fatih kısaparmak balon baskılı balon BDP'li vekilin itirafı kayıtlara böyle geçti - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BDP'li vekilin itirafı kayıtlara böyle geçti

Hüdaverdi
01-15-2012, 14:20
http://www.habervaktim.com/resim/resim220143_1.jpg?t=

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, yaptığı konuşmada ‘BDP' diyeceğine ‘PKK' deyince ilginç bir durum ortaya çıktı.

Bir konferans için gittiği Malatya'da partililerle birlikte basın açıklaması yapan Tan Başbakan Erdoğan'ın BDP'ye yönelik sözlerine cevap verirken, net bir şekilde BDP ile PKK'nın aynı şey olduğunu itiraf etti. Kürtçe eğitimle ilgili sözleri nedeniyle Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e hesap sorulması gerektiğini savunan Tan “Hesap soracağına, döndü, PKK'ya yani BDP'ye ‘şeytanlar, iblisler, ipi bilmem nereye bağlılar' diye ağza alınamayacak, hakaretler savurmaya başladı” ifadelerini kullandı.

habervaktim

Hüdaverdi
01-15-2012, 14:21
Aha alın size sağduyulu muhafazakar dediğiniz müslüman geçinen insan şekline girmiş şeytanın evladı.
Bu adam müslümansa ben takva sahibiyim la ;D

EZEL
01-15-2012, 14:34
Aha alın size sağduyulu muhafazakar dediğiniz müslüman geçinen insan şekline girmiş şeytanın evladı.

:güzel:

Ammar
01-15-2012, 15:32

bunun türkçüsü de az değil :)

insan milliyetçilikle kafa yiyince böyle olur.

Ebuzer
01-15-2012, 15:34
Bu iti takan varmıdır ki..

Hüdaverdi
01-15-2012, 18:35
bunun türkçüsü de az değil :)

insan milliyetçilikle kafa yiyince böyle olur.Kürtçüsü olunca o.ç. oluyor farkındaysan.Mağlum dağ olayları,ele silah almalar,ibnelikler,karı kıza tecavüzler,çoluk çocuk öldürmeler,okul basmalar,bebek öldürmeler,diri diri insan yapmalar,seyir halindeki insanları öldürmeler,dine saldırı,hamileye tecavüz,adam kaçırma,vergi kaçırma,zerdüşlük,ölüyle sevişme,anneyle sevişme vs.Öldürmenin tüm fantazileri,sapıklığın üniversitesi yüksek lisans olayları.
Türkçüsü en azından o.ç. modunda olmuyor,öldürmüyor.Lafıyla deşiyor,ama öldürmüyor :güzel: Irkçılığında belli bir sınırı var.

Ammar
01-15-2012, 22:47
o.nun çoğunları birdir.

ayrıca BDP ye geçmeden onun gibisi yoktu bdpye geçince mi ?
oluyor .

şimdi karşı tarafı saymak istemiyorum. saydıklarının alası var. sorun kürt olması türk olması değil bunlar hasta...

bu ülkede komünist sosyalistleri desteklemiş, destekleyen cemaatler ve cemaat liderleri var !

Hüdaverdi
01-15-2012, 23:08
Kardeş hepsi zati ;D
bdp ye geçmeden öncede benim gözümde aynıydı,illa bdp ye geçmek gerekmiyor,bir iki cümlesine bakıp ''aaa melek lan bu çok işe yarar'' demem asla,bu yüzden bdp den önce neyse,bdp ye geçip bunu tastikledi ;D
Sövelim o cemaatçilere hacı sorun değil ;D