Orijinalini görmek için tıklayınız : Baykal İstifa Etti!
Hüdaverdi
05-10-2010, 14:48
chp nin yeni ok'u hayırlı olsun ;D
http://img404.imageshack.us/img404/7314/chpb.jpg (http://img404.imageshack.us/i/chpb.jpg/)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, parti genel merkezinde hakkındaki iddialarla ilgili basın toplantısı düzenliyor...
İşte açıklamanın satırbaşları:
AHLAK DIŞI
Günlerdir beklenen değerlendirmemi ve kararımı açıklıyorum. Bu bir kaset olayı değildir. bir komplodur. Komplo hukuk dışı ahlak dışı bir tertip demektir. Bir komplo yaparken, bazen haneye tecavüz edersiniz.
Duvarlara gizli kameralar yerleştirirsiniz. İnsanların en korunaksız görüntülerini alırsınız kesersiniz biçersiniz montaj yaparsınız çarpıtırsınız.
TAZE BİR KOMPLO
Böyle yaparken de insanoğlunun mahremiyetine tecavüz edersiniz. Ar haya ve utanç bunu yapanlar için anlamlarını kaybeder. Önümüzdeki komployu gerçekleştirenler bunu sapık oldukları için yada ticari kazanç için düzenlememişlerdir. Bunu siyaset yapmak için düzenlemişlerdir. Ahlaklarına vicdanlarına uygun bir siyaset.
Yıllardır bekletilen bir kaset yoktur. Bir komplo imal edilmiştir. Taze iki haftalık bir komplo vardır.
HEDEF BİR KİŞİ DEĞİL
Bunun hedefi bir kişi değil, onun çok ötesinde CHP'nin neredeyse tek başına yürüttüğü cumhuriyete demokrasiye hukukun üstünlüğüne sahip çıkan, sivil diktaya verdiği mücadelesidir.
EpiVaTeS
05-10-2010, 14:49
Mehmet başlıkları birleştir bende açtım...;D
Hüdaverdi
05-10-2010, 14:52
Açalım açalım birsürü açalım ;D
Yanayım yanayım ateşlerde yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım sabahlar olmasın bre ;D;D;D
EpiVaTeS
05-10-2010, 14:55
BAYLÜL gitti...
Dandi Kemal gelir herhalde...;D
muh_ince
05-10-2010, 14:58
Gürsel Telin genel başkan, Kılıçdaroğlu genel sekreter.
Akp baraj altına. Chp tek başına iktidar...
Hüdaverdi
05-10-2010, 14:58
Fark etmez ;D Parti zarar gördü sonuçta :güzel:
Aynı tas aynı kafa giderler ;D
Baykal şuan işsiz olduğundan film teklifleri geliyormuş ;D;D
http://img691.imageshack.us/img691/6734/avatar36102.gif (http://img691.imageshack.us/i/avatar36102.gif/)
EpiVaTeS
05-10-2010, 14:59
He kesin öyledir kesin...=)
EpiVaTeS
05-10-2010, 15:00
Hugh Hufner Baylül'e teklif götürebilirmiş...;D
Esasında Şöyle bir film olabilir...
Darbeli Siyasetçi...;D
Cihannur
05-10-2010, 15:00
Deniz Baykal gerçekten istifa etti mi?
Keşke istifa etmeseydi, ne güzel chp'yi batırıyordu.
Hüdaverdi
05-10-2010, 15:02
Hugh Hufner Baylül'e teklif götürebilirmiş...;D
Esasında Şöyle bir film olabilir...
Darbeli Siyasetçi...;DHarika ;D;D
Diğeride kapak olma teklifini kabul eylemiş ;D
EpiVaTeS
05-10-2010, 15:04
Harika ;D;D
Diğeride kapak olma teklifini kabul eylemiş ;D
;D;D;D
akgurbetci
05-10-2010, 15:06
http://img691.imageshack.us/img691/6734/avatar36102.gif (http://img691.imageshack.us/i/avatar36102.gif/)
Allah iyiliginizi versin. :)
:saygılar:
Cihannur
05-10-2010, 15:08
9 Eylül 1923'de kurulmuş olan CHP, kuruluşundan bugüne kadar 87 yıldır 1 kez olsun serbest ve demokratik genel seçimleri kazanarak tek başına iktidar olamamıştır. Türk Milleti kimi iktidar yapacağını kimi muhalefet yapacağını bilir. CHP'nin bir adı da ebedi muhalefettir. CHP bugüne kadar hep ebedi muhalefet olduğu gibi, bugünden kıyamete kadar da hep ebedi muhalefet olarak kalacaktır inşaallah.
EpiVaTeS
05-10-2010, 15:09
Yazık...
Baykal Başbakan olamayacak ne büyük kayıp ne büyük...
Halbuki 23 nisanda verecektik bir günlüğüne koltuğu...=((
İstifa edicem dedi bence 2 hafta sonraki kongreye oynuyor Baykal giderse Kılıçdaoğlu-Gürsel Tekin kadrosu başa gelir Yani CHP'nin başına doğu kökenli bir kadro gelir bunu istemeyenler var Chp içinde
Gözlerime inanamıyorum... :) :)
muh_ince
05-10-2010, 15:16
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=vakit+gazetesi+sayesinde+chp%27nin+ikti dar+olmas%C4%B1
Cihannur
05-10-2010, 15:19
Deniz Baykal'ın istifasından sonra bundan böyle solun önde gelen lideri Mustafa Sarıgül olur diye düşünüyorum.
muh_ince
05-10-2010, 15:21
Teşekkürler Vakit.
Bir CHPli olarak CHP'nin iktidar yolunu açana Vakit Gazetesi ve Habervaktim2e teşekkür ediyorum.
Siz olmasanız biz asla iktidar olamazdık Baykal'la. Teşekkürler gizli CHP'li yayın organı Habervaktim.
Hüdaverdi
05-10-2010, 15:22
Evet,seks sektöründe iktidar oldunuz ;ı:
güzel bi jübüle ile istifa etti. baykal artık sıkmıştı. yeni gelsin gelisinde gösterelim ADALET VE KALKINMA PARTİSİNİ....
Ahmet Yasin
05-10-2010, 15:24
Yar saçları lüle lüle baykal sana güle güle;D
Adam gitti gitmesine gider ayak çamur atmayıda ihmal etmiyor.
Belki dizi teklifi gelir ''Meclis-i Memnu'' yu çekmek için ;D;D
muh_ince
05-10-2010, 15:25
Bir CHP'li olarak diyorum ki:
"Şimdi Onlar Düşünsün"
Cihannur
05-10-2010, 15:27
Teşekkürler Vakit.
Bir CHPli olarak CHP'nin iktidar yolunu açana Vakit Gazetesi ve Habervaktim2e teşekkür ediyorum.
Siz olmasanız biz asla iktidar olamazdık Baykal'la. Teşekkürler gizli CHP'li yayın organı Habervaktim.
Laikçi olmayı bırakıp; İslam'a, Türklüğe, demokrasiye ve özgürlüklere saldırmazsanız, yani CHP olmaktan vazgeçerseniz, yani kendinizi ve o kirli tarihinizi reddederseniz belki o zaman iktidar olabilirsiniz.
EpiVaTeS
05-10-2010, 15:27
Bir CHP'li olarak diyorum ki:
"Şimdi Onlar Düşünsün"
Asıl siz düşünün biz ne düşüneceğiz...
Bizim işimiz gücümüz yok baykalımı düşüneceğiz...???
Hüdaverdi
05-10-2010, 15:33
http://img404.imageshack.us/img404/7314/chpb.jpg (http://img404.imageshack.us/i/chpb.jpg/)
Cihannur
05-10-2010, 15:37
Muhahaha.:hihi2:
EpiVaTeS
05-10-2010, 15:38
;D;D;D
Hüdaverdi
05-10-2010, 15:53
Yahu bugün yarın baykalcılar meydana çıkıp ''hepimiz deniz baykalız'' demesin ;D
Ahmet Yasin
05-10-2010, 15:55
Hepimiz habervaktim'ciyiz;D
redyellow
05-10-2010, 16:12
Hayırlı olsun diyelim... Deniz Baykalın istifası üzerine acaba chp genel başkanı kim olur?
Ben Kılıçdaroğlunu şanslı görüyorum.
Ayrıca chpnin genel başkan değişikliğinin iktidar partisinin aleyhine olacağını düşünüyorum.
ne dersiniz?
Ahmet Yasin
05-10-2010, 16:15
Deniz baykalın yerine vekalet edecek isim için cehepe myk toplandı.
Artık Ak partinin lehinemi olur yoksa aleyhinemi bekleyip göreceğiz ne demiş büyüklerimiz.
'Ahmak bir dostum olacagına akıllı düşmanım olsun'
ona göre tedbir alınır artık..
Leyl-i efruz
05-10-2010, 16:15
Şahsen ben üzüldüm..Deniz baykal kadar partisine oy kaybettiren bir lider daha tanımadım keşke kalsaydı..
Deniz Baykal yüzünden chp'ye oy vermeyen bisürü insan vardı.. Şimdi kılıçdaroğlu yada Gürsel Telin başa gelirse solcular tek yolda birleşebilir bu da iktidarı zora sokacak bence.
Allah yardımcımız olsun.
Terennüm
05-10-2010, 16:16
kılıçtaroğluna bırakmazlar...
Cihannur
05-10-2010, 16:18
Hayırlı olsun diyelim... Deniz Baykalın istifası üzerine acaba chp genel başkanı kim olur?
Ben Kılıçdaroğlunu şanslı görüyorum.
Ayrıca chpnin genel başkan değişikliğinin iktidar partisinin aleyhine olacağını düşünüyorum.
ne dersiniz?
Genel Başkanlık için en önde gelen isim sizin de söylediğiniz gibi Kemal Kılıçdaroğlu'dur; ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tuncelili ve Alevi olması, CHP delegelerinin bazıları tarafından genel başkanlık için hoş karşılanmayabilir.
CHP'deki genel başkan değişikliğinin AK Parti'nin aleyhine olacağı fikrinize katılmıyorum.
Ben iddia ediyorum yeni bir dizi çıkacak Kanal D'de.Behlül felan hepsi hayal olacak Deniz BAYKAL piyasayı silip süpürecek.
Genel Başkanlık için en önde gelen isim sizin de söylediğiniz gibi Kemal Kılıçdaroğlu'dur; ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tuncelili ve Alevi olması, CHP delegelerinin bazıları tarafından genel başkanlık için hoş karşılanmayabilir.
CHP'deki genel başkan değişikliğinin AK Parti'nin aleyhine olacağı fikrinize katılmıyorum.
Tuncelili ve Alevi olması evet bazı kesimler için sorun olabilir.Önyargılı-ayrımcı olduğum anlaşılmasın ama kürt-alevi 3 arkadaşım oldu ve 3ünden de nefret ediyorum şu an,yani şansıma mıdır anlamadım her türlü pis işe bulaşmış insanlardı 3ü de.Sadece alevi olarak düşündüğümüz de gene alevi arkadaşlarım var Allah razı olsun çok iyi insanlar.Ama Kemal Kılıçdaroğlu'yla tanışma imkanını yakalamış biri olarak şunu söyliyeyim çok saygılı bir insan.Partide de seviliyor anladığım kadarıyla,inşallah başa gelir.
Cihannur
05-10-2010, 16:28
Şahsen ben üzüldüm..Deniz baykal kadar partisine oy kaybettiren bir lider daha tanımadım keşke kalsaydı..
Deniz Baykal yüzünden chp'ye oy vermeyen bisürü insan vardı.. Şimdi kılıçdaroğlu yada Gürsel Telin başa gelirse solcular tek yolda birleşebilir bu da iktidarı zora sokacak bence.
Allah yardımcımız olsun.
Gürsel Tekin'in veya Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı olmasıyla, CHP'nin laikçi çizgiden kurtularak Sosyal Demokrat bir çizgiye geçmesi AK Parti'nin kazancı sayılır. CHP Sosyal Demokrat bir çizgiye gelirse başörtüsü yasağı sona erebilir, dindarlara yapılan zulümler bitebilir.
Gürsel Tekin'in veya Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı olmasıyla, CHP'nin laikçi çizgiden kurtularak Sosyal Demokrat bir çizgiye geçmesi AK Parti'nin kazancı sayılır. CHP Sosyal Demokrat bir çizgiye gelirse başörtüsü yasağı sona erebilir, dindarlara yapılan zulümler bitebilir.
Kardeşim Chp'nin sorunu laikçi olması değildi bence laikçi hatta azgın laikçilerce desteklenmesiydi.Dediğiniz isimler geldiği takdirde de inşallah uzlaşma olacaktır,şahsen buna inanıyorum.Allah Baykal'ın yolunu açık etsin ama sanırım şu an için hayırlı şeyler oluyor diyebilirim :)
Cihannur
05-10-2010, 16:34
Tuncelili ve Alevi olması evet bazı kesimler için sorun olabilir.Önyargılı-ayrımcı olduğum anlaşılmasın ama kürt-alevi 3 arkadaşım oldu ve 3ünden de nefret ediyorum şu an,yani şansıma mıdır anlamadım her türlü pis işe bulaşmış insanlardı 3ü de.Sadece alevi olarak düşündüğümüz de gene alevi arkadaşlarım var Allah razı olsun çok iyi insanlar.Ama Kemal Kılıçdaroğlu'yla tanışma imkanını yakalamış biri olarak şunu söyliyeyim çok saygılı bir insan.Partide de seviliyor anladığım kadarıyla,inşallah başa gelir.
CHP Delegeleri Tuncelili ve Alevi olmasına bakmadan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Genel Başkan olarak seçerlerse, Kemal Kılıçdaroğlu da CHP'yi katı laikçi Kemalist çizgisinden kurtarırsa, bu hem CHP için hem de Türkiye için olumlu bir gelişme olacaktır diye düşünüyorum.
Çok merak ediyorum bu seferde anayasa mahkemesine gidermi???
Cihannur
05-10-2010, 16:42
Kendi kendisini mi şikâyet edecek? Yok bu sefer Anayasa Mahkemesine gitmez. :olmaz:
.:Ay_Yıldız:.
05-10-2010, 16:53
Memnun oldum ben de Brad Pitt.
:hihi2:
Bu adam daha önceden yaptığı gibi 2 gün sonra ben vazgeçtim tekrar geliyorum demesin ???
Cihannur
05-10-2010, 18:03
:hihi2:
Bu adam daha önceden yaptığı gibi 2 gün sonra ben vazgeçtim tekrar geliyorum demesin ???
Deniz Baykal 72 yaşında. Şimdiki istifasından sonra tekrar geldim demez herhalde.
Geçmişte örneklerini yaşadık ama..bilemem..
Deniz Baykal 72 yaşında. Şimdiki istifasından sonra tekrar geldim demez herhalde.
2 ihtimalle dönebilir.
İlki gurursuz bir şekilde partinin bana ihtiyacı var,çok ısrar edildi geri geldim o yüzden adaylığımı koyuyorum tekrar demesi.
İkincisi de kasetin sahte olduğunun ortaya çıkması sonrasında 22 Mayıs'ta tekrar aday olmasıdır.İlk ihtimal gerçekleşir ve seçilirse CHP tamamen biter,2. ihtimal gerçekleşirse Baykal gene CHP'nin başına gelir ama kaset olayının yalan olduğu da ortaya çıkar :)
Bu iş ya tümden kapanmalı, ya da olacaksa da 2. ihtimal olmalı bence..
türk siyaset tarihine yeni br olay eklendi.
bill clintonla monica olayı aklıma geldi birden.
Beylerbeyi
05-10-2010, 18:59
birkaç gün eve hapsoldu, ortama baktı, belki istifa etmeyip durumu kurtarabilirim dedi, baktı ki her geçen gün konu daha da irdeleniyor dayanamadı daha fazla. inşallah chp nin batışına zemin hazırlar bu olay..
İnşallah adam gibi biri gelir CHP'nin başına da ortalığı boş bulanlar siyaseti tekeline alamaz :)
Beylerbeyi
05-10-2010, 19:08
İnşallah adam gibi biri gelir CHP'nin başına da ortalığı boş bulanlar siyaseti tekeline alamaz :)
kim gelirse gelsin. hatta chp-mhp-dsp-tkp-pkk bir olup gelsinler. yine alt edemezler :)
Yıldırım
05-10-2010, 19:11
Ne olursa olsun böyle bir şeyle dalga geçmemeliyiz.Bu bize yakışmaz.Ben görüntüleri gördükten sonra çok üzüldüm.Bir insanın onuru ve gururu ile bu şekilde asla oynanmamalı.Siyasetin ahlaklısından yana olmamız lazım.Şu anda bir çok kişiye yakıştıramadığım davranışlar sergiliyor.
Genel başkanımızında bu konudaki hassasiyetinin farkındasınızdır.Gülüp dalga geçeceğinize bundan sonra ki süreci değerlendirelim.Bu hep partimiz adına hemde forumumuz adına en şereflisi olacaktır.
Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.
Ne olursa olsun böyle bir şeyle dalga geçmemeliyiz.Bu bize yakışmaz.Ben görüntüleri gördükten sonra çok üzüldüm.Bir insanın onuru ve gururu ile bu şekilde asla oynanmamalı.Siyasetin ahlaklısından yana olmamız lazım.Şu anda bir çok kişiye yakıştıramadığım davranışlar sergiliyor.
Genel başkanımızında bu konudaki hassasiyetinin farkındasınızdır.Gülüp dalga geçeceğinize bundan sonra ki süreci değerlendirelim.Bu hep partimiz adına hemde forumumuz adına en şereflisi olacaktır.
Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.
Aynı görüşteyim, Akparti'li olup Akpartiyi temsil ettiğimizi unutmayalım!
Cihannur
05-10-2010, 20:17
2 ihtimalle dönebilir.
İlki gurursuz bir şekilde partinin bana ihtiyacı var,çok ısrar edildi geri geldim o yüzden adaylığımı koyuyorum tekrar demesi.
İkincisi de kasetin sahte olduğunun ortaya çıkması sonrasında 22 Mayıs'ta tekrar aday olmasıdır.İlk ihtimal gerçekleşir ve seçilirse CHP tamamen biter,2. ihtimal gerçekleşirse Baykal gene CHP'nin başına gelir ama kaset olayının yalan olduğu da ortaya çıkar :)
Bu iş ya tümden kapanmalı, ya da olacaksa da 2. ihtimal olmalı bence..
Kasetin sahte olması diye birşey söz konusu değil. Çünkü o görüntüler yalanlanmadı. Ayrıca, eğer görüntüler Deniz Baykal'a ait olmasaydı Baykal niye istifa etsin ki?
Hayırlı olsun. Bu bizim partiye suçu atması yakışıksızdı yakıştıramadım..
Hüdaverdi
05-10-2010, 20:25
yılmaz ateş - chp genel başkan yardımcısı
Gerçektende uçmuş bunlar.Ya şaşkınlıklarından dolayı veya bilerek yapmaktadırlar.
Herif çıkmış aynen diyor ki; ''başbakan ülkeyi yöneten birisi çıksın belgeleri bulsun''
Yani,bir yandan başbakanı suçluyor,onların yaptığını söylüyor,diğer taraftan delil belge isteyen başbakana ''sen bul'' diyor. Böyle bir şey olmaz.
gürsel tekin - chp ist il başkanı
Çıkmış diyor ''başbakan geçen hafta -elimizde belgeler var- diyor'' diyerekten,başbakanı,ak partiyi bu rezaleti yaymakla suçluyor.
Akılları havada mı yoksa video daki hatun da mı merak ettim.
montenegro
05-10-2010, 20:26
tamamen yanlıştı
biz böyle basit şeylerle rakibizle dalga geçmeyiz
güzel bir kızılerili atasözü der ki ;
Düşmanımı cesur ve kuvvetli yap! Eğer onu yenersem utanç duymayayım.
“Apache Kabilesi”
lütfen dalga geçmeyelim bize yakışanı yapalım
ishakyilmaz
05-10-2010, 20:32
Öncelikle her aklıselim insan gibi bizde,Deniz Baykal'ın böyle çirkin bir olay ile gündeme gelmesinden üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyorum kendi adıma.İnsanların haysiyet ve şereflerinin bir takım hadiselere alet edilmesi asla tasvip edilemez bir durum olsa gerek.Bu söylediklerim elbette aklın yolu birdir olgusunun ürünü.Baykal ve kaset olayı başlı başına bir analiz-sentez konusudur.Kendisi ve bu kasette yer alanların yedikleri nane büyük bir ahlaksızlık olarak toplum hafızasında yerini almıştır.Bu olay bazı hayırlara vesile olmuştur,olacaktır.Bunu zamanla daha iyi anlayacağız.Lakin dikkatimi çeken bazı hususlarada deinmek istiyorum.Sayın Baykal tarihi konuşmasını yaparken,yaptığı çirkin ahlaksızlık açıkça ortada olmasına rağmen yine AK Parti iktidarını hedef aldı.Halktan özür dileyeceğine,minareye kılıf uydurma pisikolojisi ile hareket etmeye çalıştı.Elbette bütün bunların takdirini kamuoyu fazlası ile yapacaktır.Fakat Baykal'ın giderayak 'can çıkar,huy çıkmaz'deyimini sürdürmesi kendisi açısından olumlu bir işaret olarak görülmemiştir...Aslında olan biten hakında daha fazla söz söylemek gereksizdir diye düşünüyorum.Herkes,herşey layıkını bulacaktır.Tek yol islam eksenli bir yaşam biçimi olduğunu bilip,hayattımıza tatbik etmemiz gerektiğini düşünüyorum.Aksi halde bu tür fani olayların sonu gelmez.Debelenip durmaktan başka bir işe yaramaz...Sevgi ve dua ile.
İntifada
05-10-2010, 21:46
Tüh yaa biz şimdi kime güleceğiz :(
Bir bakıma iyi bir bakıma kötü oldu bu olay.Kötü oldu çünkü solu katleden böyle bir başkan daha gelmez.
İyi oldu anadoluda görüşü sağ olduğu halde sırf atatürkün partisi olduğu için cehapeye toz konduramayan insanlar vardı.Gördülercehape zihniyetini.
Ama bu değişimden medet uman cehapeli arkadaşlara şunu söyliyeyim türkiyede sağın oyları bölünmedikten sonra sol taban asla akpartiyi geçemez.
Gelen kim olursa olsun hepsini iyi tanırız.Dandi kemalin yaptıklarını biliriz gürsel tekinin iş bilmezliğinide anadolun pkk sempatisinide savın peygamberimizi aşağılamsınıda .Gelenlerin hepsi en az baykal kadar kirli insanlar.
Bu olaydan sonra sarıgül cehapeden en az bi yüzde3-5 daha çaldı.
Geçmiş olsun cehapeye
Özgür Çağrı
05-10-2010, 22:14
"Hangi yıldayız? 2010. Yarısını aldınız, 1005. Ortadan ikiye böldünüz, etti mi 10 05? Ortaya ve de sona birer nokta koydunuz, oldu mu 10.05.? Bunu da 2010 ile birleştirdiniz, 10.05.2010 ve Deniz Baykal'ın istifa etmesi!"
:):)
Cihannur
05-10-2010, 22:30
"Hangi yıldayız? 2010. Yarısını aldınız, 1005. Ortadan ikiye böldünüz, etti mi 10 05? Ortaya ve de sona birer nokta koydunuz, oldu mu 10.05.? Bunu da 2010 ile birleştirdiniz, 10.05.2010 ve Deniz Baykal'ın istifa etmesi!"
Muhahaha. Süper hesap yaa. Cuk oturmuş.:hihi2:
Kimseyle aynı düşünce içinde değilim:( Arkadaşlar tarih konusuna bakalım azıcık isterseniz, çok önemli bir gündemdeyiz, Anayasa paketine karşı çıktığı için, hükümet ondan korktu ve bu şekilde bir yol izledi, tarihe böyle geçmesini sağlarlarsa halimiz nice olur, kanaatindeyim, tarih baykalı haklı görecekken biz hakkız konuma düşebiliriz...
Cihannur
05-10-2010, 23:02
Kimseyle aynı düşünce içinde değilim:( Arkadaşlar tarih konusuna bakalım azıcık isterseniz, çok önemli bir gündemdeyiz, Anayasa paketine karşı çıktığı için, hükümet ondan korktu ve bu şekilde bir yol izledi, tarihe böyle geçmesini sağlarlarsa halimiz nice olur, kanaatindeyim, tarih baykalı haklı görecekken biz hakkız konuma düşebiliriz...
Deniz Baykal'ın Anayasa Paketine karşı çıkması AK Parti Hükümetini korkutmaz. Anayasa Paketi Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilmiştir. Cumhurbaşkanımız Abdulllah Gül onaylarsa, Anayasa Paketi referanduma sunulacaktır.
Deniz Baykal'ın Anayasa Paketine karşı çıkması AK Parti Hükümetini korkutmaz. Anayasa Paketi Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilmiştir. Cumhurbaşkanımız Abdulllah Gül onaylarsa, Anayasa Paketi referanduma sunulacaktır.
Verdiğiniz bilgileri bilen biriyim, süreçte yaşanılan olayları izah etmeye çalıştım ve bunlara dikkat edilmesi gerekliliğini savunan biriyim...
ak sevda
05-10-2010, 23:08
hesap süper olmuş hay aklına bin yaşa.
Cihannur
05-10-2010, 23:21
Verdiğiniz bilgileri bilen biriyim, süreçte yaşanılan olayları izah etmeye çalıştım ve bunlara dikkat edilmesi gerekliliğini savunan biriyim...
CHP'nin, 336 milletvekili bulunan AK Parti'yi engelleme gücü yoktu. İşte bu yüzden hükümetimizi CHP'ye ve CHP'nin Genel Başkanı Deniz Baykal'a karşı komplo kurmakla suçlamaları akıl ve izanla bağdaşmaz. Eğer, "CHP Anayasa Mahkemesi'ne gidebilir ve Anayasa Paketinin tartışılan bazı maddelerini iptal ettirebilir; hükümet bu sebeple Deniz Baykal'a komplo kurdu" denilirse, buna da cevabımız şu olur: CHP'nin referandum aşamasındaki bir anayasa değişikliğini Anayasa Mahkemesi'ne götürmesi hukuken mümkün değildir.
CHP'nin, 336 milletvekili bulunan AK Parti'yi engelleme gücü yoktu. İşte bu yüzden hükümetimizi CHP'ye ve CHP'nin Genel Başkanı Deniz Baykal'a karşı komplo kurmakla suçlamaları akıl ve izanla bağdaşmaz. Eğer, "CHP Anayasa Mahkemesi'ne gidebilir ve Anayasa Paketinin tartışılan bazı maddelerini iptal ettirebilir; hükümet bu sebeple Deniz Baykal'a komplo kurdu" denilirse, buna da cevabımız şu olur: CHP'nin referandum aşamasındaki bir anayasa değişikliğini Anayasa Mahkemesi'ne götürmesi hukuken mümkün değildir.
Denir kardeşim, öyle bir denir ki biz bile şaşırırız, onca darbeden sonra, kıtlıktan sonra bu ülkede insanlar bu adamların peşinden gidiyorsa hala, gerisini var sen düşün... Birde bizim forumda yazılan yorumlara bir bakıver istersen, görünce çok üzüldüm, sn. Başbakanımız; '' Siyaset bizim ahlak limanımızdır.'' demekte ve yazılan yorumlar bunun tam karşısında durmaktadır.
manifesto
05-11-2010, 01:26
Arkadaşlar nedir bu korku endişe
Niye korkuyoruz niye endişe ediyoruz
Ahlaksızlığı yapan onlar,baykal milletvekili partilisiyle yatağa giriyorsa
Bu yüzden biz niye endişelenelim
Görüntüler özel yaşam mahremiyetiymiş bilmem ne
Bu onları kurtarmaz
Baykalı da
Yüzüstü REZİL bir şekilde defolup gitti
CHP ye göri dönerse de tekrar üzülmeyiz.Demek ki bunlara böyle Başkan lazımmış deriz
Bayan vekiller de kendilerini ona göre hazırlar
Sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım esasında Baykal'ın istifasına..Seviniyorum çünkü, hakikaten her şeye ama her şeye neredeyse muhalefet muhalefet..Sinirlerimin acayip bir şekilde gerilmesine sebebiyet veriyordu..: )
İnşaAllah onun gidişi, aynı zamanda chp nin de çöküşünün diyemeyeceğim zaten çökmüş bir vaziyette..Şöyle diyeyim; İnşaAllah chp nin ortadan kalkmasına vesile olur bu ayrılış..
hipermuhafazakar
05-11-2010, 16:13
yahu neymiş baykalın ahlaksız uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmışşşş...yahu bu adamın zaten hangi ekranda basında gördüğümüz, hangi videosu hangi konuşması, yaptığı hangi iş hangi çalışması zaten ahlaka milliliğe uygunduki ??? milleti düşman olarak gören egemenliği millete kaptırmamak için çalışan statükonun borozanı baykalın bu görüntüleri bugüne kadarki yaptıklarının yanında en masum olanı kalır.
bakalım baykal 2 kim olacak :)
İnşaallah 1999'da olduğu gibi tekrar geri gelmez...
Komplo kuruyor bize Baykal inanmıyorum ben (:
İnşaallah 1999'da olduğu gibi tekrar geri gelmez...
Komplo kuruyor bize Baykal inanmıyorum ben (:
Şimdiden geri dönüş senaryoları yazılıp, çizilmeye başlandı bile..: )
Ve hatta (sözde!) daha da güçlenerek gelebilirmişşşş: D
Gel de gülme: D
Baykal bence o koltuğunu bırakmaz aradan zaman qecince qeri döner koltuğuna bu kameralar karşısına çıkıp '' istifa ediyorum '' sözleri qöz boyama
hipermuhafazakar
05-13-2010, 19:20
bay-kal sonunda kaldımı şimdi yaa :)
artık bay-kalı ergenekon avukatları savunurlar ;D
gelen gideni aratırmış, bakalım yeni avukat kim olacak.
kim gelirse gelsin. hatta chp-mhp-dsp-tkp-pkk bir olup gelsinler. yine alt edemezler :)
tkp pkk neden yanyana getirdin onu anlamadım?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.