fatih kısaparmak balon baskılı balon Başörtüsü sorununda FLAŞ gelişme! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başörtüsü sorununda FLAŞ gelişme!

Gönülden
10-18-2010, 18:58
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, bu hafta içinde üniversitedeki başörtüsü konusunda ne yapılabileceğiyle ilgili olarak Meclis'te grubu bulunan partiyle temasa geçileceğini söyledi. CHP'den gelen cevap bakın ne oldu:

Çelik, MYK sonrasında yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın partinin Kızılcahamam kampında CHP ile grup başkanvekillerinin temasa geçmesini istediğini hatırlatarak, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerle neler yapılabileceği yönünde temasa geçeceklerini söyledi. Çelik, bu görüşmelerde taslak dayatması olmayacağını ve neler yapabileceğimizi görüşeceklerini kaydetti.

Çelik, daha önce ekim ayında rektörlerle bir araya gelme yönündeki çalışmalarının Erdoğan'ın gündeminin yoğunluğundan dolayı programını kasım ayına ertelendiğini söyledi. Çelik, Başbakan Erdoğan'ın 154 üniversitenin rektörü, YÖK Başkanı ve YÖK üyeleri ile bir araya gelerek üniversitelerin sorunlarını ele alınacağını kaydetti.

Çelik, iyi niyetli olunması durumunda sorunun kısa süre içerisinde çözüleceğini belirtti.

OKAY: TALEP GELİRSE GÖRÜŞÜRÜZ
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hakkı Suha Okay da, AK Partiden grup başkanvekilleri düzeyinde başörtüsü sorununa ilişkin görüşme talebi gelmesi halinde buna olumlu yanıt vereceklerini söyledi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Okay, toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

Bir gazetecinin, ''İktidar partisi grup başkanvekillerinin, başörtüsü sorununa yönelik CHP grup başkanvekilleriyle görüşme talebinde bulunmaları halinde ne yanıt verileceğini'' sorması üzerine Okay, ''Siyasi nezaket gereği böyle bir talep gelirse çok doğal ki arkadaşlarımız görüşürler'' dedi. Okay, ancak ziyaretin gerçekleşmiş olmasının herşeyin bir mutabakatla sonuçlanacağı anlamına gelmediğini de ifade etti.

habervaktim.com-ajanslar

Ukbâ
10-18-2010, 19:01
''Siyasi nezaket gereği böyle bir talep gelirse çok doğal ki arkadaşlarımız görüşürler'' dedi. Okay, ancak ziyaretin gerçekleşmiş olmasının herşeyin bir mutabakatla sonuçlanacağı anlamına gelmediğini de ifade etti.

Yahu bende iyi bir gelişme sandım.. :) baksanıza görüşmeyi kabul etmemiz mutabakat ile sonuçlanma anlamına gelmesin diyor. Millet karşısında köşeye sıkıştılar son referandum secimi bunların bütün oyunlarını bozdu hadi hayırlısı inşaAllah güzel şeyler çıkar ama zor.

Gönülden
10-18-2010, 19:09
Haber havada kalmasın iyice tanıyalım diye veriyoruz bu haberleri :) hoşgörmek lazım siyasi tavırlarında değişiklik yapmaya çalışıyorlar...anlayışlı, demokrat modlarındalar henüz :) renklerini belli etmeye az kaldı...

Hüdaverdi
10-18-2010, 19:27
Bakın bakın keMAL ne diyormuş ''başıaçıklarında sorunları var''

Vay canına yandığımın dünyası ya :w:

Valla okuyunca sinirden nasıl güldüm ah bir görseniz ah ulan ahhh :w:

Nan benimde sorunum var keMAL gözlerim mavi ama kaşlarımı beğenmiyorum saçımada şekil veremiyorum jöle sürmüyorum saçım dökülmesin diye ama şekilsiz kalmasını da istemiyorum hele uzamasını hiç istemiyorum napcaz hacı ya ;D

Oy verirsem iktidar olursa sorunuma çözüm bulur mu dersiniz ;D

depare
10-18-2010, 19:32
Biz nazik insanlarız kabul etmeyiz ama katılırız aman ne güzel ne kadar medeni bir bakış :)