fatih kısaparmak balon baskılı balon Başbakan Erdoğan müjdeyi verdi - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakan Erdoğan müjdeyi verdi

Necip Fazıl
12-19-2010, 13:39
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/2010116/159163_erdogan.jpg

Erdoğan hedeflerini açıkladı; konuşmasının sonunda bir de müjde verdi

Muş Alparslan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran'da yapılacak seçimlerden sonra yepyeni bir anayasanın adımlarını atacaklarını ifade etti ve hedefleri arasında birinci derecede eğitim, özgürlükler, daha ileri demokrasi bulunduğunu bildirdi.

Başarmak zorunda olduklarını, bunun lafla olamayacağını vurgulayan Erdoğan, kadrolarında yürek bulunduğunu ve bunu er veya geç başaracaklarını söyledi. Erdoğan, 2011 yılında burs ve yemek yardımıyla birlikteüniversiteöğrencisine 400 lira ödeyeceklerini, lisansüstü eğitimde 400 lira olan ücretin 500 liraya, 500 lira olan doktora ücretinin ise yaklaşık 750 liraya çıkarılacağını söyledi.

DHA

merve
12-19-2010, 17:13
Seçimler de yaklaşıyor şimdi daha çok yorulacaklar, Allah yardımcıları olsun.
400 TL ne demek ya süper bir haber olmuş :)

Mavera
12-19-2010, 18:34
atillacim arkadas habire cami duvarina pisliyor , en kisa zamanda bu terbiyesiz sahsiyet icin gereken yapilacakdir!

Hüdaverdi
12-19-2010, 18:37
Birsonraki anayasa da referandumla belirlenecekse,bundan zaferle çıkmak için en son yapılan değişiklikle ilgili hangi adımlar attıklarını sunmaları lazım.Şimdiye kadar bir şeyler olmadı,ses seda yok,veya yapıyorlar da biz mi bilmiyoruz ? Yapsalar elbet bilinir.
Aksi halde yeni anayasa referanduma giderse %10 kabul oyu bile alamaz.

M.Atilla
12-19-2010, 18:38
atillacim arkadas habire cami duvarina pisliyor , en kisa zamanda bu terbiyesiz sahsiyet icin gereken yapilacakdir!

Geç bile kalındı zannediyorum...Bunların amacı belli..Kesinlikle forumda barındırılmamalı..

merve
12-19-2010, 18:49
Geç bile kalındı zannediyorum...Bunların amacı belli..Kesinlikle forumda barındırılmamalı..

Neden silindi mesajlar şimdi ???
O da bizim gibi görüşlerini dile getiriyor, neden rahatsızlık duyuyorsunuz !
Cevabını verin susturun. Gereksiz işler bunlar ya :kızdım:
2 gün sonra üyeler ağlamaya başlarlar, hiç bir muhalif yok diye. Siz böyle yaparsanız muhalif olmaz tabi.

orhan gündoğdu
12-19-2010, 18:59
herhalde terbiyesiz olduğun içinmi etrafındakiler iftira ediyorsun.ama ben seni gene terbiyey davet ediyorum.banlamaya değil..

orhan gündoğdu
12-19-2010, 19:01
2 gün sonra üyeler ağlamaya başlarlar, hiç bir muhalif yok diye. Siz böyle yaparsanız muhalif olmaz tabi.
helal olsun merve kardeşime .bunlar erkek değil etek altına gizlenen bir kaç zavallı merveciğim.bunlar hiç annelerinin dizinden ayrılamaışlarki özgür ortam nedir özgür düşünce nedir fikirlerin çatışması nedir bilsinler.barikayı hakikat müsademeyi efkardan çıkar ..

Mavera
12-19-2010, 19:03

kardes muhalife can kurban ama orhan o mesajinda konuya degil resmen size yorum yapmistir!..
bir kisi hakaret, yalan, iftira olmadigi sürece mesajlarina müdahale etmiyoruz ama orhan gündogdu bu konu dahil konuya degil kisiye yorum yapiyor partimize, baskanimiza ve parti üyelerimize camur, iftira atiyordur..
kimse kusura bakmasin bu muhaliflik degildir bu resmen cirkeflikdir eger cihan sumul, redyellow gibi muhalif olacaksa amenna ama orhan gibilere ihtiyac yok!

M.Atilla
helal olsun merve kardeşime .bunlar erkek değil etek altına gizlenen bir kaç zavallı merveciğim.bunlar hiç annelerinin dizinden ayrılamaışlarki özgür ortam nedir özgür düşünce nedir fikirlerin çatışması nedir bilsinler.barikayı hakikat müsademeyi efkardan çıkar ..

biraz önce merve hanıma yapmış olduğun hakaretten dolayı mesajların silindi..şimdi böyle mi konuşuyorsun..yazıklar olsun senin gibi tek ayak üstünde onlarca yalan ve iftira atanlara..

Mavera

buyur merve bu mesajida savun, buyur bu terbiyesizi savunan arkadaslar, bu sahsiyetin bu yorumunu size ithaf ediyorum-1

merve
12-19-2010, 19:04
Nereden kardeşin oluyorum ben senin :@
Sende biraz ölçülü eleştiri yapsan böyle tansiyon yükselmez dimi, akşam akşam geriyorsunuz beni hep birlikte :kızdım:

Mavera
12-19-2010, 19:08
Nereden kardeşin oluyorum ben senin :@
Sende biraz ölçülü eleştiri yapsan böyle tansiyon yükselmez dimi, akşam akşam geriyorsunuz beni hep birlikte :kızdım:

sana hakaret ettigi mesaji siliyoruz sen ise dinlemeden, bilmeden bize yükleniyorsun acikcasi senden hic ama hic beklemezdim merve hanim!

Özgür Çağrı
12-19-2010, 19:19
uf 400 lira iyiymiş :hihi2:

merve
12-19-2010, 19:54
sana hakaret ettigi mesaji siliyoruz sen ise dinlemeden, bilmeden bize yükleniyorsun acikcasi senden hic ama hic beklemezdim merve hanim!

O mesaj Orhan için yazıldı ;;)
Merve Hanım diye iltifat ediyorsunuz teşekkürler :hihi2:

Mavera
12-19-2010, 19:57
O mesaj Orhan için yazıldı ;;)
Merve Hanım diye iltifat ediyorsunuz teşekkürler :hihi2:

bu konuda orhan sizin sahsina yönelik kücük düsürücü mesaj yazdigi icin silindi, bir daha silmeyiz nede olsa onunda hakaret etme özgürlügü var ;)..
benim üslubum hem hanimli, beylidir o acidan müsterih olabilirsin..

merve
12-19-2010, 20:03
uf 400 lira iyiymiş :hihi2:

Bende istiyorum :( Alışveriş yapacağım :V

unnamed
12-19-2010, 20:05
Bende istiyorum :( Alışveriş yapacağım :V
mervecim kış geldi bot alacak param yok....:ağla::ağla:
onun 300 ünü bana versene bi bot alayım kendime:güzel::güzel:

merve
12-19-2010, 20:07
Olmaz tabi ki. Alışveriş yapacağım parayı paylaşmam bide çikolatamı :hihi2::hihi2: :ayutandım:

Özgür Çağrı
12-19-2010, 20:09
Yuh 300 liraya botmu altın kaplamamı bot :hihi2:

unnamed
12-19-2010, 20:10
merve senden hiç beklemezdim:(
furkanım ucuzluktan alacaktım...
üstünüde bi yerden tamamlardım...

merve
12-19-2010, 20:11
İnciden giyiniyor beyimiz eh tabi o kadar para veriyor :V:V Benden ne fazlan var ya benimkiler 100 TL al greyder giy işte ;D

unnamed
12-19-2010, 20:16
greyder giyinemiyorum...
nasır yapıyor;D;D;D
ben cat bakayım ya ucuzluktan;D;D
merveden hayır yok bize;ı:;ı:

merve
12-19-2010, 20:19
Ya parayı aldım da sana hayrı kaldı unnamed :D

unnamed
12-19-2010, 20:22
yav bırak canın saolsun demeni beklerdim senden...
sen istesen ben alamıyorsam bile ayağımdakini çıkartır verirdim....

Mavera
12-19-2010, 20:22
arkadaslar sohbet basliginda devam etsek :) bu despot yöneticinin bir ricasidir!

Neşe
12-20-2010, 22:41
2011 yılında burs ve yemek yardımıyla birlikte üniversite öğrencisine 400 lira ödeyeceğini söylemiş. çok da güzel bi haber olmuş.