Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben bugün üye oldum ve aklımda soru işaretleri vardı .
Son seçimlerde oyumu ben AKP ' ye verdim ve büyük bir oyla iktidara gelen partimiz şuan bazı medya adamları tarafından yerden yere vuruluyor.Benim merak ettiğim konu şu : herkes diyor ergenekonun rövanşı diye ama AKP partimiz zaten bir şuç işlemediyse ve bu boş bir konu ise Başbakınımız bu konuda neden tedirgin neden geri uzlaşmaya gidelim diyor.Dedi bu kendi gözlerimle televizyonda izledim ve bu benim çok garibime gitti bence Başbakanımızın böyle bir gayret içine girmesini beklemezdim.O mahkemede girer ve hakkımız neyse alır çıkardık.Özetle eğer suçumuz yoksa neden anayasa değişikliğine ve mhp ile anlaşma planları yapılıyor.?? Şimdiden çok teşekkür ederim.Bu forum gerçekten çok güzel yapılmış tebrik ediyorum.
tayyipleyiz
03-28-2008, 15:33
İktidarın niteliği ne olmalı, nasıl olmalı, neden bunlar içinde olundu....
Herkes fikir veriyor ama bu nitelikteki bir iktidar gelmiş mi acaba...
Yalçın bey çözüm niteliğinde olan paylaşımınız takdire şayan, tebrik ederim +1
Kardes bu numarayi daha önce denediler o yüzden artik baska numara bulun..birakin su ben akp liyim geyiklerini cikin yüreklice ben su görüstenim deyin..
Nasil ak partilisin ki hemen gelir gelmez ak parti aleyhinde basliklar aciyorsun, sen cocuk mu kandiriyorsun, madem tasvip etmiyorsun ne isin var ak partide?
Acik söyleyim bugün yalan bir haberini kilitledim tekrari halinde aramizda bulunamayacaksin..
Birakin artik su milleti saf yerine koymayi!..
Teşekkürler sevgili levent bey , Ahmet abim insanların ne tarz gelişlerini anlama sanatını bizlere de öğretsenizde boşu boşuna yorum yapmak zorunda kalmayalım ya :D ;D
Yalcin abicim görünen köy klavuz ister mi..sende emek vermissin yazmissin ama bunlar nato mermer, nato kafa sen yazdiginla kalirsin zaten o okusada senin yazdiklarini anlayacak kapasiteye sahip degil ki ;)
tayyipleyiz
03-28-2008, 15:46
Teşekkürler sevgili levent bey , Ahmet abim insanların ne tarz gelişlerini anlama sanatını bizlere de öğretsenizde boşu boşuna yorum yapmak zorunda kalmayalım ya :D ;D
Eleştiriye açık bir kişilik sanırdık sizi o kadar da üstünü kapattık ama nafile... :D
Müntesip
03-28-2008, 15:55
aslında yalcın kardesim olayın ekonomik ve sosyolojik boyutunu herkesin anlayacagı sekilde açıklamıs bu bilgilerinden dolayı öncelikle kardesime sonsuz tesekkürü borç bilirim.olayın ikinci boyutu ise basbakanımızın her kelimesinden havadan nem kaparcasına laiklik karsıtlığını kapıp kendine malzeme eden ancak deniz baykal'ın onca konusmasını,seçim arabalarında basörtülü kadın resimiyle süslemelerine,yozgat ta basörtü dagıtmasını,kocaeli de kur'an dagıtmalarını deve kusu misali görmezden gelmeleri,semdinli savcısını gizli işlerinin açıga cıkmasından korkarak alaşagı etmeleri ancak milleti kaos'a sürüklemesine,zaten cok hassas noktada bulunan ekonomimizi darmadagın etmesine ve bunun sonucunda da ülkemizin yaklasık 20 milyar dolar zarar etmesine mesnetsiz iddalarla sebep olan savcı'ya yargı bagımsızlıgı ve bunun gibi bircok tabirle sahip cıkan yargı mensuplarının adil karar verecegine güvenmek bence kurt'a kuzu teslim etmeye benzer o sebeple partimiz kendi için degilse bile arkasında ki halk için gerekli tedbirleri almak zorundadır.ister abd'yle ortak yapsın ister ab'yle.ama bu kendini bilmezlere teslim etmesinler 70 milyon'un gelecegini !!!
ENGİNEER
03-28-2008, 16:00
Eğer karşı taraf dürüst olsaydı o zaman endişelenmezdik ama karşı taraf dürüst değil ve suçsuz olmamıza rağmen bizi kapatmanın bir yolunu mutlaka bulacaklar...
Bu yüzden endişeleniyoruz...
RDönmezs
03-28-2008, 16:42
Kardeşim öncelikle hoş geldiniz , aklınıza takılan meselenin aslında arka plandaki bir çok aksaklıkları mevcut sorunun ana kaynağı ve yapılmak istenen şeyin demokrasiden haz almayan cevrelerin ta geçmiş ten beri sürdüre geldiği sandıktan kazanılamayan güçlerinin korunmasından ibaret,bu iddianamenin siyasal sistemi, ülkenin idari düzenini işlemez hale getirdiğini göstergesidir aslında kişilerin eylemlerinden daha cok irdelenemesi gereken mesele bundan ibaret sayılmayan rejim krizi, sistemin kilitlenmesi demek aslında bu iddianame, hepimizin ihtiyacı olan laiklik prensibini bir ideolojik tahakküm aracına dönüştürdüğü için sakat böyle bir laikliği savunmak da, uygulamak da imkansız gibi AK Parti üzerindeki kapatma baskısının, sonuçta AK Parti'nin kapatılmasından daha önemli olduğunu anlamamız lazım. İstenen, hesaplanan ve beklenen, kendini kurtarma telaşına düşmüş bir AK Parti iktidarı. Halbuki iddianamenin yarattığı tahribattan daha büyüğünü, AK Parti'nin dev cüssesi ile kendini kurtarmak için çırpınması verebilir bu nokta da kaos ortamını bekleyen bir çok mevzi sahipleri başbakanımızın özel girişimler ile gerilen ortamın yatışmasını istemeyenler ile dolu bunlara canak tutan medya kuruluşlarının yanında bir çok totaliter zihniyete sahip sahip kurumların olması da capası , bu kadar hesap peşinde koşan bir gurühun ve vatan hainlerinin olduğu bir ortamda tabiiki özel girişimlerde bulunmak ülkesini düşünen ve seven bir lidere yakışır AK Parti'nin kapatılması, AK Parti'den önce Türkiye için bir felaket aslında o zaman AK Partinin, sivil toplumun geliştirdiği sağduyu platformu gibi inisiyatiflerle ortak endişeleri paylaşması lazım iddianamenin başlattığı rejim krizi, Türkiyede yaşayan herkesin sahip olduklarını kaybetmesi riski demek İktidara yakışan, iktidar olduğunu göstermesidir bunların izahı ile bütün halkı arkasına aldığını hissettirmesidir, bu gün Güneydoğu kaynıyor ekonomi malum diken üzerinde büyük ihtiyacı güven her alanda güçlü bir iktidara ihtiyaç var, En başta yeni bir anayasa olmak üzere, yapısal reformların hızla ilerlemesi lazım işte tüm bu gelişmeler vatan aşkı ile yanan bir sinenin fevri ve hızlı cıkışların yanında mantıklı bir sürec için de kendisine düşen en güzel tavırları sergilemesidir sevgilerimle
Ellerine sağlık abicim çok güzel yazmışsın.. +1
bu konuyu açan arkadaşta AK Partili felan olamaz baksanıza %20 uyarısı var güya bizi sınıyor yemezler..
Müntesip
03-28-2008, 18:44
Önçelikle nazik fikrin için teşekkür ederim , yorumunuz ile kacırdığımız bir çok noktaya da parmak basmışşınız , önceden fesata ve kaosa kilitlenmiş ruhların arasında çözüm için gereken her şeyi AK partinin yapacağına inanıyorum bu yolda yapılan her şey mubahtır
bu güzel uslubunuza hayran olmamak elde degil kardesim,haddim olmayarak son cümleni acıklamak(bu yolda yapılan hersey mubahtır) isterim sende hakkını helal edersen beni mesud edersin.
-yalcın kardesimi tanımayan ve hakkı batıldan ayırt edemeyen guruha mensup bir kişi bu sözü gördüğünde baslar ellerini ovusturmaya;
-ooo adama bak neler söylemiş dur suna bir cevap yazim
deyipte yalçın kardesimin sözünü art niyetle eleştirmek isteyen arkadaslara durun derim !!!cünkü ben kardesimi tanıyorum ve uslubunuda biliyorum
benim kıtkanaatimle anladıgım sey;
kardesimin helal daire yapılacak olan işlerin hepsi mubahtır demek istediğidir...
kardesim kesinlikle bilmeni isterim ki amacım yazını elestirmek degil yanlış anlamaların önüne gecmektir.aman hakkını helal edesin kardesim !!!
cesurgenc
03-29-2008, 19:21
Son seçimlerde oyumu ben AKP ' ye verdim ve büyük bir oyla iktidara gelen partimiz şuan bazı medya adamları tarafından yerden yere vuruluyor.Benim merak ettiğim konu şu : herkes diyor ergenekonun rövanşı diye ama AKP partimiz zaten bir şuç işlemediyse ve bu boş bir konu ise Başbakınımız bu konuda neden tedirgin neden geri uzlaşmaya gidelim diyor.Dedi bu kendi gözlerimle televizyonda izledim ve bu benim çok garibime gitti bence Başbakanımızın böyle bir gayret içine girmesini beklemezdim.O mahkemede girer ve hakkımız neyse alır çıkardık.Özetle eğer suçumuz yoksa neden anayasa değişikliğine ve mhp ile anlaşma planları yapılıyor.?? Şimdiden çok teşekkür ederim.Bu forum gerçekten çok güzel yapılmış tebrik ediyorum.
ceycey hangi ilimizdensin acaba?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.