğun gündemde çokta tın trabzonsporun sorunları ;)

Mavera
04-19-2011, 22:31
Şu trabzonspor ak partiden önemli kısımlarını 1 2 haftaya zıttı birşey kesin söyler :)
Allahım ya siyaset gündeminde bu yoğun gündemde çokta tın trabzonsporun sorunları ;)

benim icin hatta bir cok trabzonsorlu icin daha önemlidir öyle olmasaydi ak parti trabzonda belediye baskanligi secimlerini kaybetmezdi hemde en güclü döneminde..
kaldiki ben ak partici degilim ak partiliyim yani ak parti yanlis yapsin gerekeni yapariz sen yapmaz misin?
sen fanatik ak partilimisin, dün ak partilimiydin, yarin ak partili olacak misin?
peki fenerbahceligin degisecek mi yani iki cikolataya takim degistecekmisin diyecegim ama o yasi fazlasiyla gectin :)..
bir nokta daha benim icin receb tayyib erdogan, ak partiden önce gelir yani beni bu partiye baglayan en büyük kuvvet basbakanimizdir ya seni?

İntifada
04-19-2011, 22:32
Anlatamazsın tabiki :)
Futbol için intihar edermi insan be :)
Akılmı bu:)
Sen anlatsan benim için bi halt ifade etmez

Blur
04-19-2011, 22:34
Madem eminsin neden boş yere ortalığı verveleye veriyon ???
Olası bir ikincilik için şimdiden kulpmu hazırlıyorsun ;)

Biz emeğimizle oynayıp buralara geliyoruz..
Eğer başbakan fener'e verilmiş bir kararı bozuyorsa ben buna karşı çıkarım..
Her fırsatta sustuk sustuk diyen bizler değilmiydik ? Demokrasi diyen bizler değil miydik ? :)

Al sana demokrasi ben yazıyorum..

Ortalığı velveleye verdiren bu görüşmeyi ayarlayanlardır.. Şenol Güneş'i meclis kapısından geri çevirenlenlerdir.. Sahaya atlamak nasip olmasın ki Şampiyonluktan şüphe duyuyorsam :)

Trabzonspor'un sorunları senin gibiler için tınn olabilir dostum ama Trabzon'da çıkacak 6 milletvekilinden 0 çekerse bu başbakan ve AK Parti için bi sorun olabilir mi ? :)))

Trabzonspor sadece Trabzon değildir..

İstanbul'da 1 Milyon Trabzonspor'lu var biriside benim..

Bugün Gençlik Kollarından ayrıldım ve kartımıda kırdım.. Benim gibi Parti üyeliğinden istifa eden yönetim kadrosundan çıkan yüzlerce insan var yerel basınımızı takip et..

Bizim Partimiz Trabzonspor..
Önce Trabzonspor diyoruz.

Mavera
04-19-2011, 22:34

iste olayda bu o insan futbol icin degil Trabzonspor icin intihar ediyor yani onlar icin Trabzonspor bir futbol takimi degil..
öyleki imam bile cuma hutbesinde ey cemaat bu aksam maca gidiyorum gelen gelir, gelmeyen gelmez diyebiliyor :)

Mavera
04-19-2011, 22:35
su anda trabzonsporun büyük forumlarinda ak parti aleyhi kampanyalar basladi yani olayi öyle bir Trabzonpor diyerek gecistirmeyelim arkadaslar o acidan her kesimin daha sakin olmasi gerekiyor yoksa bu durumdan ak parti zarar görür..
ak parti spordan olabildigince uzak durmalidir ki bana göre duruyor..

İntifada
04-19-2011, 22:36
Mavera ben bunu defalarca söyledim o yüzden seni falan filan demene gerek yok :)
Ama senden bunun çok zıttı şeyler duyabiliriz :)
He şunuda soyliyeyim fenerbahcenin hayatımdaki yerini beni tanıyan herkes iyi bilir ama davamızdanda bi futbol takımı için vazgeçmeyiz ;)

Blur
04-19-2011, 22:36

Olay futbol meselesi değil..
İnsanlar travma yaşadılar orada..
Senin için futbol bizim için memleket meselesi..
Senin şehrinin takımı bi yerlerde olsa bizi anlayabilirdin.. Ama imkansız Mavera'yı dinle bak onla bazı yerlerde ayrılıyoruz ama beni anlıyor sende anla demokrasiden dem vuran kardeşim :)

CeVHeR
04-19-2011, 22:37
Futbol için oy vermeyecek adam vermesin...
Hiçbir futbol takımı memleketin bekası ve geleceğinden daha önemli değildir...
VErmeyin oyunuzu, sonra Antalya gibi dizlerinizi döversinizde bizde kıs kıs gülerek seyrederiz sizleri...
Muhabbete bak ya...

CeVHeR
04-19-2011, 22:38
Bizde Tayiip Erdoğan TT Arenayı yaptırıp GS nin hizmetine sunduğu için Ak PArtiye oy vermeyelim...

Blur
04-19-2011, 22:39
Mavera ben bunu defalarca söyledim o yüzden seni falan filan demene gerek yok :)
He şunuda soyliyeyim fenerbahcenin hayatımdaki yerini beni tanıyan herkes iyi bilir ama davamızdanda bi futbol takımı için vazgeçmeyiz ;)

Senin için fenerbahçe bir futbol takımı..
Bizim için Trabzonspor bir yaşam tarzıdır..

Ben İstanbul'dan kalkıp antepe , bursa'ya , kayseri'ye , konya'ya , ankara'ya maça gidiyorum ne için ? Sana göre boş bir iş değil mi ? Ama benim gibi düşünen insan sayısı benim gibi yaşayan insan sayısı nereden baksan bu ülkede gözler görülür göze batacak bir kesimi oluşturuyor.. Laflarını tart bence :)

Mavera
04-19-2011, 22:39

hatirlatirim ben ak partiden dedim davamdan degil ben ak partiye oy vermeyince tutup chp yi oy verecegim!..
benim icin ak parti den daha önemli bir isim vardir receb tayyib erdogan ben onunla bu yola ibb baskanliginda ciktim ve insallah yagmurda, karda beraber yürüyecegiz cünkü ben basbakanima güveniyorum o adaletsiz, tarafli bir sey yapmaz..
2004 secimlerinde bir sözü baska yerlere cekildi ve belediye baskanligini kaybettik ama basbakanimiz asla bir mesut yilmaz gibi takimi, siyasete karistirmadi ve insallah karistirmayacakda..
öyleki ben o sevmedigim fenerbahceye bile basbakanimiz yüzünden ilimli bakar oldum..
kardesim siyasette taassubum yoktur ama takimda vardir ;)

İntifada
04-19-2011, 22:40
Kaybeden teşkilat olmamış be kardeş ;)
Aksine kazanan teşkilat olmuş ;)

Blur
04-19-2011, 22:41
VErmeyin oyunuzu, sonra Antalya gibi dizlerinizi döversinizde bizde kıs kıs gülerek seyrederiz sizleri...
Muhabbete bak ya...

Vermeyeceğiz zaten kardeşim..

Bugün Burak Yılmaz ile Sadri Şener Faruk Özak'a gitseydi ben biliyorum o sizin taraftar gruplarının sitelerinden neler yazılıp çizileceğini..

Biliyorum Ahmet Çakar'ın , Rıdvan'ın neler yazacağını..

Mavera
04-19-2011, 22:41
Bizde Tayiip Erdoğan TT Arenayı yaptırıp GS nin hizmetine sunduğu için Ak PArtiye oy vermeyelim...

malesef öyle bir kesimde var.. ben antuya üyeyim orada resmen partimize, bsbakanimiza demedik laf kalmiyor öyleki bazilari secimde görüsürüz diye artistlik yapiyor..
sahsen basbakanimiza sonuna kadar güveniyorum ki gelecek hafta bizim baskanada randevü verdi bence cokta olumlu oldu..

Blur
04-19-2011, 22:42
Kaybeden teşkilat olmamış be kardeş ;)
Aksine kazanan teşkilat olmuş ;)

Mevzuyu ufaklara indirgiyorsun..
Ama bir kaybeden olursa bu ne teşkilat , ne ben , ne Trabzonspor olur..

Kaybeden AK Parti ve Recep tayyip erdoğan olur..

Biz Trabzonspor'un karşısında kim olursa onun karşısında her zaman oluruz..

Mavera
04-19-2011, 22:43
Muhabbete bak ya...

Iste olay futbol degil bakiniz Trabzonspor demek Trabzonun kalkinmasi demekdir, esnafin kalkinmasi demekdir, halkin kalkinmasi demedkir, yeni stadlar yapilmasi demekdir, yeni yollar yapilmasi demekdir..
Eger senin mantigiyla hareket etseydi basbakanimiz Trabzondan 1. siraya eski Trabzonspor baskani ve oyuncusunu koymazdi!..
Trabzondaki tek gercek Trabzonspor bu böyle gelmis, böyle gidecekdir..

İntifada
04-19-2011, 22:43
Olay futbol meselesi değil..
İnsanlar travma yaşadılar orada..
Senin için futbol bizim için memleket meselesi..
Senin şehrinin takımı bi yerlerde olsa bizi anlayabilirdin.. Ama imkansız Mavera'yı dinle bak onla bazı yerlerde ayrılıyoruz ama beni anlıyor sende anla demokrasiden dem vuran kardeşim :)

Ne futbol ne memleket ne başka bir halt dinden önce gelmez benim için ;)
Dinim intiharı yasaklamıştır o yüzden efsaneleştirilecek bir yani yok ahiretlerini yaktılar ;)
Demek futbol memleket meselesi siz değilmiydiniz dün galatasaraya maç satan :)
Demekki memleketinizide satarsınız ;)

Blur
04-19-2011, 22:46
Dinim intiharı yasaklamıştır o yüzden efsaneleştirilecek bir yani yok ahiretlerini yaktılar ;)

Eğer bi insan travma halindeyse( Cinnet geçirdiyse ) intiharında sen bilemessin cehennemlik olup olmadığını dini bilginde süpermiş.. :)

Galatasaray'a maç satan takımda kaç tane Trabzon'lu futbolcu vardı aç bak..
Sen yönetimin yaptığı bir olayı söylüyorsun.. Ve söylediğin laf tamamen ortamı germeye yönelik..

Bizim bir pankartımız vardı " Memleketsizler istanbul'u destekler " diye bu pankartı kafana yaz :)

Mavera
04-19-2011, 22:47

su konuda hemfikiriz hic bir dünyevi sey insanin canindan önemli degildir o cani sadece Yaradan alir..
bende Trabzonsporluyum hemde en fanatiginden ama ailem, hayatim, dinim gibi önemli ögelerle asla kiyaslama icine girmem..
bu satma muhabbetleri hep yillardir vardir ama daha kimsenin birsey ispat ettigi yoktur yani varsayim üzerinden konusmak pekte dogru degil kaldiki öyle bir durum varsa bile o yönetimin, futbolcunun, hocanin isgüzarligidir yani bunda Trabzonsor markasinin sucu nedir?

CeVHeR
04-19-2011, 22:47
Vermeyeceğiz zaten kardeşim..

Bugün Burak Yılmaz ile Sadri Şener Faruk Özak'a gitseydi ben biliyorum o sizin taraftar gruplarının sitelerinden neler yazılıp çizileceğini..

Biliyorum Ahmet Çakar'ın , Rıdvan'ın neler yazacağını..

Vermeyin kardeşim...
Sizin gibi adamlar zaten Ak Partiye oy vermemeli...
Bu parti memleket sevdalısı, kendi tuttuğu takımı memleketinden değerli gören adamın ne işi var Ak Partide...
Sizin gibi adamlar Ak Partiye oy verirse ben vermem zaten...

LAz fıkralarına bazen kızıyorum ama sanırım kızmamalıyım, muhabbetin komedisine bakarmısın. BEnde laf anlatmaya çalışıyorum işte...
Trabzon çampiyon olamazsa, Ak Partinin başında olduğu memleketttede yaşamayın, yeni bir devlet kurun kendinize oralarda...

Mavera
04-19-2011, 22:51
Vermeyin kardeşim...
Bu parti memleket sevdalısı, kendi tuttuğu takımı memleketinden değerli gören adamın ne işi var Ak Partide...

LAz fıkralarına bazen kızıyorum ama sanırım kızmamalıyım, muhabbetin komedisine bakarmısın. BEnde laf anlatmaya çalışıyorum işte...
Trabzon çampiyon olamazsa, Ak Partinin başında olduğu memleketttede yaşamayın, yeni bir devlet kurun kendinize oralarda...

kardes bu mantikda yanlis yani daha yapici olmalisin su anda ya sev ya terket diyenlerden bir farkin yok ;)..
ayrica trabzonda laz yoktur, trabzonun lazliklada alakasi yoktur o acidanda icin rahat olsun ama su bölgesel ayrimciligi sakin yapmaya kalkmayalim bu partimiz, ülkemiz icinde tehlikeli..
bak birseyin altini cizdim ortada adaletsiz, tarafli yani aleni bir taraf tutma varsa tepkimizi koyariz ki ben ne partimizin nede basbakanimizin böyle birsey yapcagina ihtimal vermiyorum eger yaparsaki zaten biz ak partiyi yanlis tanimisiz diyebiliriz..
o trabzon hakedene degerinide verir öyleki 8 milletvekilinin 6 sini ak partiye chp den belediyeyi alip ak partiye verebiliyor o acidan hic bir sorun yok güzel kardesim ;)

Blur
04-19-2011, 22:52
Vermeyin kardeşim...

:D

Faşo ağa konuştu..
Sakin ol paşam..
Bizi anlaman için bizim gibi düşünmen lazım.. :)

İntifada
04-19-2011, 22:52
:) tramvaymış ;)
Futbol maçı için tramva geçirip intihar eden müslüman :)
Yazık :)
Intihara bahanemi bu neydi o ben trabzonsporluyum ee fenerbahçe elimden şampiyonluğu aldı travmaya girdim intihar ettim bildiğin şehit bu yav

CeVHeR
04-19-2011, 22:54
su konuda hemfikiriz hic bir dünyevi sey insanin canindan önemli degildir o cani sadece Yaradan alir..
bende Trabzonsporluyum hemde en fanatiginden ama ailem, hayatim, dinim gibi önemli ögelerle asla kiyaslama icine girmem..
bu satma muhabbetleri hep yillardir vardir ama daha kimsenin birsey ispat ettigi yoktur yani varsayim üzerinden konusmak pekte dogru degil kaldiki öyle bir durum varsa bile o yönetimin, futbolcunun, hocanin isgüzarligidir yani bunda Trabzonsor markasinin sucu nedir?

İspat; Gökdeniz KARADENİZ...

Bu forumda bundan daha saçma bir muhabbet daha görmedim...

Blur
04-19-2011, 22:54
İnsanlar neler yüzünden cinnet geçiriyor..
Sen Trabzonspor'luluğun ne demek olduğunu bilmediğin için bunu senden anlamanı beklemiyorum kardeşim..

Sinir bu insan bu..
Gayet normal.. :)

CeVHeR
04-19-2011, 22:55
:D

Faşo ağa konuştu..
Sakin ol paşam..
Bizi anlaman için bizim gibi düşünmen lazım.. :)

Bu kadar saçma bir düşünce yapısına girebileceğimi zannetmiyorum be kardeş...

Blur
04-19-2011, 22:56

Gökdeniz iddaa oynadı ve bu olayın anlaşıldığı senenin sonunda satıldı..
Gökdeniz Galatasaray'a maçı satmadı olayı bilmiyorsun ezbere konuşuyorsun :)

Gökdeniz Galatasaray maçında Galatasaray lehine bahis yaptı fakat o maçı Trabzonspor 1-2 kazandı..

Gökdeniz Trabzon'lu bir mafya babasından tehtit aldı ismini vermeyeceğim eğer oynamassan o parayı sana yürüyerek yedirmem diye :)

İşte senin futbol bilgin ve mantığın..

Mavera
04-19-2011, 22:57

gökdeniz sikeden degil bahsiten ceza aldi kaldiki sonrada arabasi kursunlandi yani pekte temiz islere bulasmamisti :)
kaldiki yanlisi yapan gökdeniz, trabzonspor markasi degilki simdi fenerde bir futbolcu doping yapsa kim suclu futbolcu mu, klüb mü eger ceza verilmezse tabiki o zaman gerekeni söylersiniz..
gökdeniz bahisten dolayi 6 ay ceza aldi ;)

CeVHeR
04-19-2011, 22:59
Gökdeniz iddaa oynadı ve bu olayın anlaşıldığı senenin sonunda satıldı..
Gökdeniz Galatasaray'a maçı satmadı olayı bilmiyorsun ezbere konuşuyorsun :)

Gökdeniz Galatasaray maçında Galatasaray lehine bahis yaptı fakat o maçı Trabzonspor 1-2 kazandı..

Gökdeniz Trabzon'lu bir mafya babasından tehtit aldı ismini vermeyeceğim eğer oynamassan o parayı sana yürüyerek yedirmem diye :)

İşte senin futbol bilgin ve mantığın..

Şimdi benim bahsettiğim olay bu değil...
Bundan 5-6 sene önce yine FB ile TS şampiyonluğa oynarken TS ile GS maç yapmış ve GS bu maçı 5 atarak kazanmıştı. Gökdenizin maçtan sonraki açıklamalırını yazıyorum; iyi oku...

'' Gs geçmişi çabuk unuttu, bundan sonra görüşeceğiz ;)

Gs ile şampiyonluğa oynadığımız senede son maçta Gs nin size 4 veya 5 fark yapması gerekiyordudaa, yapmıştı; sağlam azim değil mi ;)

CeVHeR
04-19-2011, 23:01
Bahisden iddiadan bahseden kim ya ???

Blur
04-19-2011, 23:02
Şimdi benim bahsettiğim olay bu değil...
Bundan 5-6 sene önce yine FB ile TS şampiyonluğa oynarken TS ile GS maç yapmış ve GS bu maçı 5 atarak kazanmıştı. Gökdenizin maçtan sonraki açıklamalırını yazıyorum; iyi oku...

'' Gs geçmişi çabuk unuttu, bundan sonra görüşeceğiz ;)

Gs ile şampiyonluğa oynadığımız senede son maçta Gs nin size 4 veya 5 fark yapması gerekiyordudaa, yapmıştı; sağlam azim değil mi ;)

Yine yanlış söyledin dostum o maç öncelikle 4-0 bitti.. :)
Ve Gökdeniz'in açıklaması gelecek sene ki maça yönelikti ben o maçın satılmadığını söylemedim mevzuyu gökdenize bağlamış :)))

Mavera
04-19-2011, 23:03
o maci hatirliyorum öyleki hakan sükür gönlümden Trabzonsporun sampiyonlugu geciyor dedi...
sana daha ilgincini söyleyim o mac 4-2 bitti ve 2 golüde trabzonlu suat usta atmisti..
simdi sunuda kabul edelim ligimizde hatir, gönül muhabbetine yataslar olmuyor demek sacma olur evet resmi bir yatis yok, resmi bir kayirma yok ama es, dost muhabbetine bu tür maclar cok olmustu..
örnegin gecen seneki bjk-bursa maci cok mu temizdi yada sizin son saniyede denizliye kaybettiginiz sene gs nin bütün maclari almasi daha yakina gideyim size göre bursa maci bize göre sizin eskisehir maci..
ayni sekil sizin yardimci hocanin tolunaya kendiniz icin oynayin lan serefsizler demesi cok mu normal yani bu örnekler cok uzar kardesim kimse bana biz sütten cikmis ak kasigiz demesin!..

İntifada
04-19-2011, 23:04
Trabzonsporluluk kimin umrunda muslumanligi anla kardeş ;)
Futbol maçı için intihar eden müslüman benim için zavallıdır onu savunan müslümanada hidayet dilerim ;)
Ne güzel demişti merhum timurtaş hoca davamız futbol oldu ;)

Mavera
04-19-2011, 23:05
Yine yanlış söyledin dostum o maç öncelikle 4-0 bitti.. :)
Ve Gökdeniz'in açıklaması gelecek sene ki maça yönelikti ben o maçın satılmadığını söylemedim mevzuyu gökdenize bağlamış :)))

sende yanlis hatirladin kardesim senin bahsettigin 2001 deki mac ve hacinin son maciydi o macta gs nin en az 3 atmasi gerekiyordu arkadaslar onu kasdediyor ayrica cevherin bahsettigi macta bizim avni akarde 4-2 yenildigimiz ;)

İntifada
04-19-2011, 23:06
E mavera memleket meselenizi böylemi savunuyorsunuz herkeş yapıyor bizde yapıyoruzmu :)

Blur
04-19-2011, 23:07
Zannetmiyorum abicim gs'nin 4-5 fark yapması diyor :)
Senin bahsettiğin maçta tam aksine gs bize yatmadı biz şampiyonluğa gidiyorduk..

Bunlar herkesi yata yata yendikler için öyle bellemişler :)

Blur
04-19-2011, 23:08
E mavera memleket meselenizi böylemi savunuyorsunuz herkeş yapıyor bizde yapıyoruzmu :)

Maçı satan taraftarlar mı ?
Memleketliler mi ?

Neyin kafasını yaşıyorsun hacı abi :)

Mavera
04-19-2011, 23:09

sen hic futbol oynadin mi bilmiyorum ama 6 sene lisanli futbol oynadim ve sunu acikca söyleyebilirim futbolda hatir sikesi vardir yani rakip takimda arkadasin, ahbabin vardir ya kardes biz küme düsecegiz yada sampiyon olacagiz fazla asilmayin diye istekde bulunulur tabiki bu bazi topcularda ters etki yapabiliyor..
birde tesvik primi varki bu türkiyede legaldir mesela trabzon bu hafta eskisehirlermi oynayacak aziz baskan basar parayi bülente su cocuklari oynat diye onlarda onurlu! sekilde oynarlar :)..
sanki memlekette hatir, gönül, sike olmuyormus gibi konusuyorsun sen bir teskilatlara ugra istersen kardesim, benim agzimi actiracaksin :)

CeVHeR
04-19-2011, 23:09
Zannetmiyorum abicim gs'nin 4-5 fark yapması diyor :)
Senin bahsettiğin maçta tam aksine gs bize yatmadı biz şampiyonluğa gidiyorduk..

Bunlar herkesi yata yata yendikler için öyle bellemişler :)

Sen googledan bi taratda maçları bir öğren, boş boş konuşma ;)

İntifada
04-19-2011, 23:11
Işte fenerin 2001 de şampiyon olduğu sezon fenerin samsuna yenilmesi gsninde trabzonu 4 farkla yenmesi gerekiyordu :) 5 tane atmışlardı galiba trabzona :)
Taraftarda birşey demedi memleket meselesi ışte :)
Bana trabzon taraftarını anlatmayın ben lazların içinde büyüdüm mahallem laz mahallesi ilk okulumda 8 sene bir sürü oflunun surmenelinin arasındaydım ;)

Mavera
04-19-2011, 23:13
neyse arkadaslar sonucta ayri renklerdede olsak bizim bu forumdaki üst kimligimiz ak partidir o acidan olayi sidik yarisina cevirmeye gerek yok..
fb sampiyon olur ilk kutlayan ben olurum, ts sampiyon olur siz gelir beni kutlarsiniz sonucta ortada bir savas yok bir rekabet var ve insallah hakeden kazanir!

İntifada
04-19-2011, 23:14
sen hic futbol oynadin mi bilmiyorum ama 6 sene lisanli futbol oynadim ve sunu acikca söyleyebilirim futbolda hatir sikesi vardir yani rakip takimda arkadasin, ahbabin vardir ya kardes biz küme düsecegiz yada sampiyon olacagiz fazla asilmayin diye istekde bulunulur tabiki bu bazi topcularda ters etki yapabiliyor..
birde tesvik primi varki bu türkiyede legaldir mesela trabzon bu hafta eskisehirlermi oynayacak aziz baskan basar parayi bülente su cocuklari oynat diye onlarda onurlu! sekilde oynarlar :)..
sanki memlekette hatir, gönül, sike olmuyormus gibi konusuyorsun sen bir teskilatlara ugra istersen kardesim, benim agzimi actiracaksin :)

Aç ağzını mavera :)
Teşkilata gitmeme nedenim başka sen rahat ol teşkilatı iyi bilirim ;)

Blur
04-19-2011, 23:14
Sen googledan bi taratda maçları bir öğren, boş boş konuşma ;)

Sen önce futbolu öğren adamım mevzuyu nasılda değiştirdin ama :)

Anlatmak istediğimi anladıysan problem yok , yoksa davul zurna..

Biz hiç bir zaman G.Saray'a ona buna yatalım demeyiz bunu anlamanız için içimizde olmanız lazım..

Oflu'yu Sürmene'liyi tanıyorum diyen arkadaşa da onlarada sen memleketini satarsın takımın satmış desin mermiye kafa atsın diyorum :)))

Mavera
04-19-2011, 23:15
Aç ağzını mavera :)
Teşkilata gitmeme nedenim başka sen rahat ol teşkilatı iyi bilirim ;)

sen benim dedigimi anladin.. bu siralar ak partiliden cok ak particiler türedi heleki ufukta bir dönem daha ak parti iktidari görünürken kanimi kessen ampül sarisi akar diyen fanatikler teskilatlarda dolaniyor o acidan o cakallara teskilatlari birakmamak adina senin gibilerin gitmesi daha iyidir ;)

İntifada
04-19-2011, 23:21
Neyse mavera arkadaşlar demledi çayı siz kapısın ben gece gelirim :)

Bilal Baştan
04-19-2011, 23:40
Selamün aleyküm dostlar sakın olun yahu az :)

Olay nerelerden nerelere taşınmış..

Trabzon'u , Trabzonspor'u anlamak herkesin harcı değildir o yüzden kimseye bunu anlatmanın faydası olmayacaktır. Zira Trabzonspor demek Trabzon'dan ibaret değildir , Türkiye'nin hatta dünyanın dört bir yanında taraftarı mevcuttur. Ege'li , Akdeniz'li , Doğu'lu bir sürü tanıdığım insanlar var Trabzonspor'lu.

Başbakanımıza bende %100 güveniyorum. Bu olayda art niyet aramamakla birlikte 'şık' olmadığını düşünüyorum.. Ayrıca kardeşimizinde dediği gibi Sadri Şener olayı bence de Trabzon'daki tepkileri bir nevi dindirmek amaçlıdır diye düşünüyorum.

Şikelerden vs bahsedilmiş somut örnekte verebilirim ama ortamın gerilmemesi ve tartışmanın uzamaması adına vermiyorum Türkiye'de tüm taraftar gruplarına gidin sorun şike denince akla gelen ilk takımı size söylerler.

Bu olay değil de , Trabzon'a ve Trabzonspor'a yapılan en büyük ayıp öncelikle , Kayseri'ye , Rize'ye , İstanbul'a (2) adet stat yapan hükümetimizin halen Trabzon'a bir stat kazandıramamasıdır üstelik yanılıyorsam düzeltin 2006 yılında başbakanın verdiği söz var aradan 5 sene geçti anca dolgu çalışmalarına başlandı. Bir de üstelik Spor Bakanı güyam Trabzon'lu.. Şenol Güneş'e yapılanı zaten hiç söylemiyorum bile.

Trabzon'u , Trabzonspor'u ve Trabzon'luları bu kadar hafife almanız önemsememeniz açıkcası beni üzdü arkadaşlar. Ak Parti kaydederse , Trabzon kaybeder, Trabzon kaybederse Ak parti kaybeder. Mesele kimin ne kadar kaybettiği değil. Sonuç olarak 12 Haziran'da 1.sırada aday olan Faruk Nafiz ÖZAK dahil beklediği oranda milletvekili çıkamazsa Trabzon'da başta Başbakan olmak üzere tüm gönülden Ak Partili olanlar bu duruma üzülecektir.

cartman
04-19-2011, 23:56
Selamün aleyküm dostlar sakın olun yahu az :)

Bu olay değil de , Trabzon'a ve Trabzonspor'a yapılan en büyük ayıp öncelikle , Kayseri'ye , Rize'ye , İstanbul'a (2) adet stat yapan hükümetimizin halen Trabzon'a bir stat kazandıramamasıdır üstelik yanılıyorsam düzeltin 2006 yılında başbakanın verdiği söz var aradan 5 sene geçti anca dolgu çalışmalarına başlandı. Bir de üstelik Spor Bakanı güyam Trabzon'lu.. Şenol Güneş'e yapılanı zaten hiç söylemiyorum bile.

Kayseriye Rizeye yapılan stadların hukumet tarafından direk yapılmıs bır yardımı yoktur.Ozellikle dikkat edersen kayseri büyüksehir belediyesi kadir has stadı gecer ki belediye başkanı özhasekinin ve ismini aldığı işadamının katkıları sonucu olusmus bir staddır.Rizenin de belediyesinin yaptıgı anlasmayla stadın yapıldıgını hatırlıyorum.Galatasarayın dısında hukumetın direk olarak baglantılı bir stad projesi yoktur.Galatasaray ıcın yapılan projede elimizi yüzümüze bulasmıstır bilindiği gibi

Mavera
04-20-2011, 00:04
kim ne derse desin bu stad konusunda en iyisini yine aziz yildirim yapiyor en son yine ülker arena diye 10 bin kisilik basketbol salonu yapiyorki cok mükemmel gibi duruyor..
tabiki arsayi devletten aliyor ama kendi parasiyle yapiyor o acidan akyazi projesine sahsen ben sicak bakmiyorum deniz dolgu olacak, bilmem ne olacak o yillarca sürer ama trabzonun ivedilikle bir stada ihtiyaci var..

Hüdaverdi
04-20-2011, 00:06
Futbolla siyaseti karıştırmayın ;D
Top yuvarlak.
Takım başbakana hiç bir şey kazandırmaz.

Blur
04-20-2011, 01:09
Bizi prof. bile anlamış buradakiler anlasa ne anlamasa ne abicim çok güzel yazmışsın :)

ODTÜ ' lü prof. sözü ;

Onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. Trabzonspor onlar için bir var olma nedeni. Trabzonspor'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar..

İntifada
04-20-2011, 01:20
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1328109883478&oid=262149512714&comments

Blur
04-20-2011, 01:24
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1328109883478&oid=262149512714&comments

Benim davam Trabzonspor..
Popçuları değil ama topçuları alkışlarım..

Dinimizce yasaklanan bir olay mı :olmaz:

depare
04-23-2011, 14:09
Bu olayların Başbakanla bir alakası yok Fenerin alım gücü yüksek satıcı bulursa alır istediğini sattırır :)

Satıcının da en bol olduğu ülkelerden biri Türkiyedir :)

Blur
04-23-2011, 15:51
Dün gördük fener'in alım gücünü..
Hakemleri almış..

Trabzonspor'un 2 nizami golü sayılmadı.. Mustafa'nın attığı golden Lugano bu sezon 3 tane attı..
Peki ya Burak'ın golüne ne demeli bu hareket hiç bir spor dalında faul olmaz.. Gerçekten yazık emeklerimizi çaldınız o kadar gencin hakkına girdiniz.. Allah büyük ya görüyor her şeyi sizin hakeminiz başbakanınız varsa bizimde Allah'ımız var dua edicez başka çaremiz yok.

Görüşme ve kalem alışverişi işe yaramış helal azize :)

İntifada
04-23-2011, 15:54
;D;D;D;D;D
korkunun ecele faydası yok demiştim :)
geçen hafta 2 bariz penaltımızı çalmayana hakemi satın alamadık herhalde...

Özgür Çağrı
04-23-2011, 15:55
Memlekette trabizon kadar zırlayan bir takım varmı acaba ? Adamlar şampiyon olamayacaklarını kabul ettiler şimdiden bahaneler uydurmaya başladılar. Tamam biz şampiyon olalım siz bahanelerinizle avunmaya ağlamaya devam edin önemli değil ...

Bilal Baştan
04-23-2011, 15:56
0-0 biten maçtan sonra "koyduk mu?" diyebilen ! Tribünlerinde En Büyük fenev Sesleri , Siz Anadolu'nun Gururu Her Zaman Biziz Mi Diyosunuz ! ( Sözüm Eskişehirspor'lulara ve Es Es'in Onurlu olduğunu iddia edenlere )

Yanlız komik olan şu ''i.ne Trabzon olamazsın şampiyon' diyen satılıklar siz mi olacaksınız şampiyon yoksa renk belliyetimidir salaklığınız :)

Ayrıca maçı 0-0 bitirdik diye şampiyonluk kutlamaları yapan Eskisehır futbolcu ve taraftarı; satılmışlıgın ispatıydınız.

Bir anektot daha aktarayım ; Eskişehir amigosu Yaşar : ''Trabzondan intikamimizi aldik. 95-96'da bizi kume düşürmüşlerdi..fener'e de Maçı sattık. Bunu bütün Turkiye biliyor.''

Biz takımımızla gurur duyuyoruz tek sevdamız tek aşkımız Trabzonspor ölümüne Trabzonspor ;)

Bilal Baştan
04-23-2011, 15:59
;D;D;D;D;D
korkunun ecele faydası yok demiştim :)
geçen hafta 2 bariz penaltımızı çalmayana hakemi satın alamadık herhalde...

2 Bariz penaltı dediğin bir pozisyon Niang yada Dia'nındı ikiside siyahi olduğu için isim karıştırabilirim , o pozisyon için kimse penaltı demedi. Alex'in pozisyonu doğru bence de penaltıydı. 1 penaltı vermeyen aynı hakem en az 2 kırmızı kartta gösteremedi :)

Oyunda o kadar duraklama olmadığı halde ilk yarı 5 ikinci yarı 6 dk uzatma verdi. İkinci yarı 6 dk olan uzatma 11 dk oynandı.

Eskişehir - Trabzonspor maçını izleyenler bilir , 2 gol dışında Egemen'e yapılan bariz penaltı da verilmedi. ;)

Bilal Baştan
04-23-2011, 16:00
Memlekette trabizon kadar zırlayan bir takım varmı acaba ? Adamlar şampiyon olamayacaklarını kabul ettiler şimdiden bahaneler uydurmaya başladılar. Tamam biz şampiyon olalım siz bahanelerinizle avunmaya ağlamaya devam edin önemli değil ...

Hocam biz zırlamayız karıştırıyorsun , önce şampiyon gibi sevinip 2 dk sonra zırlayanlar başkaları..

İntifada
04-23-2011, 16:03
2 Bariz penaltı dediğin bir pozisyon Niang yada Dia'nındı ikiside siyahi olduğu için isim karıştırabilirim , o pozisyon için kimse penaltı demedi. Alex'in pozisyonu doğru bence de penaltıydı. 1 penaltı vermeyen aynı hakem en az 2 kırmızı kartta gösteremedi :)

Oyunda o kadar duraklama olmadığı halde ilk yarı 5 ikinci yarı 6 dk uzatma verdi. İkinci yarı 6 dk olan uzatma 11 dk oynandı.

Eskişehir - Trabzonspor maçını izleyenler bilir , 2 gol dışında Egemen'e yapılan bariz penaltı da verilmedi. ;)

marcus merg,ahmet çakar,erman toroloğlu hepsi penaltı dedi...
zaten dememeleri mümkün değil buz gibi penaltı...

Blur
04-23-2011, 16:17
Furkanca Bakış klavyeden sıkar onu iplemeyin o her şeye muhalefettir neci olduğu belli değil onun takılsın kendi çapında..

Akıncının penaltı iddaalarına gelince bende ona misilleme olarak , Antep'in kırmızı kartına ve maçın 101 Dakika oynanmasına bakmasını öneririm fenerli olduğunuzu bu kadar belli etmeyin..

Blur
04-23-2011, 16:21
marcus merg,ahmet çakar,erman toroloğlu hepsi penaltı dedi...
zaten dememeleri mümkün değil buz gibi penaltı...

Sen Markus'un her lafına bu kadar itibar ediyormusun akıncı futboldan anlamıyorsun ne konuşuyorsun ki :)

Dün Mustafa'nın attığı golden Lugano bu sezon 3 tane attı..
Burak'ın golü her hangi bir spor dalında faul olarak yazılmıyor..

Bunlar sizin hoşunuza gidiyor tabi..

Anadolunun omurgaları istanbul'un yalakaları oldu..

Şampiyon olsakta olamasakta neler olacağını bilen biliyor..

22 Mayıs şampiyonluk..
12 Haziran sandık..

Görüşürüz.

İntifada
04-23-2011, 16:27
çok korktuk ya :)
ufku bu kadar dar adamda bize oy vermesin fark etmez...
rahat dediğiniz gibi birşey olursa feenerbahçelilerin oyu kurtarır bizi siz takılın kendi aranızda...

Blur
04-23-2011, 16:32
Bölücülüğün kralını yap Akıncı..
Trabzon'u kaybetti diye ağlayan bir başbakan..

Fakat şunu unutmayın ki Trabzonspor sadece Trabzon değildir..

İstanbul'da 1,5 Milyon TRABZONSPOR ' lu var : )

başbakana neden karşı olduğumuzu sen şu yazınla özetledin saol :)

Bilal Baştan
04-23-2011, 16:33
Herkesin kendi görüşü vardır elbet , ben siyasi düşüncemi bu olaya katmıyorum.

Fakat Fenerlilerin , Ak parti'ye oy vereceğini hiç ama hiç sanmıyorum. :)

Blur
04-23-2011, 16:37
Herkesin kendi görüşü vardır elbet , ben siyasi düşüncemi bu olaya katmıyorum.

Fakat Fenerlilerin , Ak parti'ye oy vereceğini hiç ama hiç sanmıyorum. :)

Bıraksana birader biz biliyoruz o görüşmede neler konuşulduğunu.

İntifada
04-23-2011, 16:38
Bölücülüğün kralını yap Akıncı..
Trabzon'u kaybetti diye ağlayan bir başbakan..

Fakat şunu unutmayın ki Trabzonspor sadece Trabzon değildir..

İstanbul'da 1,5 Milyon TRABZONSPOR ' lu var : )

başbakana neden karşı olduğumuzu sen şu yazınla özetledin saol :)

;D;D;D
istanbulda bir sürü sivaslı var...
sivas başkanı fenerde kongre üyesi...
desene her türlü karlı çıktı yine başbakan ;D

İntifada
04-23-2011, 16:38
Bıraksana birader biz biliyoruz o görüşmede neler konuşulduğunu.

nereden biliyorsun ?
Allah aşkına desene bi...

Bilal Baştan
04-23-2011, 16:39
0-0 biten maçtan sonra "koyduk mu?" diyebilen ! Tribünlerinde En Büyük fenev Sesleri , Siz Anadolu'nun Gururu Her Zaman Biziz Mi Diyosunuz ! ( Sözüm Eskişehirspor'lulara ve Es Es'in Onurlu olduğunu iddia edenlere )

Yanlız komik olan şu ''i.ne Trabzon olamazsın şampiyon' diyen satılıklar siz mi olacaksınız şampiyon yoksa renk belliyetimidir salaklığınız :)

Ayrıca maçı 0-0 bitirdik diye şampiyonluk kutlamaları yapan Eskisehır futbolcu ve taraftarı; satılmışlıgın ispatıydınız.

Bir anektot daha aktarayım ; Eskişehir amigosu Yaşar : ''Trabzondan intikamimizi aldik. 95-96'da bizi kume düşürmüşlerdi..fener'e de Maçı sattık. Bunu bütün Turkiye biliyor.''

Eskişehirspor maçın'da Egemen'e yapılan penaltı verilmedi. Attığımız 2 gol , hadi bitanesi nizami olmasın , verilmedi. İlk yarı verilen uzatma dakikası 1 :) İkinci yarıda kalecimiz Tolga'nın burnu kırıldı sadece 5 dakika onun tedavisi sürdü. 6 oyuncu değişikliği fauller vs'ler verilen uzatma 4 dk. :) e bizim maçlar 106 dakika oynanmıyor.

Bunlara mantıklı açıklaması olan beriye gelsin.

Biz takımımızla gurur duyuyoruz tek sevdamız tek aşkımız Trabzonspor ölümüne Trabzonspor ;)

İntifada
04-23-2011, 16:43

Eskişehirspor maçın'da Egemen'e yapılan penaltı verilmedi. Attığımız 2 gol , hadi bitanesi nizami olmasın , verilmedi. İlk yarı verilen uzatma dakikası 1 :) İkinci yarıda kalecimiz Tolga'nın burnu kırıldı sadece 5 dakika onun tedavisi sürdü. 6 oyuncu değişikliği fauller vs'ler verilen uzatma 4 dk. :) e bizim maçlar 106 dakika oynanmıyor.

Bunlara mantıklı açıklaması olan beriye gelsin.

siz 2000-2001 sezonu son maçında galatasaraydan yediğiniz 4 golün mantıklı bir açıklamasını yapabilirmisiniz kardeşim :)

EpiVaTeS
04-23-2011, 16:54
bişi diyim mi sporu siyasete karıştıracak salak değilim...
Galatasaray şampiyon olmadı diye oy vermeyecek hiç değilim...
bunu düşünecek kadar asla embesil olmam...

Konya ligden düştü Konyalı AK PArtiye yüzde 68 oy verdi...

Bilal Baştan
04-23-2011, 16:55
siz 2000-2001 sezonu son maçında galatasaraydan yediğiniz 4 golün mantıklı bir açıklamasını yapabilirmisiniz kardeşim :)

Tamam böyle söyle canımı ye , şahibeleri en az bizim kadar tüm Türkiye biliyor.

Başbakan , Aziz yıldırım konuşmasına görüşmesine gelirsek.

''Erdoğan ; Bucaspor problem çıkmasın.

Aziz Yıldırım : Çıkmaz başbakanım.''

Bucaspor'da kriz!

Kümede kalma şansı mucizelere kalan Ege ekibinde, Fenerbahçe maçı öncesi ortam gerildi. Koray ve Ragıp'tan sonra 4 futbolcunun daha alacakları için TFF'ye başvurmasıyla çılgına dönen başkan Şeref Üstündağ, “Yaptıkları hiç hoş değil” dedi

Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu maç öncesi Bucaspor’da işler yolunda gitmiyor. Takımın tecrübeli isimleri Ragıp ile Koray’ın alacaklarını tahsil etmek amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yaptığı başvurunun ardından Sercan, Erkan, Atilla ve Serkan’ın da aynı yola gitmesi, Sarı-Lacivertliler’de sıkıntı yarattı. Sarı-Lacivertliler’in başkanı Şeref Üstündağ, özellikle federasyona giden son 4 futbolcusuna büyük tepki göstererek, “Sezon sonunda mukaveleleri bitecek Koray ve Ragıp kendilerini güvenceye almayı düşünmüş olabilir. Onlara çok lafım yok. Ancak diğerlerinin sözleşmesi sürüyor. Bu kulüpte kimsenin serbest kalmasına izin vermem. Aynı hareketi geçen yıl Veli de yaptı. Parasını yatırdık, kadro dışı bıraktık. Sonra oynamak için bize yalvardı” dedi.

‘Yabancılar böyle yapmıyor’

Bu hafta oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması öncesi ortaya çıkan tablonun hiç hoş olmadığını da kaydeden Üstündağ, “Yabancı futbolcular bile böyle davranmıyor. Bu arkadaşlar, muhtemelen dışarıdan dolduruşa geliyor. Mukavelelerinde yazan rakamı zaten ödemek zorundayız. Sonuçta sezon sonuna kadar herkesin parası ödenecek. Yönetim olarak bunu biliyoruz ve rahatız” diye konuştu.

Yorum sizlerin :)

İntifada
04-23-2011, 16:56

kütahyanın takımı amatörde...
maraşın takımı nerede belli değil...
ama ak partinin en çok oy aldığı iller...

Bilal Baştan
04-23-2011, 16:57

Söylediklerine katılmak ile birlikte , Konya ile Trabzon'un bir olmadığı gibi Konya'lılar ile Trabzon'luların bir olmadığını hatırlatmak isterim.

Konyaspor ile Trabzonspor'u kıyaslamam bile.

İntifada
04-23-2011, 16:59
arkadaş futbol bu futbol...
ülkenin geleceğini tayin etmez ya...
yugoslavyanın nasıl parçalandığı ortadayken biz hala takımlarımızı herşeyin üstündemi görelim yani...
benim nasıl futbol manyağı olduğumu ve fener sevgimi herkes bilir...
ne yapayım şimdi başbakan galatasaraya stad yaptırdı diye oymu vermeyeyim ?

EpiVaTeS
04-23-2011, 17:00
Söylediklerine katılmak ile birlikte , Konya ile Trabzon'un bir olmadığı gibi Konya'lılar ile Trabzon'luların bir olmadığını hatırlatmak isterim.

Konyaspor ile Trabzonspor'u kıyaslamam bile.

niye sizden her bakımdan büyüğüz...
toprak desen var...
nüfus dersen öyle...
eğer oy kaybedecek diye Konyasporu ligde tutardı parti...
bende isterim Trabzonsporu ama...
Siyaseti spora çekmeyin bence...

Bilal Baştan
04-23-2011, 17:02
kütahyanın takımı amatörde...
maraşın takımı nerede belli değil...
ama ak partinin en çok oy aldığı iller...

Muhterem az önce de dedim , Kütahya , Maraş sen buraları Trabzon ile kıyaslayamazsın.

Kütahyalı için Kütahyaspor bir şey ifade etmez. Maraş için de aynı şekilde.

Fakat Trabzonspor , sadece Trabzon'da hakim olan bir üst kimlik değil.

Bugün Türkiye'nin hangi il'ine giderseniz gidin , Maraş'da , Kütahya'da , Van'da , İzmir'de , Şırnak'ta Trabzonspor'lu bir çok insanla karşılaşabilirsiniz.

Farkı farkedebilirsiniz umarım.

Bilal Baştan
04-23-2011, 17:03
niye sizden her bakımdan büyüğüz...
toprak desen var...
nüfus dersen öyle...
eğer oy kaybedecek diye Konyasporu ligde tutardı parti...
bende isterim Trabzonsporu ama...
Siyaseti spora çekmeyin bence...

Hocam ben ne dedim ? Söylediklerine katılıyorum.

Tekrar ediyorum :)

Kütahyalı için Kütahyaspor bir şey ifade etmez. Maraş için de aynı şekilde.

Fakat Trabzonspor , sadece Trabzon'da hakim olan bir üst kimlik değil.

Bugün Türkiye'nin hangi il'ine giderseniz gidin , Maraş'da , Kütahya'da , Van'da , İzmir'de , Şırnak'ta Trabzonspor'lu bir çok insanla karşılaşabilirsiniz.

Farkı farkedebilirsiniz umarım.

İntifada
04-23-2011, 17:03
bugün kütahyanın merkezinde güngörenspor atkısıyla dolaşan beni görebilirsin :)
güngörenspor bankasyada kalma savaşı veriyor oy vermem akepeye...

Bilal Baştan
04-23-2011, 17:05
Arka sayfada kaldığı için kopyalıyorum.

Tamam böyle söyle canımı ye , şahibeleri en az bizim kadar tüm Türkiye biliyor.

Başbakan , Aziz yıldırım konuşmasına görüşmesine gelirsek.

''Erdoğan ; Bucaspor problem çıkmasın.

Aziz Yıldırım : Çıkmaz başbakanım.''

Bucaspor'da kriz!

Kümede kalma şansı mucizelere kalan Ege ekibinde, Fenerbahçe maçı öncesi ortam gerildi. Koray ve Ragıp'tan sonra 4 futbolcunun daha alacakları için TFF'ye başvurmasıyla çılgına dönen başkan Şeref Üstündağ, “Yaptıkları hiç hoş değil” dedi

Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu maç öncesi Bucaspor’da işler yolunda gitmiyor. Takımın tecrübeli isimleri Ragıp ile Koray’ın alacaklarını tahsil etmek amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yaptığı başvurunun ardından Sercan, Erkan, Atilla ve Serkan’ın da aynı yola gitmesi, Sarı-Lacivertliler’de sıkıntı yarattı. Sarı-Lacivertliler’in başkanı Şeref Üstündağ, özellikle federasyona giden son 4 futbolcusuna büyük tepki göstererek, “Sezon sonunda mukaveleleri bitecek Koray ve Ragıp kendilerini güvenceye almayı düşünmüş olabilir. Onlara çok lafım yok. Ancak diğerlerinin sözleşmesi sürüyor. Bu kulüpte kimsenin serbest kalmasına izin vermem. Aynı hareketi geçen yıl Veli de yaptı. Parasını yatırdık, kadro dışı bıraktık. Sonra oynamak için bize yalvardı” dedi.

‘Yabancılar böyle yapmıyor’

Bu hafta oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması öncesi ortaya çıkan tablonun hiç hoş olmadığını da kaydeden Üstündağ, “Yabancı futbolcular bile böyle davranmıyor. Bu arkadaşlar, muhtemelen dışarıdan dolduruşa geliyor. Mukavelelerinde yazan rakamı zaten ödemek zorundayız. Sonuçta sezon sonuna kadar herkesin parası ödenecek. Yönetim olarak bunu biliyoruz ve rahatız” diye konuştu.

Yorum sizlerin :)

İntifada
04-23-2011, 17:07
bucanın parasınada fenerbahçemi çökmüş :)
geçen sene velide yapmış bak aynısını...

Bilal Baştan
04-23-2011, 17:11
Kümede kalma şansı mucizelere kalan Ege ekibinde, Fenerbahçe maçı öncesi ortam gerildi. Koray ve Ragıp'tan sonra 4 futbolcunun daha alacakları için TFF'ye başvurması , ve Fener maçı öncesi çok tesadüf be muhterem :)

İntifada
04-23-2011, 17:13
adamlar akıllı hacı...
fener maçından önce gündeme getiriyorlar işte alacaklarını alamadıklarını...

Bilal Baştan
04-23-2011, 17:17
Şu video'yu en azından ilk 4 dakikasını izlerseniz , Konyaspor , Kütahyaspor ve Trabzonspor'luluk farkını farkedebilirsiniz.

6mSjnu7nyy8

EpiVaTeS
04-23-2011, 17:21
Mahmut Efendi beddua etmiş diyorlar Trabzonspor'a...???
ne kadar doğru bu...???
Son şampiyonlukta içip sızmışlar...
Efendi hz.de hayrola ne hal demiş...
demişler Trabzon şampiyon oldu...
Oda inşaALLAH bidaha olmazlar demiş...
ilginç bir anekdot olarak ekliyim dedim...;D

Blur
04-23-2011, 18:07
Epivates mevzuyu bilmeden sallıyorsun at gözlüklerini çıkar..
Mahmut efendinin cemaati her sene Trabzonspor'dan yardım alıyordu ve 96 sezonunda klüp binasına gidildiğinde densizin biri bunları geri çevirmiş daha sonra Mahmut efendi beddua etmiş fakat bu geçen sene Mahmut efendinin cemaatine bir yurt yaptırılarak rızaları alındı..

Konyaspor mevzusuna gelince , Türkiye'de hiç bir şehirde futbol bu kadar baskın bi etken olamaz bunu bazıları anlayamıyor çünkü o ortamda hiç bulunmadılar Trabzon'a hiç gelmediler.. Dün bile bir taraftarımız kalp krizi geçirerek maçtan sonra vefat etti hemde olay Bursa'da gerçekleşti..

Konya şehrini Trabzon'dan üstün tutan arkadaşada sevgilerimi yolluyorum siz sadece alkol tüketme konusunda en bu ülkenin en tepesinde yer alabilirsiniz..

Artık bazı arkadaşlar anlamadığı konularda yorum yapmasınlar maraş ligde değilmişte oy alamıyomuşta alıyomuşta yok sivasmışta sizler ya yukarda bi arkadaşın dediği gibi embesilsiniz yada bizleri embesil yerine koyuyorsunuz..

Maraşspor kaç kere 1.lige çıktıda hakemlerin kararlarıyla mağlup oldu.. Başbakan alenen futbola müdahale etmiştir sizler bunu görmek istemesenizde olaya AT GÖZLÜK leri ile baktığınız için başbakan ne yapsa doğrudur körü körüne bağlanmışsınız adamın pkk'dan başka her yere sözü geçiyor başta futbol olmak üzere her neyse yol kısa.. Allah'da görüyor ne kadar şerefsizlik dönerse dönsün benim onun adaletinden şüphem yok..

Hala işi makaraya vuranlar var 22 Haziran'da hesaplaşacağız..

EpiVaTeS
04-23-2011, 18:09
al işte bu alkol muhabbetinin bile bir tezgah olduğunu bilmeyecek kadarda safsınız...:)

dostum o alkol metil-etil diye ikiye ayrılır...
bir kere konya birinci değildir...
yıllardır size birinci diye kakalandıysa o benim dğeil sizin sorununuz...
ayrıca ben Mahmut efendi beddua etmiş demedim...
öküz gözüyle okuyacağına iyice bir etüt et...
böyle varmış bişiler dedim...
anladın mı...???

Blur
04-23-2011, 18:14
Bölüm sorumlusunun kullandığı laflara bak ben tescillenmiş bir olaydan bahsediyorum sen istediğin kadar karala..

Ligin en delikanlısı Bursaspor çıktı koro halinde eskişehir'e sövüyorlar..

Bazı istanbul yalakaları gibi değil.

İntifada
04-23-2011, 18:19
B

;D;D;D;D
ulan hiç güleceğim yok yav :)
bursayla-es es arasında zaten mevzu vardı ;)
bugüne mahsus birşey değil o :)
es es bi ara 06 16 26 muhabbeti çevirdi ama sonra bursaya yanlış yaptı ;)

Blur
04-23-2011, 18:31
Eses'le bursa arasında mevzu vardı ama adamlar her maça esese küfür ederek başlamıyor :)
Dostum ben 19 yaşındayım ama Türkiye'de 24 farklı şehirde maç izledim tribünü senden iyi bilirim canını sıkma sen git dersini çalış hadi bakalım :)

EpiVaTeS
04-23-2011, 18:40
Bölüm sorumlusunun kullandığı laflara bak ben tescillenmiş bir olaydan bahsediyorum sen istediğin kadar karala..

Bazı istanbul yalakaları gibi değil.

ne var istersem başbakan olayım...
ben böyleyim arkadaşım...
sinir sinir konuşupta tepemi attırma benim...
sana köttü bişey demedik...
dedik ki...
siyasetle sporu karıştırmamalı...
dou you understand me...???

Blur
04-23-2011, 18:42
Siyaseti spora karıştıranlar devletin tepesinde oturanlardır sen hala bunu anlayamıyorsun bunu yapan bizler değiliz ligin bitimine 5 hafta o görüşmeyi düzenleyenlerdir.

Özgür Çağrı
04-23-2011, 18:44
Furkanca Bakış klavyeden sıkar onu iplemeyin o her şeye muhalefettir neci olduğu belli değil onun takılsın kendi çapında..

Akıncının penaltı iddaalarına gelince bende ona misilleme olarak , Antep'in kırmızı kartına ve maçın 101 Dakika oynanmasına bakmasını öneririm fenerli olduğunuzu bu kadar belli etmeyin..
iplettirme kendini tası tarağı topla iptirol uzaa ...

Blur
04-23-2011, 18:45
Konuya yorum yap ailenden aldığın terbiyeye burada bizlere gösterme.

Özgür Çağrı
04-23-2011, 19:06
Ben sana ağlama dedim ama hala zırlayarak saldırıyorsun. Ne kadar boş bir vatandaşsın sen yahu. Böyle bir zihniyet olur mu ? Başbakan duysa gülmekten yerlere yatar adam :) Böyle boş beleş bir konuya sırf ağlayıp sızlanıp bahane üretmek için açılan bir konuya yorum yapmamak lazım aslında.

Blur
04-23-2011, 19:08
Bence başbakan kendisine oy verenlere kafir diyen adamı avatarı yapan partilisini görse daha çok üzülürdü..

Boş beleş konuyu 22 Haziran'da göreceğiz yine burada olacağım ve başbakanın kırmızı suratını izleyeceğim :)

EpiVaTeS
04-23-2011, 19:09
Bence başbakan kendisine oy verenlere kafir diyen adamı avatarı yapan partilisini görse daha çok üzülürdü..

Boş beleş konuyu 22 Haziran'da göreceğiz yine burada olacağım ve başbakanın kırmızı suratını izleyeceğim :)

seçim 12'sinde demek ki moron surat olunca anca toparlanıp 22'sinde gelecen bura...;D

Özgür Çağrı
04-23-2011, 19:12
3 tane b.ktan tirabizon taraftarının oyu eksik olsun sen kızarmak için 13 haziranı bekleme sen zaten biz kadıköyde şampiyonluk turu atarken kızarıp moraracaksın :hihi2: 13 haziranda tekrar moraracaksın. Bu kafayla gidersen hep morarık bir vaziyette dolanır durursun.
Ağzına erbakan hocanın ismini alırken abdest al önce :) Her kandilde bayramda hocasını arayan tabutunu en önde omuzlayan başbakan üzülmez merak etme :)

Blur
04-23-2011, 19:15
Hakaret edenleri istanbul/erenköy'e davet ediyorum buradan boş beleş sallayanlar yüzümüze karşıda aynı lafları söylesinler ondan sonra görüşelim :)

Klavye delikanlıları biraz ADAM olun..

12 , 22 farketmez Trabzon'da 6da1 yapınca görüşeceğiz..

3 tane boktan Trabzon taraftarı diyen arkadaş memleketçiliğin ne olduğunu bilmediğin için böyle afkurmakta serbestsin , sen yeri gelir ekmek yediğin yere tükürürsünde.

İntifada
04-23-2011, 19:17
Geçen hafta samsun tribünlerinden yükselen sese kulak ver ve hırsından zırla blur :)
Daha görüşmede ne konuşulmuş bilmeden kafanda kurduğun şeylerle hiç bi halt ispatlayamazsın
Madem ak parti bitti senin için hadi defol git forumda bitsin senin için ;)
Korkunun ecele faydası yok aykut kocaman 96 ne ise şimdide o ;)
Yine size bırakmaz şampiyonluğu ;)
Trabzonspor davansa hadi kendi forumlarınıza bize aklı selim adam gerek ;)

Blur
04-23-2011, 19:18
Geçen sene 2 kupadan edip timsah gibi sahaya döktüğümüz fener'lilerden birisi mi konuşuyor ?

İntifada
04-23-2011, 19:21
Evet 96 da tüm trabzonu zırlatan fenerlilerden birisi konuşuyor ;)
Hani sizlere intihar falan ettirmişlerdi üzüntüden kahırdan hatırlıyormusun ;)
Nası koydu aykut kocaman kocaman kocaman ;)

Bilal Baştan
04-23-2011, 19:22
3 tane b.ktan tirabizon taraftarının oyu eksik olsun

Ayıp yahu.

EpiVaTeS
04-23-2011, 19:22
zıpıra bak adres verdi...
olm mekana çağırmak yiğitlik değildir...
yiğitlik ortak biyerde buluşmaktır...
maçan yiyorsa bi tarafın sıkıyorsa bul beni İbrahim Ethem yüksel adım...
Bağcılar Çınar Mahallesi 6/6 Sok No:14 buyur beklerim...
sen öyle bizi internet zibidelerine felan benzettin sıpaya bak hele...

Blur
04-23-2011, 19:23
Tamam bu kadar iddaalıysan gel yüzüme karşı söyle..

Şehitlerimizle dalga geçen adama biz pankartlarımızda " Şerefsiz " diyoruz .

Ama sizde oda olmadığı için problem yok sıkın :)

Özgür Çağrı
04-23-2011, 19:23
Ayıp yahu.

Neresi ayıp yahu eksik olsun top için oy vermeyecek 3 tane döneğin oyu eksik olsun.

Bilal Baştan
04-23-2011, 19:24
Arkadaşlar , Allah rızası için uzatmayın , boş yere kalp kırmaktan başka bir işe yaramıyor konuştuklarınız.

İntifada
04-23-2011, 19:25
Pardon şehitten kastın nedir ?

ALmi´
04-23-2011, 19:25
Arkadaşlar ne oluyoruz Allah aşkına? Başka derdimiz , sıkıntımız kalmadı değil mi maç muhabbeti yüzünden birbirimizi kırıyoruz. Her şeyi bu şekilde abarttığımız sürece çok şey kaybederiz.

Konuyu kapatıyorum.