fatih kısaparmak balon baskılı balon Baykal yeniden başkan - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baykal yeniden başkan

Ak_Zeynep
04-26-2008, 23:37
Baykal yeniden başkan
26 Nisan 2008 Cumartesi 22:07
Baykal, rakiplerinin 253 barajına takılmasından sonra kendisini yeniden oylattı yeniden Genel Başkan seçildi.
CHP 32. Olağan Kurultayı'na tek aday olarak katılan Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 1021 oyla yeniden Genel Başkan seçildi.

Kurultay'da 1231 delegeden 1105'i genel başkan seçimi için yapılan oylamaya katıldı. Baykal, 1021 oyla yeniden genel başkan seçilirken, 84 oy geçersiz sayıldı.

Baykal, 9 Eylül 1992 tarihinde CHP'nin yeniden açıldığı 25. Olağan Kurultay'da ilk kez genel başkan seçildi. O tarihten sonra gerçekleştirilen kurultaylarda da görevini koruyan Baykal, bugün yapılan 32. Olağan Kurultay'da 10. kez delegeden destek aldı.

BAYKAL OY KULLANDI

CHP 32. Olağan Kurultayı'nda tek genel başkan adayı Deniz Baykal, oy vermek üzere kurultay salonuna geldi.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan kurultayda, adaylık için imza verme işlemi başladıktan sonra salondan ayrılan Baykal, oy verme işlemi sürerken saat 21.00'de kurultay salonuna geldi.

Baykal, salona ''İnadına Baykal, inadına sol'', ''Türkiye seninle gurur duyuyor'', ''Samsun seninle gurur duyuyor'' sloganlarıyla girdi.

Oyunu kullandıktan sonra salonda tur atarak partilileri selamlayan Baykal, daha sonra tribünde partililerin arasına oturdu.

mavera
04-26-2008, 23:38
Desenize bir 4 yil daha tek basina iktidari kurtardik 8)

eddie
04-26-2008, 23:39
3 saat oylamadan önce konuştuğu yetmedi bi de oylamadan sonra konuştu.. içim şişmişti ama sonunda güzel haber geldi.. bence böylesi daha hayırlı oldu..

romakudüs
ben şahsen deniz baykalı destekledim o seçildiya ahmet abimin dediği gibi iiktidarı yine kurtardık

Benide_Kapatın
Baykal sen bizim herşeyimizsin... :-*

haritaci70
04-26-2008, 23:41
İnadına baykal arkadaşlar
Baykal la daha aydınlık daha çağdaş dana modern günlere hehe :D :D

Ak_Zeynep
04-26-2008, 23:41
ben inananmıyorum bu chp milletine ya..adam 10.kez aday olmuş..ak partili olduğıum için çok mutluyum neysee baykal sen bizim herşeyimizsin :D

merve
04-26-2008, 23:45
Başka bir sonuç beklenemezdi zaten :)
Vatana millete hayırlı olsun...

sümeyra
04-26-2008, 23:45
Ben rezil olur diye düşünüyordum ama olmamış
bende sevineyim bari :D

BaDe_EsNa
04-26-2008, 23:46
yok artık bu seferde bu adamı seçmezler diyodum ben ;) yaa bu chplilerin cidden kafaları hiç çalışmıyo heralde yaaa :D yaşasııınn yine muhalefet baykalll ne güçlü bir muhalif ya Rabbim biz şimdi ne yapicigizzz ;D ;D

eddie
04-26-2008, 23:46
beni içeri alacaklarını bilsem ortalığı provake etmeye giderdim.. heheh..

mavera
04-26-2008, 23:47
Ak parti bu konuda bir mesaj yayinlamis..

Kamuoyuna duyurulur ;
Ebedi muhalefet chp nin bugün yapilan olagan kongresinde adayimiz Deniz Baykalin kazanmasi bizleri cok sevindirmistir, basarimizi percinleyecek bu gelismeden dolayi Deniz Baykala oy veren bütün delegelere cani gönülden tesekkür ediyoruz..
Ak partinin tek basina iktidarina katkida bulunan delegelerin, bundan sonraki kongrelerdede bu istikrarini sürdürmesini temenni ediyoruz, bu vesileyle kongrede destekledigimiz Baykali bir kez daha tebrik ediyor, bundan sonrada ayni muhalefete devam etmesini bekliyoruz...
Saygilarimizla Kamuoyuna duyurulur..
Ak Parti Genel Sekreterligi..

Ak_Zeynep
04-26-2008, 23:47

Kamuoyuna duyurulur ;
Ebedi muhalefet chp nin bugün yapilan olagan kongresinde adayimiz Deniz Baykalin kazanmasi bizleri cok sevindirmistir, basarimizi percinleyecek bu gelismeden dolayi Deniz Baykala oy veren bütün delegelere cani gönülden tesekkür ediyoruz..
Ak partinin tek basina iktidarina katkida bulunan delegelerin, bundan sonraki kongrelerdede bu istikrarini sürdürmesini temenni ediyoruz, bu vesileyle kongrede destekledigimiz Baykali bir kez daha tebrik ediyor, bundan sonrada ayni muhalefete devam etmesini bekliyoruz...

süperiz :D :D

eddie
04-26-2008, 23:48

Kamuoyuna duyurulur ;

hehehehehehhehhh... çok güzel yaa

Benide_Kapatın
04-26-2008, 23:48
By-kal dan inciler;

- Türkiye İslamiyet'in en güzel yaşandığı ülke olacak
- Herkes inancını özgürce yaşayacak ama devlet laik olacak ???

BaDe_EsNa
04-26-2008, 23:49

Kamuoyuna duyurulur ;
ya şimdi inandıgım için bana saf diyeceksiniz belki ama bu ciddi ciddi yayınlanmış mı?

mavera
04-26-2008, 23:50

Kamuoyuna duyurulur ;
ya şimdi inandıgım için bana saf diyeceksiniz belki ama bu ciddi ciddi yayınlanmış mı?

www.akparti.org.tr kardes oradan kopyaladim ;)

politikaci
04-26-2008, 23:51
Bu chp liler deli :D :D demekki bi 50 yıl daha iktidarız :D :D

BaDe_EsNa
04-26-2008, 23:52

Kamuoyuna duyurulur ;

www.akparti.org.tr kardes oradan kopyaladim ;)
yok size inanmadıgım için demedim ben bunu yanlış anlaşılmasın
anaaaaaam süperiiizzzz Rabbim heralde chp'lilerin bütün akıllarını toplayıp ak partiye bahşetmişşş :D

mavera
04-26-2008, 23:53
bizimkisi latife kardes daha dogrusu ironi ;)..ben gazeteci kökenli oldugum icin bazen böyle ironi kokan haberler yaparim, arkadaslar biliyor ama siz ilk defa gördünüz sanirim .. 8)

oguzdesouza
04-26-2008, 23:53
Şimdi by-kıL kaç yıl daha genel başkan :)

mavera
04-26-2008, 23:54

ömrü yettigince 8) kongrede ömür boy genel baskan secilmis ;)

Yâren
04-26-2008, 23:54
Zihniyet dikdatör zihniyeti...

Neyse desenize sol kan kaybına devam edecek

BaDe_EsNa
04-26-2008, 23:55
bizimkisi latife kardes daha dogrusu ironi ;)..ben gazeteci kökenli oldugum icin bazen böyle ironi kokan haberler yaparim, arkadaslar biliyor ama siz ilk defa gördünüz sanirim .. 8)
neyse ögrenmiş oldum ;)

oguzdesouza
04-26-2008, 23:56

Allah'ım sen bu Deniz Baykal büyüğümüze sıhhat ver yarabbim de sakın bi şey olmasın

BaDe_EsNa
04-26-2008, 23:58

Allah'ım sen bu Deniz Baykal büyüğümüze sıhhat ver yarabbim de sakın bi şey olmasın
ne iyi bir partiyiz biz ya muhalifimiz için bile dua ediyoz bide bizi kapatmak istiyolar :)

eddie
04-26-2008, 23:59
bi yerden üzüyosun Allahım bi yerden güldürüyosun.. benim devreler yanacak.. hehehe

Benide_Kapatın
04-27-2008, 00:02
Hayde breeeeeeee :D

http://img72.imageshack.us/img72/8651/23138zp1.jpg (http://imageshack.us)

Ak_Zeynep
04-27-2008, 01:03
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/9/9/5/3/99536.jpg

mavera
04-27-2008, 01:05
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/9/9/5/3/99536.jpg

Olcay yenge görmesin, yoksa baykal aksam ac kalir :)

politikaci
04-27-2008, 01:05
BAYKALI ÇOK SEVİYORUMM :D

anatolia
04-27-2008, 01:10

Kamuoyuna duyurulur ;
:D :D

az bişey dinledimde insan bi tane olsun mantıklı bi laf eder be nasıl konuşmaydı öyle çocukça laflarla milleti gaza getirmeye çalışıyo bu chp liler zaten ancak gaza gelmeyi biliyo başkada hiç bişeyden anlamıyorlar

Sukut-u Hayal
04-27-2008, 01:43
>:(

Beritan
04-27-2008, 02:01
bence seçenlerde chpyi sevmiyo...seven bay kılımı seçer :D

Eşref
04-27-2008, 02:11
Elimde olsa Ak Partinin %47 oyunun bir kısmını CHP'ye verip, "Kendinize adam akıllı bir başkan seçin." demek isterdim.

Kemalist59
04-27-2008, 02:21
Şimdi adaylara bakalım Baykal kurt bir siyasetçi partiyi iktidara taşıyamaz ama seçimde kaybetmez.
Haluk Koç bunca yıl BaYKAL'la iyiyken ne değişti?
Umut Oran zaten Amerikan bağlantılarıyla çok tehlikeli bir isim.

Eşref
04-27-2008, 02:27
Şimdi adaylara bakalım Baykal kurt bir siyasetçi partiyi iktidara taşıyamaz ama seçimde kaybetmez.

Bence de adaylar içinde en iyisi Baykal'dı. Seçime beterin beteriyle girilmez. Baykal'ın karşısına koysalardı adam akıllı, dinamik, halkın bildiği, başarılı işler yapmış birini, o zaman görürdüm baykal'ı. Chp'nin durumu içler acısıdır.

Kemalist59
04-27-2008, 02:37
Umut Oran'ı tartışalım.Umut Oran sivil toplum örgütlerinde görev almış amerikan ortakları olan başarılı bir işadamı.Tehlikeli bir ekonomist ve siyasetçi.Onun partiye başvurduğu gün üyelik başvurularında kimler var.Benim çok sevdiğim Süheyl Batum hoca ve kemalist halkın sevdiği benim şarlatan dediğim Tuncay Özkan sadece üç sivil toplumculardan Umut Oran'ın başvurusu kabul ediliyor.Neden acaba?

CHP sizce hangi sebeplerden diğer isimlerin adaylığını istemez.

Eşref
04-27-2008, 02:43

Ben bu sual hakkında bir yorum yapamam. CHP'nin iç yapısı hakkında sahip olduğum bilgiler yeterli değil. Ama varsa sizin bildiğiniz, paylaşmanıza da isterim. ;)

_Yeniden_
04-27-2008, 02:45
Baykal yapıştı koltuğa...Diktatörlük yapıyor resmen...Göz göre göre solu çöküşe sürüklüyor...

Ya benimsin ya toprağın misali....Ben batarsam sol da batıcak diyor adeta...

Neyse hayırlısı....

CeVHeR
04-27-2008, 02:47

Seçim kaybetti....
Hatta kaybettikten sonra bir dahaki seçime kadar piyasada görünmedi...
DSP-MHP-ANAP hükümeti zamanında CHP mecliste değildi...

Kemalist59
04-27-2008, 02:51

Ben bu sual hakkında bir yorum yapamam. CHP'nin iç yapısı hakkında sahip olduğum bilgiler yeterli değil. Ama varsa sizin bildiğiniz, paylaşmanıza da isterim. ;)

Benim düşüncem Süheyl Batum muhteşem bir insan.Tuncay Özkan Baykal'a rakip olabiLİRKısa bir sürede partinin küskünlerini alıp güçlü bir parti kurabilir.Bunu engellemek istemiş olabilir.Oysa Chp iktidar isterse Cevizoğlu-Özkan-Batum'u yanına almalı.He ben yine bu partiye oy vermem o ayrı mesele

CeVHeR
04-27-2008, 02:52

Benim düşüncem Süheyl Batum muhteşem bir insan.Tuncay Özkan Baykal'a rakip olabiLİRKısa bir sürede partinin küskünlerini alıp güçlü bir parti kurabilir.Bunu engellemek istemiş olabilir.Oysa Chp iktidar isterse Cevizoğlu-Özkan-Batum'u yanına almalı.He ben yine bu partiye oy vermem o ayrı mesele

CHP' nin başına Recep Tayyip Erdoğan geçse, yine iktidar olamaz... :-X

Hüdaverdi
04-27-2008, 09:49
Konuşmasını dinledim.

Vallahi ağzım açık haldı,herifte öyle bir çene var ki Allah akıl vermemiş ne varsa çeneye vermiş böyle çene olmaz ki çok şaşırdım.

Yine laiklik vurgusu yaptı.Yine İslam'ı diline doladı,yine abuk subuk sapıkça fikirlerini öne sürdü,bir yandan güldüm bir yandan üzüldüm böyle birisini hala nasıl destekliyorlar diye.Şaşıracak durum.
Ve yine kavga :D

Herifin diktatör gibi,'partiyi karıştırcanıza gidin iktidar partisiyle mücadele edin' diyor,yani 'gidin ne yaparsanız yapın ama koltuğuma dokanmayın,dokunmak isteyeni yakarım aday olmaması için her şey yaparım' demek istiyor :D

Ce Ha Pes'lilerde şaşırmış,''başbakan baykal'' diye bağırıyorlardı :D
baykalda biraz susup dinliyordu onları,düşündüm bir ara 'acaba aklından neler geçiyor' diye :D
Yazık.

Ak parti forum olarak bir tane başbakan koltuğuna benzer koltuk alıp verelim yoksa gözleri açık gidecek :D
Kabul eden ? :-X

BaDe_EsNa
04-27-2008, 14:37
Ak parti forum olarak bir tane başbakan koltuğuna benzer koltuk alıp verelim yoksa gözleri açık gidecek :D
:D :D iyi fikir :-* yakında zaten küçük emrah gibi ''benim hiç koltugum olmadı abi biliyomusuuunnn'' feryatlarına başlıcak :D yazık sevindirmek lazım garibanı ;) sevaptır forum olarak alıverelim bi koltukk :D

Nagihan
04-28-2008, 00:09
Ce Ha Pes'lilerde şaşırmış,''başbakan baykal'' diye bağırıyorlardı :D
baykalda biraz susup dinliyordu onları,düşündüm bir ara 'acaba aklından neler geçiyor' diye :D
Yazık.

:D :D