Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakanımızın Mutlaka Alınmasını İstediği 5 Belediyede Seçimler Nasıl Olur?
Beylerbeyi
08-09-2008, 20:06
Başbakanımız 5 belediye ismi söyleyip bunları mutlaka almak istediğini söyledi. işte o beş belediye:
Batman, Diyarbakır, Tunceli, İzmir, Çankaya
bu beş belediyede partimiz açısından oldukça çetin cevizler. üç belediye DTP nin diğer 2 si CHP nin kalelerinden. bu beş belediyeden hangilerini alabilecegimizi düşünüyorsunuz?
batman:türkiyenin en muhafazakar ili. refah partisinin kalelerindendi. daha sonra kürtçü faşist partisinin kurulmasıyla birlikte oylar bu partiye akmaya başladı. ildeki bazı cahil insanların etnik kimliğinden yararlanıp propaganda yapan bugünki DTP partisi bu çalışmasında başarılı oldu. 2002 seçimlerinde DTP %47 AK Parti ise %33 oy aldı. dtp barajı aşamadığından AK Parti 4 te 4 yaptı. daha sonraki 2004 seçimlerinde DTP %75 oy alarak Türkiye rekoru kırdı. fakat bu seçimde AK Partinin bu ilde seçime giremediği unutulmamalı.
2007 seçimlerinde AK Parti %47 DTP ise %40 oy aldı. başbakanımızın mutlaka alınmasını istediği DTP nin yıllardır egemen olduğu batmanda 2009 belediye seçimlerinde benim tahminim AK Partinin kazanacagıdır.
belediye başkanı: hüseyin kalkan. dtp li olmasına rağmen muhafazakar biridir. eşi örtülüdür. ilkokul mezunudur. konuşmayı pek beceremez. diğer dtp li belediye başkanlarının aksine çok faydalı hizmetlerde bulundu. 3 caddeyi trafiğe kapatarak sadece yayalara açtı. her mahalleye bir park yaparak ili yeşillendirdi. asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı. saadet partili il meclis üyeleriyle uyumlu bir çalışma yürütüyor. oldukça mütevazidir. çarşıda yürürken onu tek başına dolaşırken görebilirsiniz. son zamanlarda hiç beklenmedik şekilde pkk terör örgütünü ve apo yu övmesi kendisine puan kaybettirdi. %75 oy almasına rağmen 2009 da devrilecegini düşünüyor ve umuyorum. 6 yıldır belediye başkanlığı yapıyor.
AK Partinin çok yüksek bir ihtimalle Batmanı alacağını düşünüyorum. %90 ak parti
diyarbakır: kesinlikle en çetin yarışın olacağı şehir. dtp veya ak parti kim kazanırsa kazansın sürpriz olmayacak. ak parti ilde büyük bir çıkış yakaladı ve son seçimlerde %40 ın üstünde alarak 10 milletvekilliğinin 6 sını kaptı. diğer 4 ünüde dtp kazandı. dtp %44 ak parti ise %42 oy aldı. DTP çok az ağır basıyor.
dtp %52. ak parti %48 ihtimalle belediyeyi kazanır.
tunceli: ak parti bu şehri cennet gibi yapsada, her tuncelilinin servetini 10 a katlasada yine de kazanamaz. 81 ilden bir tek tunceli ak partiye milletvekili vermedi. bu durum bile tuncelinin ne kadar anormal olduğunu gösteriyor. onlar için hizmet değil ideoloji önemli. banko DTP
izmir: hizmetin değil de ideolojinin önemli olduğu bir yer daha. son zamanda ak parti bu ilde oy oranını arttırsa da izmiri alması çok zor görünüyor. ergenekon operasyonuna izmirlilerin çok bozulduğunu düşünüyorum. ayrıca çok sevdikleri 80 yaşındaki ilhan selçukun gözaltına alınma şeklini beğenmediler. ak parti bu ilde kazanırsa kesinlikle sürpriz olur.
şehrin vitrini konumundaki konak ve karşıyakaya belediye habire yatırım yapıyor. şehri sadece bu iki yerden ibaret sayıyorlar. konaktan yarım kilometre yukarı çıktığınızda sanki o büyüleyici şehirden başka bir şehre geçiyor gibi oluyorsunuz. yollar bozuk, altyapı yetersiz kaldırımlar berbat. başta da dediğim gibi ideoloji önemli olduğu için izmirliler yapılmayan bu hizmetleri görmezden gelecekler diye düşünüyorum. seçimi %65 chp, %35 ak parti alır.
çankaya: çok fazla bilgim yok ama duam partimizin bu belediyeyi almasıdır :)
bunlar benim gözlemlerim. bu beş belediyeden en fazla 2 sini alabilecegimizi düşünüyorum. batman banko, diyarbakır kritik. izmir, çankaya ve tunceli de çok fazla umut görmüyorum
Beylerbeyi
08-09-2008, 20:56
forumun siyasete ilgisi baya azalmış :-\
maviinsan
08-09-2008, 21:00
neden acaba :-X
Beylerbeyi
08-09-2008, 21:03
neden acaba :-X
başlık açayım mı bu konu hakkında ;D
neyse milletten ses çıkmıyor senin yorumlarını alalım bakalım :)
ne düşünüyorsun bu beş belediye için. alır mıyız :)
maviinsan
08-09-2008, 21:05
Ben yorumumu ötekinde yazmıştım
Supraliminal
08-09-2008, 21:06
neden kimse aktif değil yorumlar konusunda benim bilmediğim birşey mi var ? :-\
Beylerbeyi
08-09-2008, 21:11
bjektif ]
neden kimse aktif değil yorumlar konusunda benim bilmediğim birşey mi var ? :-\
bizde onu merak ediyoruz. bu arada merak ederken yorumda yapalım konu hakkında :)
bence sadece çankayadan umut var.. Ak Parti oylarını artıracaktır ancak o belediyeleri alması zaman alacaktır.. bana göre umut var ama istediklerimizi yapmak o kadar kolay olmayacak
Beylerbeyi
08-09-2008, 21:22
bence sadece çankayadan umut var.. Ak Parti oylarını artıracaktır ancak o belediyeleri alması zaman alacaktır.. bana göre umut var ama istediklerimizi yapmak o kadar kolay olmayacak
batman banko
diyarbakırıda alırsak şaşırmayın. 2007'de çok yaklaştık dtp ye.
Fikrimce; diyarbakır ve izmir i alırız gibi...
Ama gönlüm hepsini almaktan yana ;)
batman banko
diyarbakırıda alırsak şaşırmayın. 2007'de çok yaklaştık dtp ye.
yılların çetelesini tutmuyor ki halk.. seçim dönemi öyle propaganda yapılıyor ki kim neye oy vereceğini şaşırıyor.. ama haklı olabilirsiniz.. belki de ben fazla kötümserim
pirinçkentli
08-09-2008, 21:36
Arkadaşlar felaket tellalığına da gerek yok fazlaca hayal kurup umutlanmaya da.Ama akpartinin bu 5 belediyeyi alması gerçekten çok zor.özellikle çankaya ve izmir.tunceli hele imkansız bu seçimlerde.İzmir diyeceksiniz...belediyenin su konusnda hatalı olduğunu söyleyeceksiniz ama parti misyonu ve ismi önemli izmir için.izmir de zor ama bence bu 5 yerden alınması muhtemel olarak en yüksek ihtimalli olan belediye izmirdir.batman da diyarbakırdan çok farklı değil.uzaktan akrabam var batmanda kendileri akpartili fakat vatandasın seçim zamanlarında dtp ye yönlendirildiğini ve bunda basarılı olunduğunu söylüyor.ama hayırlısı tabi...
Beylerbeyi
08-09-2008, 21:39
Arkadaşlar felaket tellalığına da gerek yok fazlaca hayal kurup umutlanmaya da.Ama akpartinin bu 5 belediyeyi alması gerçekten çok zor.özellikle çankaya ve izmir.tunceli hele imkansız bu seçimlerde.İzmir diyeceksiniz...belediyenin su konusnda hatalı olduğunu söyleyeceksiniz ama parti misyonu ve ismi önemli izmir için.izmir de zor ama bence bu 5 yerden alınması muhtemel olarak en yüksek ihtimalli olan belediye izmirdir.batman da diyarbakırdan çok farklı değil.uzaktan akrabam var batmanda kendileri akpartili fakat vatandasın seçim zamanlarında dtp ye yönlendirildiğini ve bunda basarılı olunduğunu söylüyor.ama hayırlısı tabi...
bende doğma büyüme batmanlıyım. 2007 seçimlerinde ak parti %46 oy aldı. dtp %40 da kaldı. kimsenin dtp ye yönlendirildiği yok, fakat etnik kimliğe vurgu yapıldığı doğru. dtp şehirdeki insanların ırklarından dolayı kendisine oy vermesini istiyor yani ırk kimliğini kullanıyor.
bu 5 belediyeden alınması en muhtemel hatta kesin diyebileceğim belediye kesinlikle batmandır.
Whitecloud
08-09-2008, 22:49
İzmir çok zor ama belki ak partinin oyu artabilir biraz orada..Diğer iller için pek yorum yapamam
Erzurum da AKP'nin işi zor görünüyor.belediye başkanı çok pasif
Erzurum da Ak Parti'nin işi zor görünüyor.belediye başkanı çok pasif
erzurumdaki bunu yapmamalı...hemşerilerime ayır yav... :)
izmir ve dıyarbakırı..ak parti yada saadetin almasını çok isterim
umutyolcusu
08-16-2008, 16:03
TUNCELİ'Yİ VE İZMİR'İ ALMAK BANA KALIRSA ÇOOOK ZOR.BATMAN DİYARBAKIR VE ÇANKAYA DAN ÜMİTLİYİM..EĞER SEÇİMLERDE DOĞRU İNSANLARI ADAY GÖSTERİR ÖZVERİLİ ÇALŞMADA BULUNURSAK İNŞ. ÜÇÜNÜDE ALABİLİRİZ...RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....HERŞEY TÜRKİYE İÇİN... :) :-*
Batman, Diyarbakır, Tunceli - İnsaAllah alınır
İzmir, Çankaya- biraz zor
Beylerbeyi
08-18-2008, 13:25
batman banko
diyarbakır büyük ihtimal
izmir ve çankaya zor
tunceli imkansız
Efkâr-ı Mütemadi
08-19-2008, 01:14
katılıyorum
Hüdaverdi
08-19-2008, 01:54
BATMAN: hüseyin kalkan: muhafazakar birisi,eşi kapalı,dinine bağlı bir aile,başarılı bir belediye başkanı ama pkklı ?
Aklıma Şemdin Sakık'ın ifadesi geldi; İnsanlara etnik kökeni değil, İslam’ı öne çıkararak oy almayı hedeflerini anlatmıştı.Bu yüzden pkklılar kendilerini 'dindar' gibi göstermeye çalışıyormuş.Kim bilir belki bu belediye başkanıda münafıktır ? Allah bilir tabi.
Her ne kadar iyi bir hizmet vermiş olsada terörizmin İslam'da yer almadığını bilen aklı selim insanlar teröristlere destek veren bu haine oy vermezler inşaAllah.
Kritik Batman'ın durumu,anlattıklarına göre ben böyle gözlemledim hocam.
DİYARBAKIR: Ak parti güzel hizmetlerde bulundu.Oranın halkı nankör değilse,verilen hizmetin karşılığını vermeyi düşünüyorsa ak partiyi seçer,'yok ben nankörüm boş laf yapan teröristleri seçicem,eski kafaya devam' diyorlarsa Allah ıslah etsin.
Ak parti zor gibi malesef...
TUNCELİ: Kamer gencin bağımsız olarak seçildiği yerdi sanırım.Bu adama oy verenden hayır beklemem ben ama ülke insanlarıdır,belli olmaz ne yapacakları.
Malesef çok zor...
İZMİR,Nam-ı diğer GAVUR KENT: Hocam dediğin gibi orası ideolojinin önemli olduğu bir yer.Koskoca başbakan bir mahelleye bir eve ziyarete geliyor bunlar ise baolkona bayrak asıp saçma sapan portestoda bulunuyor.Çamhuriyet mitinglerinde izinden gittikleri derneklerin abd uşağı olduğunu,ab fonundan yarralandığından bihaber şekilde ''Türkiyemize sahip çıkıyoruz'' diyerek yola çıkıyorlar ama aslında kullanıldıklarının farkında dahi değiller.Bu mitingler yüzünden kan beynimede çıktı-gülüp geçtimde...Sonunda gördüler hanyayı Konya'yı ;) Her neyse.
''Zehirli su içmeye devam'' diyorlarsa chpye devam etsinler.,saltanatını sürdürür bazıları.Kendini 'gavur' olarak adlandıranlar,öyle görmeye bayılanlar yüzünden çok zor İzmir...
ÇANKAYA: cahiliye hizipçi partisinin kalesi.Hizmetten çok cumhuriyet gazetesinin binasını onarmasıyla,'laik salon' yapmasıyla,camiiyi mühürlemesiyle ön plana çıkan belediye.
Türkiye'yi bölmeye çalışanlara,ayrımcılık yapmak için uğraşanlara hizmet eden belediye.İşi gücü çirkeflikten başka bir şey değil.Camiiye mühür basandan,laik salon inşaa edenden hayır beklenmez.
Ak partililer inşaAllah bu yıl oyları artırır ama orasıda zor gibi...
ŞİŞLİ: İşte burası çok zor ;D
O kadar zor ki kelimelerle ifade edilemez,Mustafa Sarıgül güzel çalışıyor helal olsun.
Şişli'yide ben katayım dedim :-*
İstanbul'un bazı belediyelerini kaybedebiliriz.
Efkâr-ı Mütemadi
08-19-2008, 01:59
Yanlış hatırlmıyorsam Kadıköy'de chpde.
FıRaT_34
08-19-2008, 02:03
Yanlış hatırlmıyorsam Kadıköy'de chpde.
nasipse bu seçimde olmayacak ;)
Hüdaverdi
08-19-2008, 02:03
Ankete bakmanızı öneririm: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=152273
FıRaT_34
08-19-2008, 02:06
öneriniz beni tatmin etmedi hocam.bekle ve gör uygulamasına geçtik.
kanaatimce hepsinin olma ihtimali var fakat tunceli hariç. :-\
Deniz.Feneri
08-19-2008, 10:16
Tunceli şüpheli ama imkansız yok partimiz için
siyah gül 07
08-19-2008, 10:22
Ben Antalya Muratpaşa belediyesini de almak istediğini duymuştum inşAllah Allah ın izniyle alıcaz hepsini
Tunceli şüpheli ama imkansız yok partimiz için
tabiki temennim alması yönünde. belki hizmete bakılarak aklıselim düşünülüp, ideolojiler bir yana bırakılarak bir karar verilir diye ümit ediyorum..
bende katılıyorum
Tunceli nin bize katılması çok zor gibi ama hiç birşey imkansız değil Allahın izniyle. Gerçekleri ordaki vatandaşlarımızında tez zamanda görmesi dileğiyle ;)
çankaya izmir aydın insnalrın yeridir ruyanızde gorusunuz çankaya ve izmir halkı kokten dinci akp oy verecek kadar aklını oynatmadı:D
politikaci
08-20-2008, 15:18
çankaya izmir aydın insnalrın yeridir ruyanızde gorusunuz çankaya ve izmir halkı kokten dinci Ak Parti oy verecek kadar aklını oynatmadı:D
Hehe bazen kanser tehlikesi olduğu zaman paşa paşa verirler merak etme.pis sular. ;)
çankaya izmir aydın insnalrın yeridir ruyanızde gorusunuz çankaya ve izmir halkı kokten dinci Ak Parti oy verecek kadar aklını oynatmadı:D
Hehe bazen kanser tehlikesi olduğu zaman paşa paşa verirler merak etme.pis sular. ;)
doğru can tatlıdır modernite falan dinlemez ;)
politikaci
08-20-2008, 15:21
aydınlığı dinsizlik olarak görüyorsan . biz mağara insanıyız.VW ÇOK MEMNUNUZ..defol cehenneme hadi yürü git pis dinsiz sizin gibileri linçden beter etmek lazım
fütüvvet
08-20-2008, 15:22
diyarbakırı alır
tunceli zor..
çankaya ve izmirde kıyam olur..chp zadece izmiri ve çankayayı elinde tutmak için herşeyi yapar..
ortalığı karıştırır..
bide ak partili belediyelere baksak..inşallah oraları kaybetmez..çünkü yaşadığım yerin başkanı ak partiye hiçde layık değil..onun yüüznden kaybedebilir..kimse oy vermeyeceğini söylüyor..diğer yerlerde durumda pek iç açıcı değil heralde..
politikaci
08-20-2008, 15:23
ya kusra bakmayın ama nerdesiniz ya banlasanıza ya köpek havlamasını duymak zorunda değiliz kimse yokmu ya
fütüvvet
08-20-2008, 15:24
aydınlığı dinsizlik olarak görüyorsan . biz mağara insanıyız.VW ÇOK MEMNUNUZ..defol cehenneme hadi yürü git pis dinsiz sizin gibileri linçden beter etmek lazım
o ne ?
bu nasıl sözler politikacı..hiçte politik değilsin.. :)
bana kızma ama hiçde hoş cümleler değil..
fütüvvet
08-20-2008, 15:24
ya kusra bakmayın ama nerdesiniz ya banlasanıza ya köpek havlamasını duymak zorunda değiliz kimse yokmu ya
sadece biz varız herhalde..
bu arada bizde güme gitmeyelim..bizi banlamasınlar..
politikaci
08-20-2008, 15:25
Hayvana insan muhamelesi yapamam kusra bakma ..
melih gok denilen admaın ankara suyu çok temiz ankaraya suyunu icebiliosan ic hodri meydan izmir ruyanızda gorursunuz başbakanınız demdimi gavur izmir gavur ollım ama akp gibi kokten dinci partiye oy vermeyiz
fütüvvet
08-20-2008, 15:26
sakin ol politikacı..sana yakışmıyor..ona yakışsada sana yakışmıyor..
sen hayvan egitcimis yobaz
fütüvvet
08-20-2008, 15:27
melih gok denilen admaın ankara suyu çok temiz ankaraya suyunu icebiliosan ic hodri meydan izmir ruyanızda gorursunuz başbakanınız demdimi gavur izmir gavur ollım ama Ak Parti gibi kokten dinci partiye oy vermeyiz
söylermisin kökten dinci ne demek..bence sen bu konuda cahilsin..
politikaci
08-20-2008, 15:27
melih gok denilen admaın ankara suyu çok temiz ankaraya suyunu icebiliosan ic hodri meydan izmir ruyanızda gorursunuz başbakanınız demdimi gavur izmir gavur ollım ama Ak Parti gibi kokten dinci partiye oy vermeyiz
Sen verme ben veririm.bazen ölüm ideolojileri saf dışı bırakır.
politikaci
08-20-2008, 15:28
evet senin gibileri eğitmeye çalışıyorum fakat bir türlü eğitilmiyorlar
sevgili politikacı, sakin ol. bence biraz daha seviyeli olmakta fayda var. o kişi zaten belli. sen de bu oyuna gelme..
fütüvvet
08-20-2008, 15:30
evet senin gibileri eğitmeye çalışıyorum fakat bir türlü eğitilmiyorlar
bence nahoş mesajları sen sil politikacı..
bize yakışmayanlar burda kalmasın..
onların oyu ile bir parti barajı bile aşamaz merak etme..
siz kimi tehdit edrek kokutacaksınız bizler bu yolda kelemizi veririz sizmi kaldık laiklik duşmanları
fütüvvet
08-20-2008, 15:31
siz kimi tehdit edrek kokutacaksınız bizler bu yolda kelemizi veririz sizmi kaldık laiklik duşmanları
laiklik düşmanı sissiniz asıl..
laikliği kullanarak ülkeyi hortumluyorsunuz..
laiklik sizin kara para aklama yeriniz..
senden iyi biliyorum ATATURKUN VE LAİKLİGİN BAŞ DUŞMANLARI
fütüvvet
08-20-2008, 15:43
senden iyi biliyorum ATATURKUN VE LAİKLİGİN BAŞ DUŞMANLARI
kimse kimseye düşman değil..ama sizin gibi düşünenler bize düşmansınız..
düşmanlığnız sonunda sizi yeyip bitirecek..
kininiz sizi yok edecek..
Gönülden
08-20-2008, 15:46
Boşuna yazmayın bu laik'im diyip sadece muhalefetlik yapan Türkiyeye faydası olmayıp..sadece laikliğin ismini kullanarak ülkeyi soyanları birbir görüyoruz..avukatlığa bile soyunsanız biz bunları öncedende biliyorduk zaten...haa birde..
Bu ülkenin sizin elinize falan kaldığı yok ülkeyi bölende yok...bu ülkeyi düşman ellerden kurtaran atalarımız'ın değer yargılarını taşıyoruz biz...içiniz rahat olsun..sizi bilemem tabi..
Laiklik adına halkın değerlerini çiğneyip kendini egoist bir dünyaya mahkum eden zihniyetide kendi dünyasındasında başbaşa bırakıyoruz...zaten sayınızda belli...
Fütüvvet boşuna uğraşma bunlar anlamaz.. :D
şundan eminim mboyle yaparak yak yakın zaman sonra şeriat getireceksiniz o zamamn cııpta hangi yuzle biz sizden daha çok laikiz ATATURK SEVİYORUZ DİYECEKSİNİZ
oguzdesouza
08-20-2008, 15:58
şundan eminim mboyle yaparak yak yakın zaman sonra şeriat getireceksiniz o zamamn cııpta hangi yuzle biz sizden daha çok laikiz ATATURK SEVİYORUZ DİYECEKSİNİZ
:D :D :D
Allah da seni güldürsün be Anti-laik kardeşim
Gönülden
08-20-2008, 16:00
Yaf siz şu pof pof'cu televizyonları ve gazeteleri çok okuyorsunuz sanırım..
Kimsenin şeriat getireceği yok...sonra siz şeriat ismini duymaktan bile korkuyorsunuz..
Bu ülkede laiklik adına kaç insanı kendi vatanında ikinci sınıf muamelesine soktuğunuzun farkındamısınız..sorunuza gelince...
Siz müslümanım diyip insanları dini yüzünden, terörist, irticacı, gerici diyip nasıl mağdur bırakıp Yaradanın yüzüne "Allahım biz seni çok seviyoruz" diyeceksiniz ...esas ben bunu merak ediyorum..Hak'ın adaleti hiç şüphesiz tarafsız olacaktır....vesselam
murat1234
08-20-2008, 16:04
rabbim bir gun sizi rezil edecek ALLAH boyle insanlar karşı yar ve yardımcımız olmuz degerli kardeşlerim
fütüvvet
08-20-2008, 16:10
BENCE BUNA CEVAP VERMEYİN..BELLİKİ BİR AMACI VAR..
BİZLER ATATÜRK CUMHURİYETİNE BAĞLIYIZ..
AMA SİZLER İSMET İNÖNÜ VE İTTİHAT ARTIKLARININ HEDEFLERİNE KOŞUYORSUNUZ..
BİR ADINIZDA ERGENEKON..DÜNYA BİLİYOR ARTIK BUNU
ÜLKEYİ SOYAN HIRSIZLAR LAİKLİĞİ MASKE YAPIYORLAR..
Duygu'Seli~
08-20-2008, 16:13
Sakin olalım..Arkadaşımız bir şeylerden bihaber..Öğrenmek üzere uzun bir yolculuğa gönderdik kendisini.. :) arkadaşımız süresiz banlanmıştır..
tamer478
08-20-2008, 20:44
izmir çankaya ruyanızda gorusrunuz tabi 2ton komur 3ton yiyecek lazım kisi başına ama işe bak çankaya dogalgaz kullanıyor örümcekler ilaclandı artık naparsınız bilmem
Beledıye adaylarını nere olursa olsun dürüst calıskan ve en onemlısı yemeyen yedırmeyen insanlardan secılmesi gerekiyor..Beledıyenın en onemlı sorunu budur bu ınsanları bulup aday gostermek gerekir..Halkın partiden ziyade kimliklerede onem verdıgını dusunerek menfaat elde etmıyecek, ufuk sahibi ınsanları aday gosterırsek partide kazanacaktır memleketlerımızde bundan emin olun :-*
mehmed_akif
08-20-2008, 21:02
1-batman kesin gibi son seçimde ordaki hocaların akp ye oy verilmesi konusunda verdikleri fetvalar halka tarafından benimsendi.ayrıca batman belediye başkanının roj tv hakkındaki sözleri muhafazakar batman halkını uyandırdı sanırım.
2-diyarbakır kıl payı ile akp ye geçer sanırım.belediye çok çalışıyor.oraya yatırım da var.ama yatırımlar biraz geç oldu.son seçimde abdullah gül faktörünün halkı etkilediği unutulmasa iyi olur yine de.
3-çankaya belediyesi çok çalışıyor imkansız gibi çalışmakta fayda var yine de.
4-tunceli mi çok üzgünüm vermezler onlar.halkın yüzde yüzünün okuma yazma bildiği şehir muhafazakarlara ve askerlere olan kinleri ile biliniyorlar
5-izmir şu an türkiyenin en ucuz suyuna sahip.akp chp yi yakalar ama geçer mi bilemem.son güne kadar çalışmakta fayda var
Hüdaverdi
08-20-2008, 22:07
izmir çankaya ruyanızda gorusrunuz tabi 2ton komur 3ton yiyecek lazım kisi başına ama işe bak çankaya dogalgaz kullanıyor örümcekler ilaclandı artık naparsınız bilmem
Anlaşılan senin 'beyin' yaşın büyük ihtimal 11-12 civarlarında.
Türkiye cumhuriyeti Laik,Demokratik,'Sosyal' Hukuk Devleti değil midir ? Atatürk ülkeyi bu şekilde kurmamışmıdır ?
Değilse eğer altını çizdiğim 'sosyal'i çıkartalım,insanlara yardım etmeyi kessin hükümet.
Türkiye'de fakir olan insanlar var,bu insanlar doğalgaz kullanamıyor.Ve bu insanlar her ay belli miktarda fakir oldukları için devletten maaş alıyorlar.Gerektiği zaman belediye tarafından kömür-yiyecek-para-giyecek gibi yardım alıyorlar.
Çankaya örümceklerden kurtuldu diyorsun.O zaman bu yardım alan insanlar,yani fakir olan vatandaşlarımzıın hepsi örümcek ? İnsanların fakir olmasından dolayı bu tanımı yapmış olmaz siz sözde Atatükçülere yakışır ancak.
Ve unutmamanı istediğim bir şey var,şuan bilgisayar başında poponun üstünde rahat bir şekilde oturuyorsan bunun sebebi 'örümcek' dediğin insanlardır.
İnsanlıktan nasibini alman dileği ile.
Geçmiş olsun.
Beylerbeyi
08-20-2008, 22:12
Anlaşılan senin 'beyin' yaşın büyük ihtimal 11-12 civarlarında.
Türkiye cumhuriyeti Laik,Demokratik,'Sosyal' Hukuk Devleti değil midir ? Atatürk ülkeyi bu şekilde kurmamışmıdır ?
Değilse eğer altını çizdiğim 'sosyal'i çıkartalım,insanlara yardım etmeyi kessin hükümet.
Türkiye'de fakir olan insanlar var,bu insanlar doğalgaz kullanamıyor.Ve bu insanlar her ay belli miktarda fakir oldukları için devletten maaş alıyorlar.Gerektiği zaman belediye tarafından kömür-yiyecek-para-giyecek gibi yardım alıyorlar.
Çankaya örümceklerden kurtuldu diyorsun.O zaman bu yardım alan insanlar,yani fakir olan vatandaşlarımzıın hepsi örümcek ? İnsanların fakir olmasından dolayı bu tanımı yapmış olmaz siz sözde Atatükçülere yakışır ancak.
Ve unutmamanı istediğim bir şey var,şuan bilgisayar başında poponun üstünde rahat bir şekilde oturuyorsan bunun sebebi 'örümcek' dediğin insanlardır.
İnsanlıktan nasibini alman dileği ile.
Geçmiş olsun.
:-*
bunlar ömürlerinde halka hiç yardım etmediler ki. şimdi bir başkası yardım edince yaygara koparıyorlar. kömür, kitap neden veriyorsun diyorlar. bir de halkçı olacaklar böyle bir partiye %20 civarında oy verilmesi bile çok. ülkemdeki %20 lik kesime gerçekten acıyorum.
Hüdaverdi
08-20-2008, 22:19
Hocam aslında o örümcek diyerek başka birşeyden bahsetti ama anlamazlıktan geldim :-*
Onlara oy verenlerin çoğu eski kafadan insanlar.En çok konuşanı seven,kavgayıdan zevk duyan,eski kafa siyasetçilere özlem duyanlar.
Diğer grup nişantaşı gibi yerde oturanlar.Neyin ne olduğunu bilmeden 'aman vereyim dinciden kurtulalım' diyen kişiler.
Öteki grup cahiliye cühela grubu,her söylenene inananan,araştırma kabiliyeti olmayan,iftiraya bayılanlar.
Bir diğer grup kendisini Atatürkçü sananlar,'Atatürkün partisi verelim ne olacak' diyen,Atatürk'ün hala chp'nin başında sananlar.Oysa ki hiç biri Atatürk'ün inkilaplarını dahi bilmezler.
Beri ki grup din düşmanları, azgın azınlık,darbeciler,dış güçlere hizmet edenler.
Bütün bu grupları toplayınca ortaya Cahiliye Hizipçi Partisi çıkıyor :-*
Beylerbeyi
08-22-2008, 11:24
1-batman kesin gibi son seçimde ordaki hocaların Ak Parti ye oy verilmesi konusunda verdikleri fetvalar halka tarafından benimsendi.ayrıca batman belediye başkanının roj tv hakkındaki sözleri muhafazakar batman halkını uyandırdı sanırım.
güzel yorumlarda bulunmuşsun kardeş. batmanlıyım, batmanda çok sayıda Molla var fakat halkın ak partiye oy vermeleri için fetva çıkardıklarını yeni duyuyorum. eğer öyle bir şey olursa batmanı havada alır ak parti. gerçi 2007 seçimlerinde ak parti teşkilatı bazı eski hizbullah üyelerini ikna etmişti sanırım. %50 ye yakın oy almıştık. hayırlısı olur inşallah. diyarbakır daha önemli inşallah orayıda alırız.
fütüvvet
08-22-2008, 11:29
Diyarbakır ve Batman , İzmir ve Çankayadan daha önemli benim için..
Başbakanımız İnşallah Diyarbakırıda Batmanıda alır..
mehmed_akif
08-22-2008, 17:09
1-batman kesin gibi son seçimde ordaki hocaların Ak Parti ye oy verilmesi konusunda verdikleri fetvalar halka tarafından benimsendi.ayrıca batman belediye başkanının roj tv hakkındaki sözleri muhafazakar batman halkını uyandırdı sanırım.
güzel yorumlarda bulunmuşsun kardeş. batmanlıyım, batmanda çok sayıda Molla var fakat halkın ak partiye oy vermeleri için fetva çıkardıklarını yeni duyuyorum. eğer öyle bir şey olursa batmanı havada alır Ak Parti. gerçi 2007 seçimlerinde Ak Parti teşkilatı bazı eski hizbullah üyelerini ikna etmişti sanırım. %50 ye yakın oy almıştık. hayırlısı olur inşAllah. diyarbakır daha önemli inşAllah orayıda alırız.
hayırlısı olsun.ben zaten hizbullahın bir liderinin akp ye oy verilmesi yönünde verdiği fetvaı söylüyorum...
bir izmirli olarak bu seçimlerde de belediyemiz chp olarak kalırsa taşınacağım artık :D yeter ya bıktık usandık her yerlerde onların resmlerini ve reklamlarını görmekten :-\
Hüdaverdi
08-22-2008, 20:28
bir izmirli olarak bu seçimlerde de belediyemiz chp olarak kalırsa taşınacağım artık :D yeter ya bıktık usandık her yerlerde onların resmlerini ve reklamlarını görmekten :-\
İzmirlisin anlaşılan,neler yapıyor bu İzmir büyük şehir belediye başkanı anlatır mısın?
Mesela ne gibi hayırlı işlerde bulundu ?
Ne gibi hayırsız işlerde bulundu ?
Sürekli koltuğunda mu oturdu ?
vs. vs.
Tanımak gerekir :-*
kemaldevvil
08-24-2008, 13:28
AKP GENEL BAŞKANI TAYYİP UYKUYA YATSIN RUYASINDA GORUR BELKİ DURMAK YOK HALKI KANDIRMAYA DEVAM
Müntesip
08-24-2008, 13:41
Sn Kemaldeyyul rüyanda ergenekoncu amcanları gördünde onların ruhunu şad etmek için mi geldin buraya ?
kemaldevvil
08-24-2008, 13:43
Sn Kemaldeyyul rüyanda ergenekoncu amcanları gördünde onların ruhunu şad etmek için mi geldin buraya ?
RUYAMDA GORDUM BEYFEENDİ BEN YORUMUMU YAPTIM
Müntesip
08-24-2008, 13:52
Ancak birtakım yorumlar yaparken dikkat edeceksin hakaret etmemeye ki hakaretle muhattap olmayasın ! Kandırlımak ne biliyormusun ? Kandırıldığının farkında olmamak !
kemaldevvil
08-24-2008, 13:57
Ancak birtakım yorumlar yaparken dikkat edeceksin hakaret etmemeye ki hakaretle muhattap olmayasın ! Kandırlımak ne biliyormusun ? Kandırıldığının farkında olmamak !
kandırmka nedir biliyorum bunu sadece akp yapar bu akp vardır halkı kandırmak ama tayyip ansıl olsa yuce divan cıkacak o zaman gorucecez arkasında bulunan 6 dokunulmazlık dosyayı onu perişan edecek
kandırmka nedir biliyorum bunu sadece Ak Parti yapar bu Ak Parti vardır halkı kandırmak ama tayyip ansıl olsa yuce divan cıkacak o zaman gorucecez arkasında bulunan 6 dokunulmazlık dosyayı onu perişan edecek
biri şunu banlasın...
sen git kendi işine bak.
kemaldevvil
08-24-2008, 14:22
kandırmka nedir biliyorum bunu sadece Ak Parti yapar bu Ak Parti vardır halkı kandırmak ama tayyip ansıl olsa yuce divan cıkacak o zaman gorucecez arkasında bulunan 6 dokunulmazlık dosyayı onu perişan edecek
biri şunu banlasın...
sen git kendi işine bak.
AKP ELEŞTİRENCE BANLAYIN ELEŞTİRME BAN NEDENDİ SENİDE BANLAYALIM ŞAHŞIMA HAKARET EDİYORSUN BU NASIL ZİHNİYET
şahsına hakaret eden yok sayın arkadaşım. biraz daha genel başkana hakaret edersen olacakları söylemişim o kadar..
kemaldevvil
08-24-2008, 16:27
şahsına hakaret eden yok sayın arkadaşım. biraz daha genel başkana hakaret edersen olacakları söylemişim o kadar..
sayın recep tayyip erdogan hakaret etmem bir daha ama alevilikle ilgili haber beni cıldırtı:)ama duzeltiler teşekkur ederiz sorun kalmadı :-*
Duygu'Seli~
08-24-2008, 16:31
Açılan alevilik ile ilgili haberin başbaknımızla ne ilgisi var..Orada onun sözü dahi geçmiyor bu nasıl bir zihniyettir..Lütfen kelimelerinize dikkat ediniz.. Başbakanımız hakkında bu tür söylemlere devam ederseniz ceza alacaksınız..!! Olayları kişiselleştirmeyelim..Fikirlerimizi saygı ve seviyeli bir biçimde ifade edelim.. Bu bir uyarıdır..!!
kemaldevvil
08-24-2008, 16:38
Açılan alevilik ile ilgili haberin başbaknımızla ne ilgisi var..Orada onun sözü dahi geçmiyor bu nasıl bir zihniyettir..Lütfen kelimelerinize dikkat ediniz.. Başbakanımız hakkında bu tür söylemlere devam ederseniz ceza alacaksınız..!! Olayları kişiselleştirmeyelim..Fikirlerimizi saygı ve seviyeli bir biçimde ifade edelim.. Bu bir uyarıdır..!!
sayın duyguseli ben r.t.e isimli uyueye anlattım sayın başbakan erdogan ilgisi yoktur
Duygu'Seli~
08-24-2008, 16:47
O arkadaşımızın adı Recep Tayyip değil..Bu yüzden söylemler hoş durmuyor.. Dikkat edelim yinede lütfen..Fikirlerimizi kişiselleştirmeden belirtelim ve halledelim.. :-*
kemaldevvil
08-24-2008, 16:49
O arkadaşımızın adı Recep Tayyip değil..Bu yüzden söylemler hoş durmuyor.. Dikkat edelim yinede lütfen..Fikirlerimizi kişiselleştirmeden belirtelim ve halledelim.. :-*
sayın duyguseli forumunuz otamatik oyle yazıyor bir ismini yazıyorum ama direk oyle yazıyor :-*
Duygu'Seli~
08-24-2008, 16:51
Biliyorum farkındayım.. O arkadaşında ismi öyle değil kısaca r-t-e şeklindede yazmayın..Çok çok mesajını alıntı yapar ona yazdığınızı bu şekilde ima yada ifade edebilrsiniz..
sorun olan şey ismim ama yapacak birşey yoq... :-*
Beylerbeyi
08-25-2008, 19:08
kişisel tartışacağımıza konu hakkında yorumda bulunsak daha iyi olur galiba :-\
gurkan zor
08-31-2008, 00:20
DİYARBEKİR ALIN MALI ÖNCE TERÖR AZALIR DİE DÜŞÜNÜYORUM
Hüdaverdi
08-31-2008, 11:42
Hem terör azalır hemde halka daha iyi hizmet sunulur,halka bütünleşme sağlanır.
Diyarbakır çok önemli bu yüzden.
biz izmirliler Atatürk ün actıgı yolda devam edecez ölene kadar C.H.P
Müntesip
09-02-2008, 14:54
Bazıları ölüm tarihini önümüzdeki seçime mi endekslemiş ne ? :)
Bazıları ölüm tarihini önümüzdeki seçime mi endekslemiş ne ? :)
onu Allah bilir kim önce gider
Üç mevsim
09-02-2008, 16:09
Susuzluktan öleceksiniz o halde :D
suyumuz var Allaha sukur belediyemizden de memnunuz
suyumuz var Allaha sukur belediyemizden de memnunuz
yalanını yesinler gülüm desem memnun olurmusun umrumda degil zehir içmişsiniz siz seçtiniz siz bulun bulacagınızı çok zavallısınız yaa hala c.h.p.
Beylerbeyi
09-30-2008, 18:56
chp nin tüm kirli çamaşırları ortaya çıksa bile partimizin bu ili alacagını zannaetmiyorum. tuncelide hiç umut yok. diyarbakır düşük ihtimal çankaya zor. batman da dtp li belediye inanılmaz bir çalışma başlattı banko görüyordum batmanı ama burası da kritik
ben batman diyar bakır ve cankaya diyom gerisini bence alamaz ama akpli olrak almasını isteriz
akgençlk
09-30-2008, 22:02
Beşini de almak zor ama eğer biri alınabilirse o da İzmir olurdu herhalde...
Kısaca söyleyeyim tahmin ve yorumlarımı:
Batman: Batman petrolden dolayı çok çabuk gelişme gösteren illerden biri. Tabi ildeki ekonomik gelişmeler Batman'daki seçmenlerin ne kadar umrunda, o başka bir tartışma konusu. Batman'ın temelinde oturan muhafazakar zihniyet sayesinde Ak Parti belediye başkanlığını alacaktır.
Diyarbakır: Diyarbakır artık bir metropol. Her milletten ve her yerden vatandaşımızın yaşadığı bir şehir. Ve artık öyle taa Edirne'den Hakkari'ye oy kullanmaya gelme devri kapandı adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ile. Ayrıca Baydemir artık eskiyen bir yüz ve yeri DTP için kolay kolay doldurulamayacak bir yer. Sözün özü; Ak Parti seçime sağlam girerse ( Ben adayın Şah İsmail Bedirhanoğlu olması durumunda olaya garanti olarak bakıyorum.) Ak Parti rahatça alacaktır belediyeyi.
Tunceli: Kısa ve öz: Tunceli'ye kimi aday gösterirseniz gösterin, isterseniz Tunceli'ye deniz götürün; Ak Parti alamaz başkanlığı.
İzmir: Ahmet Piriştina gerçekten iyi bir sosyalist idi. İzmirli de onu çok seviyordu. Taşıdığı CHP rozetine yakışmayan bir isim idi. Ancak ondan sonra gelen isim özellikle şu su meselesinde zaten olmayan karizmasını yerle bir etti. Sağlam bir aday ile İzmir Ak Parti'nin. Çünkü İzmir'in de çok büyük olması münasebetiyle kozmopolit bir yapısı var ve her an her şey değişebilir. Bir Çankaya ya da Tunceli'ye benzemiyor.
Çankaya: Bakınız Tunceli yorumu.
Tunceli hariç her yerde şansı var gibi gözüküyor... Dünya tersine dönse yine de Tuncelide ak parti başarılı olamaz....
Yektâ-Ak
10-03-2008, 21:02
Su İzmir hayirlisi ile bir alinsa.
İlce olarak da Kadikoy :(
Albatros
10-03-2008, 22:05
Diyarbakırda bu seçimlerde akp alacağı kesin..Çünki mevcut başkan çok ileriye gitti..Halk'ta bundan hoşnut değil..
Tunceli hariç her yerde şansı var gibi gözüküyor... Dünya tersine dönse yine de Tuncelide ak parti başarılı olamaz....
Çankaya'nın da Tunceli'den hiçbir farkı yok bence. Şu CHP'li başkan Eryılmaz'ın "rüşvet kaydı"ndan dolayı belki de AKP'nin şansı olduğunu düşünüyorsunuz; ama Çankaya'daki seçmen de değişmiyor; zihniyet de...Eryılmaz gider; başkası gelir.Ama CHP gidip AK Parti gelmez...
pirinçkentli
10-04-2008, 12:19
İzmir,Batman ve Diyarbakır'ı Ak Parti'nin alması düşünülebilir ve mümkün de görünüyor.Fakat Çankaya ve Tunceli çok zor hatta imkansıza yakın.Çünkü Tunceli'de halk Akparti'yi tasnif etmiyor nedense,Çankaya da da durum aynı Chp faktörü var burada da.Ben de Çankaya'da yaşayan biri olarak Çankaya'nın Akparti'ye geçmesi oldukça zor olduğunu düşünüyorum fakat İzmir,Diyarbakır ve Batman bir ihtimal alınabilir...
redyellow
10-07-2008, 16:46
Batman, Diyarbakır: Buraların yöresel özelliği var... etnik kimlik gibi sebepler seçimlerde rol oynar... her şey olabilir... Batmanı bilemiycem ama diyarbakır belediyesini daha önce refah partisi kazanmıştı. AKP de alabilir DTP de.
Tunceli, AKP alabileceğini sanmıyorum. Ancak ilde çok çok sevilen bir ismi bulursa, bir aşiret büyüğü gibi vs. bulursa belki ama çok zor.
İzmir, Arsenikli su olayı izmirde chpyi hayli yıprattı, ya da ben öyle düşünüyorum.. Burada her şey olabilir.. Tabi akpnin ve chpnin hangi adaylarla yarışacakları da çok mühim.
Çankaya: Turgut altınok'u keçiörenden çankayaya kaydırırlarsa olabilir diye düşünüyorum... İsimsiz, duyulmamış birisi ile girilirse hiç bir şekilde akp kazanamaz, chp alır.
tolga_09
10-07-2008, 22:39
İZMİR-İzmire yakın olan biri olarak izmir için akp'nin şansını hiç bu kadar yüksek görmemiştim.İzmir'i almamız sürpriz olmaz ama aday çok önemli.Karşıyaka ve konak gibi elit kesimlerin yaşadığı yerlerden oy alabilmek çok zor ama unutulmaması gereken izmir sadece bu iki yerden oluşmuyor.CHP %55 - AKP %45 oranlar aldatmasın sizi,şansımız gerçekten çok yüksek.
TUNCELİ-Tunceli'yi başkent yapsakta asla ama asla olmayacak biryer.
BATMAN-Bölgede yaşayan arkadaşlarımız gereken yorumları yazmışlar,inşallah alırız.
ÇANKAYA-Körü körüne oy kullanan memleket insanına en güzel örnek bu kent.Kesseniz chpden başkasına oy vermezler.Yine de bir ihtimal.
DİYARBAKIR-İşte
tolga_09
10-07-2008, 22:45
DİYARBAKIR-İşte en büyük hesaplaşmanın olacağı yer.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.İyi bir aday ile mutlaka alabileceğimiz bir yer.
SÖKE-Chp ve Anavatan arasında 2 dönemde bir el değiştiren bir ilçe.Son seçimde Mhp-Akp-Chp şeklinde sıralandı fakat mhp aydın milletvekili adaylarından 4.sırada sökeli sevilen bir öğretmen vardı.Chp ise iki partiden büyük oranda fark yedi.allah yardımcımız olsun
DİDİM-Chpnin kalelerinden biri,hatta belediye başkanı akrabam ama hakkında yolsuzluk iddiası ve belediye harcamalarında usulsüzlük iddiaları var.Diş doktorluğu yapan bir ağabeyimizin partimize katılması ve büyük olasılıkla belediye başkan adayı olması beklentisi ümidlerimizi artırdı.İnanıyorum ki burayı alacağız.
dtp kapanırsa eğer diyabakır ve batman gider hiç kuşkusuz
serdaraydın
10-08-2008, 16:58
Rte tatlı rüyalar dilerim:)
çankaya rüya
tunceli aleviler guzel kenti rte icin rüya aleviler akp gibi dini siyaset eden bir partiye oy vermez
izmir kemalistir rüyanızda görürsünüz
Beylerbeyi
10-08-2008, 20:03
serdaraydın kafayı mı yedin yavrum ?
Rte tatlı rüyalar dilerim:)
çankaya rüya
tunceli aleviler guzel kenti rte icin rüya aleviler akp gibi dini siyaset eden bir partiye oy vermez
izmir kemalistir rüyanızda görürsünüz
çok guzel yazmıs serdar bey
Beylerbeyi
10-17-2008, 18:00
çok guzel yazmıs serdar bey
seni de temelli kapatmalı
Beylerbeyi
11-07-2008, 18:44
bu başlığı da tozlu raflardan indirelim. şuan AK Partinin olmayan belediyelerde seneye nasıl bir sonuç çıkar? chp ve dtp nin kalelerinde başarılı olacağımıza inanıyor musunuz?
politikaci
11-07-2008, 19:07
inşAllah İzmiri alıcaz en çok istediğim yer haliyle :)
ishakyilmaz
11-09-2008, 17:45
Arkadaşlar çanakkale de en az bu iller kadar önemli,olmazsa olmazlarımızdan ama kimse ismini bile zikretmiyor ne hikmetse.
Beylerbeyi
11-16-2008, 12:49
Arkadaşlar çanakkale de en az bu iller kadar önemli,olmazsa olmazlarımızdan ama kimse ismini bile zikretmiyor ne hikmetse.
ordaki atmosfer nasıl ? partimiz özellikle trakya'da zayıf. çanakkale'de trakyada sayılır, en azından bir kısmı. ege denizine kıyısı olan iller ve trakya'da sonuçlar nasıl olur bilmiyorum ama chp nin kaleleri olan bu bölgeleri almak çok büyük bir iş olurdu.
Beylerbeyi
11-16-2008, 14:31
belki her şehir ama izmir icin rüyada görürüz dimi iyi uykular gavur izmir demedikmi biz o şehire nasıl alacaz acaba gavur izmir ya onlar işini bilir;)
antalya için de 'iyi uykular' dediler kimin iyi uyuduğunu gördük :D
Trabzon da başbakanımızın istediği iller arasında arkadaşlar.. ;) Diğer iller hakkında sadece diğer partilerin kaleleri diyebilirim İzmir'i bilemem ama Diyarbakır ele geçirilirse Güneydoğu halkı için kurtuluş başlamış demektir... Trabzon da ise Akparti'nin başarılı olması için Trabzonda Trabzonlu ve Trabzonda iyi bir kökeni olan bir aday göstermesi gerekli. Çünkü Volkan Canalioğlu Trabzon'da herkes tarafından sevilen birisi CHP den aday olup olmaması önemli değil adı yetiryor insanlar Trabzon'da partinin ne olduğunu değil başkanın kim olduğuna bakıyor. Volkan Canalioğlu da çok seviliyor Trabzonda. İnanırmısınız Trabzon Forum'un açılışında başbakanımız gelmişti. (orada olan arkadaşlar bilir) Volkan Canalioğlu başbakanımızdan sonra topuluktan en çok alkış alan isimdi... tabi ki Faruk Özak'ı da unutmamak gerekli... Akparti Trabzon'u kazanmak isterse Volkan Canalioğlunu yıkmak için şimdi Bayındırlık ve İskan Bakanı olan Faruk Nafiz Özak'ı aday göstermeli... Faruk bey de artık bakanlık görevinden ayrılıp Trabzon'a belediye başkanı olmalı ki Trabzon kazanılsın... ya da Volkan Canalioğlu'yu Akpartiden aday olarak çıkmasını ikna etmek bu da çok zor... Bence böyle Trabzon Belediye başkanlığının kazanılması için bir bakanımızın Trabzon için görevinden çekilmesi gerekli bu isim de Faruk Nafiz Özak...
akp_abdullah
11-24-2008, 20:36
kesin bir şey söylememekle birlikte elbette ki gönlümüz 81 ili de almamızdan yanadır.
ak patinin batmanı alma ihtimali %10 beni tahminime göre dtp %65 akp %25
Batmanı alamaz buradaki yerel basının seçim anketlerine göre petrol gazetesi katılım 9700 DTP%73 AKP %24 doğuş gazetesi DTP%62 AKP %1 radyo yuksel DTP %62 AKP %31 medya gazetesi DTP%62 akp 32 medya72 DTP%46 AKP %41
En önemlileri Doğu ve Güney Doğu illeri DTP'ye hiçbir belediye bırakmamalıyız! Bunu sadece partim için değil tüm Türkiye için istiyorum.
Tabii tüm belediyeleri alalım ki ülke kalkınsın iyice, o da başka....
İnşallah...
En önemlileri Doğu ve Güney Doğu illeri DTP'ye hiçbir belediye bırakmamalıyız! Bunu sadece partim için değil tüm Türkiye için istiyorum.
Tabii tüm belediyeleri alalım ki ülke kalkınsın iyice, o da başka....
İnşallah...
tunceli ve izmir yorar diye düşünüyorum
İzmir imkansıza yakın gibi geliyor bana, aynı şekilde Tunceli'de. Diyarbakır'dan çok umutluyum, Batman ve Çankaya hakkında da pek bir şey söyleyemem :hmm Gerçekten de ideolojilerin baskın olduğu yerlerde çok zor geçecek bu seçim de diğerleri gibi.
muhammed.ikb
02-10-2009, 22:50
izmirliler tekrar chpye verir bence...diyarbakırda bazı nednlerdn dolayı dtp alacak...sayın başbakanın son doğu gezisinde söylediği, niyeti çok daha farklıydı sayın başbakanın, laf dtp nin alyhte kullanmasından dolayı çok oy kaybettirdi..inşallah alalım diyarbakırı ama açıkça söyleyeyim ben umutlu değilim..
batmanda yoktuk 2004 te...bence bu seçimde alırız batmanı...bir sorun çıkmazsa..
çankaya chp...yoruma bile gerek yok...asla akıllanmayacak bu çankayalılar.
tunceliyi hiç sormayın...şu an en çok hizmeti onlar alıyor nüfusa oranla ama vermezler onlar...
bu seçimde asıl sürpriz bence akp elindeki bazı belediyelerden gelecek...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.