Orijinalini görmek için tıklayınız : başarıya giden yolda nelerden vazgeçerdiniz?
acizane44
04-19-2008, 12:50
Başarıya giden yolda nelerden vazgeçerdiniz?
arkadaşlarınızmı
sevgilinizmi
ideallerinizmi
yoksa hiçbirimi
[i]hiçbiri tabiki..
eğerki bunlardan birinden dahi vazgeçmem gerekiyorsa bu benim için bir başarı sayılmaz.
başarıya giden yolda kazanmak vardır "kaybetmek" değil ;)
saydığınız şıklardan feragat etmedende pekala başarılı olunabilir...(aslında başarılı ile bu seçeneklerden vazgeçme konusunda bağlantı kuramadım desem yeridir ::) nacizene görüşüm..)
saygılarımla efendim.
nihal.1990
04-19-2008, 13:05
ben sadece sevdiğim insandan vazgeçebilirdim..
ailemdem,dostlarımda ve ideallaerimden aslaaa taviz vermem..ama eğer benim ideallerim ve sevdiğim insan arasında bir tercih yapmam gerekirse kesinlikle ideallerimi seçer başarıya ulaşmak için elimden geleni yapardım..yani terazide ağır basan benim geleceğimdir..
sevgili bu anlamda çok önemsiz kalır..ben böyle bir ikilemde kaldım o sebeple biliyorum..tercihimi ideallerimin peşinden koşmaktan yana kullandım..pişman da değilim..onlar her zaman bulunan şeyler sonuçta..duygusallıkla hareket etmediğimden mantığımla hareket ettiğimden bunu diyorum..
herkes istediğini düşünmekte ve yapmakta özgürdür
ENGİNEER
04-19-2008, 13:53
İnancımdan başka hiçbirşey başarı yolunda önüme engel olamaz...!
akp_aşıgı
05-02-2008, 21:04
başarı başarı olabilmesi için gerçekten başarılmalı bişeyler feda edilmeden eger bişeyler feda oluyosa o basarı için bence o basarı degil ticaret ticarettede takas misali bi şekil çıkar ortaya aile bir basarıdır sevmek de basarıdır yani sizin burdaki şıklarınız tamamen basarı için takasa yeterli degerde bir vazgecilmezimiz
hicbirinden vazgecmem mumkun degil
Hüdaverdi
05-02-2008, 21:10
İnsanın en büyük başarısı ailesiyle birlikte olabilmektir,arkadaşlarıyla kurduğu ilişkidir,sevdiğiyle mutlu olabilmesidir,ideallerini gerçekleştirmesidir :-* Bunlar zaten başlı başına başarıdır,gerisi yalan :-*
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 21:15
Hic birinden vazgecmene gerek yok...
-Tembelliginden vaz gecmek :D
Hic birinden vazgecmene gerek yok...
-Tembelliginden vaz gecmek :D
katiliyorum oyle bi katiliyorum ki ahh ahh +
hiçbiri.. başarmak istiyorsam bunlar engel olmaz aksine yardımcı olur
tabikide hiçbirinden.....başarılı olmuşum sevdiğim olmamış ailem olmamış başarının ne anlamı kaldıki..
yani başarının anlamı zaten aile bağı ve sevdiklerimiz değilmi?
benim için başarı sevmek sevilmek saygı duymak duyan kişilerle muhattap olmak demektir
başarıya giden yolda nelerden vazgeçerdiniz?
Bu soruya cevap olarak, "Boş eğlencelerden vazgeçerdim" diyebilirim.
politikaci
05-04-2008, 15:57
hepsine sahip olup hiçbirinden vazgeçmeden başarıya ulaşabilmenin elbetteki bir yolunu bulurdum
Ailem,dostlarım ve bir sevgi varsa , zaten ben kendimi başarılı sayarım
ideallaerimde bunlar arasında ve bu durumda sanırım hiçbirşeyden vazgeçmemiş oluyorum.
Ak-Cengâver
06-17-2008, 20:03
Hiçbirinden... Hele ailemden (Allah ayırmasın) asla vazgeçemem.
ben arkadaşlarımdan vazgeçerim sadece .çünkü arkadaşlarım dostum olamamışlar sa onları kaybetmemde herhangi bi sakınca yoktur
bilgi müdavimi
06-18-2008, 14:45
Ben ideallerimden vazgeçmem.Zaten ideallerim baraşılarım.
Sevdiğimden vazgeçmem.çünkü ruhsal çöküntü yaratır vve başarılı olamam.Ailem de aynı şekilde.Hiçbirini işaretlesem ilelebet başarısız olurum.Başarız olup sokakta dolaşmaktansa,arkadaşlarımı ve üstelik dostum olmayan arkadaşlarımı atarım daha iyi.
RDönmezs
06-19-2008, 22:48
Hiç biri..
LoNeLiNeSS
06-19-2008, 22:52
Hepsi başarıya ulaşmada bir bütündür....
Öncelikle başarıdan kastedilen nedir? Eğer Rabbimizin sınavı ise bana engel olabilecek herşeyden vazgeçebilirim. Ama bu vazgeçme onlara karşı çıkma, onları silme, onları terk etme şeklinde değildir. Yine onların yanında olurum. Özellikle de ailemin ve sevdiklerimin. Sadece onların fikri dünyaları kendi hayatımda yer bulmaz. Taki onlarda başarıya giden yolda yürüyünceye kadar.
Esra KAÇ
06-19-2008, 22:59
Ben hiçbirşeyden vazgeçmem.Önemli olan hiçbirşeyi kaybetmeden başarıyı kazanabilmektir ki asıl başarıda odur zaten...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.