fatih kısaparmak balon baskılı balon Batum'dan Erdoğan'a jet cevap geldi. Sırada ne var? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Batum'dan Erdoğan'a jet cevap geldi. Sırada ne var?

Katade
02-08-2011, 17:07
Bakıyorsunuz, sıfatı Anayasa hukukçusu olan bir kişi çıkıyor; garip garip şeyler ediyor. Senin her yerin Anayasa hukukçusu olsa ne yazar'' diyen Erdoğan, bu tür kişilerin akademisyen ve hukukçu olamayacağını ifade etmişti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın suç duyurusunda bulunduğunu açıkladığı CHP'li Süheyl Batum'un cevabı gecikmedi.

Vatan'ın haberine göre Batum, ‘Şehitlere kelle diyen bir Başbakan mı suç duyurusunda bulunuyor? Yoksa Anıtkabir'de sap gibi durmaya gerek yok diyen bir Başbakan mı suç duyurusunda bulunuyor?' diyerek Başbakan Erdoğan'a sert tepki gösterdi.CHPGenel Merkezi'nde olan Süheyl Batum'un basın açıklaması hazırladığı öğrenildi.

Hüdaverdi
02-08-2011, 17:19
Başbakanın dediği kadar varmış la bu batum ;D
Kendi osoruğunun aleviyle yanmak bu olsa gerek ;ı:
Yan batum yan.

Ukbâ
02-08-2011, 17:22
Bunlar gibi darbeci zihniyeti muhattap almak bile gerekmez ya , şimdi kendisini nimetten sayarak beyanlarda bulunur tv karşısında. Millet düşmanları milletin güvendiklerini karalamak için meydanlarda .

ALmi´
02-08-2011, 20:51
Sanki o sözleri sarfeden adam bu değil de başkası. Hala pişkin pişkin konuşabiliyor. Söylediklerinin arkasında olduğunu ve istifa etmeyi düşünmediğini söylüyor rahatça.. Bu rahatlığı nerden aldığını merak ediyorum açıkcası ben..

0000000000
02-08-2011, 22:18
Kaypak ve şeref yoksunu sen kim oluyorsun !!!

Ölü gemiye bir süreliğine kaptan oldun zırvalayıp duruyorsun. ..

Asker höt dese ...... üzerine oturacaksın...