Orijinalini görmek için tıklayınız : BAYKAL sunucuyu ÇILDIRTTI - İzle
İŞTE CHP LİDERİNİN ZOR SINAVINDAN GEÇEN SUNUCUNUN GÖRÜNTÜLERİ
BAYKAL sunucuyu ÇILDIRTTI - İzle
CHP lideri Baykal'a Genel Sekreter Önder Sav'ın cep telefonunun dinlenmesi soruldu. İşte Baykal'ın evlere şenlik Ö.Sav savunması...
Radikal Gazetesi Ankara temsilcisi Murat Yetkin'in zor anları... CHP liderine Önder Sav'ın telefonunun dinlenmesi konusunu soran gazeteci bin pişman oldu. Baykal'ın defalarca geçiştirmesi karşısında yılmayan Yetkin, sonunda öyle bir cevap aldı ki; konu Yargıda !...
İşte Baykal'ın konuk olduğu canlı yayında "bu kadar da olmaz" dedirten dakikalar...
Kurgu: Ercan Turgut - Samanyoluhaber.com
CHP lideri Danıştay'daki kritik 5 dakikayı anlattı - İZLE
http://www.samanyoluhaber.com/haber-105149.html
Bir cep telefonun başkasının tercihiyle mikrofon haline dönüştürülebileceğinin çok açık olduğunu ve böyle bir durumda o telefonun açık gibi göründüğünü anlatan Baykal, ''O olayla ilgili olarak ortaya atılan açıklamaların iddiaları çürütücü bir tarafı yok. Dinlemeyi yaptığını söyleyen gazeteci teybe almadığını, not tuttuğunu söylüyor. İnsaf edin, 42 dakika süren bir görüşme, dolaylı dinlemeyle bir kelimesi atlanmadan not tutulabilir mi? Teyp kasetinin verilememiş olması çok ciddi bir soru işaretini ortaya koyuyor'' dedi.
13.Haziran.2008 14:38:41
tayyipleyiz
06-13-2008, 18:24
Yazık By-Kal kendini kandırıyorsun. Kendini kandırabilirsin ancak; bizi asla ... ;)
By_ÇAKIR
06-13-2008, 18:30
Haberi okudum... Fakat videoyu izlemek zaman alacak gibi.
Akmehmet_Akif
06-13-2008, 18:43
herkez Benden ögrendi Bay-kal diye :-X
politikaci
06-13-2008, 18:44
akmehmet delimisin ya ben 10 yaşından beri biliyorum ;)
akmehmet delimisin ya
bu da soru mu simdi politikaci? ??? +
Akmehmet_Akif
06-13-2008, 18:49
adım akmehmet deyil 1
Evet 10 yaşından beri Chp genel başkanınnın adını biliyorsun 2.
politikaci
06-13-2008, 18:49
adım akmehmet deyil 1
Evet 10 yaşından beri Chp genel başkanınnın adını biliyorsun 2.
evet biliyordum :-*
Akmehmet_Akif
06-13-2008, 18:55
koptum teşekkürler(+)
Hala ne konuşuyor. :D :D.
Özür dileyeceğine daha ileri gidiyor.Konuşması annaşılmıyor bile daha telefonla bile konuşmasını bilmeen bir tv kanalında bile konuşamayan doğru düzgün nasıl Bu güzel vatanımızı yönetebilsin.Birde bana kouşman annaşılmıyor derlerdi.
Akmehmet_Akif
06-13-2008, 18:57
akmehmet delimisin ya
bu da soru mu simdi politikaci? ??? +
soru deyil + verdin soru olsaydı hiç vermezdin herhalde :D +
Akmehmet_Akif
06-13-2008, 18:59
politikacıya imzayı Bir başka hazırladı galiba.
Politikacı ne resim koysa Bir başka o resmi koyuyor.Annaştılar herhalde o ona avatar tercihi yapsın Bir Başkada Politikacıya imza hızırlasın. :D :D :D
politikaci
06-13-2008, 19:00
politikacıya imzayı Bir başka hazırladı galiba.
Politikacı ne resim koysa Bir başka o resmi koyuyor.Annaştılar herhalde o ona avatar tercihi yapsın Bir Başkada Politikacıya imza hızırlasın. :D :D :D
evet biz aynı resim koymayı tercih ediyoruz allah allah ne olmuş ben istiyorum oda istiyor noldu?
politikaci
06-13-2008, 19:03
koptum teşekkürler(+)
Özür dileyeceğine daha ileri gidiyor.Konuşması annaşılmıyor bile daha telefonla bile konuşmasını bilmeen bir tv kanalında bile konuşamayan doğru düzgün nasıl Bu güzel vatanımızı yönetebilsin.Birde bana kouşman annaşılmıyor derlerdi.
ne diyon sen ya konuşmana dikkat et sanamı kaldı yargılanmam allah allah... afdersin bi problemmi var kafanda ben senle ne zaman telefonla konuştum .. yada nerdne telefonda nasıl konuştuğumu biliyorsun anlamassan o senin algılama problemin sen bilmiyorsan oda senin problemin ... başıma baykal kesilme benim .. ve başkada yorum yazma uyarı alıcam senin yüzünden. konuşmyı öğren önce . benle tartışmaya gir sonra
ne güzel sohbet ediyorsunuz maşallah :)
politikaci
06-13-2008, 19:07
ne güzel sohbet ediyorsunuz maşallah :)
valla sohbet etmeye çalışıyoruz ama sohbet etmesini bilmeyen benle tartışmaya giriyor kimki o ya
Akmehmet_Akif
06-13-2008, 19:10
koptum teşekkürler(+)
ne diyon sen ya konuşmana dikkat et sanamı kaldı yargılanmam allah allah... afdersin bi problemmi var kafanda ben senle ne zaman telefonla konuştum .. yada nerdne telefonda nasıl konuştuğumu biliyorsun anlamassan o senin algılama problemin sen bilmiyorsan oda senin problemin ... başıma baykal kesilme benim .. ve başkada yorum yazma uyarı alıcam senin yüzünden. konuşmyı öğren önce . benle tartışmaya gir sonra
ya ben bay-kaldan bahsediyorum ALLAHIM YA
politikaci
06-13-2008, 19:12
koptum teşekkürler(+)
ya ben bay-kaldan bahsediyorum ALLAHIM YA
baykal nasıl özür dilesin senden pardon ama ?
ya SAÇMALAMAYIN LÜTFEN KESİN şu muhabbeti
KAmusal mışş
06-13-2008, 19:13
Baykal sen bizim her şeyimizsin.
Adam siyaset değil stand up yapıyo resmen :D
mükemmel yaa o kadar oyaladı oyaladı sonunda da yargıda deyip yalanlamaya başladı :D
Alışıldık bi tavır sanki :)
ya SAÇMALAMAYIN LÜTFEN KESİN şu muhabbeti
katılıyorum :)
Akmehmet_Akif
06-13-2008, 19:13
ben ne diyorum sen NEYDEN bahsediyorsun Bay-kal ın telekulak olayını diyorum sen bana ne zaman ben senle telefonda konuştuk diyorsun ben konuya yorum yapıyorum ALLAHIM YARABBİM YARESÜALLAH
politikaci
06-13-2008, 19:14
ben ne diyorum sen denden bahsediyorsun Bay-kal ın telekulak olayını diyorum sen bana ne zaman ben senle telefonda konuştuk diyorsun ben konuya yorum yapıyorum ALLAHIM YARABBİM YARESÜALLAH
tamam yanlış anlaşılma oldu kabul edelim ama sen bir benim gözümden o yorumu tekrar okusana hemde üstte bir başkayla bana laf etmişken.. şimdi sen poli sin ve olayları oku ard arda
oguzdesouza
06-13-2008, 19:17
Komedi resmen ya... :D :D 4. defa soruo adam hala boş boş konuşuo... :D :D
Akmehmet_Akif
06-13-2008, 19:18
yorum yaparken kime yazdığımın adını yazacağım artık Politikacı başbakan olmak istediği için konuda Bay-kalla kendini karıştırdı merak etme sen bay-kal kadar kötü aday deyilsin başbakanlık için.Sen başbakan olursan Bu yaşta bile Bay-kaldan daha iyi yönetirsin.
politikaci
06-13-2008, 19:19
yorum yaparken kime yazdığımın adını yazacağım artık Politikacı başbakan olmak istediği için konuda Bay-kalla kendini karıştırdı merak etme sen bay-kal kadar kötü aday deyilsin başbakanlık için.Sen başbakan olursan Bu yaşta bile Bay-kaldan daha iyi yönetirsin.
ya tamma baykala laf attın ama ben nerdne anlıyım baykala laf attığını .. yorumları okuyan herkes bana anladı çünkü üstte çok ufak bir anlaşmazsızlık oldu bende öyle anladım ve herkesde öyle anlardı ben diyorum bi bnm gözümden oku
Akmehmet_Akif
06-13-2008, 19:20
Komedi resmen ya... :D :D 4. defa soruo adam hala boş boş konuşuo... :D :D
Doğan gurubunun sipikeri abi ne beklersin M.A.Birantta Cabası M.a.biran konuşurken a u a u yazık adam A dan sonra b nin geldiğini bilmiyor.
ya tamma baykala laf attın ama ben nerdne anlıyım baykala laf attığını .. yorumları okuyan herkes bana anladı çünkü üstte çok ufak bir anlaşmazsızlık oldu bende öyle anladım ve herkesde öyle anlardı ben diyorum bi bnm gözümden oku
Evet ben de yorumlarini politikaci ve bana karsi yazilmis olarak algiladim
ve bu cok normal cunku ikimizin nicklerini kullaniyorsun
ama baykali kullanmiyorsun
Akmehmet_Akif
06-18-2008, 02:20
ne sinirsin ayın ennerine en çok sinir olduğum üye yazacağım konuya yorum yapıyorum tamaM o an senle konuşuyor olabilirdim ama ben diyorum ki ülkeyi yönetecek biri daha telefonla konuşamıyor sen diyorsun ben ne zaman senle telefon konuştum. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
HASBİNALLAH.
Akmehmet_Akif
06-18-2008, 02:26
koptum teşekkürler(+)
ALLAHIM YARABİM bakın isterseniz.Politikacı ile ilgili ne alakası varsa yazımın.Annasam bari..sen bak Bir Başka abla.
bari sen oku kimin haklı olduğuna bak.Lüftfen.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.