Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakan Kanaltürk te Çarşamba 22;30
Arkadaşlar Başbakanımız Tv programlarını devam ediyor.
01 Eylül Çarşamba 22:30 da Kanaltürk TV de
ters cepheye ciksaydi keske :)
ters cepheye ciksaydi keske :)
İzliyoruz galiba.. :) Çıksa Cumhuriyet yazarına haddini iyi bildirirdi lakin seviye olarak başbakanımızla program yapabilecek seviyede insanlar değiller. Mustafa Akyol un da aralarına katılmasına çok şaşırdım. Ümit Bozdağ ve Cumhuriyet yazarı yüzünden izleyemiyorum.
İzliyoruz galiba.. :) Çıksa Cumhuriyet yazarına haddini iyi bildirirdi lakin seviye olarak başbakanımızla program yapabilecek seviyede insanlar değiller. Mustafa Akyol un da aralarına katılmasına çok şaşırdım. Ümit Bozdağ ve Cumhuriyet yazarı yüzünden izleyemiyorum.
izlelem mi.. rasim benim adamim sirf onun basbakanimiz karsisinda nasil tavir alacagini merak ediyorum..
bu arada mustafa akyol, taha akyolun ogluymus ben bunu daha yeni ögrendim..
Hüdaverdi
09-01-2010, 02:01
Kaçırdım galiba...
Kaçırdım galiba...
ah ah su basligi okuyup, icerigi okumayan hazircilar yok mu :)
Hüdaverdi
09-01-2010, 02:05
Çaktırma abi :w:
Uykudan yeni kalktım olsun o kadar ;D
Bugün kaçırırım o zaman ;D
Kadızâde Rûmi
09-01-2010, 02:14
ah ah su basligi okuyup, icerigi okumayan hazircilar yok mu :)
Başlıkta da Çarşamba yazıyor. ;1
Başlıkta da Çarşamba yazıyor. ;1
biz cuma yaziyor demedik ki :)
Özgür Çağrı
09-01-2010, 02:20
Çarşambaya yeni girdik :hihi2:
Kadızâde Rûmi
09-01-2010, 02:24
biz cuma yaziyor demedik ki :)
Hüdaverdi isimli üyeden başlığa bakıp içeriği okumamakla yakındınız. Ben de başlıktan da içeriğin anlaşıldığını ifade etmek istemiştim.
Hüdaverdi isimli üyeden başlığa bakıp içeriği okumamakla yakındınız. Ben de başlıktan da içeriğin anlaşıldığını ifade etmek istemiştim.
üstad idare et memleket trabzon sen bu saatten sonra benden tam verim bekleme :)
Kadızâde Rûmi
09-01-2010, 02:27
üstad idare et memleket trabzon sen bu saatten sonra benden tam verim bekleme :)
Estağfirullah ;1
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.