Orijinalini görmek için tıklayınız : Basbakanimizi yuhalayan sözde GS taraftarlarini protesto ediyorum!
Bu aksam yeni stadin acilisinda bulunan basbakanimiz sözde gs taraftarlari tarafincan cok "adi!" sekilde yuhalanmistir..
bu konuyu fanatizm olsun diye acmadim ki öyle fanatikligimde yoktur ama bu aksam o görüntüler icimi burkdu..
o insan ki o yarim kalan stadin yapilmasi icin gerekeni yapti, bütün devlet imkanlarini seferber etti, tuttugu takim taraftarlarini karsisina aldi ama yinede birilerine yaranamadi!..
sebebi ne olursa olsun ister basbakanin fb li olmasi, ister politik olsun, ister baska nedenler orada yuhaladiginiz adam bu ülkenin basbakani ve türk milletinin temsilcisidir..
herkes haddini bilecek sizi patates tarlasindan cikartip,türkiye nin en modern stadina getiren o kisiye yaptiginiz terbiyesizligin daniskasidir!..
basbakanimiz o kadar isin, gücün arasinda lütfedip gelmis, acilisi sereflendirmis ama sereften yoksun kisiler sözde demokrat hak adi altinda iclerindeki hazimsizligi disa vurmustur!..
bu konuda duyarli, hassas gs li arkadaslarinda gerekli tepkiyi koyacagina inaniyor bu ayrikci otlarini aralarindan ayiracagini umuyorum..
Ben onlara en güzel cevabın TT Arenadaki Gs - Fb maçında; hem Fenerbahçe takımı hemde pankartlar ile taraftarının vereceğine eminim...
Nasıl ki zamanında Mesut Yılmaz ve Gs ye verildiği gibi...
Adam Gs lileri tenzih ediyorum...
Ama o koca stadda o yuhalayan gürhu bastıarabilecek kadar duyarlı birileri yok mu idi diyede merak etmiyor değilim hani. İçimden bir ses yoksa planlı mı demiyor değil...
ortada kesinlikle bir provakasyon var bu asikar o acidan bütün gs taraflarina mal etmek yanlis olur ama yinede o stadda o güruhu susturacak duyarli gs liler neden tepki vermedi anlamiyorum..
İntifada
01-16-2011, 00:30
bunu yapan adi herifler bu konuyu görüyorsanız bakın daha çok içlenin...
http://img259.imageshack.us/img259/1949/77197786.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/3586/trkiyeyeyakan.jpg
ben o güzel insanin hatrina hic sevmedigim feneri bile hazmetmesini ögrendim..
Polat Başbakan'dan Özür Diledi
Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray) Kulübü Başkanı Adnan Polat, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşananlarla ilgili olarak, Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray) camiası adına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan özür diledi.
Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray) Futbol Takımı'nın açılışta Ajax ile yaptığı maçın devre arasında bazı yöneticilerle stattan ayrılan Polat, basın mensuplarına, yarınki yönetim kurulu toplantısında tepki ve yaşananlarla ilgili ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.
Başbakan Erdoğan'ın stadın yapımı için devletin bütün imkanlarını harekete geçirdiğini kaydeden Polat, şöyle konuştu:
''Stadın yapımı için Sayın Başbakan çok büyük bir gayret sarfetti. Devletin bütün imkanlarını harekete geçirdi ve biliyorum ki bu işi canı gönülden severek yaptı. Neticesinde muhteşem bir stadı bize kazandırdı. Davetimizi kabul edip açılışa da teşrif etti. Ancak burada kendisine Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray) taraftarı dahi diyemeyeceğim bazı insanların yapmış olduğu tepkiler nedeniyle doğal olarak stattan ayrılma mecburiyeti hissetti ve ayrıldı. Kesinlikle böyle bir şeyi hiç haketmedi. Bizim Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray) örf ve adetleri içerisinde Sayın Başbakanımızı burada çok iyi ağırlamamız gerekiyordu. Ama maalesef yapamadık. Burada tepki yapan kesimi de ben Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray)lı olarak addetmiyorum. Zaten yarın yönetim kurulumuzu toplayıp, bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Ben şahsen Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray) camiası adına Sayın Başbakanımızdan özür diliyorum. Hiç hak etmediği bir muameleye tabi kaldı.''
Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray)'ın misafir olarak sahaya gelen herkesi iyi bir şekilde ağırlaması gerektiğini belirten Polat, ''Maalesef suiistimal edenler var. Böyle muhteşem bir geceyi bozanlar var. Kim olduklarını tespit edeceğiz ve gerekeni yapacağız'' ifadesini kullandı.
Polat, konuyla ilgili yarın daha kapsamlı açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.
Kaynak AA
Ancak burada kendisine Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray) taraftarı dahi diyemeyeceğim bazı insanların yapmış olduğu tepkiler nedeniyle doğal olarak stattan ayrılma mecburiyeti hissetti ve ayrıldı.
İyide Başkan neredeyse bütün stad yuhaladı. Kendi stadınızın açılışına gelenlerin hepsimi Galatasaraylı olduğuna inanmadığınız insanlar. Bu utancın altından nasıl kalkacaksınız çok merak ediyorum....
EpiVaTeS
01-16-2011, 00:49
Onların ben varya...
Adi yalaka beach elitler...
Onların ben varya...
Adi yalaka beach elitler...
Baya bi sansürlemişsin abi, ne dediğin hiç anlaşılmıyor :)
yok daha yollari bitmedi o stadin, cevre düzenlemesi yapilmadi.. bu nankörlere inat yapmayacaksin ki eziyet nedir görsünler!..
3.Abdulhamit
01-16-2011, 02:27
Sizce arkadaslar,Galatasaray taraftarlari(bir kismi) buyuk bir yanlis yapmadi mi?
İntifada
01-16-2011, 02:37
yanlış değil şerefsizlik bu...
Bir Galatasaraylı olarak bu olayın arkasındakiler araştırılmalıdır diye düşünüyorum ..
EpiVaTeS
01-16-2011, 03:55
embesil elitler işte...
Bu yaşananlar o kadar canımı sıktı ki , moralimi bozdu ki anlatamam..
Öyle ki açtım notlarımı çalışmak için ama vallahi aklımı bir türlü veremedim, çalışamadım saatlerce!
O insanlara nankör mü demeli, hain mi demeli, akılsız mı demeli, vicdansız mı demeli ne demeli bilemiyorum ki..
Ne söylersem söyleyeyim içimdeki bu kızgınlık geçmez herhalde..
Biz bu kadar kırgın ve kızgınken kim bilir Başbakanımız ve ailesi ne kadar kırılmış ve üzülmüştür! Kimin hakkı var böyle bir insanı üzüp kırmaya..
Mavera nın dediği gibi ; Her ne olursa olsun o bir başbakan, onca işinin gücünün arasından size vakit ayırıyorsa, bu kadar şahane bir stadın çok kısa sürede yapılmasına yardımcı oluyorsa, o zaman hak ettiği tepki de bu olmamalıydı..
Stadın yapımındaki yardımını geçtim Başbakanımızın, sırf insanların bu stada daha rahat gelebilmeleri için yollarda bir takım kolaylıklar yapılmış, bunu gs lilerin başkanı söyledi bizzat.
Bu söylenen her şey bir yana. Yahu karşı taraftaki rakip yabancı, sen nasl kendi ülkenin basbakanını rencide edecek bir harekette bulunursun?! Hiç mi kafan çalışmıyor?! Aslında bu yapmış olduğun saygısızlığı sadece başbakana değil, bizzat ülkene, kendine yapmış olduğunda mı gelmedi aklına?!
Olan oldu da ben artık şu saatten sonra şunu isterim. Bu durumu tasvip etmeyen gs lilerin çok oldugunu biliyorum. En yakın zamanda bu duruma tepki gösterecek bir şeyler yapmalarını çok isterim. Ancak o zaman bu kırgınlığımızı ve kızgınlığımız belki geçebilir. Bizim kırgın ya da kızgın olmamız o kadar önemli değil, Başbakanımızın yaptıklarının karşılığını alamadığı için kırılmış olması çok çok daha önemli.
SaNaL DeLi
01-16-2011, 04:55
Bu saatten sonra ben Galatasarayı bırakıyorum.
Artık galatasaraylı değilim takım tutmuyorum.
Yazıklar olsun bunu yapanlara.
Eğer galatarasay o stadı tamamlayabilmişse bunda başbakanımızın payı büyüktür.
Bu aksam yeni stadin acilisinda bulunan basbakanimiz sözde gs taraftarlari tarafincan cok "adi!" sekilde yuhalanmistir..
bu konuyu fanatizm olsun diye acmadim ki öyle fanatikligimde yoktur ama bu aksam o görüntüler icimi burkdu..
o insan ki o yarim kalan stadin yapilmasi icin gerekeni yapti, bütün devlet imkanlarini seferber etti, tuttugu takim taraftarlarini karsisina aldi ama yinede birilerine yaranamadi!..
sebebi ne olursa olsun ister basbakanin fb li olmasi, ister politik olsun, ister baska nedenler orada yuhaladiginiz adam bu ülkenin basbakani ve türk milletinin temsilcisidir..
herkes haddini bilecek sizi patates tarlasindan cikartip,türkiye nin en modern stadina getiren o kisiye yaptiginiz terbiyesizligin daniskasidir!..
basbakanimiz o kadar isin, gücün arasinda lütfedip gelmis, acilisi sereflendirmis ama sereften yoksun kisiler sözde demokrat hak adi altinda iclerindeki hazimsizligi disa vurmustur!..
bu konuda duyarli, hassas gs li arkadaslarinda gerekli tepkiyi koyacagina inaniyor bu ayrikci otlarini aralarindan ayiracagini umuyorum..
Her satırına gönülden katılıyorum. Hem hüznü hemde utancı bir anda yaşadım. Spor dünyasına bir çok hayati düzenlemeyi yapan , bu stat için gerekli mücadeleyi gösteren bir başbakana yapılan bu cirkin davranış hiç bir gerekce ile hafifletilemez. Medya'nın bu olayı kandaş partileri için suistimal edeceğini düşünmüş olsam bile en azından böyle adi tablo karşısında onların duruşlarıda takdire değer.
Bu olay ''Fenerbahçe tararftarının provakasyonudur'' diyerek yaptıkları rezilliğe, nankörlüğüe ve bu utanca, ayıba kılıf uydurmaya çalışan ey Galatasaray taraftarı...
Bu Olayı Fenerbahçe taraftraı provake ettiyese yada GS taraftarına yaptığı bir oyunsa; o koskoca stadda bir tane bile akıllı bir adam yokmuyduda bu provakasyona gelmesin. Biride yok arkadaş biz okadar vefasız değiliz, bu işte bir yanlışlık var deyip protestoya tepki koymasın...
Taraftar sitelerindeki açıklamaları merakla bekliyorum ama hiç bir tık yok ..
Demokrasiden bahseden başbakanımız değil mi? Bence oldukça demokratik bir tepkiydi :)
Demokrasiden bahseden başbakanımız değil mi? Bence oldukça demokratik bir tepkiydi :)
sende gerizekalinin önde gidenisin desem demokratik tepki oluyor mu ;) madem demokratik tepki buda benim tepkim malum burada ev sahibi biziz ve sende ilk mesajini bu konuya yaziyorsun bende tepkimi sana geri zekali diyerek gösteriyorum!..
bizim örf ve adetlerimizde misafire saygisizlik yapmak, iyilik yapana nankörlük yapmak yoktur birde merak ettim ne icin basbakanimiza tepki gösteriyorlar?
Gerizekalı dangalaklar başka hiçbir şey değil!nasıl insanlar bunlar anlamak mümkün değil!
Terennüm
01-16-2011, 17:05
bu vefasızlık galatasaraya yeter artar..
herkes bir takıma gönül verir..galatasaryın yeri farklıydı...sempatisi vardı..ama bu olaydan sonra herkes bu olayı ve vefasızlığı hatırlayacak..yazık...bütün takımlar bir araya gelse bu kötülüğü glatasaya yapamazlardı...
Milletin içmeleri yüzünden futbolla alakamı kesmiştim nefret ediyordum galatasarayın da sadece adını rengini seviyordum çok koyu bir taraftarıydım. Öyle yada böyle severdim artık oda bu olayla bitti. Bir fenerli nasıl galatasarydan nefret ediyorsa bende öyle sevmiyorum. Başbakana babamın oğlu dahi söz söylese ağzısının ortasını indiririm yumruğu dahada ilişki kurmam. Bu takım olsa kurum olsa insan olsa biter benim için..
rikopasa
01-17-2011, 10:21
"Türk Milleti" deme Sn Başbakan kızar, "Türkiye Vatandaşı" diyeceksin.
O stad bizim verdiğimiz vergilerle yapıldı, bu böyle bilinsin. Kimse kalkıpta Başbakan şöyle yaptı böyle yaptı demesin. TT Arena güzel bir stad oldu ve bu ülke için güzel şeylerin önünü açmak Başbakan'ın görevidir zaten. Kimse bunu Başbakan'ın lütfu gibi sunmasın burada.
Benim her ay yerinde kesilen helal vergilerimle yapıldı o stad.
"Türk Milleti" deme Sn Başbakan kızar, "Türkiye Vatandaşı" diyeceksin.
O stad bizim verdiğimiz vergilerle yapıldı, bu böyle bilinsin. Kimse kalkıpta Başbakan şöyle yaptı böyle yaptı demesin. TT Arena güzel bir stad oldu ve bu ülke için güzel şeylerin önünü açmak Başbakan'ın görevidir zaten. Kimse bunu Başbakan'ın lütfu gibi sunmasın burada.
Benim her ay yerinde kesilen helal vergilerimle yapıldı o stad.
Türk milleti demekten sayın başkbanımızın kızacağını düşünmüyorum. Ama Türkiyeli lafzından Türk milliyetciliği yaparak diğer etnik zümreyi rahatsız eden adımların sahiplerinin rahatsızlık duymasını hissediyoruz. Senin benim vergilerimi hice sayarak bu ülkeye darbe yaşatan bütün zararlarını yıllardır milletin sırtına yükleyen onca yönetim ve başbakbanlara rağmen Başbakanımızın politik ve siyasi vizyonu ile vergilerin güzel noktalara kanalize edilmesinide bilelim ve onun hakkınıda en güzel şekilde verelim inşaAllah.
Yahu kimse kusura bakmasın Toki başkanının o konuşması karşısında kim olsa protesto eder el insaf yahu hangi açılışta bu konuşma yapılır
Yahu kimse kusura bakmasın Toki başkanının o konuşması karşısında kim olsa protesto eder el insaf yahu hangi açılışta bu konuşma yapılır
Ne gibi rahatsız edici konuşma vardı. Pek bilgim yok söylermisiniz içeriğini.
Ne gibi rahatsız edici konuşma vardı. Pek bilgim yok söylermisiniz içeriğini.
http://www.odatv.com/n.php?n=toki-baskani-konusmasi-1601111200
EpiVaTeS
01-17-2011, 17:34
ben söyleyeyim...
TOKİ başkanı resmen sıvadı...
Gerizekalı herif GALATASARAY yönetimine sallayınca doğal olarak taraftarda cevabını verdi...
Ama BAŞBAKAN'ın daha ismi anons edilirken yuhalayan denyolarda yok değildi...
Tuzu biberi TOKİ başkanıydı...
EvrenBilimci
01-17-2011, 19:20
Neden ıslıklandı acaba.
Bazı arkdaslar demıskı ıslıklamayanlar neden bastırmadı protesto edenlerı.
Yaw nasıl bastırsınlar ıslıkların arasında yaşasın başbakanmı desınler.
25 bin kişi ıslıkladı zaten 35 bin kişi civarında adam vardı.
Nasıl susturabılırlerdı döverekmı?
Yoksa onlardamı bagırsalardı.
Mantık dışı şeyler istemıssınız.
Olaya gelınce olmaması gereken bı hadiseydi.
İntifada
01-17-2011, 19:28
Neden ıslıklandı acaba.
Bazı arkdaslar demıskı ıslıklamayanlar neden bastırmadı protesto edenlerı.
Yaw nasıl bastırsınlar ıslıkların arasında yaşasın başbakanmı desınler.
25 bin kişi ıslıkladı zaten 35 bin kişi civarında adam vardı.
Nasıl susturabılırlerdı döverekmı?
Yoksa onlardamı bagırsalardı.
Mantık dışı şeyler istemıssınız.
Olaya gelınce olmaması gereken bı hadiseydi.
üçlü çekselerdi keşke...:güzel:
EvrenBilimci
01-17-2011, 19:33
üçlü çekselerdi keşke...:güzel:
Toki başkanı her bişeyi biz yaptık gs kiracılıgı bile yapamıyormus vsvs dıyınce orda 3 lü degıl 4 lüde çekilse az.
belki sayın başbakan oraya siyasi amaçla gitmedi ama tokinin sözde başkanı devlet bahçeliyi geçmiş şekilde açıklama yapınca insan ne anlar?
Kiracı bile olamadınız sıze stat verdik ee artık oyunuzu bize atarsınız demi?
Demek olmuyormu bu insan atacaksa bile atmaz kimse k.bakmasın burdaki insanlar gs taraftarını kınayacagına toki başkanını kınasınlar.
ENES_CAN_AK
01-17-2011, 21:18
esikiden fb çok büyük bir nefret besliyordum.başbakanımızın fb olması benim bu nefretimi azalttı.tam tersi gs karşı biraz daha ılımlıydım.ama onların ts şampiyonluktan ettiği maçtan sonra artık soğumuştum.başbakanımıza yapılan bu büyük ayıptan sonra gs tamamıyla sempatimi kaybetmiştir.içerde dışarıda gs hiç bir maçta desteklemiyorum.ve son olarak başbakanımız lütfen bu stadı gs yar etmeyin.ne gerekiyorsa yapın.birileri çıkmış 30 milyon gs taraftarı felan diyerek sözüm onlara başbakanımızı tehdit edecekler nerdeyse.bende diyorum bu stadı vermeyin buyursun 30 milyonluk taraftar stad yapsın takımlarına.bu adamın tek suçu bu ülkeye ayrım göstermeksizin hizmet etmesi oldu yazıklar olsun böyle zihniyetlere.bu rezillik gs camiyasınındır.gs başkanı onuru varsa istifa eder..
Toki başkanı daha açıklama yapmadan, Başbakanın stada giriş yaptığı söylendiği anda trübünler tarafından yuhlandı, ıslıklandı. Toki başkanı da bu nankörlüğe karşı bir açıklama yapmak istedi. Yani bu protesto aslında şunaydı bunaydı deyip kıvırmaya gerek yok. Protesto açık açık Başbakan idi..
Toki başkanı daha açıklama yapmadan, Başbakanın stada giriş yaptığı söylendiği anda trübünler tarafından yuhlandı, ıslıklandı. Toki başkanı da bu nankörlüğe karşı bir açıklama yapmak istedi. Yani bu protesto aslında şunaydı bunaydı deyip kıvırmaya gerek yok. Protesto açık açık Başbakan idi..
tamam niyetler kotu olabilir ama ateşe körüklemi gidilmelidir.Size karşı yapılan bi prostesto hissetmisseniz yapılacak konusma yonetımın rahmetli ozhan canaydının beceriksizligi uzerıne konusmak yerine biz bu stadı sadece galatasaryımıza değil Turkıye cumhuriyetıne kazandırdık ya da rahmetli Ozhan Canaydının emanetını yerine getirdik demekle ordan tum sağ duyulu vatandasların desteğini toplamaktır siyaset sanatı.Nihayetınde toki baskanının cebinden cıkmadı bu milletin cebinden cıkan parayla yapıldı bu stad. Emek var o ayrı onu takdir ederiz ama emegi verdim siz de becerıksızsınız demekle iyi patron olunur ama iyi siyasetci olmaz kanımca ..
Sayın Türköne yaşanan bu olay hakkında güzel yorum yapmış.
'Başbakan'ın kullandığı kamu kaynağı' itirazı, protestonun gerekçesi olamaz. Doğru, Başbakan, halkın parası ile yaptırdı o tesisi. Ama onun verdiği karar olmasaydı, Galatasaraylılar bu muhteşem sahada, keyifle maç izleyemeyecekti. Başbakan'ın o açılıştaki mevcudiyeti protestoyu değil teşekkürü hak ediyordu.
Yanlış olan şu: Takım taraftarlığıyla parti mensubiyeti farklı kimlikler. Galatasaraylılar arasında AK Parti'ye uzak duranlar, takımları için geldikleri sahada, hazır bulmuşken bu eğilimlerini sergiliyorlar. Galiba üzerinde durmamız gereken hassas nokta burası. Hayır, bu protestolar doğal ve kendiliğinden değil. Bu protestolar örgütlü biçimde yapılıyor. O zaman 'bu protestoları örgütleyenler kimler ve neden örgütlüyorlar?' sorusunun peşine düşmek lâzım.
rikopasa
01-19-2011, 12:24
Sayın Türköne yaşanan bu olay hakkında güzel yorum yapmış.
'Başbakan'ın kullandığı kamu kaynağı' itirazı, protestonun gerekçesi olamaz. Doğru, Başbakan, halkın parası ile yaptırdı o tesisi. Ama onun verdiği karar olmasaydı, Galatasaraylılar bu muhteşem sahada, keyifle maç izleyemeyecekti. Başbakan'ın o açılıştaki mevcudiyeti protestoyu değil teşekkürü hak ediyordu.
Yanlış olan şu: Takım taraftarlığıyla parti mensubiyeti farklı kimlikler. Galatasaraylılar arasında AK Parti'ye uzak duranlar, takımları için geldikleri sahada, hazır bulmuşken bu eğilimlerini sergiliyorlar. Galiba üzerinde durmamız gereken hassas nokta burası. Hayır, bu protestolar doğal ve kendiliğinden değil. Bu protestolar örgütlü biçimde yapılıyor. O zaman 'bu protestoları örgütleyenler kimler ve neden örgütlüyorlar?' sorusunun peşine düşmek lâzım.
Bu protestolar örgütlü falan değil, bunu sende bal gibi biliyorsun. O yüzden hiç kafa yorma kim örgütlüyor diye.
Bu ülkenin çoğunluğu Ak Parti'yi sevmiyor, eğitim seviyesi düştükçe Ak Parti oyları çoğalıyor, eğitim seviyesi arttıkça Ak Pati oyları azalıyor, Ak Parti hep mazlumu oynuyor, Ak Parti yandaşlarına çalışıyor bakınız Kasımpaşaspor, Ak Parti kömür dağıtarak oy topluyor, Sn Başbakan kendini padişah sanıyor millete ve kurumlara o şekilde davranıyor antipatik oldu artık. Kim örgütlüyor diye gereksiz boş politika yapacağına bunlara kafa yor.
Koca stat Başbakan'ı yuhaladı olay bu kadar basit.
Ricopaşa yine saplantılı cevap vermişsin kusura bakma.
Statta organize şekilde olan adi tepkiye halktan güç alarak iktidara gelemeyen zümrelerin katkısı büyük o yüzden muhaliflerin yanlı sözlerini kulak ardı ediyorum. Benim tanıdğım eğitimli bir çok insanın ak partiye çok daha özgürlükcü ve demokrasiye sahip cıktığından ötürü oy vermesini sen eğitim seviyesi düşük insanların bu partiye oy veriyor demen ile karşılaştırdım kendime güvenim arttı. Başbakan demokrasinin gereği gibi hareket etmesinden rahatsız olan zevatın onu sürekli padişah yaftası ile despotmuş gibi göstermeye çalışmasının miladı doldu tutmaz bu oyunlar. Her söyleneni rejim sorunu haline getiren fosil mantıklı zihinler bunu anlasınlar artık.
rikopasa
01-19-2011, 14:13
Şuayip, Ak Parti ye oy verenlerin profil analizini ben yapmadım. Sosyologralın incelemeleri ve anketlerde çıkan sonuç bu. Eğitim seviyesi düşük insanlar çoğunlukla Ak Parti ye oy veriyor, bu bir gerçek.
Sizden olmayanların her söylediğine "oyun" demekten bıkmadınız gitti.
Protesto demokratik bri haktır, kimse zorla yuh çekmedi orada, aynısı daha öncede olmuştu eski Ali Sami Yen'de hatırlarsan. O da mı organizeydi ? Türk Milli takımımız basketbol turnuvasındaki protestoda mı organizeydi. İşinize gelmeyenler nasıl es geçiyorsunuz dimi ...
EpiVaTeS
01-19-2011, 14:30
Kasımpaşa'mı...
zırt bırt ligden düşüyor...
Eğer Ligde tutulsaydı iki sene önce Konyaspor tutulurdu...
Antalya düşürülürdü...
O kadar komploya batmışsınız ki herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz...!!!
rikopasa
01-19-2011, 18:24
Kasımpaşa'mı...
zırt bırt ligden düşüyor...
Eğer Ligde tutulsaydı iki sene önce Konyaspor tutulurdu...
Antalya düşürülürdü...
O kadar komploya batmışsınız ki herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz...!!!
2007 - 2008 senesinde 1. Lige çıkmış Kasımpaşa. Üstüste alınan şampiyonluklarla 3. ligden gelerek 43 yıl aradan sonra çıkmış 1. lige. Başbakan olmasaydı Kasımpaşa 1. lige falan çıkamazdı, aksini iddia eden kendini kandırır.
İntifada
01-19-2011, 18:50
2007 - 2008 senesinde 1. Lige çıkmış Kasımpaşa. Üstüste alınan şampiyonluklarla 3. ligden gelerek 43 yıl aradan sonra çıkmış 1. lige. Başbakan olmasaydı Kasımpaşa 1. lige falan çıkamazdı, aksini iddia eden kendini kandırır.
kanıtın ne başbakanın çıkardığına dair...
mesela geçen sene ligde başbakan mı tuttu kasımpaşayı...
yada buca nerelerden geldi lige çıktı...
o kimin sayesinde...
yani saçmalamak için yer arıyorsunuz...
sorarım kasımpaşa yükselirken kaç maçını izledin...
İntifada
01-19-2011, 18:54
Şuayip, Ak Parti ye oy verenlerin profil analizini ben yapmadım. Sosyologralın incelemeleri ve anketlerde çıkan sonuç bu. Eğitim seviyesi düşük insanlar çoğunlukla Ak Parti ye oy veriyor, bu bir gerçek.
Protesto demokratik bri haktır, kimse zorla yuh çekmedi orada, aynısı daha öncede olmuştu eski Ali Sami Yen'de hatırlarsan. O da mı organizeydi ? Türk Milli takımımız basketbol turnuvasındaki protestoda mı organizeydi. İşinize gelmeyenler nasıl es geçiyorsunuz dimi ...
sosyologlar hiç bize sormadı nedense...
bende tam aksine chpnin aldığı oyun ancak yüzde 10 nu eğitim seviyesi yüksek insanlardan aldığını düşünüyorum...
bu partiye sırf atatürkün partisi diye oy veriyor bir çok insan...
İşte cumhuriyet mitinglerinde gördük mikrofon uzatıyorlar niye orada olduğuna dair bilgisi yok adamın kadının...
''bu bir gerçek''demişsin...ne güzel sen gerçek deyince kesinlikmi kazanıyor olaylar ;D
bu ricopaşa ne ayak?
neye dayanarak söylüyorsun bu ülkenin çoğunun Ak Partiyi sevmediğini...
o iğrenç düşüncelerinizi burda konuşmayın...
çekilmez varlıklar oluyorsunuz...
o mantiklar bakarsak basbakanin fenerli olmasindan dolayi fener her sene banko sampiyon olmali ayni sekilde basbakanin memleketi rizede birinci ligde banko olmaliydi..
ama sizde o kadar paranoyakluk olusmuski basiniza tas düsse basbakandan bileceksiniz..
ama sizide anliyorum 8 senedir 6 kere sizi bozguna ugrattiz, senin gibilere secim meydaninda ders verdi..
surada cok degil 5 ay kaldi bir daha alacaksin boyunun ölcüsünü o zaman göreceksin halkin cogunlugu basbakani seviyormu, sevmiyor mu diye..
bos gezenlerin olusturdugu trübünlerin egitim seviyesini yüksek gören sahsiyetin olsa olsa hazimla alakali bir sorunu vardirki ona önerecegin tek sey sodadir ;)
rikopasa
01-20-2011, 11:04
İstediğiniz kadar kabul etmeyin. Eğitim seviyesi düştükçe Ak Parti oyları yükselir.
Sn Başbakan eski sempatisini kaybetti, sinirli çıkışları, asabiyeti bu sonucu doğurdu.
Bu seçimlerde çocuklarının adını Recep Tayyip koyabilecek kadar Başbakan'ı seven tekel işçileri bakalım ne yapacaklar. Bunun gibi birçok kişi var Ak Parti'ye oy verdikleri için pişman olan.
her secim ayni terane daha referandumun sicakligi gecmedi :).. recep tayyib erdogan ben kendi istegimle siyaseti birakmiyorum dedigi sürece bu ülkenin basbakanidir..
birde su tekel iscilerini sömürmeyide birakin türkiye cumhuriyeti bir ciftlik degildir yok öyle yan gelip maas almak!
olaylara bunlar nerden bakiyor bilemiyorum...
arkadas daha dun meclis arastirma komisyonuna hwkkinda dilekce verdiginiz adami bugun partinize aliyorsunuz...
sonra gelip burda ahkam kesiyorsunuz...
siz once bir kendinize ceki duzen verin bakalim...
Aydın diye kendini karanlığa gömenlerin araştırmaları bizler için mühim değil. Eğitim seviyesi ile alakalı olmayan sandık sonuçlarını hep bu şekilde okursanız korkarım ki azınlıkta kalmaktan kurtulamaycaksınız. Ayrıca eğitim den yoksun olduğu halde kendini geliştirmiş nice insanlar var eğitimli hırsız ve eğitimli despotlardan çok daha faydalı yararlı.
Bizden olmayanı değil demokrasiden yana olmayanlara karşı korkularımız var. Kendi sakat ideolojileri uğruna halkı hice sayan değerlerine küfreden bu zihniyet için sürekli teyakkuzda kalmak insani değilmi.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.