fatih kısaparmak balon baskılı balon Baykal ve Sav'a yumurtalı protesto - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baykal ve Sav'a yumurtalı protesto

YavuzSultanSelim
06-05-2008, 22:41
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı için geldiği Diyarbakır'da gittiği her yerde protesto edildi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Peygamber Efendimiz (S.A.V) ile ilgili sözlerini kınayan Diyarbakırlılar, çeşitli sloganlarla Baykal'ı eleştirdi. Baykal ve Sav, toplantının yapıldığı Klas Otel'den çıkarken de vatandaşların protestolarına maruz kaldı. Vatandaşlar, Baykal ve Sav'ın içinde bulunduğu otobüsü yumurta ve domates yağmuruna tutarak tepkilerini dile getirdi.

CİHAN

http://resim.samanyoluhaber.com/resim/chp-yumurta01.jpg

Hüdaverdi
06-05-2008, 23:33
İlgili haberler:

Baykal'a Diyarbakır'da şok protesto (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=49201.0)

Baykal'ı Üzen Pankart (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=49069.0)

Camide Bay-kal'a kötü sürpriz - İZLE (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=49211.0)

Hüdaverdi
06-05-2008, 23:36
Bu 2. filmi TV'de izledim,1. film geçen sene çevrilmişti.
Oranın halkı gerçektende baykalı hiç sevmiyor,tepkilerini açık seçik ortaya koyuyorlar,elleri öpülesi insanlara saygımı sunarım :-*

Baykal da pişmiş kelle gibi sırıtıyordu :D
Eeee alışkın bu tür protestolara,beklediği şeydi zaten.

3.Film seneye yine aynı yörede çekilecekmiş diye duydum :D

politikaci
06-05-2008, 23:37
:D :D :D :D şeytan taşlama gibi . :D :D benim içinde bir yumurta atsaydınız ama baykal o yumurtaları yemiştir zaten o göbek nerden geldi sanıyorsunuz :D

YavuzSultanSelim
06-05-2008, 23:47
:D :D :D :D şeytan taşlama gibi . :D :D benim içinde bir yumurta atsaydınız ama baykal o yumurtaları yemiştir zaten o göbek nerden geldi sanıyorsunuz :D

kimsenin fiziki görünüşüyle dalga geçme kim olursa olsun ;)

Üç mevsim
06-05-2008, 23:51

:D
Diyarbakır'a girebilmiş mi ki?

Parantez
06-05-2008, 23:52
:D :D :D yazık ya yumurtalara :D :D

ultrAstribun
06-05-2008, 23:54
Yumurtaları bişiripte atsalardı:)

çağlar
06-05-2008, 23:56
Helal sana Diyarbakır.

utanmazlar sizi birde oturmuş Kuran-ı Kerim dinliyorlar.

Bir vatandaş şöyle söyledi bu da çok iyi idi.

Baykal neden bu kadar korkuyorsun Hz. Muhammed' den.

Hüdaverdi
06-06-2008, 01:01
Merak ediyorum,Kur'an-ı Kerim dinlemeden önce abdest almışlar mı ?
Eminim almamışlardır,sürekli otobüsteler,ardından H.zİbrahim'in yaşadığı (doğduğu artık hangisi ise) yere gittiler,kaşla göz arası o curcunada abdest alacak değiller heralde :-X

RDönmezs
06-06-2008, 02:24
Yumurtalara yazık :D

LüGaT
06-06-2008, 02:26
Baykal senin Sivas'tan doğusunda ne işin var? Sen kim oraya gitmek kim ?

BaDe_EsNa
06-06-2008, 02:29
bir tanecik yumurtada ben atsaydım tam kafalarına isabet ne güzel olurdu kıskandım şimdi yumurta atanları

AdnnSmr
06-06-2008, 02:34
milliyet gazetesinde baykal Urfa ve Diyarbakırda moral depoladı yazıyodu :D

BaDe_EsNa
06-06-2008, 02:40
yumurta depoladı yazmak istemişlerdir heralde :D

Hüdaverdi
06-06-2008, 02:46
Yumurta A, D, E ve B grubu vitaminleri ile diğer vitaminleri önemli oranda içermektedir.

Yumurta sarısındaki A vitamini gözün iyi görmesi, kemik gelişimi ve sağlıklı dişler için gereklidir. Vücut hücrelerinin gelişmesine yardım eder. Solunum ve sindirim sisteminin sağlıklı olmasını ve enfeksiyonlara karşı korunmasını sağlar.

D vitamini, insan vücudunda kalsiyumun kullanılmasına yardımcı olur. Bu vitamin besinlerde sınırlı miktarda bulunur, deride güneş ışınlarından sentezlenir. Yumurta sarısı, D vitamini sağlayan birkaç besinden biridir. Güneş ışınlarından yeterince yararlanırsa ve yumurta tüketilirse özellikle çocuklarda D vitamini eksikliğine bağlı kemik bozukluğu oluşmaz.

Yumurta, E vitamini yönünden de zengindir. E vitamini antioksidant (oksidasyonu önleyici) etkisinden dolayı, vücudumuzu zararlı maddelere karşı korur.

B grubu vitaminler bazı besin ögelerinin vücutta enerjiye çevirilmesi için gereklidir. Yumurta özellikle riboflavin (B2 vitamini) açısından zengidir. Bu vitamin deri ve göz sağlığı için de gereklidir.

Yumurta bulunan kolin, beyin fonksiyonlarının yerine getirilmesinde önemli rol oynamaktadır.

İnsanların ihtiyacı olan tüm temel vitamin ve minerallere sahip yumurtalarda 13 adet vitamin ve mineral vardır.

DOMATES: Domates demir, potasyum, kalsiyum ve fosfor mineralleri ile A, B ve C vitaminleri açısından oldukça zengin bir besindir.

Domatesin Faydaları: Özellikle lif açısından zengin kabuklarıyla yenildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olur ve kabızlığı giderir. İyi bir idrar söktürücüdür ve vücuttaki zararlı maddelerin uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Böbrek taşlarının düşürülmesine yardımcı olur. Kanı temizler. Kanseri, özellikle de prostat kanserini, önlemede çok etkilidir. Kalp hastalıklarına karşı koruyucudur. Damar sertliği ve romatizmaya iyi gelir. Yaşlanmayı geciktirir. Cilde tazelik verir.

Baykal bunlarıda depoladı şimdi :D

Umarım faydasını görür,aklı başına gelir.Şeytan yüzlü hali gider yerine pamuk yüzlü birisi gelir :D

YavuzSultanSelim
06-06-2008, 03:26
Yumurta A, D, E ve B grubu vitaminleri ile diğer vitaminleri önemli oranda içermektedir.

Yumurta sarısındaki A vitamini gözün iyi görmesi, kemik gelişimi ve sağlıklı dişler için gereklidir. Vücut hücrelerinin gelişmesine yardım eder. Solunum ve sindirim sisteminin sağlıklı olmasını ve enfeksiyonlara karşı korunmasını sağlar.

D vitamini, insan vücudunda kalsiyumun kullanılmasına yardımcı olur. Bu vitamin besinlerde sınırlı miktarda bulunur, deride güneş ışınlarından sentezlenir. Yumurta sarısı, D vitamini sağlayan birkaç besinden biridir. Güneş ışınlarından yeterince yararlanırsa ve yumurta tüketilirse özellikle çocuklarda D vitamini eksikliğine bağlı kemik bozukluğu oluşmaz.

Yumurta, E vitamini yönünden de zengindir. E vitamini antioksidant (oksidasyonu önleyici) etkisinden dolayı, vücudumuzu zararlı maddelere karşı korur.

B grubu vitaminler bazı besin ögelerinin vücutta enerjiye çevirilmesi için gereklidir. Yumurta özellikle riboflavin (B2 vitamini) açısından zengidir. Bu vitamin deri ve göz sağlığı için de gereklidir.

Yumurta bulunan kolin, beyin fonksiyonlarının yerine getirilmesinde önemli rol oynamaktadır.

İnsanların ihtiyacı olan tüm temel vitamin ve minerallere sahip yumurtalarda 13 adet vitamin ve mineral vardır.

DOMATES: Domates demir, potasyum, kalsiyum ve fosfor mineralleri ile A, B ve C vitaminleri açısından oldukça zengin bir besindir.

Domatesin Faydaları: Özellikle lif açısından zengin kabuklarıyla yenildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olur ve kabızlığı giderir. İyi bir idrar söktürücüdür ve vücuttaki zararlı maddelerin uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Böbrek taşlarının düşürülmesine yardımcı olur. Kanı temizler. Kanseri, özellikle de prostat kanserini, önlemede çok etkilidir. Kalp hastalıklarına karşı koruyucudur. Damar sertliği ve romatizmaya iyi gelir. Yaşlanmayı geciktirir. Cilde tazelik verir.

Baykal bunlarıda depoladı şimdi :D

Umarım faydasını görür,aklı başına gelir.Şeytan yüzlü ali gider yerine pamuk yüzlü birisi gelir :D

Mehmet sana dicek laf bulamıyorum :D :D

KAmusal mışş
06-06-2008, 03:35
Allah aşkına o domateslerin,yumurtaların suçu neydi ??
Şerefli bir şekilde bi insanın midesine inmek varken chp otobüsüne atılmışlar.
Yazık yaa :)

Yumurta atın domates atın oy atmayın gerçi dediğim gibi yumurtalara,domateslere de yazık ama ne açıdan anlarsa artık ;)

hti
06-06-2008, 03:50
yumurtulara yazık taş olsa neyse ;D adam hala kendi işine bakıyor ne biçim insan >:(

oguzdesouza
06-06-2008, 13:05
:D :D :D yazık ya yumurtalara :D :D

Kesinlikle... :-* baykal için atılan yumurtalara acıyorum ben :)

Hüdaverdi
06-06-2008, 17:14
Küçük bir kare: http://img217.imageshack.us/img217/2694/15462tk7.jpg :-X

Nagihan
06-06-2008, 19:06
Taş atsalarmış keşke... :D

Onlar da bi kere dogru ve tarafsız hebercilik yapsalar şaşarım... >:(

Hüdaverdi+ yorum ve resim için ;)

kardelen007
06-07-2008, 16:56

bravo gerçekten sallamada üstlerine yok hüdaverdi yorumun harika ya çok güldüm +1

Necip Fazıl
06-07-2008, 17:27
BAYKALSAVAR'lar iş başında desenizeeee :D :D