Orijinalini görmek için tıklayınız : başbakanımızı çağırdım ama!!
sy Başbakanımız
biliyoruz ki
ülkemizin sorunları ve partimizin durumu hakkında çok yoğunsunuz
ben ak genç olarak kurulmuş olan
www.akpartiforum.com adresimizden sesli34 kullanıcı ve yine kurulmus olan www.akpartiradyo.com adresinde dj
sizlerinde bu yoğun dönem arasinda bir vakit bulup bizlere en azından bir kaç cümle ile katilmanizi ve radyomuza konuk olmanizi istiyorum
umarim biz ak gençliği kirmaz bizi ziyaret edersiniz sevgi saygılarımla
DURMAK YOK YOLA DEVAM
RDönmezs
03-29-2008, 19:26
abi bu isteyin çok güzelde bu zamanda çok zor gibi..
Basbakanimizla sanal ortamda olsa bile konusmaktan kivanc duyariz..;)
acizane44
03-29-2008, 19:47
Aramızda görmekten mutluluk duyarım:)
Büyük şehir belediye başkanıyken ve pınarhisar cezaevine girdiğinde görüşmüştük tekrar yüzyüze görüşmekten memnuniyet duyarız.
keşke katılsa sanal ortamda bile olsa bi daha knş ne ğüzel olur
akgenclik56
03-31-2008, 15:49
inşallah.En kısa sürede yanımızda olur.
YavuzSultanSelim
04-02-2008, 00:54
bu kadar işi gücü arasında burda olmasına imkan yok Sayın Başbakanımızın. O zaten bizimle inşallah. Bizde onunlayız
hepimiz onunlayiz allahin izni ile
AkSa- 34
04-02-2008, 01:08
inşallah bu kaos ortamından alnımızın akıyla çıkacagımız gün başbakanımızın ziyaretimize geleceğinden eminim.
sesli34 kardeş düşünce güzel diyorum ki!sadece başbakanımızla sınırlı değilde diğer üst düzey parti yöneticilerinede davet edebiliriz. ;)
elbette alt düzeyden baslamak daha iyi fikir
abi bu isteyin çok güzelde bu zamanda çok zor gibi..
genç, dinamik bir başbakanımız var. Neden olmasın ki? ;)
AkSa- 34
04-02-2008, 01:22
hatta ben daha öncede böyle bir proje hazırlamıstım ak kelebek arkadasımızla.ama işlerin yoğunlugundan aksaklıklar oldu.makul görülürse herkesin muhakkak parti yönetiminde tanıdıgı vardır ve diyorum ki aşagıdaki davetiyeyi herkes iletsin...
SAYIN............
BİZ AKGENÇLİĞİN SESİNİ DUYURMAK İSTEDİĞİ AZİMLİ GENÇLERİYİZ.DURMAK YOK YOLA DEVAM DEDİĞİMİZ BU YOLDA SİZLERİNDE BİZE DESTEK VERMENİZi YÜREKTEN İSTİYORUZ...SANAL ORTAMDA KURMUŞ OLDUĞUMUZ www.akpartiforum.com VE www.radyo.akpartiforum.com DA BİZLERLE BİRLİKTE OLMANIZ SİZLERLE FİKİR PAYLAŞIMINDA BULUNMAK; İLERLEYECEĞİMİZ BU YOLDA BİZLERE ŞEVK VE BÜYÜK GURUR VERECEKTİR.
AKPARTİFORUM ....
tabiki bu mesajı da iletelim
akpartiii
04-02-2008, 20:56
Başlıkta bir yanlışlık var Sn.Sesli34.
Başbakanımızı çağırdım değilde Davet ettim derseniz daha uygun olur görüşündeyim..
güzel bir fikir
keşke gerçekleşse :)
EpiVaTeS
04-02-2008, 21:35
BAŞBAKANIMIZIN bizi kırmayacağını biliyorum ama zamanının müsait olmadığınıda biliyorum ama
ALLAH tan ümit kesilmez bakarsınız gelir iki kelime de olsa bizi sevindirir..
nihal.1990
04-02-2008, 21:36
gönül isterki böylesine güzel bir olay gerçek olsun..ama biraz gerçekçi olalım arkadaşlar..hele de böylesine karmaşık bir dönemde Sayın başbakanımızın üstüne fazla gitmeyelim..ortalık biraz durulsun..
ben biLe sık mektup yazan biriyim ama son yazdığıma cvp gelemedi ne yazıkkii :'( :'(
olsun ama onun var olduğunu bilmek bile bana yeter de artarrr :) :)
Parantez
04-02-2008, 21:38
süper süper süper
inş 5 dk da olsan uğrar... 8) 8)
Hüdaverdi
04-02-2008, 21:45
Çok yoğun çok yoğun malesef.
İnşAllah gerçekleşir.
İnşallah ama bu aralar zor :-\
Ak-Cengâver
05-05-2008, 00:40
inşaallah başbakanımız teşrif ederler. eğer gelirlerse hangi saatte buralarda olacağı da birkaç gün önceden forumda ilan edilsin inşaallah. ya başbakanım geldiğinde bazı arkadaşlarımız forumda olmazlarsa ::)
Zeytinyağ
05-21-2008, 00:35
keşke gelse ama çok yoğun be abi
ENGİNEER
05-21-2008, 00:39
İmkansız gibi gözükebilir ama gerçekten inanılsa emin olun yapılabilir...
_Yeniden_
05-21-2008, 00:41
Olmayacak iş değil aslında...İnşAllah fırsat bulur ve isteğimizi geri çevirmez...
ATmaCA53
05-22-2008, 17:10
başbakanımla bu sanal forum ortamında muhabbet etmek isterdim, başbakanımız zaten bu ortamı gördümü çok sevinecektir, DURMAK YOK AK PARTİ İLE YOLA DEVAM...
AK_Genclik
06-07-2008, 11:52
Başbakan'a ulaşabilecek bir kişi ses kaydı ile bize başbakanımızın mesajını iletebilir
Belki böylesi çok zor olabilir ama forum bünyesinde birkaç kişiden oluşan bir ekip haftada bir partimizin bir büyüğü ile röportaj yapabilir daha mantıklı geliyor kulağa. Bir hafta boyunca herkes forumdan sorularını yazar röportaj daha sonra yayınlanır bence daha uygun ve makul bir yöntem olur... :-* Tabiiki aramıza katılarak bizlerle sohbet etmeler daha güzel olur ancak malum durum ;)
politikaci
06-09-2008, 17:22
keşke olsa ama sevgili başbakanımızın şu mankafalı baykal ve egemenliğini eline geçirmiş anayasa mahkemesinden vakti yok :-\
kanahmet
06-11-2008, 18:19
Başbakanım kendine iyi baksın yeter. Daha yazacağımız çok destan var. Altında Sayın Başbakanımızın imzası olmayan destanlar neye yarar.
şu zamanda zor gibi ama inşALLAH
inşallah gelir fakat su durumda cok zor gibi...
bencede o iyi olsun sağlıklı olsun varsın bizim foruma girmesin
suskun58
07-06-2008, 12:20
msj ları okudum
hepimiz gelmesini isteriz tabi ki
ona karşı hayranlığımı gizleyemem
zekasına ileri görüşlülüğüne cesaretine hayranım
ama şu ortamda başbakanımızı rahatsız etmek yerine
şu anda ona en azından dua ile destek vermemiz gerekmez mi
tabiri caizse ilk defa bir başbakan canını ortaya koymuş
vatanı için milleti için gecesini gündüzüne katmış
allah yardımcısı olsun
semerkand52
07-09-2008, 19:45
YA BEN SAYIN KÜRŞAT TÜZMEN İNDE GELMESİNİ İSTİYORUM
İNŞAllah GELİR
Duygu'Seli~
07-09-2008, 19:47
inşAllah bu kaos ortamından alnımızın akıyla çıkacagımız gün başbakanımızın ziyaretimize geleceğinden eminim.
sesli34 kardeş düşünce güzel diyorum ki!sadece başbakanımızla sınırlı değilde diğer üst düzey parti yöneticilerinede davet edebiliriz. ;)
Babam var üst düzey yönetici olaraktan işte..Daha kim ne istiyor.. ;D
kübra pelin
07-14-2008, 01:32
umarım bu umudumuzda gerçekleşir.........,
maviinsan
07-14-2008, 01:57
başbakan gelemez ama milletvekilleri gelebilir :-*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.