Orijinalini görmek için tıklayınız : Başörtüsü Gerçekten Kullanışsız mı?
Biraz önce yıllar önce kaydettiğim ve varlığını dahi unuttuğum bir resim çıktı karşıma. Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen mesajından tek harf bile eksilmemiş, eksilmez!
Derhal kişisel sitemde (http://www.hazanmevsimi.net/makaleler/67-basortusu-gercekten-kullanissiz-mi) yayınladım ve burada da sizlerle paylaşmak istedim.
Buyrun. Başörtüsü gerçekten kullanışsızmıdır?
http://img8.imageshack.us/img8/9358/basortusukullanissizmi.jpg
resim çok güzel... inşAllah bana da nasip olur başörtüsü takmak :(
redyellow
04-01-2009, 12:35
İnşaallah.
Şimdiden tebriklerimi kabul ediniz lütfen.
Cenabı hak yolunda daim eylesin.
İnşaallah.
Şimdiden tebriklerimi kabul ediniz lütfen.
Cenabı hak yolunda daim eylesin.
amin inşAllah.... güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ishakyilmaz
04-01-2009, 12:39
Rabbimizin emir ve yasakları bizlerin mutlu ve doğru yaşama yönündedir.Resimde bu yönde gerçekten manidardır..Fazla söze gerek,insan kainatın en değerli varlığı olduğu kadar yaptığı yanlışlarlada en basit varlığınada dönüşebiliyor.O yüzden doğruları evirip çevirip kendimize pay çıkarmaktan vazgeçelim..! Rabbimizin emir ve yasakları açıktır,herkese eşittir..!
AY IŞIĞI
04-01-2009, 12:40
Rabbim bütün kızlara bu güzelliği hakkıyla takmayı nasip etsin inşallah. Başörtüsü kullanışlımı kullanışsızmı dan öte bence öncelikle hakkın emri olduğunu bilmek gerekir. Onu bildikten sonra zaten gerisinin önemi yoktur diye düşünüyorum..
Mevlam hâlis niyetinizde ayaklarınızı sabit kılsın.
Mevlam hâlis niyetinizde ayaklarınızı sabit kılsın.
amin İnşAllah... çok teşekkür ederim duanız için. Allah yar ve yardımcınız olsun
ishakyilmaz
04-01-2009, 12:42
Nasibini elde etmek için nasibinin peşinden koşman gerek..Zaman gittikçe daralıyor,ne pc başında duranlarımızın,nede durmayanlarımızın garantisi yok! Ölüm bizi bulmadan biz vecibelerimizi yerine getirip,o şevkle ölümü bulmaya çalışalım..;1
Bence de duruma çok uygun bir fotoğraf olmuş :güzel:
İnşallah size ve diğer tüm ablalarımıza, kardeşlerimize nasip olur bu güzellik ;1
Nasibini elde etmek için nasibinin peşinden koşman gerek..Zaman gittikçe daralıyor,ne pc başında duranlarımızın,nede durmayanlarımızın garantisi yok! Ölüm bizi bulmadan biz vecibelerimizi yerine getirip,o şevkle ölümü bulmaya çalışalım..;1
dogru söze ne denir... haklısınız:ağla:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.